Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Ja, persze ez HC ahol nincs célkereszt. 😊
az m416 nál néztem õket mert most azzal lövök..
az eredeti állapotához képest ha felrakod a heavy barrelt meg a foregripet, akkor ezek fognak változni:
-elsõ célzott lövés nagyon kicsivel kissebb szórású lesz
-elsõ derékból lövésre sokkal nagyobb szórása lesz
-függõleges recoil megnõ
-vízszintes kissebb lesz
én az ellenkezõjét tapasztaltam amikor kipróbáltam.. és ha megnézed symthicen a szórását foregrippel nagyobb szórása van mint nélküle, ez is engem igazol...
hevy barrelhez meg tedd hozzá hogy a derékból lövés szórását növeli..
- csökkenti a vízszintes ugrálását a fegyvernek
- nagy távolságú lövés pontatlanabb
- folyamatos tüzelésnél pontosabb
Heavy Barrel:
- célzott lövés pontosítása
- függõleges ugrálás nõ
=> Nem túl távolra, célozva hosszabb tüzelés esetén (5-6 golyós burst) - azaz a legtöbb szituációban - a legjobb.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
compare
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
az foregrip ugye a derékból lövést pontosítja de a célzott lövés pontatlanabb lesz tõle, a heavy barrel meg pont fordítva... na most egyszerre kettõt felrakom elvileg kiotltják egymást nem? és olyan mintha semmit nem raktak volna a fegyóra.. vagy rosszul gondolom? és elég sok ponttal rendelkezõ embereknél láttam ezt...
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Vagy mikor beesik a másik paraszt magyar az utolsó 180 ticketre, és azonnal ledarálja a 38-2-es statot........
És ezek az emberek váltig álítják, hogy bizony õk tiszták, és mi meg noobok, hogy nincs ilyen statunk.....
Persze ezek az iletõk igen nehezen halnak, és a legócskább fegyverbõl is elég nekik pár lövedék ahoz, hogy megfektessen 50 méterrõl.......
Mercedes-Benz®
No azzal próbálkozz, nekem ezt megoldotta.
Ha nem oldja meg, reinstal BF3.
Mercedes-Benz®
Elhoztam a PC -met magamhoz, h uncsi pillanataimban toljam egy kicsit a gamet és már volt frissítés azóta a game hez is meg orogin hez is. Leszedtem mind2õt, és ált. ha originbõl indítom kifagy az bf3.exe és ha behozom másodszorra nem indul, mert kiírja h egyszer már fut , elõbb zárjam be.. Ok, utána ha a BF3 parancsikonon indítom úgy bejön jól, de mikor indulna appcrash.. és ennyi volt.. Frissítettem a vid kari driveremet is.. és nemtom mi a tököm van vele.. -_- Vmi jó tippet elfogadnák! Köszönöm elõre is!

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Adhatnának ki vmi pályát ingyen egy darabot😄
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Nem dõlne össze a világ,de akkor is😄
Valamelyik stat oldalon meg lehet nézni.
És még mindig megvan a statom.
Ha valaki idegbeteg és pont õt késeled meg negyedszer úgyis nyom egy reportot.Nem kell aggódni!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Volt olyan,hogy játszottam,elég sok embert lõttem a játékban és volt olyan srác,aki azzal fenyegetett,hogy reportol cheat miatt.
Na most ha én nem cheatelek,de reportolnak,akkor ugye nem nullázzák a statomat igazságtalanul?
Vagy volt valakivel hasonló eset,hogy jól tolta,reportolták,és ment a statja a levesbe?😄
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Többen írták hogy reportolták, remélem megy is szépen a banlistára. Kezdem unni hogy alig van olyan játékos aki korrektül játtszana. Seine crossing tdm, 100% tele kemperekkel. Bemegy a házba m249-el, lehasal és lövi a átjárónál kirohangáló embereket (mivel az átjáró másik oldalán spawnol le...Szánalmas és unalmas.
Am ma toltam vmi no kill szerón, hát elõre tudtam h ennek nem lesz sok értelme de legalább szereztem pontokat zászlószerzésért... 😄
Xbox Live: DislikedWord CoD4:LFS]nO.Xo[bSt. http://lemanoirprod.picturepush.com/
Ezt most függetlenül a két EA-HU-s szervertõl mondom 😊
[IRAM] leader
ehun van e..
[IRAM] leader
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB