Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is hosszú. Akartam még vagy 2 fordulót beletenni pedig.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

nálam is ez volt minden szervernél amin voltak....újraraktam a gamét és most már jó...viszont most meg azért nem tudok játszani mert bugos..felmegyek a szerverre lespanolok és nincs fegyver a kezemben 😞
ahogy a játék "öregszik" úgy fogják a gyalogok tudni, hogy merre lehet sniper.. mindegy milyen kieg. én pl. az m39r-t szeretem. iron sight-al. rushfegyvernek😊
egyébként ez meg olyan lesz mint az atv vs. nvidia háború... a sniper utálja az m416-ost az m416-os meg utálja snipert...mindkettõ utálja a shotist és a shotis utál mindenkit😄
az örök körforgás ami a public szervereket élteti😊

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Köszi,megnézem.Mondjuk egy HD6670-esen nem tudom mit lehet túlhajtani,de ez is hibalehetõség,leteszem alapra.Meg az a furcsa,hogy ha nincs senki a szerón,megy normálisan,robbanthatok,csinálhatok bármit,meg sem reccen,de amint csatlakozik valaki,ledob...

[IRAM] leader

Amikor kijött a BF3 akkor rohadt érzékeny volt a VGA túlhajtásra, fõleg a GTX560-nál volt ilyen. Lehetséges most emiatt dobja el. Próbáld tununig néklül, de ha alapon megy akkor máshol lesz a bibi.

Megvághattad volna.Nem hiszem hogy valaki végignézi mind a 16 percet. <#vigyor2>

Próbálkoztam picit többet, az AM-el, most már valamivel árnyaltabb a kép, pl a háztetõkön való rohangálás és ugrálás az full assasin creed, és emiatt tetszik, meg a pályák is egész jók lennének, ha nem akkora volnának mint a bolha pöcsén a pattanás, nem fagyna, nem volna bugos, nem csúszna a hitbox, és úgy általában nem volna egy kalap szar a motor.Ezeken a pályákon is max 8v8-ban lehet normálisat játszani, azon felül agyatlan szilikongyereknek való codrókabõr.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Üres szerveren ellehetek,semmi baj,amint csatlakozik valaki,bf3.exe mûködése leállt...találtatok már valami megoldást rá??

[IRAM] leader

Saját Gameplay:

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

ozimak
I'm back! 😉
Smithwarden: Nekem is ez volt,de hidd el én is rájöttem,hogy még ennél a játéknál a legelfogadhatóbb ez a hiba(netcode)! Olyan szintû laggok és lag kompenzáció van a piacon,hogy az valami eszméletlen 😊 A pofám leszakad 😊 Nincs egy játék ami ne szarakodna. És mindjárt 2013 😊
Köszönöm a válaszod.Idõközben rájöttem.

A "V"-vel cserélheted a nyilakat.

Ez már Rambo féle robbanó nyilpiska volt? Ilyet is csak a BF3 látni. <#wink>

giornalista

volt már? 😄
hyjal
nekem ez most fordult elo eloszor az aftermath-nal...de hivatalos bf forumon is panaszkodnak ez miatt

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Smithwarden
Eros konfig es talan azert is meg jobban idegolo a dolog. Gyengebb konfignal es fps erteknel talan kevesbe feltuno ez a hiba.
(i5 2500k@4500 / 670gtx sli)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Sziasztok,

HE bowt hogyan lehet aktiválni?Megcsináltam hozzá a dolgokat, ki is lockolta,de így is csak a simát tudom használni.

nekem volt ilyen még az aftermath elõtt, foggalmam sincs mitõl van.néha-néha elõfordul.
Milyen konfogon/beállításon, mennyi fps-sel tolod?

Smithwarden
Orultem is amikor beraktak az opciot regebben, probalgattam sokat de nem ezzel van a baj.

Options-->Network Smoothing Factor csutkára lehúz és voi lá, nem halsz meg a fal mögött.

Smithwarden
Tetszik nagyon az uj kieg!
Nagyon jok a mapok es az uj jatekmod is faxa.
De azt hiszem nem fogok jatszani ezzel a rakas fostalicskaval tobbet.

Keptelen vagyok tullepni, hogy atomszar a netkodja es kesik a szerver-kliens kacsolat.
- A jatek kiadasatol fal mogott 1-2-3 meterrel halok folyamatosan.
- A masodperc tort resze alatt kapok be 10-20 skulot egy ellenfeltol es instant esek ossze eselytelenul a reagalasra.
- Hiaba meg egy ellenbe egy tar loszer, latszik hogy talalt de megsem esik ossze.
- Rengetegszer egyszerre halunk meg az ellenel.
Teljesen egyertelmu, hogy a szerver nem azonnal szamolja a loveseket es kesve, egyszerre tortenik meg minden. Ultra gaz egy 2012-es FPStol.

Es ha eddig nem javitottak a 4. DLC-nel akkor ezutan sem fogjak vagy tudjak.
A MOH Warfighter is Frostbite engine ugyanugy es ott tokeletesen jo a netkod.
Nagyon meg is lepodtem, hogy egy Frostbite motorral minden ugy tortenik ahogy kell!
Itt BF3-ban 5 perc alatt agyverzes kerulget, mas uj multikban, MOH, Far Cry 3, stb pedig orakig elvagyok teljesen nyugodtan akarhanyaszor is halok, mert nincs keses es minden ugy tortenik ahogy az logikusan elvarhato.
Minden szuper ebben a jatekban csak a lenyeget csesztek el totalisan. :p
(BF4 betara kivancsi vagyok, de nem remelek tul sok jot attol sem.)

Mindenkinek más az izlése
Szerintem a Close Quarters a legjobb.Sajnos már egy
caspian border mappon labdába sem tudok rugn. levegõben 30 másodpercet tudok csak tartózkodni menekülés esélytelen. Földön sem kímélnek az égíek.
A Ziba tower operation 925 Grand bazaar, Donya Fortress a kedvenc és a metro ezekkel bármikor lépek fel kikapcsolodás játék.

hyjal
bug:s

sracok a videoban 1:50-tol ugyan ilyen bug van nekem is...van vmi otlet ez ellen?

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

DrTre
Pár óra játék után nekem nagyon tetszik. Nehéz pályák, fõleg amelyiken több emeletes ház is van, mert ugye bármelyik emeltrõl jöhet bárki, de jók.

A Scavanger is tetszik, sztem jobb, mint a gunmaster. Több fegyvert is meg lehet ismerni közben.

Kíváncsi vagyok én is az End Game-re, vajon az mit hoz.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

SpeedXHUN
Egy napos játék után,kijelentem ez a kiegészítõ a legjobb SZERINTEM.
Pedig az armored kill-t tartom igazi bf nek,mégis ez nagyon tetszik.
Van egy kis 2142 feelingjük a pályáknak,ez külön tetszik😄
Aazadi palace pedig a kedvencem😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Tegnap este ránéztem, elsõre nem rossz.de az AK pályák is tettszenek, mégsem játtszom ott, szinte sose.A Close Quartersrõl meg ne is beszéljünk...nekem a Karkandnál megállt a játék.A mai napig szinte csak azokon a pályákon játtszom.Biztos én vagyok hülye, de jobban szeretek egy-két pályára specializálódni, megismerni õket.Annyi pálya van már,hogy szinte képtelenség elmélyedni mindegyikben...Persze ha valaki napi 8órában játtszik az más..nekem este jut 1-2 óra, arra simán elég a Karkand, fiestorm,damavand. De ugyanez van a fegyverekkel is!Hiába van már lassan 50 féle,mindenki csak ugyanazt a párat használja.Ahhoz,hogy igazán jó legyél valamelyikkel, sokat kell lõni vele.
Ha van még olyan akinek nem megy vagy kifagy nekem sikerült játszanom végre egy kört végig.Amit csináltam két dolgot nem tudom melyik segített mert mindkettõt megcsináltam majd csak utána próbáltam.
''follow these steps (these steps will only work if you have bought either AK or CQ expansion packs):
1) Open Origin and right click on BF3.
2) Click "Show Game Details"
3) Scroll down to the Expansions section.
4) Right click on Armored Kill and select "Check for update", do the same to Close Quarters.
Reference link: http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654788442985759/
IF that did not work, try this. (contributed by OzZLaW). Go back to the Expansions section in Origin and right click on Armored Kill and select "Repair Install", do the same to Close Quarters.
5) Wait for them to update (repair), after they done updating(repairing), try the game again''
meg ezt
1) you ve got the rus ver with the game data corrupted chit
2) you did the copy paste chit from cjs or other sites
3) you ve got in your data / loc 2x en 2x de 2x rus
4) kick the 2x en files into your win-trash
5) RENAME the 2x rus files to 2x en
thats it - start it ... no more "game data corrupt" chit

Most nekem megy.
Hát nem tudom, de nekem ez a kieg. jött be a legkevésbé. Már bánom, hogy megvettem a Premium-ot. Az alap játék bármelyik pályáján szívesebben játszok, mint ezeken a kiegészítõkön. Kíváncsi vagyok az End Game-re, de attól sem várok semmi jót.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Kpapp76:persze nem a fegyverrel van a baj, csak én alapból nem bírom a "snipereket".Fõleg az olyanokat,akik lefekszenek a pálya szélére 12x-es scopeval és onnan szedegetik az embereket.biztos bennem van a hiba, de én szeretek közel menni, ezért is használok pump action shotit, iron sight-al.Idõközben sikerült kitapasztalnom a különféle sniper kamp-tanyákat, és oda elõszeretettel járok a kis c4-pakkokkal😊 Néha sajnálom,hogy nem veszem fel a játékomat, egész jó kis "troll dem noobs"-okat lehetne forgatni!Múltkor is 4-5x szedett le a firestormon egy csipa, megkerestem a búvóhelyét, rátettem a hátára 3 csomag c4-et, mellé feküdtem, beszéltem neki, hogy "gogogo", észre sem vett.mikor meguntam, elé álltam, ugráltam.akkor észrevett, de már késõ volt...😊

Archie2048

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Nekem egy pálya jön be, a "Markaz Monolith".
A többi számomra túl "infantry". 😊

sûrû elnézés közepette kell távoznom a hozzászólások mezejérõl. hazaértem. sorry.. bf indul windózzal együtt😄

kpapp76,dr kotász : igazatok van abban, hogy nem határoztam meg a kifejezés definícióját, de hogy izgalmasabb legyen, fordítsuk meg, nektek mért tetszik az aftermath?

kvg : te viszont bizonyítottad, hogy egy agyatlan vérpistike vagy aki sötét barom is egyben, köszönöm a megtámadhatatlan érveidet, és brillírozó képességedet arra, hogy önkritikát gyakorolj.....

Visszatérve a eredeti problémához.
Nekem orosz verzióm van, frissítettem aztán nyomtam a dec.3 lnaguage patch-t de folyamatosan kifagy a játék amint olyan szerverre megyek ahol vannak vagy üresre bemegyek és bejön más is.
Erre van valakinek megoldása esetleg javaslat (az már nekem is eszembe jutott, hogy töröl mindent letölt újra de ezt ha lehet kihagynám)
Köszönöm elõre a javaslatokat esetleg megoldást.
Egyébként csatlakoznék a ASZGKN-hoz :-)
dr Kotász
Khm... nekem is tetszik, így felmerül a kérdés, agyatlan szilikongyerek vagyok-e. Elsõ ránézésre a válasz igen, de gondolkozzunk csak kicsit! Hozzászólásodból tudjuk, hogy az az összes agyatlan szilikongyereknek tetszik, ámde az is lehetséges, hogy olyannak is tetszik, aki nem „brainless silicon child". Azaz az Aftermath-rajongók teljes körének csak részhalmaza az agynélküli kiskorúak csoportja! Lehetséges, hogy léteznek Aftermath-szimpatizáns gondolkodásra képes nagykorúak is?

Ott vagyunk tehát, ahol a part szakad. Nincs más hátra, meg kell kérjünk, szolgáltass valamilyen más ismérvet annak meghatározására, hogy agyatlan szilikongyerekek vagyunk-e!
Most a PB dobál ki, pedig már le is frissítettem. Mindazonáltal az AM szerveren tele vagyok mikrolaggal. Boldoggá tett a DICE mikulás!

"Dice, EGY ÚJABB HATALMAS ÖNGÓL!" menjél inkább codozni az való neked. Tudjuk hogy onnan jöttél fikázni. <#action>

Ez egy korrekt,tisztességes válasz illetve reagálás!
Emelem kalapom!E
Sajnos nem vagy egyedûl!
Igaz mikor próbáltam nem nyomtam restartot.
Este otthon újrapróbálom hátha.
ezek szerint én agyatlan szilikongyerek vagyok?😊
engedtessék meg, hogy a jelzõvel illetett személy megkérdezze tõled, hogy akkor te mi vagy? csakhogy tudjam hova kell még fejlõdnöm és ne adjam mélyre az elégedettségemet a pályákkal és a játékélménnyel kapcsolatban😛

Most a metrón is kifagytam. Nálam van a hiba, vagy másnál is csinálja?

Nem vagyok elájulva az új kiegtõl, bélyeg méretû pályák, bug és fagyás hegyek, igazi, megszokott dice minõség,szal úgy szar az egész ahogy van.Gratulálok Dice, EGY ÚJABB HATALMAS ÖNGÓL!Gondolom persze az összes agyatlan szilikongyereknek tetszik,e felõl nincs kétségem.

Én ezt a "Battlefield 3 mûködése leállt" üzenetet idáig soha nem kaptam meg a rendszertõl. Ma már háromszor. Remélem csak az Aftermath szarsága és nem vágja agyon a többi játékot. Elég sok helyben futó játékost lehet látni, de ez inkább szerver hiba lehet. Az elõzményeket ismerve kicsit fércmunkának tûnik a dolog, érhetett volna még.

@bala108...nem a fegyver alattomos, hanem a "bátor harcos" aki hátba mer lõni:-P még nem öltem az xbow-val 6-nál többet, de alig várom, hogy legyen csak xbow szerver😊)) szerintem hatalmas fun.
majd célpontként úgyis megtanulunk elõle kitérni, rárontani a reload-oló csipára és dogtag:-)

Tegnap párszor hátbalõttek vele a noshahr canals-on, úgyhogy lehet használni más pályákon is.sajnos..egy újabb alattomos fegyver, a sok "bátor" harcosnak...
nem lehet, hogy az a szerver ahol voltál nem volt "premiumos"?

nem ugy volt hogy a nyilpuskát a régi páylákon is lehet használni? mert megszereztem de nem mutatja pl metron
Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

igazán nincs mit!😉