Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmm😊
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Egy szer nekem is csunyán meg fagyott tegnap este egy ALT+Tab után, de jellemzõen ne m fagyós.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
tegnap mindössze kb. 15 percet sikerült gamáznom ezzel a scavenger-móddal. xbow 5 killt megcsináltam oszt csucsuka. de végig a játék közben volt egy olyan érzésem, mintha a CODMW-ben a domination-ra próbálna "hasonlítani" (közelíteni).. maga a játékmenet.
nagyon tetszik, hogy a pályákon egyaránt vannak közelharci és középtávok.. az okos sniperek meg már az elsõ este kersztbelõvik a pályán az utolsó sarki pixeleket😄
A keresni a fegyvert, keresni a központi support boxot... kva jó feelin'
conquest és hasonló barátai csak ma kerül tesztelésre a részemrõl.
ráadásul egyértelmûen érezhetõ az elmúlt nap pár HC Gunmaster köre a pisztolyhasználatomon😊
nekem bejön.. továbbra sem érzem magam átverve globálisan😄
<#worship>#worship> nagyszerû szantakláusz DICE, thx
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Tegnap leszedte a 4 gigás frissítést, most megint elkezdte... meg lehet kerülni valahogy, hogy lássa a meglévõ fájlokat, vagy valami mást is szed?
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
egy ideig nekem sem esett le a múltkor. a "bo" miatt a Bioshock ugrott be be egyfolytában...
Ötlet javaslat?
szerintem ebben óriási szerepe lehet annak, hogy én ezeken a pályákon fedeztem fel a Battlefield 3-at (leszámítva az elsõ heteket, amikor csak metróztam), plusz valójában a multiplayer fps-ezést is (hiszen ez az elsõ ilyen játékom).
jók az Armored Kill pályák is (a Close Quarters szerintem külön játék, de persze néhanapján élvezem), a Back to Karkandosak még érdekesebbek is, mint az alappályák, mégis, most nyomtam pár menetet az Aftermath-ban, és valahogy nem fog meg annyira, mint a "vanília" pályák 😊
picit tartok tõle, hogy amikor jövõre megjön a Battlefield 4, azzal mit fogok tudni majd kezdeni...
nemcsak m16 meg shoti
Nem ismerik a kibaszott naptárat -.-