Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy mennyire mukodik megbizhatoan, milyen torrent szempontbol(tul sokat mondjuk nem torrentezek), milyen jatszani vele? De kozben elkezdtem lebeszelni magam, mert mire hasznalhato lenne a csomag, addigra cirka 9000 forint, az meg masfelszerese a jelenlegi Digisnek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nekem olyan van,mire vagy kíváncsi?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

igen,engem is öltek meg már soflam-al.lestem mint a hal a szatyorban,mert a repülõgép hordozón álltam,meg aztán a soflam amúgy sem lõfegyver.

OFF

Gyerekek! Van valakinek tapasztalata a UPC Fiber Power 25-vel?
A Digi szolgaltatasaval egesz elegedett vagyok, de a szamlazasi osztalyuk az oruletbe kerget.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ozimak

Nna, itt egy nagyon jó móka-szerver.
Csak bolt-action puskával lehet nyomulni (esetleg kés)! 😊
Kempelés tilos!

Szerintem ilyet csak admin tud. Vagy létezik már ilyen cheat is?

hasonlóval én is találkoztam,egy zászlónál dobtam 5 ember közé gránátot,mind ott is maradt,viszont én ki lettem rakva a szerverrõl,mint csaló.tanulság,hogy ne öld meg egyszerre az admint,meg a haverjait.

igen a tankból kilõttek.nem robbant fel,utánam használták tovább.valami ház ablakból lõtt le,én meg az usa alapbázisról zötykölõdtem éppen a harcok felé,karkand mapon.enemy a környéken nem volt,fõleg nem az alaptáborban.ez van.biztos a kémlelõ ablakon lõtt be.vannak ilyen csodálatos lövészek a játékban.

De õ szerintem arra gondolt (nálam is volt már) mikor ülsz a tankban aztán meghalsz (nem robban fel a tank) és kiírja, hogy lelõttek egy puskával.

Tegnap az egyik szerver bannolt Conquest Domination-ön, pedig nem használtam semmilyen tiltott fegyvert. L86-ossal aprítottam a jónépet és olyan szerencsém volt, hogy a zászlónál egyszerre öt embert is le tudtam vele darálni (+pisztollyal), majd továbbhaladva kézigránáttal még kettõt. Kezdtem örülni, hogy végre egy jó statot lövöldözök össze, erre lebannolnák. Megnéztem, a kézigránát és más robbanóanyagok nem voltak tiltva, így értetlenül állok elõtte. Valakinek biztos nem tetszett a mutatvány.

YouTube: 23Drazse

Gondolom azt csak észreveszi hogy szar.á robbant a tank alatta?!

ha c4 van a tankon s azt lövi m98-al vagy bármely fegyverrel akkor nem c4 halált ír hanem amivel lõtték

na,ma megint kilõttek a tankból M98-al.öröm így játszani.

Krisztiam
köszi ez most jól jött 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

PB-t nem lehet helyettsíteni, de mivel jó a játék, és ha valaki repûl egy aimbot kickel, és nincs streamelve a szerver valamely anti-cheat oldalon, akkor attól még máshol vígan tud majd a jövõben játszani. Streamelt szerverek a nagy ban adatbázisból kitudják szûrni kit kaptak el valaha valamivel egy streamelt szerveren, és ha épp jön fel a szerverre mire beér kapja a kicket.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

mert van a punkbusternél hatékonyabb?mi az?mert akkor oda fogok járni,ahol ténylegesen kiszûrik õket!

BF3: Magyar RANKED Szerverek

Több hónap után újra felfrissítettük a magyar BF3 ranked szerverek játékmódjait, valamint most már minden szerveren a lehetõ leghatékonyabb csaló szûrés üzemel!

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

ozimak
<#szomoru1>
ozimak
Ezekrõl a "Bonus Content Drop"-okról lehet tudni valamit? Mik lesznek nagyjából? Az elsõ a B2K volt,ebbõl kiindulva valami nagyobb lehet.(nem camo,meg ilyen szarságok remélem) Elképzelhetõ,hogy pályák? Esetleg BF2-bõl még egy pár?
Krisztiam
megvettem és kaptam hozzá egy díszdobozt is 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

mit gondoltok megéri megvenni a close quarterst? gondolkodom h megvegyem-e a prémiumot

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

SpeedXHUN
Akkor nem lesz gond a bf el😄
30 körül láttam múltkor,jó ár-érték....

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Fpocok
Szerintem egy p2 x4 965be lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SpeedXHUN
milyen proci?😊

Fpocok
Ne mondd már, hogy nem ismered Bad Luck Briant?! 😄

Nebaszz, lebuktam! 😄

Amúgy miért kiez miez?😄
Fpocok
Akkor ezek szerint te vagy...

😄

Nah elmondom, hogy nálam ez hogy nézne ki!😄
10. Bár csak egy lövés volt, de nálam az tuti csak sebzett volna, és kampec!😄
9. Meghaltam volna RGPbe.
8. Lábamra tapad volna az összes😄 Illetõleg, ilyenkor mindenki az eget nézné.
7. Abból a távolságból el sem találtam volna, vagy csak sebeztem volna, nem hogy ölni... cöcö
6. Ahogy beszálltam, már ha eljutok odáig.... 6 db engi kínált volna meg RPGvel, illetõleg kétszer ennyi supporter C4-el rohant volna le.
5. Itt ugyancsak az elején behaltam volna a robbanásba! (amint amúgy nem is értek hogy élt túl! 😄)
4. Lépcsõig oké, de aki lefele jött tuti megölt volna, miután elkezdem lõni. Nálam valahogy ilyenkor mindig visszalõnek! 😄
3. Ahogy kifordulok puff, ez egyértelmû😄
2. Itt a gránátokba haltam volna meg.. Vagy leszednek füstön keresztül, vagy nem haltak volna ennyien, és rám rusholnak.
1. Rakétákba egybõl haltam volna, hát még a géppuskába! 😄
Bezony,bezony...és ebbõl még akár jó játék is lehetett volna...

[IRAM] leader

Fpocok
A tankos meg a gránátos kurvajó volt 😄 Megjött a kedvem hozzá... na majd jövõhéten, amikor lesz új procim.

ozimak

Megint a mákosok klubbja <#vigyor>
ozimak
" viszont pont az sokaknak a baja, hogy 10 éve ugyanaz az egész, semmi új nincs benne."
Hát ezaz! Mit tudnak beletenni újat 1 év alatt? Mert ha már most elkezdik reklámozni,akkor szerintem hamarosan el is kezdik csinálni! Ugyanezt csinálták a MOH-al is. Ott is az elõrendelõknek(vagy a limitednek,már nem emlékszem) volt exkluzív BF3 beta hozzáférésük. És az is,ahogy kész lett a MOH már tették is fel a képeket a BF3-ról,hogy készül. Ha itt is az lesz akkor attól félek az a szindróma lesz mint az MW2-MW3-nál,hogy gyakorlatilag egy bazinagy BF3 DLC/patch lesz a BF4...
Persze nehéz lesz felülmúlni a BF3 színvonalát így is úgy is,ez egyértelmû,de éppen ez a baj. Hogy akarják felülmúlni ennyi idõ alatt?<#confused> Én ezért félek kicsit,nem azért mert hülye vagyok és azt hittem már árulják <#idiota> Ráadásul egyik game-nek sem tesz jót ha egyszerre csinálják a MOH Warfighter-t,a BF3 DLC-ket és patcheket(mert biztos lesz még),és lassan a BF4-et is... szerintem... bár õk tudják! Ha van rá kapacitás... csak aztán nehogy ennek is tömeggyártás legyen a vége mint a kólofgyútinak!<#whatever>
Hát igen nagy élvezet,szórakozás és kihívás olyan pilóták ellen játszani akik például szkriptekkel játszanak.Olyan szkriptel ami neki ideális sebességen tartja a repülõgépét hogy a legfordulékonyabb legyen.Neked õ ellen esélyed sincs akármit teszel õ mindig a hátad mõgé tud kerülni.Plusz egyéb gerinctelenségek.
Nem állítom azt hogy a régi BF-ekben nem csaltak,de volt olyan hogy fél évig nem találkoztam olyannal akinek hihetelen statjai lettek volna.Itt napi szinten lehet találkozni félistenekkel.Sajnos az ide átcsalt nemmondjukkianevétjátékból játékosok jórészt ezt hozták magukkal.
A buggokról és a használóikról és a jó netkódról meg ne is beszéljünk.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Én is gondoltam rá, hogy lehet, hogy az okozta (mivel maxon járattam), de semmi sem bizonyítja, hogy tényleg így történt. Úgyhogy lenyeltem a békát és vettem egy újat.

giornalista
nem értem ezt a felháborodást a BF4 kapcsán: aki elõrendeli a Warfightert, majd meg lesz hívva a bétába, de ez miért is akkora tragédia? nem évente jönnek a BF-ek, nem "még ki sem jöttek a DLC-k, máris BF4", nem kezdték el árulni, csupán a Warfightert akarják mindinkább promotálni...

értem én, hogy rengeteg régi rajongónak nem tetszik a játék, mert nem ugyanolyan, mint volt, a COD-dal viszont pont az sokaknak a baja, hogy 10 éve ugyanaz az egész, semmi új nincs benne. mindazonáltal szerintem a BF3 egy állati játék, november óta szinte minden nap felmegyek egy kicsit és mindig tartogat új kihívásokat, élvezeteket, szórakozást, szóval én várom a DLC-ket, a negyedik részt, stb.
én ma úgy jártam,hogy végre sikerült, amióta játszom,leszednem valakit su35-el,pechemre éppen egy admin volt az illetõ,de õ még nálam is kezdõbb volt,viszont szinte azonnal kivágott a szerverrõl,mondván hogy csíter vagyok.õ volt az elsõ kill-em akkor a játékban,addig jobbára csak engem lövöldöztek le az égrõl.

ozimak
Muszáj lesz valami,mert már a második szerverrõl tesz ki <#falbav>
item
PB hiba. Próbáld frissíteni aztán utána gép restart és jó lesz.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Fpocok
/facepalm

Csak mukodik a PB. Csalok ellen nem nagyon dzsal, valakit meg csak kell baszogatnia.
Probald frissiteni a PB-t, aztan inditsd ujra a gepet!

ozimak
shaddam
Már bocsánat, de a fenéket "hivatalos". Persze hogy készül/készülni fog, de azért ennyire bulvárak ne legyünk

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam
A kurva életbe hogy még mindig ennél a szar flémnél tartunk. Item ganézzad a topikot

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

minden szart? te tudod mikkel játszok? amúgy itt bf rõl van szó,vagyis min?

Frostbite 2

mindenki más,mást favorizál stb. de nagyon elõremenõ következtetéseket levonni,hááát... az a biztos ami már elmúlt
amúgy a pécés felsõbbrendû faj?
nem értem ezt a konzol vs pc
mindenki mondja hogy a fa.zé nem csinálják meg a csalást,kivannak stb
csakhogy a pc elõnye egyben a hátránya is,mivel bármit tudsz csinálni rajta. szerkeszteni csalást csinálni...
mondom úgy hogy cs 1.6, bf42 vel is játszottam

Frostbite 2

Értem én... a BC2 miatt pusztult el a videokártya. :-(
Nekem még anno a BC2-nél volt olyan, hogy a játék indítása után pár percel befagyott a képernyõ. Ezt akkor napi szinten megcsinálta. Mint kiderült, a videokártya akarta felmondani a szolgálatot. Pár hónappal késõbb meg is halt. A furcsa az volt, hogy semmilyen más játéknál nem jelentkezett kezdetben csak a Battlefieldnél (talán, mert ez volt a legmegterhelõbb). A videókártya telses kipurcanása elõtt azonban már más játékok is ezt csinálták.

Ebbõl kiindulva én videókártyára gondolok, de lehet, hogy teljesen máshol kell a problémát keresni.

szomferi
jó az inkább 2014. tavasznak is

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SpeedXHUN
akkor jövõre vehetek uj gépet,remélem az intel ad ki vmi ujat 1155 be már nem lenne érdemes😄