Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm😊

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

köszi 😊
próbálj meg nem üres szerverre járni!😉

tegnap töltöttem le...win7 van
Ma töltötted le? Gép újraindítás meg volt? WIN8-nél a leállítás nem jó.

Egy szer nekem is csunyán meg fagyott tegnap este egy ALT+Tab után, de jellemzõen ne m fagyós.

Sziasztok.nekem is olyan gondom van,hogy mikor betölti a pályát akkor rögtön kifagy a játék ha nem üres szerverre megyek fel.. valakinek valami ötlet??
gondolhatod milyen jó érzés volt hallani a srácokat group-chaten ahogy játszanak én meg töltöm még a gamát... de tényleg van.. egy helyen a pályán. fixen. biztos lehetsz benne, hogyha mész és töltesz nem biztos, hogy el is fogod tudni használni... mint a keselyûk úgy keringenek körülötte az ellenek😊

BiG G
ja, hogy van support box is? 😄 mennyit anyáztam, mikor kifogyott a fegyver és vehettem fel másikat.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

SpeedXHUN
<#eljen><#eljen>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

mornin'
tegnap mindössze kb. 15 percet sikerült gamáznom ezzel a scavenger-móddal. xbow 5 killt megcsináltam oszt csucsuka. de végig a játék közben volt egy olyan érzésem, mintha a CODMW-ben a domination-ra próbálna "hasonlítani" (közelíteni).. maga a játékmenet.
nagyon tetszik, hogy a pályákon egyaránt vannak közelharci és középtávok.. az okos sniperek meg már az elsõ este kersztbelõvik a pályán az utolsó sarki pixeleket😄

A keresni a fegyvert, keresni a központi support boxot... kva jó feelin'

conquest és hasonló barátai csak ma kerül tesztelésre a részemrõl.
ráadásul egyértelmûen érezhetõ az elmúlt nap pár HC Gunmaster köre a pisztolyhasználatomon😊

nekem bejön.. továbbra sem érzem magam átverve globálisan😄

<#worship> nagyszerû szantakláusz DICE, thx

Na már tele van patkány tipusú játékosokkal az egész.Felernyõznek az elérhetetlen helyekre az emeletes házak tetejére a szokásos trükkel 3-4-en,1 sníper,2 engineer,1 support és a fõbézrõl sem kell kijönni mert minden jármûvet belézereznek ennyi,a szerver játékélménye már meg is van ölve.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Üdv!

Tegnap leszedte a 4 gigás frissítést, most megint elkezdte... meg lehet kerülni valahogy, hogy lássa a meglévõ fájlokat, vagy valami mást is szed?

genRob
Na, elkezdte letölteni. Mit vacakolt eddig?!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Haza ukránból és még mindig nem megy.Nézem és most tölti az édeske lefelé 19% juppi azért tolok egy menetet ha úgy van
szomferi
mód helyett kört akartam írni, nem tudom miért mód lett belõle...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
3 nyertes Scavenger mód

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

a nyilpuskát hogy lehet majd megszerezni?
oneal1
áááh vazzz én meg várhatok még 2 hetet:S

!Forza Ferrari!

Nem reklám, de próbáljátok ki! Ez valami más lett! Lehet, hogy kisebb pályák, de szórakoztató! És ami végképp betakart az ügyfeles a battlelog chaten azt merte mondani, hogy az én rendszeremben van a hiba! Na ez a pénzemért végzett velem szembeni pofátlanság netovábbja. Megalkottak valamit amire alkalmatlanok!

SpeedXHUN
cod bo2 bõl nem lesz free hétvége?😄

nekem se ugrott be amugy nem codozok bf-bõl is csak a 3 van meg többi nem érdekelt amugy van aki ismerte a solildner nevû játékot?
giornalista
szerintem nem irónia, de lehet, benéztem.

egy ideig nekem sem esett le a múltkor. a "bo" miatt a Bioshock ugrott be be egyfolytában...
Ha irónia a kérdés, akkor is CoD Black ops 2! Próbáld ki utána ítélj ne a nevére!

giornalista
mi az a bo2?
Ja és tegnap jelentettem egy csipát a BO2-n ma már nullás az ember! Tudom, hogy nem egy játék típusról beszélünk, de valami változott! A sok pénz mindig hanyaggá tesz!

Nekem nem tölt semmit és semmire sem mutat hajlandóságot. Mindenre azt írja fasz! Akkor? Vicc a Dice! BO2 már alázza a MOH-t lassan az egész BF3 szargépet a buzi csitereivel együtt! Tehetnének egy szívességet, de sajnos elõre fizettem! Ez van! A tanulságot pedig vonja le mindenki!

holnap probálkozzatok<#mf1> én ma csak letöltöm a korábbi hozzászolásokból itélve ma már nem szarakodom vele inkább focimanagerezek <#mf1>
Nem engem is szopat! Folyamatosan kifagy!!!!Amint nem egy üres szerverre megyek azonnal lefagy!
Ötlet javaslat?
na nekem sem akarta letölteni hiába mentem a frissités keresésére azt irta ki hogy a játék naprakész de amikor ráviszem az egeret a bf3-ra a játékaim között akkor megjelenik egy kis ablak ott az i betüre megyek a játé mellet akkor behozza a kieg listáját és ott rámegyek az am és hozza ha másnak is lett volna ilyen remélem segitettem
csak engem szopat a játék azzal h a csatlakozáson nem lép tul... ?

SpeedXHUN
lol 2 embert is átvisz az xbow 😄

giornalista
az a helyzet amúgy, hogy lehetnek akármilyen jók a kiegészítõk, B2K-t is beleértve (ami szerintem a legjobb, persze az Aftermath-t még alig ismerem), nekem valahogy az alappályákhoz, és onnan is a Kharg Island-Firestorm-Caspian-Canals négyes conquest large jön be a legjobban... a játékidõm 50%-át egy ilyen szerveren töltöm és nem tudom megunni 😊

szerintem ebben óriási szerepe lehet annak, hogy én ezeken a pályákon fedeztem fel a Battlefield 3-at (leszámítva az elsõ heteket, amikor csak metróztam), plusz valójában a multiplayer fps-ezést is (hiszen ez az elsõ ilyen játékom).

jók az Armored Kill pályák is (a Close Quarters szerintem külön játék, de persze néhanapján élvezem), a Back to Karkandosak még érdekesebbek is, mint az alappályák, mégis, most nyomtam pár menetet az Aftermath-ban, és valahogy nem fog meg annyira, mint a "vanília" pályák 😊

picit tartok tõle, hogy amikor jövõre megjön a Battlefield 4, azzal mit fogok tudni majd kezdeni...
húzos mappok, a csipák már helyeszkednek. ez nem biztos hogy itt is beválik. <#hehe>

SpeedXHUN
ebbe a scavengerbe az a jó hogy mindig más fegyoval tolják a noobok is😄
nemcsak m16 meg shoti

SpeedXHUN
jó szöveg😄 amúgy k.o a játék,jó mapok

UPDATE: Aftermath is being made available progressively for all of our PC Premium members. It should be available to all PC Premium members no later than end of day today (Dec 4). Thanks for your patience.

Nem ismerik a kibaszott naptárat -.-

szerintem lassan be is ugorhatsz a gömbakváriumba pihenni 😛

SpeedXHUN
közbe kipróbálom,de izgi

SpeedXHUN
mennyi idõt ír neked?:S

tolom tolom... konkrétan olyan lassan jön, hogy simán elfér egy játék is közben😄

SpeedXHUN
na le is jött bár a végén alig szedte.

SpeedXHUN
még nem tolod mi?

SpeedXHUN
?😄

szerintem megfordul.. kukorica.. sarokban térd <#mf1>

SpeedXHUN

Nincs elegendõ hely a tartalom letöltéséhez. <#falbav> Én is bele szaladtam 2 nap alatt 8 Gb letöltés.

most 82%-nál 70k.. ha így folytatódik az utolsó 10%-ot akár modemmel is tölthetném😄

most mi a faszom van ... connecting azt kész itt megáll a tudomány !!!!

Még te is csak most töltötted az AM-et, akkor nem vagyok elkésve. <#wink>