Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm....<#banplz>

Alap hogy orosz szerverre nem megyek....

Sziasztok!

Na ilyennel sem találkoztam még. Orosz TDM szerón 3 aimos srác volt fent egyszerre. Az egyik az én csapatomban volt a másik kettõ az ellennél. Az egyik gyerek pár perc alatt 54/0-át csinált. Engem konkrétan 1 M9-el szedett ki 70-80 méterrõl 1 golyóval. A másik gyerek a pálya másik felérõl mindenen át egy kis rövidke MP7 sorozattal elintézett. Úgy éreztem, hogy nincs miért bent maradni a szerveren. 2 nagy nehezen kickelve lett, a harmadikat már nem vártam meg. Elég szomorú, hogy nekem kell lemennem ezek a b*zik miatt, mert játszhatatlanná tesznek egy szervert. Mit élveznek ebben az emberek, hogy elcseszik más játékát?!

battlelog: eLexsys

Rendben, csak mégis miért nem engedi máshova rakni? :\
tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

dr Kotász
Hát nekem sem a C:\ meghajtón van, tehát a válasz igen.
zotya10002
g2play.net Megbízható!Rendeltem már én is!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy a g2play.net-rõl vásárolt BF3 ugye nem minõsül "kalóz"verzíónak?
Assassin's Creed Brotherhoodot vettem 1 éve, semmi eltiltást nem kaptam, de mégis az originen vannak már játékaim, szóval van más is aki innen vásárolt?

Másik problémám, hogy originen nem tudom kiválasztani, hogy ne a C-re települjenek a játékok, hanem pl a D-re. Megváltoztatom, kiírja, hogy érvénytelen, és addig nem enged kilépni, míg vissza nem rakom az alapértelmezettre. Meg lehet változtatni valahogy?
@gio: nyugi, én kihasználtam:-)

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Csak éppen a BC2-ben max kétemeletes házak voltak, kisebbek is, amikbõl kevesebb is volt mint a BF3-ban. Itt nézd már meg mekkorák a háztömbök!
Ezekhez milyen gép kellene hogy mindent szétrombolhass?! 😊

giornalista
hazajöttem melóból, hogy a négynapos "ünnep" végén (ami nekem pont négy munkanapot jelentett 1-tõl 4-ig) 2XP-zzek egyet, erre nincs... 😊 na mindegy, ezt most nem igazán használtam ki 😊)
Vadnokedli
Biztos nem fogsz háztól házig szobáról szobára harcolni. Már csak a videókat elnézve is. <#schmoll2>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Az eddigi BF3-mas városi pályákon hiányoltam azt, hogy az épületeket nem lehetett végigjárni és odabenn is harcolni. Igaz, hogy voltak olyan házak, ahol ezt meg lehetett tenni, de közel sem az egész pálya területén. Seine Crossing, Metro, Bazar vagy a karkandos pályák ezek szépkevés ilyen jelleggû harcot kínáltak. (A CQ megint más tészta, ott lényegében egy-egy épületegyüttesben harcoltunk.) Az Aftermath-ben remélem lehetõség nyílik rá, hogy háztól-házig, szobáról-szobára való küzdelmeket vívhassunk. Remélem, hogy a rombolhatóság terén is alkotnak valmit. Ne csak a homlokzatot lehessen szétlõni, hanem egész szárnyakat rombolhassunk a földig! A földrengéstõl úgyis meggyengültek, hát nem kell nekik sok.
Lehet, hogy ez sokaknak nem fog tetszeni, de én szerettem a BC2-ben azt, hogy a házakat konkrétan az alapjukig lehetett bontani. Egy 1500 tikettes Oasis CQ után szinte alig maradt ház ami épen maradt volna.

YouTube: 23Drazse

SpeedXHUN
Ezer embernek Zozo a neve😄 Zoltán is van egy pár😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

scomcomputers
Ilyen még van hogy ha 2* kilövöd az admint akkor kivág...és ráadásul azzal kickel hogy tiszteletlen vagyok....hát szájbab@szott k.anyját az ilyeneknek!
<#ijedt><#duhos2><#duhos2>

* Scomcomputers the future of computing!*

Valakinek lenne kedve xbox co-op? <#wave>
scomcomputers
Nektek is frissít a BF3 !!
Fél órája toltam akkor meg nem frissített...most meg tölt le majnem 5gigát?
<#fejvakaras>

nemtom honnan ismeros neked. talan vatera?
" Double XP Event
2012-10-31 - 2012-11-05
From Halloween to All Saints’ Day, celebrate with us by getting double XP for five days straight in any mode and map on Ranked servers." By Battlelog Szerény angol tudásom alapján ez öt nap. De majd megindokolják a skótok, hogy miért lett 4. Lényeg az, hogy fizess!

vagyis szerda na
96 órát írtak, ami letelt, mivel már csütörtök délutántól ment...
Én is így gondoltam, de már nincs kint a double xp logo a battlelogon.

Vadnokedli
Elvileg ma éjfélig kéne lennie.

Valaki tudja, hogy milyen idõszámítás szerint mérik a double xp idõtartamát? És az október 31 - november 05 az valójában hány nap? A prémium tájékoztató öt napot ír, de gyakorlatilag 4 nap alatt vége lett. Most ez hogy van? Ennyire skót a dice azzal is ami ingyen van? 😊))

SpeedXHUN
tehát pontosan 1 hónap múlva jelenik meg,annyit kibírok,az AK nagyon jól sikerült sztem😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

scomcomputers
Jó...ez a "zozo" név nekem ismerõs,honnan is?
<#fejvakaras>

Így néz ki az Epicenter pálya

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Ehhez a killed by admin dologhoz hozzaszolva:
Tegnap nyomtuk ocsemmel a Grand Bazar-on a palya toltesenel ki volt irva hogy lehet hasznalni RPGt de csak jarmuvekre es ez csak a Metro palyara vonatkozik. Na mindegy, menet kozben kierek a square-re. Na ott biztos nehanyan mar lattatok hogy az epulet oldalan van egy platform meg valami hirdetotabla. Oda csak ugy lehet feljutni ha a sniper repulo szarjaval valaki felmegy vagy a ter mogott van egy fa es ha azt valaki c4-el kirobbantja akkor asszem arra dol a platform-ra es ott is fel lehet menni. Ha oda feljut akkor nem lehet szinte kiloni a kempert mert ott elegge jol be lehet bujni hatra az epulet belso reszebe meg a hirdetoreszt sem lehet lerobbantani. Na a legyeg az hogy kinyirtam az egyik admint az RPG-vel. Kidobott a szemetlada de rabaszott mert eleg volt az ocsemen keresztul ujra joinolni. Bent voltam ujra a helyemen. Megint ott volt megint kinyirtam RPG-vel. Megint ban, megint be megint kinyirtam... 😊 Vagy 5x eljatszottam mar nem is erdekelt a jatek csak hogy idegesitsem azt az idiotat. Az volt a poen hogy mar a csapat-tarsaimat is iritalhatta a dolog mert a fel csapat azt a platformot lotte mar mindennel amit talalt. Az a rohadek meg ott kempelt a tavcsoves fegyverevel. A poen az hogy XBOX-on nem tudod ki az admint normal esetben csak amikor a palyat tolti akkor volt kiirva, tehat mikor elosszor kidobott a rohadek akkor lattam ki az. Na aztan a heten talalkoztam olyan szerverrel is ahol NEM LEHETETT HASZNALNI se javelint se iglat se stingert. Az volt a lenyeg hogy ne is lodd le a repuloket helikoptereket. Na mikor mar nem is allt masbol a menet csak abbol hogy a repulo targyakbol nyirtak a nepet ocsemmel elovettuk a stingert. 😊 Modszeresen lottuk a gepeket, nehany masodperc elteressel ugyanazt a gepet lottuk igy mig a hulye az elso raketat kivedte a masodikat mar nem birta es lekaptuk az egrol a franba szinte mindenkit. 10 perccel kesobb mar valahogy senki sem akart felszalni semmivel... 😊 Na ott valoszinu nem volt admin mert nem vagtak ki kinket.
Beers
Igen, emlékszem 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Pharaoh
Ja, ilyen néven tán DC-ben nyomtam utoljára.

Beers
Egy régi harcos......😊!
DA Pharaoh?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Vadnokedli
MAV <#idiota>

Hoppá...akkor félre néztem,nekem arra a kis repülõre lenne szükségem amivel a többieknek spottolni tudom az enemyket,ennek mi a neve?
Az attol fugg... Mit szeretnel, mit csinaljon?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Vadnokedli
Azzal hogy lerakod, nincs mit elindítani rajta.(Ez 'szpottolja' neked a közelébe érõ 'enemy't . Amúgy szerintem egyszerûbb MAVot használni, az is meg mutatja neked ha csak lerakod + blokkolja nekik az utat.<#idiota>) <#zavart2><#zavart2>

sziasztok,a t-ugst lerakom,de nem tudom elindítani,mivel kell? [ tudom h bot kérdés...]
Múltkor bemegyek egy magyar szerverre - nem sûrûn szoktam mert nincs hc - (Kharg Island) lespawnoltam egy helibe mint utas, javítom a gépet, egyszer csak "killed by admin"! Kb 10 másodpercet sem játszottam. Le is léptem a francba.

Pharaoh
Hi!

Most kezdtem játszani és nincs vhol magyar leírás melyik fegyver/jármû kiegészítõ pontosan mit takar?

emlékezz a nevére és gyûjtsd be egy másik alkalommal a dogtag-jét:-)
szemet-szemért alapon

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

w126
Van ez így, ha hatalom kerûl, mégha ilyen kicsi is egy "takony" kezébe, akkor sürûn elõferdûlnek eme gyerekes, és kissé dühítõ esetek.
Légy bõlcsebb, morogd el, hogy "gyerekek".... oszt irány egy másik szeróra.

Mercedes-Benz&#174;

RatBaG
ez megint gyors volt...
bemegyek egy röpke seine crossing cq largera, kapásból kétszer lelövöm az admint, full tiszta helyzetben, húzom tovább a zászlót... you are banned. reason: high ping.
pitiáner faszkalap, legalább akkor lenne annyira tökös, hogy ne kamuzna 😄DDD pfff

Per Aspera Ad Inferi.

Ezt elfelejtetted odaírni: sasszem=aimbot!

hnz
lol, hallgatozni a legegyszerubb a jatekban...ki hol merre mit csinal mikor esik el stb. + minimap/nagymap

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

item
"sasszemû" <#mf1>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

a videóbol is az derül ki,hogy semmi értelme...kár.
Ha olyan sasszemû ember lenne az ellenséged mint én, semmi értelme.
ozimak
Van valami értelme a camo változtatásnak?Sötét pályára fekete ruha,sivatagba sivatagi,stb?Én szoktam váltogatni,de mivel magamat nem látom,így nemtudom van-e értelme??
Ati vga-nal találkoztatok azzal a hibával, hogy eltûnik a nap?Olyan az egész mintha mindenhol árnyék lenne, és olyan is van, hogy váltogatja, mikor van árnyék ill nap.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika