Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én még mindig hiányolom a játékból, hogy a késsel csak szúrni lehet.. dobni nem:-(

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Azt figyeld, majd amikor silencert tudsz tenni a crossbowra, az lesz csak a szuper dice minõség! 😄

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

vagy ha majd a saját csapattárs telirakja C4-el (sajnos egyre több a ilyen gyökér a public szervereken😞 ) és kap egy baszókát az ellentõl😄

szomferi
a Rhino fasza lesz, ha ülnek benne vagy 15-en, és ráfut egy aknára 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

mert fun :-) én már most nagyon várom!😊

DrTre
Én is arra tippelek. Viszont a Rhino-ra kíváncsi leszek, mert elvileg csak csapatszállító, bár saját fegyverrel is lehet kifelé lõni belõle, de ennyi.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Fpocok
Crossbow? Mi a fasznak?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Írták hogy lesz egy feltuningolt Vodnik(több lõállással).Gondolom az lesz a Barsuk.

DrTre
Itt a Phoenix.
Ez pedig elvileg a Rhino.
A Barsuk-ról, mint jármûrõl semmit nem találtam, fegyverként létezik.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

És a poén.Lehet robbanófejes a nyílunk,amit akár a reconnal is használhatsz.Ergo.Lehet majd vele robbantgatni,de még is csipa.Vagy fordítva.Ha proximity szenzoros íjat választod,akkor meg mintha a motion szenzort kaptad volna meg a sniper classtól.Érdekes.

Elolvastam.Ígéretesnek tûnik.3 új járgány "Phoenix, Barsuk and Rhino". És lesz nyílpuska 4 féle verzióban!<#taps><#pias><#vigyor2> Mekkora lol.És az új gameplaymód sem tûnik rossznak.Szinte semmivel indulsz(pisztoly limitált ammoval,gránát) és találnod kell fegyvereket! Hehe.

Peet81
szerintem ezek csak új co-op pályák lesznek

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

A trailer végén: All new crossbow... WTF? <#hamm>

látjátok szümtükkel, hogy a trailer is arra buzdít, hogy elõszeretettel használd a baszókát ha csoportosulást akarsz bontani!?😊)))

Aki tud angolul, itt még több részlet az Aftermath -ról
http://mp1st.com/2012/10/18/dice-shakes-up-battlefield-3-multiplayer-with-aftermath-bf3-aftermath-dlc-preview/

Cybercom

szomferi
a recon kezében mi az isten van? olyan, mintha egy AEK lenne, csak sniper verzióban 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

És a Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=PcO5ajxGenc&feature=player_embedded

Cybercom

Béla9248
Sziasztok! Tudja valaki meddig tart a battlelogon az update?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

van olyan a statban, hogy round played and round finished.. és abból számolja a százalékot sztem.. és ha neki ez 40%-ot mutat, akkor valószínû igen.
kérdés, hogy a megkezdett körre érkezel a szerverre azt számolja-e akár játszottnak akár finish-nek.

Azon a szerveren tényleg érdemes játszani, talán az egyetlen normális.Én azt nem értem, a többi kiskirálykodó hányadék szerver,a gerinctelen adminjaikkal mit keres itt a fenti listában,azokat meg pláne nem értem,hogy mit keresnek a listában, akik ezt az oldalt arra használják fel reklámfelületnek, hogy a szutykos logitech versenyüket itt megbundázzák, és saját maguknak haknizzanak össze nagy értékû cuccokat, nyereményjáték hazugságával.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Erre gondoltam.De akkor a 40%-os azt jelenti hogy majdnem minden második meccsérõl lelép?

valszínû te végigjátszod a pályát és úgy lépsz ki.. én meg szoktam sima alt+f4 kombót használni ha kínlódás van pl😊

Sziasztok!

Miért van az hogy egyeseknek nagyon magas a quits-e?Nekem 450 óra játék után is 9%,de vannak olyanok akiknek fele ennyi idõ alatt 30-40%.<#nemtudom>

giornalista
ez tényleg érdekes, az összes gadget kill 0-t mutat a Battlelogban (pl. AT mine is). mindazonáltal szerintem számolja, mert én épp most kaptam M15 dogtaget... csak nem írja ki a battlelog.
Szerintem a jó fegyver a pályától és a játékstílusodtól függ.Pl. Nagyobb nyíltterepes mapokon simán rohadt jó fegyver a G3A3 is assaultnak.Ugyan ilyen alapon pöpec a scar-h is az enginek.ACW-R-t is csak ajánlani tudom.Ami még nekem tetszik és jól lehet velük hasítani,szerintem:g36c,g53,aug a3,m416(jobb a kezelhetõsége mint az m16a3-nak szóval messzire jobb is nála)scar-L és természetesen a top favorit assault az m16a3.

na jó hagyjatok ezzel..😄
még szerencse, hogy nem egy szerver van ahol játszani lehet.

Peet81
nem hígul csak elírtam 😄

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Csináljon az admin vote-kicket?
Akkor az eredményes heli-gunnert ugyanúgy ki fogják tenni, mert az ellenfél ki fogja szavazni. 😊

hát szerintem a K/D automata egyáltalán nem jó.. felmész játszani valahova..beülsz egy helibe.. és kibax a szerver mert ott nem ölhetsz kényedre kedvedre? gusztustalan eljárásnak tartom, hogy valakit azért fosztanak meg egy nagyszerû játékélménytõl mert épp jól megy neki.
csináljon az admin vote-kicket, vagy üljön ott egész nap és vizsgálja a játékosokat.. de mások játékát ne baxxa szét automatába...

én már rég kiadtam volna egy hivatalos állásfoglalást egy ranked szerver konfigurálására.. (értem itt az összes beállítást) aki nem úgy állítja az nem ranked.. punktum... pont az ilyen beállítások eredményezik azt, hogy ezek a játékosok hozzászoknak ahhoz, hogy csak ezzel, azzal meg így meg úgy játszhatsz.. aztán bekerül valami normális játékba és anyázik egész végig, hogy ezzel ne ölj meg azzal ne ölj, és egyébként is na persze, hogy 100+ méteres fejest adsz m39R-el zoom nélkül, vagy egymás utánban ötször fut bele egy shotiba.. megcsinálja a láma klánját és végiganyázza a teljes szként, mert mi az, hogy nálánál (sokkal!) jobb játékosok létezhetnek...

mornin'

próbáld ki a p90-et.. jobban is sebez mint a pp-19, kicsit meg kell tanulni kézben tartani, de távolabbra is hatékony. ha kicsit cs-bõl jövõ AK-47-es sorozatokat lõsz vele..néhány kör után csíterezni fognak😄
és csak nyersen mindent.. esetleg rá kell dobni egy laser-t, zoom felesleges.. CQ pályákon bõven elég a célkereszt.

@Peet81: múltkor még 25 felett kerestél játékosokat.. hígul a banda?? 😉

az létezik,hogy ennyi patch és javítás után még mindíg nem számolja a battlelog a c4 killeket???imádom használni, rengeteg kreativitást visz a játékba,csak azért szeretném tudni hány killt sikerült csinálni vele...Ja és egy c4 master dog tag sem ártana...
pp-19 csupaszon,nekem ez a favorit.elég gyegén sebez,vizsont nagyon kicsi a recoilja, és rengeteg lõszer fér bele,valamint nagyon gyors fegyver minden tekintetben.kicsit olyan,mint bfbc2-ben a 09A-91 avtomat.Kevesen használják, de érdemes kipróbálni!persze fõleg közelharcban hasznos,50m felett forget it.
kifli
nem úgy volt nem lesz új fagyó? Nekem már itt bukónak tûnek a dolog 😊
Illetve miért van az egyik bekötözve?

Nemlehet, hogy egy moh-ból van?
Tikal
Zombik lesznek? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RatBaG
aftermath <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

giornalista
végre megint egy szoros, jó meccs!

az elején, még kb. 20 v 20 játékossal, eléggé elhúztunk, 4-1-re álltunk és RU csapatként elkezdtük ostromolni az A zászlót. az ellen viszont egész jól tartotta magát, meg elkezdtek jönni további játékosok, és végül észre kellett vennünk, hogy bekerítettek minket, elbuktuk a B-t és az E-t is.

természetesen a csapat ezt késõn reagálta le (amúgy én is), így mire észbe kaptunk és az A felesleges támadása helyett elkezdtünk volna terjeszkedni a térképen, már csak a C zászló maradt, majd azt is elvesztettük - volt kb. 250 ticket elõnyünk (500 - 750) és 0-5-re sikerült állnunk. hamar be is értek minket, de közben elkezdtünk mocorogni, a csapat lekötötte õket az E-nél (percekig csak villogott, és nem bugként, hanem mert ment a csata), én elfoglaltam a B-t és megzavartam õket a C-nél egy tank segítségével, így végül meglett az E pont is. 2-3 3-2 között forogtunk sokat, a D zászlót kézbõl kézbe adtuk az ellennel. jellemzõen nekünk volt kevesebb zászlónk, de nagyon sok killünk volt az E-nél (jöttek elõre eszetlenül), így sikerült elhúzni picit, de a végére megint nagyon szoros lett (kb. 250 jegynél).

1-4-re sikerült összeomlani megint (egyedül az E maradt meg), de a csapat felállt, átkaroltuk õket és elfoglaltuk a C-D pontokat, majd meg is tartottuk ezeket, ráadásul daráltuk õket killek tekintetében is, így olyan 200-80-nál eldöntöttnek tekintettük a csatát, ami viszont még nagyon intenzív és élénk maradt egészen az utolsó lövésekig.

az elején azt hittem, hogy egy unalmas, sima gyõzelem következik, tíz perccel késõbb a chatben átkoztam a csapatot, hogy minden zászlót elbukott, majd kvázi extázisban harcoltam a meccs utolsó harmadában. még fegyvert is váltottam, a QBZ service starra gyúrások helyett elõvettem az ACWR-t a végére, azzal biztosabb kézzel lövök, és kellett a pontosság, a sok kill, hogy nyerjünk. fasza menet volt 😊
giornalista
assaulttal ritkán megyek, ott rengeteg jó fegyver van. engineernél nekem az ACW-R egyértelmû top favorit most, hihetetlenül "smooth" fegyver, imádom nagyon. mostanában a QBZ-vel próbálkozok engivel, de csak amíg meglesz az 5 csillag (minden fegyverre ez a célom, az engineernél a lõfegyvereknél egyedül ez van hátra...).

az optika nálam kobra rds szinte minden esetben.
Vadnokedli
NagyiBMX
Hát max egy foregrip vagy valami, nem hiszek benne hogy sokat számítana 😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

item
Ne izgasd magad,az anti-cheat rendszer hozza a tõle megszokottat,azaz nem mûködik. <#szomoru2><#rolleyes>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Peet81

Peet81
Várunk minden 20 év feletti játékost a Th30 Company klánba van szerverünk is

Vadnokedli
Igen, Iron Sight nálam is állandó, pályától függõen lehet felrakok egy Holo-t néha.

M16A4? És tényleg semmi Foregrip vagy HB/Fsupp.?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

NagyiBMX
Assaultnál M16A3, max reflex sight de ahhoz nem szoktam használni semmilyen kiegészítõt. Engineernél mindig változik de ha egy olyan kell amit ált. használok akkor UMP-45 szintén iron sight, vagy holographic.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Vadnokedli
Best Engineer/Assault fegyver?(személyes kedvencek?) És hogy milyen kiegészítõkkel használjátok.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Go 4BF3 #45 eyeb- rock döntõ most
http://sv.twitch.tv/eye_grosvall

wardogzombie
<#eljen>támogatom

hnz
van, hogy egy szerveren becsatlakozasom utan 10/0-t vagy 14/0-t lovok... es akkor az automata miatt kitesz...azert ez eleg gaz

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

antgecc
Régóta nem játszottam már, a minap visszatértem és kb rongyosra lõttek minden körben. Én balfaszultam volna el ennyire vagy nagyon vagy esélyes, hogy elcheateresedtek a serverek azóta? Milyen jelenleg az anti-cheat system? Jól mûködik?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.