Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv mindenkinek! A kérdésem a következő: eddig a sima BF 3-mal játszottam. Ma megvettem egy CD kulcsot a BF 3 premiumhoz, be is váltottam. Azonban az Origin kliensben nem látom csak a sima BF3-at, mint eddig is. Mi lehet a probléma vajon?
w126
Szerintem ez butaság, azt, hogy pár hete, hónapja van a BF3-nak hátra, évek óta hallani, és nem halt le, nem is fog még sokáig, minden bajával együtt még mindig az egyik legélvezhetőbb online gém!

Mercedes-Benz®

olcsobb a premium most.!felaron van minden! (?)

Utoljára szerkesztette: toza, 2015.08.16. 16:11:39
Ott lehetett valami, mert már jó.
Vadnokedli
De!! Lehet hogy maga az Origin, és a loginnal van gebasz. Pl.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Értem. Akkor várunk.
Vadnokedli
Orbitális hülyeség. Csak úgy nem állítják le. Külön emberek fizetnek elő a szerverekre..

Helló! Mi történt BF3-al? Haverommal nem tudjuk, hogy miért nem enged be, ő arra gondolt, hogy leállították a szervereket.
Most mi van?
Vadnokedli
Vírus irtód van? Külső alkalmazás? Akármilyen? Tilts le mindent úgy is nézd meg-
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.07.02. 12:29:35

Ben007
Nincs hibaüzenet egyszerűen csak lefagy

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Nem tudom akkor :S Semmi hibaüzenet?
Ben007
Teljesen újratelepítettem a játékot de ez nem oldotta meg a problémát, szóval továbbra is várom a megoldásokat

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Nekem a PB tünt el multkor magatol a geprol, maig nem ertem hogyan..repair visszarakta aztan mehetett tovabb

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Ne is vedd, általánosságokban szóltam, ezért is nem neked címeztem válaszként.
Jó, hogy megosztottad a történteket. Good luck!
Már megoldódott a problémám. Ami volt a gépen punkbuster valamiért megadta magát, újratettem, most jó.

Egyébként (E/1-ben) nem ingem, nem veszem magamra. Statomon szerintem nem az látszok, hogy csalok.
75 órával 31-es vagyok. K/D ratio 0.63 , Kills: 1,748 - Deaths: 2,794 stb.
Vadnokedli
ArmA3(modokkal;CBA/AGM,stb.)/COD:AW/BF3/BF4-ezek is Ha hiszitek ha nem, COD-ban a legjobb a sebzés modell talán ARMA3 után, a Siege-é pedig messze a legrosszabb volt amikor játszottam(remélem csak az Alpha miatt.)

Régebben SWAT-oztam szóval én már csak azért is beszerzem, ha szar ha nem.

szomferi
ez összefoglalja szépen az alphát 😄 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Meglepődtem amit írtál a sebzés modellezésről, valószínűleg az Alfa állapot miatt lehetett. Kár lenne, ha elbaltáznák a játékot nagyon kellene egy jó taktikai FPS is a piacra. ( ARMA 3 túl körülményes, átestek a ló túlsó oldalára a fejlesztők ) Sajnos az idétlenkedő shooterek korát éljük, ahol majomkodhatnak az erre hajlamos " játékosok ". lásd? BF3 BF4 . Illetve a végtelenségig leegyszerűsített shooterek ahol már a játékos tényleg óvodásnak érzi magát. lásd. COD Advanced Warfare. ( célpontot megkereső gránát...stb. )
Vadnokedli
Volt alkalmam Alpha-ba játszani, nagyon gyerekcipőben járt akkor még minden téren, voltak benne csalók is már akkor... A sebzés modell sokkal árkádabb mint BF3/BF4-ben benne ahogy feltűnt. De lehet csak az Alpha miatt volt még kiforratlan. Ki tudja

Arra gondoltam. Miért, mi a gond vele ? Egy taktikai FPS, a látottak alapján ígéretes. ( SWAT4 utód )
Vadnokedli
Siege? Ugye nem Rainbow?

Senkit nem akarok megbélyegezni,de ok nélkül nincs ilyen ban. (Utólag is banolhatnak! pl. ha a profilodat jelentik és egyértelműen látszik a csalás. (50ezer kill / 200óra. 250 killt nem lehet óránként csinálni....stb.)) Jelenleg több mint 40ezer regisztrált csaó van a hivatalos listán.
A valóság sajnos ennél sokkal rosszabb, szinte alig lehet olyan meccset kifogni ahol ne volnának hackerek, vagy macro cheaterek, de ezt ti is tapasztalhatjátok. Talán a HC szervereken kevesebb a csaló mert ott a saját csapattársak is nevelhetik a mocskokat. Sajnos sokszor hiába jelentik a lehetséges csalás, az adminok többsége tojik rá. 😞 Mára már telhessen szét lett barmolva a BF3, sajnos a COD sorsára jutott.
KB. decemberig lesz benne élet, utána a játékos közönség jelentős része elszivárog a SWB, Doom, illetve a komolyabb fotelharcosok a Siege felé.
Próbáld meg a játékot újratenni.
Ben007
Sziasztok! Azzal a problémával szenvedek hogy elindítom a játékot belépek egy szerverre és vagy azonnal vagy maximum 5 perc múlva befagy a játék a hang loopol a kép nem mozog, win7 64 bites rendszer van fent, minden létező megoldást próbáltam már amit a neten találtam de sehogyan sem sikerült működésre bírni a játékot, pedig régen nem volt ilyen problémám soha, ezt néhány hete kezdte amilkor újrarraktam a gépet, a legújabb driver van fent mindenből, remélem tudtok segíteni, előre is köszönöm!

Nekem is volt hasonlo problemaja, de egy file check meg egy repair segitett.

De ez az, hogy nem csináltam semmit. Tegnap játszottam és akkor még nem volt semmi. Ma próbáltam volna felmenni, erre ez fogadott. Meg ha csaltam is volna, akkor nem utólag bannolnak, hanem amikor csaltam, és tegnap rendesen végignyomtam a menetet.
Vadnokedli
Ugyan azon a szerveren próbálod? Ha igen akkor admin ban, ha nem akkor csaltál. Crosshairhack, stbi. Ha csaltál. Bár csak úgy nem bannolnak.

Nem kellene csalni és nem lesz probléma.
Helló! Lenne egy olyan problémám, hogy egyik nap játszottam BF3-al másnap már nem enged fel punkbuster miatt merthogy bannoltak elvileg. Mi a teendő most?
Szerintem az új Star wars battlefront terén mindenki készüljön a legrosszabbra! Az se fogja megütni a játékmenet fejletségét az elődeihez képest.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

scomcomputers
BF4 DLC!!
<#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

OFF ( Star wars battlefront )
Üdv, Urak !
Mi a véleményetek a DICE készülő üdvöskéjéről ?
Nekem nagyon vegyes érzéseim vannak az eddig megjelent infók alapján. ( kötött pályán mozgó AT-AT, nincs nyílt irányzék, nem lesz űrcsata, padavan rendszer a noobok kedvéért.... ezek nagyon nem jó előjelek, TPS/FPS váltás lehetősége tetszés szerint ) Rmélem a DICE új üdvöskéje nem a jelenkori trend áldozata lesz ( majd a grafika eladja a produkciót a többi nem számít, mert a pubik így is megveszik. Ráadásul a multiplayer FPS játékok korhatárai már a 14éves szintet is alig ütik meg. Tartok attól, hogy a STB szigorúan csak kölyök korosztály számára készül 😞
Hali! Ha csinálok egy saját Platoons-t, akkor az mire jó?
szomferi
autós játékokhoz, Mortal Kombathoz jó lesz majd (vagy TPS-ekhez, mint az AC)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

csak 5k volt halisten 😄

Végre egy játék ahol nem a 20ezer FT-os kontroller, joysticktől lesz valaki a levegő akrobatája, hanem a gyakorlástól. 😄
(a sok kis maki legalább hoppon marad, a drága cuccaik nem érnek itt semmit. hahahaha)
igazad lett..vettem egyet de nem lehet rendesen beallitani..nem menti el mivel mit akarok..es igy amikor fordulnek jobbra mindig kiugrik..😄 rohadna meg😄

szomferi
nem jársz jól vele, gyakorolj billentyűzettel és egérrel, előbb-utóbb mindenki erre tér vissza

VEnni akarok egy controllert hogy ne egerrel meg billenyuzettel iranyitsam a helit..bar mar igy is egesz jol megy..valakinek van tapasztalata hany gombos/tipus idealis ehez?

Vadnokedli
Állíts egy ismerőst az enemy team be és kísérletezzétek ki hova is kell lőni pontosan, egyből jelentkezni fog.

Szia!
Milyen bug ez ?
Ha a torony és a löveg illesztésénél kap találatot a harckocsi akkor berobban egy lövéstől ? Érdekes még nem tapasztaltam, nálam nem jelentkezik, pedig kipróbáltam.
Vadnokedli
Hát ezért írtam.

Igaza van, az afgán háborúban kaptak is az oroszok rendesen. Létezik egy dokumentum film ahol bemutatják a sok kilőtt harckocsit és helikoptert amiket egyszerű RPG ill. Stingerekkel lőttek ki az afgánok, primitív taktikával. Ha nem tudnád az apacsok a terep adottságokat kihasználva, a hegyek mögött rejtőzködve, a Longbow apache által megadott célokat biztonságos távolból (Kb5km.) semmisítik meg. ( google ). (Ez az alap felállás.) Micsoda noobok! 😄
Ne téveszd össze a háború valóságát a cirkusszal! A háborúban a túlélés a cél, a BF3 cirkuszban a jó arány, a szenzációs kills...stb.

SimaSuna
végülis igazad van.
Saját kezdőm felé repülök a helivel, úgy hogy ne tudjanak befogni semmivel, majd ÉSZ NÉLKÜL lövök a pályán lévő noob-okat..
végülis tényleg kellenek ezek a repülő faszok..amikkel tele van a szerver..
Vadnokedli
Nem láttad a való életben hogy van ez a helizés? Házak között utca szinttől legalább 3 méterre repkednek a tálibok felett. <#dumcsi>

Üdv a klubban ! 😄DDDDDDDDDDDD
1.Bocs,de a TV rakéta a főfegyvere a helikopternek.
Ne használja, vagy csak a stingeresek kedvért menjen be a darálóba? Könnyű azt mondani noob helikopteres, lehet hogy csak az eszét használja mert már betöltötte legalább a 17. életévét. Mi meg jót mulatunk a sok hős szamurájon akik a darálóban csépelik egymást ESZETLENÜL. Igaz ez egy FPS játék , de azért némi (taktika) is ajánlatos hozzá, legalábbis, ha az ember jó arányt akar.
Ugyanez igaz a jetpubikra, is, azt gondolja mert repülőben csücsül már legyőzhetetlen, betámadja ész nélkül a helikoptert és máris pofára esik. Csak mert a legmagasabbra tud emelkedni még lelőhető. 😛 Személy szerint a kedvencem a jetek szívatása, ha nem csalnak egy jó gunnerel kettő is bevállalható V alakban.
Ui: Nem állt szándékomban kioktatni bárkit is csak már tele a hócipőm a picsogásokkal, csupán csak mert egy kicsit is használja a játékos az eszét. Az ellenséges bázisra történő belövés az mást tészta, azok tényleg noob köcsögök.
es kirugtak egy szerverrol mert spawn killing troll.. sose eletembe nem csinaltam ijet.. lelottem veletlen 3 embert egymas utan mire eszrevettem h hol allok-mi tortenik,es egybol kirugtak egybol.. 😊
királyság még ez a játék
scomcomputers
Egy így van ,ez egy bug"glitch",amit én ki is használok..ha már benne van a játékban!
<#hehe>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.04.29. 19:05:40

* Scomcomputers the future of computing!*

Vadnokedli
Ha előre haladsz a legkisebb sebességgel is, 1 lövés az ágyúcső kezdetéhez (nem tudom az egzakt találati pontot) az 1 lövés.