Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
egyébként ez meg olyan lesz mint az atv vs. nvidia háború... a sniper utálja az m416-ost az m416-os meg utálja snipert...mindkettõ utálja a shotist és a shotis utál mindenkit😄
az örök körforgás ami a public szervereket élteti😊
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
[IRAM] leader
Amikor kijött a BF3 akkor rohadt érzékeny volt a VGA túlhajtásra, fõleg a GTX560-nál volt ilyen. Lehetséges most emiatt dobja el. Próbáld tununig néklül, de ha alapon megy akkor máshol lesz a bibi.
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
[IRAM] leader
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Smithwarden: Nekem is ez volt,de hidd el én is rájöttem,hogy még ennél a játéknál a legelfogadhatóbb ez a hiba(netcode)! Olyan szintû laggok és lag kompenzáció van a piacon,hogy az valami eszméletlen 😊 A pofám leszakad 😊 Nincs egy játék ami ne szarakodna. És mindjárt 2013 😊
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
(i5 2500k@4500 / 670gtx sli)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
HE bowt hogyan lehet aktiválni?Megcsináltam hozzá a dolgokat, ki is lockolta,de így is csak a simát tudom használni.
Nagyon jok a mapok es az uj jatekmod is faxa.
De azt hiszem nem fogok jatszani ezzel a rakas fostalicskaval tobbet.
Keptelen vagyok tullepni, hogy atomszar a netkodja es kesik a szerver-kliens kacsolat.
- A jatek kiadasatol fal mogott 1-2-3 meterrel halok folyamatosan.
- A masodperc tort resze alatt kapok be 10-20 skulot egy ellenfeltol es instant esek ossze eselytelenul a reagalasra.
- Hiaba meg egy ellenbe egy tar loszer, latszik hogy talalt de megsem esik ossze.
- Rengetegszer egyszerre halunk meg az ellenel.
Teljesen egyertelmu, hogy a szerver nem azonnal szamolja a loveseket es kesve, egyszerre tortenik meg minden. Ultra gaz egy 2012-es FPStol.
Es ha eddig nem javitottak a 4. DLC-nel akkor ezutan sem fogjak vagy tudjak.
A MOH Warfighter is Frostbite engine ugyanugy es ott tokeletesen jo a netkod.
Nagyon meg is lepodtem, hogy egy Frostbite motorral minden ugy tortenik ahogy kell!
Itt BF3-ban 5 perc alatt agyverzes kerulget, mas uj multikban, MOH, Far Cry 3, stb pedig orakig elvagyok teljesen nyugodtan akarhanyaszor is halok, mert nincs keses es minden ugy tortenik ahogy az logikusan elvarhato.
Minden szuper ebben a jatekban csak a lenyeget csesztek el totalisan. :p
(BF4 betara kivancsi vagyok, de nem remelek tul sok jot attol sem.)
Szerintem a Close Quarters a legjobb.Sajnos már egy
caspian border mappon labdába sem tudok rugn. levegõben 30 másodpercet tudok csak tartózkodni menekülés esélytelen. Földön sem kímélnek az égíek.
A Ziba tower operation 925 Grand bazaar, Donya Fortress a kedvenc és a metro ezekkel bármikor lépek fel kikapcsolodás játék.
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
A Scavanger is tetszik, sztem jobb, mint a gunmaster. Több fegyvert is meg lehet ismerni közben.
Kíváncsi vagyok én is az End Game-re, vajon az mit hoz.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Pedig az armored kill-t tartom igazi bf nek,mégis ez nagyon tetszik.
Van egy kis 2142 feelingjük a pályáknak,ez külön tetszik😄
Aazadi palace pedig a kedvencem😄
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
''follow these steps (these steps will only work if you have bought either AK or CQ expansion packs):
1) Open Origin and right click on BF3.
2) Click "Show Game Details"
3) Scroll down to the Expansions section.
4) Right click on Armored Kill and select "Check for update", do the same to Close Quarters.
Reference link: http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654788442985759/
IF that did not work, try this. (contributed by OzZLaW). Go back to the Expansions section in Origin and right click on Armored Kill and select "Repair Install", do the same to Close Quarters.
5) Wait for them to update (repair), after they done updating(repairing), try the game again''
meg ezt
1) you ve got the rus ver with the game data corrupted chit
2) you did the copy paste chit from cjs or other sites
3) you ve got in your data / loc 2x en 2x de 2x rus
4) kick the 2x en files into your win-trash
5) RENAME the 2x rus files to 2x en
thats it - start it ... no more "game data corrupt" chit
Most nekem megy.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
A többi számomra túl "infantry". 😊
kvg : te viszont bizonyítottad, hogy egy agyatlan vérpistike vagy aki sötét barom is egyben, köszönöm a megtámadhatatlan érveidet, és brillírozó képességedet arra, hogy önkritikát gyakorolj.....
Nekem orosz verzióm van, frissítettem aztán nyomtam a dec.3 lnaguage patch-t de folyamatosan kifagy a játék amint olyan szerverre megyek ahol vannak vagy üresre bemegyek és bejön más is.
Erre van valakinek megoldása esetleg javaslat (az már nekem is eszembe jutott, hogy töröl mindent letölt újra de ezt ha lehet kihagynám)
Köszönöm elõre a javaslatokat esetleg megoldást.
Egyébként csatlakoznék a ASZGKN-hoz :-)
Ott vagyunk tehát, ahol a part szakad. Nincs más hátra, meg kell kérjünk, szolgáltass valamilyen más ismérvet annak meghatározására, hogy agyatlan szilikongyerekek vagyunk-e!
Emelem kalapom!E
Igaz mikor próbáltam nem nyomtam restartot.
Este otthon újrapróbálom hátha.
engedtessék meg, hogy a jelzõvel illetett személy megkérdezze tõled, hogy akkor te mi vagy? csakhogy tudjam hova kell még fejlõdnöm és ne adjam mélyre az elégedettségemet a pályákkal és a játékélménnyel kapcsolatban😛
majd célpontként úgyis megtanulunk elõle kitérni, rárontani a reload-oló csipára és dogtag:-)