Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én se, de már többeknél láttam, hogy az utolsó level elõtt is tudnak késelni... nemtom hogyan.
Közben is lehet? Én eddig még nem tudtam.

szomferi
elég egy is, de közben is késelhetsz ha úgy tartja kedved/úgy hozza az élet, ilyenkor visszalép egy szintet a megkéselt illetõ... de szerettem CS1.6-ban a gungame-et, ah 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Jaja, sõt elõtte gránátvetõvel... az még majdnem nehezebb is mint a kés.
A Gunmaster-ben késsel is két kill-t kell összehozni végén?

dr Kotász
Explosives nélküli szerveren teljesen élvezhetõ a metro pálya. Gondold át, amit írtál. Aki a lépcsõ tetején van, azé a középsõ zászló. Ergo a 3 zászlóból 2-t birtokol, folyamatosan peregnek le az ellenfél ticketei. Tökéletesen elég csak tartani a lépcsõ tetejét, ez a nyerõ stratégia. Támadjon ki az a csapat, amelyik hátrányban van. Aki 2 góllal vezet, ráülhet az eredményre.
dr Kotász
Jogos amit mondasz, en azért nem szeretem a gun mastert, mert nem igényel csapatjátékot. Amúgy ötletes, addig játszottam, amíg egyet nagy nehezen nem nyertem, azóta off.
tutituti
JA,a dice találta ki ezt a módot!
Õk zsenik,bár cs-ben sose volt ilyen,senki se látta még ezelõtt😄
(szarkazmus)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Norby646
Ááh ez nagyon bejön. 😄 Kár hogy csak cq-ban van. :/

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Norby646
Jaaah. 😄 Köszi! 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Egyáltalán mi az a gun master mod? 😄

üdv,
gun master is adja a medált meg a ribbont.. ráadásul nagyon szépen egységesen. ugye minden fegyverrel két killt csinálsz.. és a felvonultatott fegyver arzenált szépen egységesen szedi csokorba.
egyébként meg kézcsók annak aki kitalálta a fegyverek egymás utánban való érkezését... zseniálisan meg van szerkesztve! én spec imádom a GM-et.. igaz hosszú távon idegesítõ, de vannak napok mikor kifejezetten vágyik a szervezetem az ilyen féle játékélményre.
és az, hogy ha valakit megkéselsz az "visszalép" egyet.. hát az meg übervicces😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

giornalista
én nem szeretem a gun mastert, mert nem vagyok elég jó hozzá 😊 majd talán egyszer, idõvel... meg bosszant, hogy nem ad ribbont, medált, én szeretem ezeket a kis ökörségeket.
én 40 vagyok, szeretem a gun mastert, mert legalább nem idegesít ha faszláma a csapat
kicsit meredek egy gyerekeknek készült pixellövölde egyik módjára azt mondani ez reális, a másik meg dedós;

Norby646
Ezt nem is vitatom. De hogy én nem fogok többet azon idegeskedni hogy pár gyökérnek az a szórakozása hogy a falból lõ ki és esélyed nincs viszonozni a korrektségét...

Am azért a minden korosztály elvileg 18 év felett értendõ ugyanis ott van a dobozon a 18-as karika. Persze azzal nem foglalkozik senki. De engem az se zavarna ha egy 15-16 éves gyerek ezzel játtszik csak akkor csinálja normálisan. De hozzáteszem nem biztos hogy a gyerekek csinálják csak ezt. Vannak ilyen degenerált playerek minden online játékban aki lehet korban kétszer annyi észben meg fele. 😊

Lehet,hogy valakinek pont a metro tettszik.sohasem tudhatod!meg kellett felelniük minden korosztálynak,és játékosigénynek...Én például a "gun master" módot utálom...0 realítás,gyerekes az egész.de hát én 30 fölött vagyok,lehet, hogy a 15 évesek szeretik...
Norby646
Jogos. Inkább tolom azokon a pályákon amiket szeretek, kár ezzel erõlködni. Mindenesetre jó hogy így adnak ki vmit ami pénzbe kerül.

Norby646
Azokat én is szeretem bár é a seine crossigot is bírom. Am a múltkor én egy tankos mellé ültem be, de aztán rájöttem hogy õ csak sétakocsikázásra használja a tankot. Aztán annyira lenyûgözte az us partnál lévõ autópálya alagútja hogy ott megállt és nézelõdött egyhelyben. Nagyjából 15x nyomtam rá hogy gogogo, aztán amikor a chatbe is beírtam párszor akkor úgydöntöttem hogy hagyom mert nem fogja fel hogy ez nem sightseeing... 😄 Hihetetlen...

Már a béta idején kiderült,hogy az a pálya ilyen lesz...ép elméjû ember messzire elkerüli...

[IRAM] leader

tutituti
Én sok mapot játszottam sokszor és nálam a Kharg island meg Noshahr Canals marad amikor infantryzok.
Amúgy meg firestorm bár azt istentelenül utálom,mert állandóan abban a csapatban vagyok ahol olyan helisek vannak akik elindulnak ki a mapról hátha Jalalabadig el tudnak repülni.tehát észvesztõen hülyék.Persze helibe nem kerülök...bár nem is állok ott naphosszat hogy beülhessek.

Olyan metro szerverre kell menni ahol tiltva van az összes robbanószer használata (gránát, gránátvetõ - füst lehet - RPG, Claymore, C4)

egyszer voltam a metrón, engem az egyik hasonlóan kampelõs bfbc2 vietnam pályára emlékeztetett, mikor egy mély vízmosásban volt a kezdõpont...aki ismeri az tudja melyikrõl beszélek...
elmenti,csak az után menti el,miután az adott szerveren befejezõdött az a csata,amibõl kiléptél.egyébként a metro pályában engem az dühített a legjobban,hogy bár mi nem tudunk feljutni,mert kempelnek,és szõnyegbombázás szerûen dobálják a gránátokat,föntrõl lefelé,de a fenti csapat meg sem kísérli,hogy lejöjjenek!a 32 emberbõl 2-3 próbálkozik azzal,hogy leszaladjon,a többi fent egy sarokból lõ folyamatosan lefelé,és hajigálja az ilyen olyan robbanó szarokat.egyáltalán nem járok metro pályára,vagy ha a szerver azt a mapot adja be,kilépek.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Sziasztok!Kérdezném,hogy ha mecs közben kilépek,akkor oda vannak az elért stat-jaim?Elég dühítõ, hogy nagy nehezen sikerült kivitelezni a szerelõrobotos kill-t az mtar-ért, kiléptem,és nem mentette el a rohadék battlelog!
Norby646
Jah igen az meg a másik. Az a baj hogy ott egymást húzzák bele az emberek mert 1 elkezdi a másik viszonozza. A csapattárs látja hogy dobálja a gránátot, akkor õ is elkezdi és ez így tovább végül 5-6 (vagy még több sokszor) ember dobálja a gránátot meg lövi a rakétát a másik 5-6 (vagy több) emberre és fordítva... 😄 Igazából a "B" pontnál megakad az egész játék a legtöbbször persze ha erõsebb vmelyik csapat akkor az elõbb vagy utóbb ki fog onnan törni. De a lényeg hogy a Metro a lehetõ legalkalmatlanabb pálya egy online játékba.

Nuclearity
ez legyen a legnagyobb gond, engem a camp jobban zavar, hisz azon a mapon 2-3 helyen tudsz feljutni csak, ami ált. SZARRÁ van kempelve. Mikor a gránátok potyognak lefele mintha a hó esne minden feljáron... arra nem tudok mit mondani.

Norby646
Hát azt veszem észre. Am nem csak azon szoktam menni de mostantól végképp mellõzni fogom mert akárhányszor belépek mindig felcseszik az agyam ezek a rohadt hibák meg az ilyen szarfaszu wallglitcherek. Egyszerûen nem értem hogy ebben mi az élvezet...? És hogy mindig van ott vki ez vmi vicc... Ez nem is operation metro hanem operation wall! Most komolyan akkor ezen a pályán úgy kéne játtszani hogy midnenki bemegy a falba és ott folyik a háború? Röhej!

tutituti
metro amúgy is hulladék csõmap tele glitchel.nem is értem miért kell azt erõltetni..

Norby646
Gratulálok az EA-nak hogy kiadták ezt a csodát... Bezuhanok a föl alá, beleragadok a betonba, operation metro hasnáhlatatlan mert a pálya hibájából és az idióták hozzáállásából adódóan állandóan 3-an fekszenek a falban egyszerre és ha ez nem elég akkor a végén kiírja h megszakadt a kapcsolat. Komolyan mondom fantasztikus, ezt kapja az ember 8000ft-ért, Rohadna le ez a köcsög EA! <#levele><#levele><#levele>

giornalista
as close as it gets

nem tudom, hol írja a végeredményt, én speciel sehol sem látom, de 2-0-ra vagy 1-0-ra nyertük meg végül is 😊
liquivent
merre laksz?
csak mert ugyanebben a cipõben járok, hogy a UPC felvásárolta a Rubicomot...
De nekem egyelõre nem jeleztek változást, csomagváltást..
szóval érdekelne...

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Zsír!
Nekem ez a "EA-HU-2" (lenne) a kedvencem de sajnos mindig üres. HC 😊

ozimak
Na az passz... állítólag ki kell tesztelgetni,kinek mi jó <#nemtudom>
Egy srác jól leírta,hogy mûködik:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pretty much this.

Slide it to the left and you will receive less data from the server... resulting in lower latency, better hit reg and some choppy animations.

Slide it to the right and you will receive more data from the server... resulting in higher latency, lower hit reg and better animations.

Though it totally depends on your internet speeds and bandwidth usage.

The 'sweet spot' will differ for everyone.

To find the best spot, you need to mess around with it, so your ping is still low, the animations are still smooth, the hit reg is good and you don't get shot after hiding behind a rock.

It might take a while to find it, but it's worth the time and effort.
SpeedXHUN
van az a beállítás h network smoothing vagy mi,azt hova állítsam szted?😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
Rubicom netem van,de megszûnik a cég,és upc 120 as lesz...
Elvileg kell modem,szóval lõttek a jó pingemnek😄

SpeedXHUN
Nem tudtam,hogy ez az a szerver,olyanra gondoltam,ami dettó ugyanaz mint a EA hu air maps1: caspian,fiestorm,kharg

ozimak

Neked lõttem 😊 Friss,még meleg! Nekem is a 80/25-ös van.
Milyen DIGI? Nekem 80/25 Mbit és 5-10 között mozog magyar szerveren.

Már ne is haragudj,de te olvasod is a fórumot,vagy csak alkalomszerûen írogatsz valamit,oszt jól van...
Mert erre a posztomra ...
ezt válaszoltad...<#nemtudom><#nezze><#confused>

[IRAM] leader

ozimak
DIGI... nekem is az van. Nekem is fix 1-es a pingem a Magyar szervereken,németen átlag 20. Soha nem szóltak még érte <#nemtudom> Amúgy ilyen cheat nincs 😊
De nehogy azt hidd,hogy ez elõny. Néha engem "butít" vissza azért mert túl jó a pingem. Itt is van "lag compensation" sajnos...
SpeedXHUN
Vki magyarázza már meg!😄

Magyar szerveren tolom és egyre több ember írja,hogy cheater vagyok,mert a pingem 1-2 között mozog,külföldi szerveren 15 a pingem,meg 10 körül...
A netem eléggé jó,optikai kábeles LAN ba csatlakozik a hálózatba közvetlen modem nélkül.

Másik,ha létezik ilyen cheat,akkor is mit ér vele az ember,ha azt jelzi ki h ping nulla? Fizikailag lehetetlen ezt befolyásolni,hogy a válaszidõd lecsökken nullára😄

De nem is az a gond hanem, hogy olyan lassú mint malacka a szembeszélben és erre a játék a sz.r, meg aki õt lelõtte az "csíter"!

tutituti
hát ez kész😄DD

SpeedXHUN
EUGABESZ!

Egy kérdésem lenne,ott a sok magyar szerver senki rajta,milrt nem csináltok egy AIR MAPS server 2-t? az 1 es csomószor teli van!

Zaky alapból hülye... fõleg amikor az összes magyart lebaromozza ( másik videó <#alien> ).

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

ozimak
Atya... úr... isten... <#zavart2> "Nem kõl halni!" De azért csak nem teszi el azt a szar "géel"-t <#idiota> Igazi értelmes fiatalember neeem?<#idiota>
Van egy Õs Skandináv kiejtése az biztos....

Ez egy normális videó egy kezdõ játékostól. Nincs vele semmi gond.
EZ a gyerek viszont tényleg hangyás.