Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m416 al tolom, valamint ump45 el, m416 heavy barrel-t és foregripet használom, egész belejöttem, a kezelésébe, de a fegyver nem minden, gyorsaság, reflexek stb, kezdek ráérezni az irányításra, a csapattársaim, mint a villám, úgy élesztem, közben az ellenség háta mögé próbálok kerülni, fedezékekbe rohangálok... elõbb utóbb az ember beletanul, és olyannyira gyors lesz, a reagálása, hogy csak na😄
Hol vehetõ meg legolcsóbban a Premium digitálisan? (no postaköltség bla bla) Mármint biztonságos oldalon.

Norby646
És ebbe mi szánalmas mond már meg? Uramisten...<#wow3>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Nem kell a szemedhez emelni az irányzékot, segíti ha csípõbõl kell lõni. Tehát arra jó amire a valóságban is.
Ja, persze ez HC ahol nincs célkereszt. 😊

igen,sztem is a saját tapasztalat a döntõ.pont tegnap találkoztam egy sráccal,aki egy csupasz AKSU-val 9csillagos volt.És nem volt csíter.amennyire én tapasztaltam minden fegyverrel lehetsz nagyon jó, ha megtanulod használni.az attacmenteket meg ki kell tapasztalni.én nem hagyatkozom statisztikákra...
a lézernek van valami értelme azon kívûl,hogy jól pofán lehet villantani vele mindenkit?
szánalmas a kemp meg a csit de amit te csináltál az is : ,,Am ma toltam vmi no kill szerón, hát elõre tudtam h ennek nem lesz sok értelme de legalább szereztem pontokat zászlószerzésért... 😄,,

CarolHawke
Okés, nekem meg nyilván az volt a furcsa h ti nem használjátok ezt. 😊

nem kötekedni akartam, csak kicsit furcsa volt elsõre ez a loadout..

na összeszámoltam mik változnak külön külön aztán összegeztem milenne ha mindekttõ fentvan:

az m416 nál néztem õket mert most azzal lövök..

az eredeti állapotához képest ha felrakod a heavy barrelt meg a foregripet, akkor ezek fognak változni:

-elsõ célzott lövés nagyon kicsivel kissebb szórású lesz
-elsõ derékból lövésre sokkal nagyobb szórása lesz
-függõleges recoil megnõ
-vízszintes kissebb lesz

CarolHawke
Ha nem bánod én inkább a játéktapasztalatomra és az ingame/loadoutos attachment leírásokra hagyatkozom...

" folyamatos tüzelésnél pontosabb"

én az ellenkezõjét tapasztaltam amikor kipróbáltam.. és ha megnézed symthicen a szórását foregrippel nagyobb szórása van mint nélküle, ez is engem igazol...

hevy barrelhez meg tedd hozzá hogy a derékból lövés szórását növeli..

CarolHawke
Foregrip:
- csökkenti a vízszintes ugrálását a fegyvernek
- nagy távolságú lövés pontatlanabb
- folyamatos tüzelésnél pontosabb
Heavy Barrel:
- célzott lövés pontosítása
- függõleges ugrálás nõ

=> Nem túl távolra, célozva hosszabb tüzelés esetén (5-6 golyós burst) - azaz a legtöbb szituációban - a legjobb.

CarolHawke
Azért használják annyian (köztük én is az összes rifle-n és carbine-on) mert tapasztalat alapján, ez a legjobban bevált kombináció az általános harcban.

Tenyleg. Igazad van.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

igen... és ezzel eggyütt csökkenti a pontosságot célzott lövésnél ha jól látom a grafikont és a szórást...
compare

Valamit keversz szerintem, a foregrip az visszarugas oldaliranyu osszetevojet csokkenti.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Oh Man! Már 1X újratettem elõtte, de most kipróbáltam ezt a javítást és mûködik! Miilió thx! Hálám a sírig üldözzön! 😊
Erzek egy halvany kissebrendusegi erzest az eterben.

sok olyat láttam hogy valaki egyszerre pakolja fel a fegyverre a foregripet meg a heavy barrelt..
az foregrip ugye a derékból lövést pontosítja de a célzott lövés pontatlanabb lesz tõle, a heavy barrel meg pont fordítva... na most egyszerre kettõt felrakom elvileg kiotltják egymást nem? és olyan mintha semmit nem raktak volna a fegyóra.. vagy rosszul gondolom? és elég sok ponttal rendelkezõ embereknél láttam ezt...

ilyeneket ne írjál,mert mindjárt elkezd az a 2-3 fórumozó védekezni,és videók sorát belinkelni,hogy elõször is õk nem csalnak,hanem ennyire jók,a többi meg ilyen szar,másodszor meg hogy más,hozzájuk hasonló ûber pilóta szintén gyártja a 80/5-ös K/D arányokat,és ott is mind hülye volt,aki ellenük játszott.mert a 32 emberbõl,aki ellenük játszott egy sem volt,aki le tudta volna lõni õket.az is teljesen természetes ezektõl a pro gémerektõl,hogy a pálya túlsó felén repülõ jet-et egyetlen harckocsi lövéssel leradírozzák a kék égrõl.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

w126
Sajnos a magyarok közt is rengeteg van, és 58-1-es stat melett (jetben) váltig álítja, hogy õ bizony simán ügyes!!
Vagy mikor beesik a másik paraszt magyar az utolsó 180 ticketre, és azonnal ledarálja a 38-2-es statot........
És ezek az emberek váltig álítják, hogy bizony õk tiszták, és mi meg noobok, hogy nincs ilyen statunk.....
Persze ezek az iletõk igen nehezen halnak, és a legócskább fegyverbõl is elég nekik pár lövedék ahoz, hogy megfektessen 50 méterrõl.......

Mercedes-Benz&#174;

w126
Originen belûl van olyan, hogy telepítés javítása.
No azzal próbálkozz, nekem ezt megoldotta.
Ha nem oldja meg, reinstal BF3.

Mercedes-Benz&#174;

Valaki segítsen PLS!!!! :-/
Elhoztam a PC -met magamhoz, h uncsi pillanataimban toljam egy kicsit a gamet és már volt frissítés azóta a game hez is meg orogin hez is. Leszedtem mind2õt, és ált. ha originbõl indítom kifagy az bf3.exe és ha behozom másodszorra nem indul, mert kiírja h egyszer már fut , elõbb zárjam be.. Ok, utána ha a BF3 parancsikonon indítom úgy bejön jól, de mikor indulna appcrash.. és ennyi volt.. Frissítettem a vid kari driveremet is.. és nemtom mi a tököm van vele.. -_- Vmi jó tippet elfogadnák! Köszönöm elõre is!
szomferi
ha tovább csal, elvileg bannolják, legalábbis pár ilyet láttam már

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ban 25%-ban, stat reset 75%-ban és játszhat tovább a csaló...
SpeedXHUN
Örülnék az armored killnek is már😄
Adhatnának ki vmi pályát ingyen egy darabot😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
Köszönöm a válaszokat!!

20 report után megvizsgálnak. Megnézik a fejlõdésed egy stat programmal, ami egyértelmûen kimutatja ha hacker vagy. Aztán ban. Elvileg így menne, de sajnos adminisztárciós okora hivatkozva nagy lemaradásban vannak, de mindenkit leellenõriznek. Ez volt a dice válasza arra a megeresésre amit a GiFr küldött nekik.

ozimak
Nagyon kussolnak az augusztusi premium contentrõl... pedig kiváncsi vagyok mit kapunk "bonus content" jelzõ alatt... <#rolleyes> Az elsõ a B2K kieg volt,nehéz lesz tartani a szinvonalat,nem is értettem miért oda(bonus content) sorolták <#rolleyes> Szerintem még õk sem tudják mi lesz az <#vigyor>
Nuclearity
valószínûleg ha reportolnak, utána néznek és ha kiderül, hogy valóban csaltál csak akkor lépnek tovább. Csak azért mert Pistát megölted és elgurult a gyogyszere, ezért reportol még nem fognak bannolni se semmit resetelni, hiszen ha igy lenne, kb mindenki 0 as stattal futkosna

SpeedXHUN
Értem,kösz.
Nem dõlne össze a világ,de akkor is😄

tutituti
engem vagy 5-6 alkalommal is rportoltak.
Valamelyik stat oldalon meg lehet nézni.
És még mindig megvan a statom.
Ha valaki idegbeteg és pont õt késeled meg negyedszer úgyis nyom egy reportot.Nem kell aggódni!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SpeedXHUN
Számomra érdekes kérdésem lenne:

Volt olyan,hogy játszottam,elég sok embert lõttem a játékban és volt olyan srác,aki azzal fenyegetett,hogy reportol cheat miatt.
Na most ha én nem cheatelek,de reportolnak,akkor ugye nem nullázzák a statomat igazságtalanul?
Vagy volt valakivel hasonló eset,hogy jól tolta,reportolták,és ment a statja a levesbe?😄

SpeedXHUN
Megértem,ha nem tetszik,nekem sem a kedvencem,csak azért megyek fel oda,mert jó a pingem,és vannak rajta.

Norby646
Pontosítanék, -Delta-Air-Black. Mikor elkezdték írni hogy reported akkor nekiállt rinyálni a chat-be hogy "nooo" "😞". Idióta. Persze azért csítelt tovább. Nem értem az ilyenek mire gondolnak? Ez így korrekt vki szerint, ezt így kell csinálni? Jó lenne ha egy kicsit jobban tisztelnék egyesek a másikat, meg azt hogy általában nem a fán terem a pénz senkinek.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Újabb szánalmas csalóval találkoztam -Delta-Air_Black személyében. Gyakorlatilag ahogy megjelent elõtted meghaltál.

Többen írták hogy reportolták, remélem megy is szépen a banlistára. Kezdem unni hogy alig van olyan játékos aki korrektül játtszana. Seine crossing tdm, 100% tele kemperekkel. Bemegy a házba m249-el, lehasal és lövi a átjárónál kirohangáló embereket (mivel az átjáró másik oldalán spawnol le...Szánalmas és unalmas.

Am ma toltam vmi no kill szerón, hát elõre tudtam h ennek nem lesz sok értelme de legalább szereztem pontokat zászlószerzésért... 😄

szabii98
de nem alapból

I met God. She's black

SupraTURBO
Cod4be is van;D

Xbox Live: DislikedWord CoD4:LFS]nO.Xo[bSt. http://lemanoirprod.picturepush.com/

egy jó pinges, tdm jó lenne

PHD-n gyakran megy TDM is, fõleg ha kisebb a létszám.
ozimak
Már javasoltam régebben is(kb. 2 hónapja),hogy csináljatok egy TDM szervert is, mert a 8 szerverbõl 7 szinte kong állandóan. Szerintem pl. egy Kharg only 32-es TDM-en lennének folyamatosan.<#nemtudom> Legalábbis a tapasztalataim szerint <#rolleyes> Sokan(köztük én is) szívesen felmennek levezetni a feszkót, és javítani a megtört K/D arányt egy jó kis TDM-en!
Ezt most függetlenül a két EA-HU-s szervertõl mondom 😊
Tudod,volt nekem egy kútfúró barátom,én is ezt mondtam neki,hogy nem-e lehetne a mostani kút mellé még egyet fúrni,hogy dupla legyen a vízhozam...azt mondta,hogy akkor lenne két rossz kutad.Tehát...inkább nem.

[IRAM] leader

SpeedXHUN
Egy próba kedvéért,nem oldható meg,hogy ugyanaz legyen minden beállítás,mint az EA-HU AIR MAPS 1-es szervernek?

Na ha nem kellett a repülõs pálya,átettem más módba..
ehun van e..

[IRAM] leader

Spontan felrepulni 100 meter magasra csak ugy? Arra szerintem is illo a "bad luck" kifejezes.

Persze, bad luck nálam is volt már eddig jó párszor, de nem tudtam hogy ez ilyen látványos rakétakilövéssel jár kívülrõl nézve😊

nem nehezítés,csak egy aprócska bugocska.oda sem kell figyelni rá.velem ilyesmi karkand mapon történt meg,miközben kocogtam az amerikai bázistól a hotel felé az úton.egyszer csak bad luck,és annyi.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

szomferi
hát a késelés gombbal, mi mással 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Még most is meg tud lepni ez a játék: tegnap egy egész jó squad-ban voltam, két német sráccal mentünk folyamatosan együtt, tényleg jó volt. Épp rohanunk Caspianon A-ból C felé, mikor az egyik srác szó nélkül felrepül vagy 100 méterre, és holtan leesik, majd rá 15 másodpercre a másikkal ugyanez. Annyi idõm volt hogy röhögjek egy nagyot, mire kiírta hogy bad luck és meghaltam. Utána írták, hogy én is repültem egy nagyobbat mikor meghaltam. Ez valami új nehezítés, hogy Zeusz láthatatlan villámokat szór, vagy cheat?