Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belton
<#szeret><#szeret><#szeret>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
hol írják, hogy 3-tól lesz?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Blekk Síp
Na bazz, azt hittem már kb. reggel 10órától lesz új videó, erre most nézem, hogy nálunk 15:00-kor lesz. :| Pedig direkt délig aludtam. <#idiota>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

nemtom mi a ..szt kell ezen a vackon 2 hetente frissiteni mindig ugyan olyan szar marad
Nem úgy volt, hogy tegnap este van leállás?
Mert nekem most se megy...
SpeedXHUN
<#alien>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

giornalista
és a multiban mégis miben volt az olyan különleges? ahogy nézegettem 1-2 videót most, nagyjából ugyanazok a fegyverek, jármûvek, tankok, és korszak, mint a BF3...
giornalista
van egyvalami, amit nem értek: mi olyan különleges a Bad Company játékokban? mi a különbség a BC2 és a BF3 között? nézek egy videót, és abban is arról beszélnek, hogy meglepõ, hogy nem BC3 jön, hanem BF4. de miben lenne az teljesen más, mint amilyen a BF4 lehet?
SpeedXHUN
fuuu😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

fasza kis videó!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

szomferi
nemnem, mivel most UTC/GMT+2 idõzónában vagyunk a nyári idõszámítás miatt

az AK videó várós! juhéééééé

csizihungary
Várjuk 😄

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

giornalista
elmúlt 19 óra, és továbbra is megy.
Még megy, így valszeg 7-9. Éppen HUN4CE pizzaevõ parti van, így aki nem jött el így járt, a többiek meg úgysem játszanak.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

giornalista
6-tól 8-ig, nem?
szomferi
ja igen, ez nálunk este 7-tõl 9-ig

szomferi
a sírást megelõzvén:

"Origin will be undergoing maintenance from 17 UTC to 19 UTC this evening on the 18th of July. Origin will only be available in offline mode during this time."

Waczkor
Aki esetleg szeretne venni prémiumot,iceakosnal 8700-ért ismét kapható.
Nem kapok semmit a reklámért,mielõtt valaki betámadna😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

dr Kotász
a DICE az alábbi közleményt adta ki, hát ebbõl erõsen úgy tûnik, nem akarták még bejelenteni:

Battlefield fans –

The team at DICE is hard at work on the next entry in the Battlefield series, and to ensure access to the exclusive Battlefield 4 beta, shooter fans can pre-order Medal of Honor Warfighter today. While there is no further Battlefield 4 news at this point – remember, if you don’t see it published here, it’s just rumor and speculation – we did want to take this opportunity to share a few thoughts on the state of the Battlefield franchise.

We are extremely proud of Battlefield 3, and with millions of fans out there, we’re happy you’re enjoying it too. When we launched the game, we introduced unparalleled levels of in-game destruction, all-out vehicle warfare and redefined online gameplay. Even with billions of bullets fired and millions of games played, we know the Battlefield 3 story is still just the beginning. As ever, we are humbled by the community’s response to the game, and couldn’t be happier with the feedback we have received to Battlefield 3 Premium. With the Back to Karkand and Close Quarters expansion packs already out, Armored Kill around the corner, and End Game and Aftermath still on the horizon, we’re looking forward to many more hours of gameplay with you, and can’t wait to see the stories you will tell through Battlelog and player created videos.

But we’re not ready to talk about Battlefield 4 yet - in the meantime, we hope you will continue to enjoy Battlefield 3 and all the Battlefield 3 Premium content still to come. We invite you to check out Danger Close Studio’s Medal of Honor Warfighter, which is also powered by the Frostbite 2 engine and the free social network, Battlelog. Don’t forget that pre-ordering Medal of Honor Warfighter Limited Edition (at no extra cost) guarantees access to the exclusive Battlefield 4 Beta.

See you on the battlefield!
Nézd meg a pb master ban indexét és hasonlítsd össze a játékosok számával. Cod1, COD2, COD5,COD UO -ban és még a COD4-ben is arányaiban kevesebben cheateltek mint pl BF2, vagy akár a Battlefield 2142 -ben. Általánosítani nem lehet hogy a "COD-osok cheatelnek".
Sokkal inkább a játékosok táborának növekedésével van összefüggésben.

Nem rá gondoltam a trükkök alatt.
Azonban sok CoD-os hoz magával aimbotot, wallhacket, egyéb cheatet.
Tényleg, most a volt CoD-osok örülhetnek, mert itt is van már TAR-21 és L96.
Csak a Desert Eagle hiányzik még, de remélem ezt nem is teszik be a játékba.

YouTube: 23Drazse

Akkor ez meg szubjektív, hogy milyen a "normális ember".
Errefelé (nálunk) nem ez. 😉

TDM-en amúgy miért vannak el revive nélkül? Ha feléleszti, nem veszi le a ticketbõl, nem?!

Hát ha jól emlékszem az igazi bf-ben nem nagyon volt szükség szerintem újraélesztésre esetleg infranty-sabb pályákon vagy no jármû szervereken.Mert azért Kubra Dam pályán is 64 emberbõl kb.50 jármûben ült,ha abban halt meg akkor nem lehetett újraéleszteni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ozimak
Attól még lehet normális ember... és azt is vedd számításba,hogy két kezén meg tudja még számolni hány kört tolt BF3-al! Azt meg már nem is mondom,hogy hány törzs BF-es nem revive-ol a BF3-ban! Meg szerintem õ nem is fog ujraéleszteni,mivel nem olyan a stílusa. Öldökölni szeret,nem taktikázni <#rolleyes> Õ ilyen... Ráadásul a COD-hoz szokott,de ha jól emlékszem valamelyik codban is volt újraélesztés "last stand"-bõl,és ott segített nekik amikor tudott. De éppen ezért nem megy conquest-re vagy rush-ra,csak TDM-et nyom. Ott meg elvannak revive nélkül is.
Csak éppen a csapattársaira tojik magasról. Hányszor élesztett újra? Egyszer.
Képzelem mennyire szerethették ha így is focizott. 😊

ozimak
Amire te gondolsz azt mentalitásnak hívják! <#rolleyes> Semmi nemnormális nincs benne... jó pár embert ismerek aki ugyanígy játszik,emellett egy tök normális ember. Amerikai focizott régebben azért egy "állat" <#idiota>
Smithwarden
"Egy igazi normális felnõtt ember." <#idiota>
Haaat. <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

ozimak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elmondanám,hogy sokkal szívesebben játszanék ellene,mint egy-két igazi BF-es ellen! Soha nem campel,csak megy elõre,mindig azt szajkózza,hogy nem érti mitõl kell félni egy játékban,attól,hogy meghalsz? <#idiota>
Aki tud angolul és megnézte már esetleg azokat a videóit amiken csak beszél és nem játszik,akkor megismerheti jobban is 😊 Amúgy egy tök normális pali aki mellesleg nem mond hülyeségeket! Most is azért jött át mert elege van a 12 éves kisgyerekekbõl a COD-ban. Mindig a játék élvezetéért játszik,sosem a pontokért vagy,hogy milyen a grafika.Egy igazi normális felnõtt ember. Semmi nemnormális nincs benne 😊 Azokat az ordításokat direkt csinálja 😊 Régen is ilyen volt. 😊 Szinte az összes videóját megnéztem már 😊 Szarrá röhögtem magam rajtuk 😄 Nagyon pipa tud lenni,ha nem megy neki,meg ha campelnek a játékban vagy laggol. 😊Ne aggódj PS3-on tolja és csak TDM-et vagy Close quarters-t! A conquest-et nem szereti 😄 Ez volt az elsõ BF3-as gameplay-ek egyike amiket csinált 😊 Nem sok volt! Nem birta a BF3-at amikor kijött. ""Pronefield,Searchfield,Campfield,Battlefield Bad Company 3" így "becézte" 😄
Azóta annyira megutálta a COD-okat,hogy áttért BF3-ra.
😄

http://www.youtube.com/watch?v=yjPzp46zLfc
Jim Morrison
trükköket? gondolom a videóban nincs mert végig néztem de nem találtam semmit se különösnek 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kvazi en is, de otnel, het varosban.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

én meg közüzemi szolgáltatónál dolgozok 😉 de akkor félreértelmeztem amit írtál.. még fél kávé volt csak bennem😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

En speciel nem javasoltam, hogy fizessen. Szerintem a 75 forint tul keves, hogy komolyabban megmozgassa a UPC-t. A mi partnereink(kozuzemi szolgaltatok) 100K Huf alatt nem szoktak felszolitasnal tovabb menni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

@drazse, néhány óra játék után én már rájöttem, hogy csak no rules, no whining szerverekre járok. ott aki sír azt vágják ki. korrekt játék megy.. a fellelhetõ összes mocskos és aljas öléstechnikát felsoroltatva. absolut FUN!

ptk 324-es paragrafusa szerint az elévülési idõ öt év. ha az elsõ felszólító levél és a tényleges felmondásod között eltelt ez az idõ akkor a követelésük nem jogos. minden más esetben igen.

javaslom fogadd meg Nagydög javaslatát és fizess.. 75 forint. max nem kávézol egy nap 😉 mégha többszázezerrõl lenne szó még megértem, hogy verném a jogi asztalt, de így nem érdemes.. befizeted, majd felmész egy német noob szerverre és szarrá henteled a népet egy p90-el 😊 az érzés hidd el megfizethetetlen lesz!😄

Valoszinutlen.

A behajtasi ugyek nem igy mennek. Egyreszt fel senkit nem jelentenek polgari peres ugyben, a dijtartozas meg ilyen.
Az eljaras ilyenkor:
1. fizetesi felszolito.
2. Fizetesi meghagyas: Emmar hivatalos ugy. Elektronikusan lehet benyujtani a MOKK-nak. 5000 forint minimalis eljarasi dij, kell egy ugyved a benyujto ceg kepviseleteben es ok se dolgoznak ingyen. Ez mar nem keves koltseg, raadasul a kozjegyzok eleg fura lenyek, ritka nagy idiotak is vannak kozottuk, es mostmar kerdes nelkul visszadobhatjak az fm-et hiba eseten.
3. Vegrehajtas. A menete mint az fm-nel, a vegen egy birosagi vegrehajtohoz kerul az immar alaposan meghizott osszeg, es o letiltja a beredbol, vagy megy es foglal.

Ha tehat vegig megy a folyamat, akkor k. rosszul jarsz vele, de tul sok koltseg es buktato van benne, hogy 75 forintert belevagjon valaki.

Szarkazmus szót ismered?mert hogy nagy baromságot írtál az biztos vagy mégsem,kicsit igaz nagyon nem.
Kinézetben biztos veri az eddigi BF-eket és Cod-okat,a többi már nem biztos.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

"Nem vitás a Battlefield 3 magasan más játékok felett áll, legyen az egy korábbi BF vagy a CoD"

Olyan ismerõs az aláírásod. #49108 komment.

De nem érdekes, nyugodtan használd csak.
Ki bölcstõl tanul, maga is bölcsé lesz.

Ja igazi csapatmunkás BF kiegészítõ.Csak az a gond hogy nem lesz benne csapatszállító heli.

Belton
A CoD Quarters Kieg nekik készült 😊
Szerintem egy nagy nulla lett.
De a Dice meg mutatta hogy lehet Battlefield quake mod ot csinálni.
Na de majd talán az Armored Kill 😊 Az legalább már battlefield 3 Kieg lesz.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

A CoD-osok már a spájzban vannak.

Most komolyan minden CoD játékos ennyire zakkant? Mert ennek a csávónak szerintem nincs ki mind a négy kereke.
Nemis azzal van a baj, hogy egy részük átjön a Battlefieldbe, mert kezdetben úgysem terem számukra sok babér, hanem azzal, hogy sokan magukkal hozzák az ott is használt kis "rendszer kijátszó és rásegítõ" trükkjeiket is.
(Szándékosan nem mondom miket.) Tisztelet a kivételnek.

Kinek a pap,kinek a papné...Nekem lassan 13 éve van UPC-m(tudom nincsenek is olyan régen,de elötte chellom volt,azt vette át,vagy valami ilyesmi.) és semmi gond nem volt eddig velük.

item
Majd,ha megjelenik automatikusan megfogod kapni azokat is. <#awink>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Krisztiam
sziasztok
ezt most nem értem, ha megveszem a Battlefield 3 Premium-ot akkor az összes kiegészítõ meglesz benne?
de ami még nem jelent meg az hogy kerül bele??

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Tényleg, mitõl van az, hogy a tank találatot kap, én kiszállok, hogy javítsam, de ahelyett, hogy megszerelném, a repair tooltól a damege lefele pörög? Ez többször is elõfordult velem és baromi idegesítõ, amikor csata közben emiatt nem tudok jármûvel továbbmenni vagy ölnek meg. Volt, hogy így a pofámba robbant a tank.

Szerintem jobban jársz, ha kifizeted a 75ft-ot. Még akkor is ha igazad van. Sok nyûgtõl szabadulsz meg. Mivel nem komplettek, ezért átadják behajtásra, akkor már egybõl min 2075Ft-lesz. Ha a behajtóknak sem fizetsz, akkor feljelenthetnek amit ha elvesztesz akkor te állod a költségét, ami nem kevés. Befizetés után vissza lehet perelni, de nem éri meg a sok idõt.

Nekem UPC többet nem lesz, velük is csak a szenvedés volt mindig az ügyfélszolgálattal. Ahova oda se tévedtem volna, ha mûködött volna rendesen megbízhatóan a szolgáltatás, vagy nem számláznak mindig félre valamit.
Most pl 5 éve T-nél vagyok, 25/12.5 net, iptv, telefon együtt 6700ft. Ja, és azóta sosem volt leállás. UPC-nél meg havonta buzeráltak valamit, és ha 2 napig nem ment se a net, se a tv, se a telefon amirõl ingyenes az üsz, akkor annyit mondtak, hogy 72 órájuk van a hibát elhárítani... ja kösz.
Múlt hónapban meg kaptam egy felszólító! levelet az UPC-tõl, hogy 75 Ft tartozásom van a számlán 5 évvel ezelõttrõl. LOL. Egyrészt miért most jutott csak eszükbe? Másrészt hogy zárták le anno a szerzõdésem, ha számlatartozásom volt? Harmadrészt meg szarok rá. Küldjenek rám behajtókat 75ft-ért 😊
szerintem megbízható.25Mbit a letöltési,és 1,5Mbit a feltöltési sebesség.én simán torrentezek vele,semmi gond vele.nekünk a telefon+net+TV+router bérlés havonta 9700Ft körül van.nem tudom pontosan,mert az ilyesmit a párom intézi.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!