Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz®
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Most mi van?
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.07.02. 12:29:35
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Jó, hogy megosztottad a történteket. Good luck!
Egyébként (E/1-ben) nem ingem, nem veszem magamra. Statomon szerintem nem az látszok, hogy csalok.
75 órával 31-es vagyok. K/D ratio 0.63 , Kills: 1,748 - Deaths: 2,794 stb.
Régebben SWAT-oztam szóval én már csak azért is beszerzem, ha szar ha nem.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A valóság sajnos ennél sokkal rosszabb, szinte alig lehet olyan meccset kifogni ahol ne volnának hackerek, vagy macro cheaterek, de ezt ti is tapasztalhatjátok. Talán a HC szervereken kevesebb a csaló mert ott a saját csapattársak is nevelhetik a mocskokat. Sajnos sokszor hiába jelentik a lehetséges csalás, az adminok többsége tojik rá. 😞 Mára már telhessen szét lett barmolva a BF3, sajnos a COD sorsára jutott.
KB. decemberig lesz benne élet, utána a játékos közönség jelentős része elszivárog a SWB, Doom, illetve a komolyabb fotelharcosok a Siege felé.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Üdv, Urak !
Mi a véleményetek a DICE készülő üdvöskéjéről ?
Nekem nagyon vegyes érzéseim vannak az eddig megjelent infók alapján. ( kötött pályán mozgó AT-AT, nincs nyílt irányzék, nem lesz űrcsata, padavan rendszer a noobok kedvéért.... ezek nagyon nem jó előjelek, TPS/FPS váltás lehetősége tetszés szerint ) Rmélem a DICE új üdvöskéje nem a jelenkori trend áldozata lesz ( majd a grafika eladja a produkciót a többi nem számít, mert a pubik így is megveszik. Ráadásul a multiplayer FPS játékok korhatárai már a 14éves szintet is alig ütik meg. Tartok attól, hogy a STB szigorúan csak kölyök korosztály számára készül 😞
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
(a sok kis maki legalább hoppon marad, a drága cuccaik nem érnek itt semmit. hahahaha)
Milyen bug ez ?
Ha a torony és a löveg illesztésénél kap találatot a harckocsi akkor berobban egy lövéstől ? Érdekes még nem tapasztaltam, nálam nem jelentkezik, pedig kipróbáltam.
Ne téveszd össze a háború valóságát a cirkusszal! A háborúban a túlélés a cél, a BF3 cirkuszban a jó arány, a szenzációs kills...stb.
Saját kezdőm felé repülök a helivel, úgy hogy ne tudjanak befogni semmivel, majd ÉSZ NÉLKÜL lövök a pályán lévő noob-okat..
végülis tényleg kellenek ezek a repülő faszok..amikkel tele van a szerver..
1.Bocs,de a TV rakéta a főfegyvere a helikopternek.
Ne használja, vagy csak a stingeresek kedvért menjen be a darálóba? Könnyű azt mondani noob helikopteres, lehet hogy csak az eszét használja mert már betöltötte legalább a 17. életévét. Mi meg jót mulatunk a sok hős szamurájon akik a darálóban csépelik egymást ESZETLENÜL. Igaz ez egy FPS játék , de azért némi (taktika) is ajánlatos hozzá, legalábbis, ha az ember jó arányt akar.
Ugyanez igaz a jetpubikra, is, azt gondolja mert repülőben csücsül már legyőzhetetlen, betámadja ész nélkül a helikoptert és máris pofára esik. Csak mert a legmagasabbra tud emelkedni még lelőhető. 😛 Személy szerint a kedvencem a jetek szívatása, ha nem csalnak egy jó gunnerel kettő is bevállalható V alakban.
Ui: Nem állt szándékomban kioktatni bárkit is csak már tele a hócipőm a picsogásokkal, csupán csak mert egy kicsit is használja a játékos az eszét. Az ellenséges bázisra történő belövés az mást tészta, azok tényleg noob köcsögök.
<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.04.29. 19:05:40
* Scomcomputers the future of computing!*