Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Originally Posted by MikaelKalms
There will be a console command for disabling the color grading entirely in the game included with the next PC game client update.
We believe that turning it off gives no major competitive advantage/disadvantage.
IRNV scope and a few others which turn the image into greyscale or greenscale don't work properly without color grading and will look real ugly.
There will be no in-game UI for turning it on/off.
We are unlikely to handle support questions and bug reports regarding stuff that happens when color grading is disabled.
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
amd driver nektek hanyas verzió?
Anno nem volt ilyen,hónapok alatt lett rosszabb,(windowst újraraktam többször is,de nem segít!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Intel Core2 Duo E8400 3.00GHz
ATI Radeon HD 5750
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Kurvanagy 😄DDDDDD
""A" játékos mozog, elküldi a szervernek a koordinátáit ami továbbítja "B" játékos felé. Ez ugye minimális késést jelent. "B" játékos elkezdi lõni "A" játékost a késve kapott koordinátákon, a gépe rögzíti a találatot amit elküld a szervernek megint csak késéssel, ami továbbítja "A" játékosnak a találat tényét aki ezalatt az idõ alatt megtett még x utat. A hitbox ott maradt végig ahol a helye van, nem kell mellé lõnie, hogy beadja a találatot "B" játékosnak, õ azt látja, hogy eltalálta."
* Scomcomputers the future of computing!*
<#hehe>#hehe>
nem lehet,hogy te alapból letöltés mellett játszol!?😊
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Nagyon sokat van olyan hogy elhull mellettem valaki én meg nyomom neki a defibet oszt vagy 5-tödjére éleszti fel,meg lövök mint állat osz akit lövök(hiába elöbb kezdtem lõni), lelö egy lövéssel!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Ezek szerint csak én röhögtem szarrá magam. :-(
YouTube: 23Drazse
Jó tudom ez játék, itt bármi lehetséges.
Annak lenne értelme, hogy nem csak egy, hanem legalább kettõ fajta nyílvesszõt vihess a csatába. Egy sima, meg egy speciális. Annak nem lenne túl sok haszna, ha pl. csak tracer vagy robbanófejes van nálad, mert így mondjuk gyalogság ellen hatástalan lennél.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Én speciel pusztán hatásvadászatnak tartom ezt a nyílpusát. A Black Ops-ban is volt, minek kell a CoD-ot koppintani. Akkor halok be rajta, ha lesz robbanófejes (meg miegymás) nyílvesszõ is és ezzel kaphatjuk szét a jármûveket. Ugye már a Rambo 3-ban megtanultuk, hogy egy egyszerû íjjal is fel lehet robbanteani egy páncélozott helikoptert.
Minek kellene dobótõr, ez nem a COD. Én inkább azt hiányoltam, hogy nem lehet az éppen kezedben lévõ fegyverrel odasózni az ellenségnek. Nem megölni, csak annyira, elszédüljön.
Nekem ez jut eszembe róla:
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
A nyílpuska mókás.Azért kíváncsi leszek.(bár még a premiumot se vettem meg😄 )
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Parasite Eve 2, best game EVER!