Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha! En meg a joysticket akartam mindenkeppen a billentyuzet oszlopban bindelni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

hopp. lehet hogy megvan a probléma mert eddig a mouse sorra kattintottam a bemappeléshez nem a billentyûzet sorban. A mouse sorben sosem érzékelte a lenyomott plusz billentyûtek amúgy. majd ha hazaértem letesztelem.

a RAW MOUSE INPUT az be vagy ki legyen kapcsolva?
Elvileg igy mar jo kene, hogy legyen. Probald meg, hogy beballagsz a keybindings-be, es ha megnyomod(A billenytyuzet oszlopban am!), egyaltalan erzekeli-e?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

DrTre
Hát látod ez érdekes, én egyszer se tapasztaltam ilyet, ha beállítom, akkor mindenhol azt a betût írja.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

illetve még annyi infó hogy a setpointban beállított cucc mûködik ha mondjuk total commanderben megnyomom a felsõ gombot akkor beír a címsorba egy U betût de a BF3ban ez nem megy. Mi mást kellene még átállítani?
20 alatt nem is kapna normális p67es lapot , ugyhogy nem kell ezen annyira csodálkozni. 😄
ahogy az EA games mondaná.. ez egy feature a játékban 😄D

tutituti
Olvasd el a bannert. ott megleled a válasz ifjú padavan

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

vicces vagy XD

Frostbite 2

köszi a javaslatokat igen azt én is megpróbáltam hogy UIO és egyéb betûkhöz rendeltem a setpointban a gombokat és a BF3ban meg a sima betûket adtam meg de valami miatt nem érzékeli. szerintem a game mode vagy mi kavarhat be nem tudom hogy ott miket kellene be-kikapcsolni.
Ezt javasolnam en is. Allitsd be az egernek, hogy billentyulenyomast emulaljon, aztan arra a billentyure tedd a kivant funkciot!

DrTre
Nekem G500-am van és csak úgy tudtam megoldani, hogy bebindeltem a plusz gombokat ú,û,ó,ü, stb billentyûkre. Így ugye simán lehet használni. Más megoldás elvileg nincs. A Setpoint-tal pedig beállíthatod, hogy csak akkor bindelje azokra a gombokra, ha BF3.exe fut, és akkor windows alatt visszaváltanak elõre-vissza gombokra, vagy amin volt.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Orosz+premium verziónál frissítés/javítás után felmásolom a patchet és még ezek után is fekete képernyõt kapok. Már próbáltam a játék kijavításával majd patch de semmi. Van valakinek ötlete mi lehet a gond.
Nah kicsit lenyugodva újra megkérdezném hogy van-e itt valaki aki Logitech sokgombos egérrel tolja és mûködnek a plusz gombok neki BF3 alatt?
MX510em van aminél van a szokásos 3 gomb+görgõn kívül 2 hüvelykujjgomb, meg 3 másik gomb a középsõ görgõvel egy vonalban.
A hüvelykujjnál lévõket be tudtam konfigolni, de a fenti másik 3mal nem tudok mit kezdeni akármit csinálok ha megnyomom mindig csak fegyverváltó gombként megy, (mintha a görgõvel scrolloznék), ráadásul ha a bf3ban a controllsnál akarok rákonfigolni akkor mindig axis2 Y-ként ismeri fel, míg a hüvelykujjgombokat rendesen button 3-4-ként.

Már felraktam a Logitech Setpoint appot is de annyi félét lehet benne állítgatni hogy nem látom mi a jó setting. Akinek van tapasztalata légyszi ossza meg, pláne most hogy elkezdtem CQzni nagyon kellene az a 3 plusz gomb.
Látom fizetett dice megmentõ vagy.Orálisan milyen sûrûn elégíted ki õket?
Felejtsd el! Egy megoldas van, ugyelj ra te, hogy vekony falakba ne hasalj bele. Szerencsere a padlon is atlog idonkent. A multkor azzal szopattam ket snipert, hogy a darun hasaltak, es az acel padlon keresztul lecsipegettem oket alulrol. Mire egyiket sikerult leszednem, a masik mindig raspawnolt, igy elvoltunk egy ideig.

w126
Mivan Gabesz a troll bekostolt?😄
Etesd kicsit, nehogy lelépjen😊))

Mercedes-Benz®

w126
Ez EA games védjegy, a medal of honor Allied Assault óta nem bírják ezt a bugot megoldani😊)

Mercedes-Benz®

de amit illene kijavítani már, hogy amikor hasalok valami fal mellett vagy konténerben és a szélénél vagyok akkor a lábam kilátszik a tömör acélon kleresztül... már csomószor lõttem le így embert hogy kilátszott a falon keresztül a lába és puff xD

SpeedXHUN
bf 3 ban a gameplay beállításokban van network smoothing factor!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

ilyet én is láttam egyszer 😄D meg mostanában a halottak állandóan ficánkolnak én meg mindíg beléjük lövük mert olyan mintha élnének 😄

A Spectre-n ki nyomja a flare-t? Mindketten?

bf-en belül van ez a csúszka? vagy merre? 😄 még sosem láttam xd

SpeedXHUN
Az igla tényleg jobban adja

Norby646
Hát nem tudom, ez így elsõre nem tûnik vmi korrektnek. Csak ülnek majd a gépbe és mire leszedik õket már nagyon sok killt összeszednek majd, mert a videón is látszik hogy nem túl nehéz körözgetni a levegõbe és lõni a földön rohangáló embereket. Bár az is igaz hogy a "lassú" tempója miatt elég könnyû bemérni és leszedni, de azért eltellik némi idõ mire vkinek végre sikerül leszednie.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

jobbra tolva a gyári beállítás,így a grafikai hibákat javítja,balra meg a laggolást.tudtommal.igazából mindegy,semmi különbséget nem vettem észre,bárhogy állítottam,ha laggolt akkor laggolt,ha meg nem akkor meg nem.nincs rá semmilyen logikus magyarázat,épp ezért nem értem miért történik???
SpeedXHUN
azta csúszkát,épphogy jobbra kell tekerni nem? akkor a gép "kijavítja" a laggozást,akadozást

Egy általános kérdésem lenne:Rendszeresen elõfordul,hogy létszámtól és pingtõl függetlenül játszhatatlanul laggolnak néha a pályák.De annyira,hogy alig birok kilépni.Máskor meg simán fut a játék!Még 64es pályán is,úgy,hogy nekem néha 150(!!)-es pingem van!Nálatok is elõfordul ilyesmi,vagy csak nálam van a hiba?Köszi!(optionsban a network csúszkát teljesen balra toltam,és felrakrtam a lagging fixert is, mégis)
Ez a nagy sebességgel történõ térden csúszás ez most jött elõ vagy már volt? Nekem most tûnt fel, hogy vannak aki gyorsabban haladnak térden csúszva mint futva, és már a holtakra is jellemzõ ez a tulajdonság.

lybrahu
Sajnos ez sem segített! <#szomoru1>
Jól magam alá dobtam 1 gránátot, (mert senki nem akart megölni, hiába rohangásztam! <#nyes> ) de a várt eredmény elmaradt. Villogott tovább!
Rendben, ha jól értem nincs rá konkrét megoldás és csak a (bal)szerencsén múlik a dolog...köszi! <#wave>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

lybrahu
Üdvözlet!
Tudom, nem mai a probléma, de nekem a tegnapi frissítés után 2x is elõfordult a Commo Rose bug. (eddig egyszer sem volt ilyen!) Vagyis állandóan villog az a szar, így játszhatatlan a BF. A kérdésem tehát az lenne: létezik erre valami okosság, vagy csak az alt+F4 segít?! <#rolleyes>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

dr Kotász
Origin/Jobbklikk/Repair install
csak nem az a baj,hogy mindig bedöngölnek?XD
a fiatalok lenyomnak,fogadd el
a kabuto haverod meg egy cheater,azt itt osztja az észt,szánalmas...

Frostbite 2

:-)
nem fogok használt procit venni...lehet sznobság, kövezzetek meg érte!😊
VGA egyébként egy nvidia 550Ti a monitor meg egy samsung 16:10-es 21 colos .. de általában a TV-n játszom. ami szintén samsung, 104 centis FullHD.
részemrõl a témát lezártam. szeptember 10-én upgrade-lõdik a vas, hogy a 11-i AK-ra már tesztmódban üzemelhessen😊
bocs az eddigi offokért, de most, hogy kijött az új cucc.. úgyis eltûnök a "tömegben"😊

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

shaddam
Ami pár óra armored kill után megmaradt: Armored shielden kukorékol a kakas,a sivatagban röpül valami madár,a havas mount izén csiripelnek a madarak, a kék éjszakás pályán meg huhog a bagoly 😄

Bõvebben: Elsõ érzésre nagyon gyenge az ac130, ha nem lövi a flare-t 2-3 forduló jettel és fekszik. Helikopterrel fölé szállni és szétszedni nagyon fílinges, a végén egy tûzgolyó az egész gép. Ha beülsz a löveg toronyba akkor 1-2 jó lövéssel szépen meg tudod ritkítani a népet, de pl futó embernél már gondok vannak( zászló körül táncolva 5 lövést kibírtam kb utána telibe kapott). Tehát közel sem alkalmas modern warfares darálásra. A pályák kellemesen változatosak, a sivatagi pálya sem unalmas, révén elég dimbes-dombos (a quaddal lehet vagy 30 métert ugratni be a bázis közepébe, majdnem olyan mint bad company 1-ben a jeep). A katyusával is elég leparkolni a dombon aztán megszórni a népet(csak imádkozz minél késõbb szúrj valakinek szemet), az ac130 bázisára pont szépet rálátni, ott úgyis mindig téblábol valaki. A havas pálya is jóra sikerült, a hegy lábánál semmi hó, csak egy befagyott tó/tenger öböl (az öböl bejáratánál van egy hid is amin át lehet repülni, az acélmerevítés sima textúra 😞 ) feljebb meg egyre több a hó. Az egyik bázisról(amelyik a hegyen van, fogalmam sincs melyik oldal) kilépve már erõsen havazik, egy kis szûk (pont annyira szûk hogy egy hülye a felkavart hótól kóvályogva képes legyen eltömni egy tankkal) szoroson kell kimenni a bázisról ahol a jármûvek szépen felkavarják a hót
A gunship szerintem van rushban is, egyszer véletlenül rushra mentem és ott körözött felettem.
Tank superiorityban nem tankban kezdesz (mint a bf43ban repülõvel) hanem gyalog, aztán fuss a tankkért mert elviszik.Kb 20-30 másodpercet vártam legtöbbet tankra. A zászlók jó helyen vannak, van fedezék engineernek meg soflamozni, de azért tankkal meg destroyerrel érdemes kigurulni a bázisról
Bõvebben majd késõbb írok, kicsit érnie kell még. Majd belinkelem ide ha el nem felejtem.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Csak ott nem terem meg a búza 😊

[IRAM] leader

Nem,sörivó b+...

[IRAM] leader

Bazd ki,ha kukoricából csináltak cd-t....akkor??<#nemtudom>

[IRAM] leader

Bocs!
videóját
mellé nyúltam
Emberek, megtaláltam a világ, de legalább is Magyarország legszarabb Battlefield 3 - Close Quarters bemutató kideóját.

Jó, ne szóljuk le, mindenki kezdi valahogy.
szomferi
honnan tudod, hogy nem tudják? Svédországban is van ám mezõgazdaság

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szolj,ha te vagy esetleg haverjaiddal csinaltok egy ilyen technologiaval felvertezett motort...megneznek majd egy gameplayt vele XD sikerulhet,talan 100 ev mulva.itt a "okosoknak" kene osszeulni es alkotni valamit.akinek nem inge...

Frostbite 2

A vállról indítható AA-val végre rendet vágtam a légiforgalomban.
Nem csak heliket, de jeteket is aprítottam vele. Legalább ezt megcsinálták.

Csak nem pék a szakmád?
Félre tetszett érteni...csak azt gondolják,hogy kenyérnek való,valójában csak silány ocsút kapnak...

[IRAM] leader

szóval ha egyedül te álusz kenyérnek való búzát akkor meg veszik mert nincs jobb...

próbáld meg nem át venni az új DLC-t patcet. Gondolom te is prémiumos vagy. Ha annyire szar lenne már rég le törölted volna csába az egészet, de nem tetted ,mert mi van még ami ezzel felveszi a versenyt ami mai darab? Mondj egyet!

Nekik meg fogalmuk sincs mennyi idõ és energia megtermelni egy mázsa búzát,de azért még sem adhatom oda a malomnak,hogy bocsi,de a sikér az hiányzik belõle,süssön a pék a korpából kenyeret.....

[IRAM] leader

Fogalamad sincs mennyi munka van egy szoftver kifejlesztésben, ha tudnád nem mondanál ilyet. Ami grakiát +fizikát illeti, az nagyon magas szinten áll, hibák ide vagy oda.

giornalista

GUNSHIP gameplay