Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

item
Ugye milyen jó gép a c64? <#bee1>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

BiG G
bocs srácok, igen én jelölgettek titeket, ha már egy fórumban evezünk, gondoltam alkalomadtán játszhatnánk is együtt!

@Ozimak: köszi!

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

na ugye.. virus account... bazz az én gépemen még vírusírtó sincs😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

ozimak
Nnna akkor ez elkerülte a figyelmünket 😊 Most már õt is ismerjük 😊) Amúgy szép stat! 😉

SpeedXHUN
jesszus😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

nézd! dupla xp hétvége! az imént csináltam 199.998 pontot egy körben😊 149/68-al

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/48622751/1/251391404/

hnz
akkor valoszinuleg valami virus account, ha nem jelentkezik itt

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

ozimak
Engem is bejelölt,de nem ismerem <#nemtudom>
hnz
gergeoux-t valaki ismeri, vagy ez is ilyen virus account?

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Alapossan, ügyessen, okossan. Hibássan.
Ozi ne hagy itt minket!!!😄 Majd akkor a gyalogossan irtjuk öket!<#violent>

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

ozimak
Köszönöm srácok,jó látni,hogy sok a rendes ember itt. <#worship> Majd kialakul. Egyenlõre nagyon irritál,de biztos nem véglegesen teszem le. Egy kis szünet most viszont mindenképpen kijár neki 😞 Gyalogosan versenyben vagyok a jobbakkal is,viszont jármûvekkel... na azt inkább hagyjuk 😊 Már semmivel sincs szerencsém :/ Se tank se heli se jet. Jármûvek nélkül játszani huzamosabb ideig meg nem móka egy BF-ben. Gyalogos "módban" is vannak érdekességek(ezért is írtam a csalók kiszûrését),de ott még azért azt veszem észre,hogy ha odateszem magamat akkor a toppon vagyok. Viszont ezt meg szar játszani cq-ban, nagy pályákon, hosszútávon. Maradna a TDM vagy a Close Quarters... de az meg megint nem igazi BF... szóval egyenlõre leállósáv... Még egyszer köszönöm a biztatást srácok! Jól esett! <#worship>
thx

ozimak
Avast kikapcs... ha az van. Nekünk az volt a gond.
Sziasztok!Co-opozni szeretnék haverral de a loading képernyö után mindkettönket kidob.Tudna valamelyikötök segiteni?

Ja, az újratöltés jó ötlet! (én is BF2-ben tanultam meg helit vezetni)

Gondolom tryhard vagy m16a3-mal? <#vigyor2>

Tono34
Gyakorolni lehet üres szerveren is nem?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

én a sniper kaszttal is rusholok.. nem állok meg CQ-n egy helyen.. egy percre sem.. a cél, hogy az ellen hátuljába kerüljek😊
ha már unom a p90-et akkor még mindig ott az m39 iron sight😊
és ha megszületek az elsõ nagyobb elágazásba megy is a sensor😛
úgyhogy ne keménykedjél itt, mert rádküldök egy helist!😛

hnz
@setup, kpapp: pont az ilyen reconokat szoktam szejjel szivatni barmilyen mapon. lehet ott tugs stb. semmit nem er es az idiotaja ugyanoda megy vissza. tegnap egy ilyen srac, valami 2/45-ben vegzett a map vegere.

miért a tiéd nem!? 😉
sarkítottam tény.. de érted mire gondoltam sztem.
a "pro repülõsök" is találhatnának maguknak olyan szervert ahol megvan a saját maguk szintje.. mert imádják kihasználni, hogy kaszálhatnak egy pályán min. erõbedobással.

a hétvégén bent jártam damawandon (conquest)... két srác folyamatosan tolta a helikkel.. egymást vitték az ellen helijéhez... szarrá lõtték a mi oldalunkat.. konkrétan centikre a föld fölött kaszálták az embereket.
én meg nem gyõztem válogatni miképpen lõjem ki õket.. tankból, jeepbõl, stingerrel.. késõbb már odáig jutottam, hogy feldobtam a saját helinkre c4-et és mivel tudtam úgyis jönnek érte, elviszik majd robbantom mikor közel vannak egymáshoz... élveztem nagyon.. de közben meg simán lepörögtünk. én megtaláltam a szórakozásomat azon a mapon, de játék szinten katasztrófális volt...

én simán beletenném a helibe, hogy húzzon vissza a fõbázisra újratölteni.. a vadászgépekbe szintén.. ahogy az anno a bf1942-ben is volt. akkor talán nem lenne ekkora a levegõbeli dominancia egy-egy rossz elosztásnál.

BiG G
a helikopterezést és a repülést gyakorolni tök üres szerveren kell szerintem. legalábbis amikor megvettem a játékot akkor ott gyakoroltam, nézegettem a tutorialokat, egybõl kipróbáltam és utána mentem csak be éles szerverre. meg persze ott volt a bf3 bétája is, ott is rengeteget tanult az ember, és ott úgysem számított annyira, hiszen a végén töröltek mindenkit.

Fpocok
Szánalmas lúzerek. Az összesnek be kellene írni a blog lapjára, hogy "csicska statpadder vagyok"

Parasite Eve 2, best game EVER!

"mehet a láma 63 közé"?
Mert, neked a szerverkeresõben kiírja, hogy 63-ból, hány láma van benn, vagy mi?

aki meg tud az mehet a láma 63 közé, hogy csináljon egy 150/2-es statot??😛

én általában csak 16-os szerveren veszem magam elé a joy-t, de valljuk be egy 16-oson a helivel a játékélmény nem olyan, mint egy 32-esen vagy 64-esen😊

zotya10002
<#worship>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Sõt, én azt mondom, hogy aki nem tud repülni, az csak ilyen szerverre menjen és gyakoroljon. Ne 64-es Oman-on vigye a helit és zuhanjon le,
tk-zva meg badluck-ozva a társait.

de azért legyen "békeidõ", hogy a helistatod ne romoljon annyira ? ;P

zotya10002
Én nem a stat miatt szoktam felmenni! Ha olyan nagy pontgyûjtõ lennék akkor az látszana a statomon .-)

Csak helizgetni béke idõben meg ilyenek... Ennyi!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Dettó...Close Quarters szeró,sv98 és szenzor <#vigyor2>

egyébként meg gergeoux-al tudok egyetérteni... ha én statot akarok erõsíteni akkor Ziba Tower :-) sniper kaszt.. p90.. és ledobok egy sensort az erkényre vagy a folyosó elejére... 64-es szerveren hoz a spottingolás vagy 3-4e pontot egy körben simán😊

Vadnokedli
Mármint trollkodást, de persze jött a bann.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

scomcomputers
Én sem...
<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

én még nem, pedig jártam már ilyen szerveren😊

scomcomputers
Ez statbuziknak való,de az ilyen mindek veszi meg itt a játék a lényeg ...szerintem,nem pedig a stat...
<#worship>

Vadnokedli
Ezt tuti mindenki csinálta már.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

BiG G
úgy mégis mi értelme van? amúgy sincs, de ha még le is nulláznak, akkor meg fõleg.

a statpadding trollkodása, ami szintén statpadding😄

zotya10002
Mehet a reset!nem érdekel

BiG G
ahol minden játékos direkt a statjára gyúr. például megbeszélik, hogy egy rush szerveren mikor beélesíted az mcom-ot, akkor én defuse-olom. ezt eljátsszuk végtelen+1 alkalommal, amiért buzisok pontot és ribbont meg medált (ezekért pedig újabb pontokat) kapunk.

vagy conquestben nem ölsz meg senkit, és csak körbekörbe autóztok, tankoztok, helikoptereztek a pontok között, a pontfoglalásért kapsz pontokat, ribbont, medált, és így tovább.

tehát a játék kifordítása. fõleg dupla xp-s hétvégéken volt nagy sikerük (ami most is van). beléptél egy ilyen conquest szerverre, beültél egy jeep-be, amit más vezetett, körbekörbe ment a zászlók között, te meg addig leraktad a tálcára a játékot és bármi mást csinálhattál. mivel nem volt ölés, és kb mindig ugyanannyi zászlója volt a csapatnak (mivel egymástól foglalták el a csapatok körbe-körbe rotálva) ezért nagyon lassan mentek le a pontok, simán lehetett 3-4 óra egy ilyen kör, ami alatt akár 1-1,5 szintnyit is nõtt az xp-d.

elég hülye dolog szerintem, nem a pontokra kell hajtani. nyilván ha játszom, akkor örülök, ha kapok ribbonokat, meg medálokat, meg volt amikor ráálltam, hogy akkor most csak az m60e4-el játszom, és kipróbáltam minden felszereléssel, különbözõ pályákon. aztán nyilván a supportot hívják statpadder kasztnak is, hiszen az ammoboxot elég lecseszned a földre egyszer és kvázi örökké jön belõle a pont (ha jó helyre raktad és nem lõtték szét), plusz egy jó kis géppuskával átmehetsz rambóba (4-5-ös killstreakek hárompercenként), stb. de ez még mindig inkább játék, mint annak a kiforgatása.

scomcomputers
"statpadder" szerver az meg milyen?
<#fejvakaras>

BiG G
egy hónapja körülbelül figyelik a statokat, összevetik a battlereportokban lévõ killek számát a szerveren töltött idõvel és a kapott pontokkal, és ha "rajtakapnak", akkor stat reset megy érte. szóval én a helyetekben nem nagyon járnék statpadder no kill szerverekre... nem ér meg annyit 😊

zotya10002
Van persze.én nem is tagadom idönként fel~fel nézek.
ott lehet vezetni tanulni
bocs a hibakert mobilrol ìrok!

😊 Van olyan no kill szeró, ahol no kill? Egyszer kíváncsi voltam és felmentem egyre, és valószínû az admin egybõl lekéselt. Megkérdeztem, hogy anyukád tudja? Erre bann!

egyetértek a kollegák javaslataival... láttalak már játszani szervereken. igencsak jó eredményeket szoktál elérni. ilyenkor kell az, hogy elkezdesz picit funolni a játékkal.. kis tank superiority, csak sniper, pistol, shotgun szerverek... esetleg no kill szerver csak zászlófoglalással ..vagy már találkoztam olyannal is ahol csak gránátot lehetett dobálni.. picit elvonatkoztatni attól, hogy mik értek az elmúlt idõszakban 😊

egyébként a tank superiority nagyon jó arra, hogy az ember begyakja a távoli lövéseket. ráérzel a pályán belüli távolságokra... aztán ha mész egy conquestre.. te leszel az elsõ akit csíterezni fognak😄

részemrõl is a javaslat, hogy kevesebb idegeskedés, több móka. béke😊

BiG G
ahogy Zotya is mondja, nem kell túl komolyan venni. egyébként meg akkor kell tankok ellen 3-4 lövés, ha reaktív páncélzata van, azt elõbb le kell hámoznod róla, hogy effektív sérülést okozó találatot adj be. ha a te tankodon nincs, de az övén van, akkor eleve hátrányból indulsz. jól lehet védekezni tankkal, ha mozgásból lõsz, nem egyhelyben állsz végig. tolatsz, megállsz, lõsz. elõre 10 métert, megállsz, lõsz. tolatsz megint. összezavarod az ellent, és nem talál el.

a helikopterek ellen az egyik legjobb fegyver szintén a tank. ha alacsonyra merészkednek, akkor simán kikapod õket egy lövéssel. ha nem, akkor a 3. ülésbe mehet a lézeres célzó ember, akkor viszont neked másodlagos fegyverként a guided missile kell, hogy legyen beállítva. azt csak akkor szereli le a helikopter, ha ecm jammerje van. de egyszer azt is újra kell töltenie...

a repülõk már nehezebb eset, ha rocket podjuk van, akkor viszont rádrepülnek, és ha elég alacsonyan vannak, akkor azt is kikapod tankkal simán. egyébként meg a második ülésben, a géppuskával nagyon jól lehet a heliket és repülõket legyengíteni (fõleg az egyhelyben lebegõ f35-ösöket), át kell pattanni és sorozni õket. a helit elég hamar disabled-re lehet vágni vele.

zotya10002
Szia!Ne vedd annyira komolyan!
Ez csak egy játék!
Én is voltam ebbe az állapotba de aztan elmúlt :~))
Go~go~go!!!

szerintem meg pont fun, hogy vadászhatsz rájuk és elveheted tõlük :-)
mornin'

ozimak
Asszem én befejeztem ezt a BF3-at... egy fos... utóbbi idõben úgyse sokat toltam vele,de most már tényleg elég volt a baromságaiból. Ez a tankkal nekem 3-4 lövés nekik 2,pro-jetesek/helisek minden szerveren,cheatereket nem lehet rendesen kiszûrni,szar netcode,stb.,stb... kész,belefáradtam. Megy pihenõpályára,aztán majd késõbb talán elõveszem ha lesz kedvem hozzá. További jó játékot mindenkinek!