Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SpeedXHUN
Lehet felteszek egy újat,enyém az év eleji,csak úgy hallottam,hogy nem az igaziak a mostani amd driverek,nagyon instabilak,felraktam nyáron a frisset,és fele úgy ment minden játék.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

DrTre
Nem lesz az akkora durranás sztem. Eleinte persze mindenki próbálgatja majd, de egy nyílpuskának nincs akkor ereje, mint a többi fegyvernek, ami azt jelenti, hogy nem fogsz vele messzire lõni, így pedig hamar le fog tenni szinte mindenki róla. Max a robbanósnak lesz vmi értelme. Legalábbis sztem.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

giornalista
a crossbow ellen egyetlen kifogásom van... ha jól olvastam, vissza lehet majd vinni az alapjátékba, ami gyakorlatilag azt eredményezi majd, hogy a mostaninál is kevesebb játékos fog ammo vagy medpackot dobálni a pályákon, mert a kibaszott íj lesz náluk...
Fpocok
Meglássuk. Bár kétlem hogy ezzel eltûnne a kék fos.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez a szét lõtt város feeling miért poén?? amúgy is szét lehet lõni a várost.....

Hopsz:

Originally Posted by MikaelKalms

There will be a console command for disabling the color grading entirely in the game included with the next PC game client update.
We believe that turning it off gives no major competitive advantage/disadvantage.
IRNV scope and a few others which turn the image into greyscale or greenscale don't work properly without color grading and will look real ugly.
There will be no in-game UI for turning it on/off.
We are unlikely to handle support questions and bug reports regarding stuff that happens when color grading is disabled.

Peet81
12.8-as

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

SpeedXHUN
Fõleg ha odanézek,ahol sok az ember(pl pálya közepe)
amd driver nektek hanyas verzió?

SpeedXHUN
Az miért van,hogy az én gépemen,ha highon van,ha lowon,ha 1024 be ,ha 1920-ba,de lemegyek az fps em 35 re?😄 fõleg 64 es szerón😄
Anno nem volt ilyen,hónapok alatt lett rosszabb,(windowst újraraktam többször is,de nem segít!

scomcomputers
<#eljen><#idiota>

* Scomcomputers the future of computing!*

antgecc
Köszi a segítséget!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

DrTre
Ja, ez ilyen is-is, de ha csak egyikre van pénzed, akkor mindenképp VGA. Meg egy kis tuning a procinak. 😊

Ezt az Aftermath Tisztára mint a Crysis már csak a láthatatlanság kell 😊
Peet81
hát is-is, de ha nagyon muszáj akkor vga egy hd 6870

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

antgecc
Megtennétek, hogy segítetek nekem? Túl kevés az fps, vagy procit, vagy videokártyát cserélnék (de csak az egyiket), kérdés melyik a gépem nagyobbik gyenge pontja, proci vagy vga?

Intel Core2 Duo E8400 3.00GHz
ATI Radeon HD 5750

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Akkor ellened nem játszom 😄

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

SpeedXHUN
amúgy kajak😄

SpeedXHUN
vki mindig veszi videóra? vagy hogy kapnak el minden lehetetlen jeleneten?😄

általában az úgy szokott lenni, hogy én annyival hamarabb lövök mint ahogy ezek a csomagok késnek.. így kiegyenlítem az idõ-tér kontíniumot!😄DDDDDDD

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

DrTre
Én csak most tudtam megnézni, mert tegnap este beszart a youtube.

Kurvanagy 😄DDDDDD

scomcomputers
Végül is a hitboxot hivatott kordában tartani,javítani,idézet a prohardverrõl:

""A" játékos mozog, elküldi a szervernek a koordinátáit ami továbbítja "B" játékos felé. Ez ugye minimális késést jelent. "B" játékos elkezdi lõni "A" játékost a késve kapott koordinátákon, a gépe rögzíti a találatot amit elküld a szervernek megint csak késéssel, ami továbbítja "A" játékosnak a találat tényét aki ezalatt az idõ alatt megtett még x utat. A hitbox ott maradt végig ahol a helye van, nem kell mellé lõnie, hogy beadja a találatot "B" játékosnak, õ azt látja, hogy eltalálta."

scomcomputers
" nem is tudom mi az amit mondasz"- pedig sokat számít hidd el nekem...
<#hehe>

én sosem állítottam ilyet.. nem is tudom mi az amit mondasz.. az biztos, hogy egy 5 megabites DSL-en ülök és én akkor játszom 100-as pinggel ha kimozdulok európából.. német, francia, spanyol, osztrák szervereken simán 50 körüli.. néhány angolon van csak 70.
nem lehet,hogy te alapból letöltés mellett játszol!?😊

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

scomcomputers
Valaki lenne olyan rendes, hogy ezt a "network smoothing factor"-t hogyan és hová érdemes állítani,magyarul ha lehet!A netem jelenleg 10/2-s (pár nap és 50/50-es lesz)általában olyan 30-100 pinges szerókon tolom!
Nagyon sokat van olyan hogy elhull mellettem valaki én meg nyomom neki a defibet oszt vagy 5-tödjére éleszti fel,meg lövök mint állat osz akit lövök(hiába elöbb kezdtem lõni), lelö egy lövéssel!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!
<#worship><#worship>

😄DDDDD:SDA😄:SDA😄😄DDDDDDDDDDDD:SDA😄😄😄😄
Ezek szerint csak én röhögtem szarrá magam. :-(
Jó, oké. De a játékban egy C4-gyel vagy egy rakétával nem szedsz azért darabokra egy tankot. Sõt 1 db RPG-vel még egy terepjárót sem. A nyíl vesszõ had ne legyen már ezeknél erõsebb!

YouTube: 23Drazse

DrTre
Se az elsõdleges, se a másodlagos fegyvert nem helyettesíti. RPG, C4 helyett lesz, tehát ugyanolyan hatékony marad vele az ember mindenki ellen.

Én a filmrõl beszélek. Ha emlékszel, amit a nyíl végére tekert, az volt a detonátor. És az a helikopter sem volt 100 méternél messzebb. 😊

És valószínû, hogy negyed/fél kiló robbanóanyaggal a nyílvesszõ továbbra is ugyanolyan aerodinamikus marad, mint nélküle. Amúgy a C4 és egyéb plasztik anyagok nem robbanak fel a becsapódástól, csakis a primer töltettõl. Ahhoz, hogy ez végbemenjen, egy vezérlõ elektronikára van szükség, ez további súly.
Jó tudom ez játék, itt bármi lehetséges.

Jó, azt gondoltam, hogy több lesz, ahogy a sörétesekkel is 4 lõszert használhatsz. Én a robbanófejes az eltúlzott dammege-érõl beszéltem. Persze ez nem biztos, hogy így lesz, pusztán feltételezés.
Annak lenne értelme, hogy nem csak egy, hanem legalább kettõ fajta nyílvesszõt vihess a csatába. Egy sima, meg egy speciális. Annak nem lenne túl sok haszna, ha pl. csak tracer vagy robbanófejes van nálad, mert így mondjuk gyalogság ellen hatástalan lennél.

Rambo 3? Ha egy nyíl szára C4-gyel van tele, akkor még egy tankot is.

szomferi
négyféle nyíl lesz (robbanófejû, rövid-, és hosszútávú, és motion sensoros)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Elsõ ránézésre úgy néz ki, hogy nem keveset merítettek a Crysis 2/3-bó és egy kicsit talán a Ramboból is. Különösen a nyílpuska, meg a romos környezet igen szembeötlõ.

Én speciel pusztán hatásvadászatnak tartom ezt a nyílpusát. A Black Ops-ban is volt, minek kell a CoD-ot koppintani. Akkor halok be rajta, ha lesz robbanófejes (meg miegymás) nyílvesszõ is és ezzel kaphatjuk szét a jármûveket. Ugye már a Rambo 3-ban megtanultuk, hogy egy egyszerû íjjal is fel lehet robbanteani egy páncélozott helikoptert.
Minek kellene dobótõr, ez nem a COD. Én inkább azt hiányoltam, hogy nem lehet az éppen kezedben lévõ fegyverrel odasózni az ellenségnek. Nem megölni, csak annyira, elszédüljön.

Nekem ez jut eszembe róla:

Fpocok
lol most láttam ezt csak 😄

Vadnokedli
Azzal is lehetett ölni, meg grappling hook al 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Jaja, mindkettõ érdekes lehet!

tutituti
erre a jelzõcuccra kíváncsi vagyok azért.megjelöli a célpontot mint a bc2 pisztoly vagy csak spottol majd.

Azt mondják, hogy itt többféle nyilat használhatsz majd hozzá, pl robbanófej, pontos hosszú távra való nyílvesszõ, valami jelzõcucc, ilyesmi.

tutituti
bár csak itt is az lenne a funkciója.Meg grappling hook

BF2-ben is volt, bár ott csak a zipline kábelt lõtted ki vele. 😊

BiG G
elég sokat játszhattak a half-life 2-vel a dice-nál, ugyanis egybõl az jutott eszembe a számszeríjról, hogy legutoljára játékban ott láttam 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Pont ezért mondtam 😄

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

tutituti
hát ez a trailer elég gyenge lett.
A nyílpuska mókás.Azért kíváncsi leszek.(bár még a premiumot se vettem meg😄 )

DrTre
Az biztos, de ez ugye egy szórakoztató videojáték és a multit balanszolni kell, ami jelen esetben azt jelenti, hogy egy mondjuk 6 játékost szállító, szimpla csapatszállító jármûvet ne lehessen szétkapni könnyen, mert ez így csak egy csomag frag-et jelent konkrétan és értelmetlen lesz a jelenléte. Ezért remélem.

szomferi
szerintem az életben is szétkapna bármit 2 játékbéli adag C4

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

DrTre
Remélem, ha már ilyen battle bus-t beleraknak, akkor legalább nem lehet majd 1 vagy 2 rpg-vel kilõni, se 3db c4-el vagy egyetlen aknával. Azért az elég durva lenne, ha lennének benne 8-an, aztán 3db c4-tõl felrobban.

Fpocok
Szerintem a nyílpuska alapból halk, nem kell arra hangtompító 😄

szomferi
ez nem kod 😄

RatBaG
új értelmet nyer a "battle bus"

Per Aspera Ad Inferi.