Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hnz
#57568: jaja, szankoval bezuztak volna minket
#57660: ahhoz kepest az egyik jatekosuk 70mbps-el tolt fel.
#57663: a turretre kell loni legelsonek mert ott bugos es egy lovesbol disable =]

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

kemotox
Azért a kontroller se minden. Amúgy meg egérrel sokkal gyorsabb mozdulatokat lehet csinálni. Mindennek van elõnye és hátránya.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

A lényeg itt is a kommentekben van elrejtve... xbox kontrollerrel nyomja.
Egérrel meg billel sosem fogsz így manõverezni, meg így felrántani a földi célpontokról. Joystickkal meg sosem fogsz ilyen pontosan lõni.
Neki sem a spanyolviasz a titka, hanem hogy mivel irányít...
dr Kotász
Ez a megoldás a problémádra. Dishy a világ egyik legjobbja, a linken a repülési tutorial playlistje van. Ha végigcsinálod, lesz keresnivalód az égen.
kemotox
De akkor is kell valami alap tudás, hogy legyen mit gyakorolni.

Erre talán a legjobb válasz.
Fiatalember,hóna alatt egy hegedûtokkal megállít egy járókelõt:
-Uram,meg tudná mondani hogyan jutok a zeneakadémiára??
-Gyakorolni fiam,sokat gyakorolni...

[IRAM] leader

sziasztok, tudna valaki linkeket adni ahol tanácsot adnak hogyan kellene igazán jól repcsit helit vezetni? Csak ilyen ratyi youtube videókat találtam, de ott se mondanak semmi extrát. Fenti linket oldalakat is néztem megdöbbentõ hogy semmi ilyesmi nem található rajtuk. Köszi.
Blekk Síp
Tankon reactive armor van, hogy szed szét egy másik tank 2 lövésbõl szembõl???

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Azoknál még internet sincs az igluban.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

😄DD

The Matrix has you...

Havas pályán biztos aláztak volna titeket. 😄D
Akkor úgy látom alázás volt 😊 grat.

The Matrix has you...

hnz
Team Hungary vs. Team Iceland 772/0 - 8vs8 Nations Cup.

Palyak: Caspian Border majd Grand Bazaar, utobbirol az ellenfel rage quit-tal tavozott es feladta.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Metalmilitiakid
Ez az újabb rekord, 29 on maradtam egyetlen SMAW találat után 100% ról. kiszálltam és kinyírtam a gyereket, keringõztem ott még vagy fél-1 percet és senkit nem találtam a környéken se.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SötétBarom
Vannak néha érdekes találatok. Engem a múltkor lecsítereztek, mert valahogy a T90-el kilõttem egy abramst két lövéssel..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Metalmilitiakid
Lenne egy kérdésem, lehetséges, hogy reactive nélküli tankról a smaw egyetlen lövéssel 55% ot vegyen le ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Szintúgy, minimum 30%-ot szokott enni,ezért gondolkoztam Én is a memóriavásáron, csak sajna most nincs az amit szerettem volna venni, a többire meg még gyûjtenem kell 😞

The Matrix has you...

Belefer
Mar ki is neztem a ramokat
Megoldottam vegul
Frissitettem egy videokartya szoftvert
Egy uj direkt x 11 et
Atvaltottam automata video beallitasrol highra
Ennyi
Szepen tölt nem akad nem fagy
Es nem melegszik. Kicsit se stabil 45-47fok kozott marad

Ettol csak jobb lehet kis alkatresz vasarlas utan
kemotox
Szerintem a RAM kevés, szinte biztos. Nekem is 64 bites windóz van, 2*2 giga RAM és alapjáraton elzabál majd 2 gigát. (elég sok szir-szar fut mondjuk a háttérben)
Lehet a 32 bites nem eszik ennyit, megérne talán egy próbát gyorsan felhúzni újra. (telepítésnél x86-ot válaszd, az a 32 bites.)

giornalista
szerintem vegyél 2x4 gb ramot, azzal elõre is lépsz rendesen, és akadni sem fognak tutira.

nem tudom, belefér-e.
hungary27
köszi
a seggére, az a leggyengébb. Oldalról merõlegesen lõve kapja a max sebzést, de az is olyan 30-35% körül van, tehát elvileg 3 lövés, ha már valamilyen szögbõl éri akkor ez már csökken. Szembõl 22%-ot sebez, ott a legerõsebb a páncél.
Jó, ha van egy társad aki kiugrik és gyorsan javít rajta, mert eléggé szerencsén múlik, ahogy Én figyeltem 😊
Youtube videókon láttam ezt, de nem tudom, hogy vmelyik patch változtatott-e rajta? nézegess guide-okat, sok mindent megtanulsz, aztán már csak gyakorolni kell. Szerintem érdemes párban menni, mindjárt nagyobb a tûzerõ és az esély.

The Matrix has you...

hungary27
tanknál hova célozzak? nekem 4 lövés kell hogy meghaljon, de egy lvl 10 es semmi gadgettel 2 lövésre megöl
Smithwarden
Okes.
32 emberrel meg talan eppen elvezetes maradna a rush (par mapon meg az is sok), de 48-al mar tulzottan agyatlan meszarszekke valik. 😊
Semmi gond persze, a ti szerveretek, ugy hagyjatok ahogy akarjatok.
Mi biztosan kihagyjuk a tomeghent rush mapokat. 😊

Elhiszem, hogy nehez lehet beloni a szervert kelloen porgosre, de ne tul nagy hentre.
Talan majd a CTF jatekmod jo lesz erre - kivancsi vagyok nagyon ra BFben.
Szerintem be fog jonni sok embernek es hangulatos lesz.
Egyedul attol felek, hogy csak az uj 4 mapra csinaljak meg a modot es a regiekre nem.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

az se rossz ötlet
csak szerintem nincs annyi slot
mintha két 1es lenne benn négy slotra
gondolom nem fog pattogni ha két kettes kerül a másik kettõbe
paritás megmarad így is, nemde?
Igen,néha tényleg kemény a harc,de ez már csak ilyen...<#nemtudom>
Mondtuk is,hogy ha bent van 5-6 támadó,meg néhány védõ a pont közelébe,program legyen a talpán ami kiszámolja,ki mire mennyit lõtt...
Egyébként ezért a 48 játékos,mert ugye a 32-esrõl ha lelép 3-5 ember,már meghalt a játék,a 64 fõt csak néhány pálya bírja el,de néha igazad van,tényleg sok a 48 is...
Amúgy,ha észrevetted,ezért próbáljuk "erõltetni" a conquest módot,de általában "lefogynak" róla az emberek.

[IRAM] leader

otisz111
Szerintem már inkább plusz négyet vegyél.
Smithwarden
Eugabesz.
Par haverral utobbi 1-2 hetben felneztunk IRAMra.
Volt par tok jo es hangulatos meccs, de 40+ emberrel a rush mod enyhen szolva is iszonyat gaz. :p
Egy zsebkendonyi teruleten kell betamadni/vedeni es barhol kinez az ember 5 vedo/kemper azonnal lovi.
Maximum par verkemper elvezi a dolgot, akik hajszalrepedeseken keresztul lonek mindenre ami mozog, de a tobbiek csak szidkozodnak ezeken a 48as rush mapokon.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

jó, hát most plusz 2 giga ram vásárlása nem tétel, amúgy is tervben volt 😄
a 64es rendszer meg látja
na de most komolyan 1-2 perc alatt csak nem melegedhet..
mindenesetre erre most külön ránézek akkor
Most még nem érdekes,de ha lesz több memóriád a gépben,a win7 32-bit,nem "lát" csak 3,5 Gb-ot belõle,igazán a 64-bites rendszerrel lehet kihasználni.

[IRAM] leader

most hogy mondod, az utóbbi idõben volt egy két kékhalál.. lehet tényleg win reinstall is kell
cody1994
csak azért kéne azt meg próbálni mert 64bites rendszernek az a 2gb ram nagyon kevés nekem 3van és 1-2 nap és meg hal a rendszer a ram miatt mert tele rakom :s de a nem még akkor is

Majd rádöbbensz...de legyen neked igazad.<#hehe>

[IRAM] leader

ezt mire érted?
azt írja recommended win 7 64 bit ( nem a minimum.) win 8 kellene azt mondod?
ma már nem állok neki win újrainstallni , de kösz, megpróbálom majd azt is
cody1994
igen meg a 64bites rendszer

rákerestem és volt pár megoldás
de egyik se volt teljesen világos

a melegedés meg szerintem nem gond, pláne 1-2 perc után
leírás szerint egyedül a memória van a minimum határon
cody1994
Nekem is elég kevés hozzá még is megy nekem a legsz@rabb videókari van ez volt az elsõ 11dxes kártya a sorozatból .. + a proci is irodai meg a 3gb ram is elég kakas meg nem is megy dualba ...

Ez a gép kevés a bf3-hoz...lutri,mikor fog lefagyni.A memóriát ki lehet "üríteni",vannak egész jó kis progik hozzá,de egyedül a videókari ami bírja valamilyen szinten a játékot,a többi kevés neki...(az sem lehetetlen,hogy tényleg melegszik valamid,de az tovább erõsíti,hogy gyenge a gép)

[IRAM] leader

cody1994
Driverek frissítése + chrome be a kiegészítõ fent van? am nekem is volt ilyen én újra raktam a gépet és akkor már jó volt

kemotox
Guglizz rá, hogy BF3 crash fix, ki fog dobni ötezer milliárd témát ezzel kapcsolatban, próbálkozz hátha valamelyik megoldás beválik nálad is.
Igazándiból ezer meg egy féle dolog miatt fagyhat ki, egyáltalán nem a játék hibájából. Én a helyedben egy gyors winfos reinstallal próbálkoznék, hátha.
Ja meg van egy olyan dolog, nem tudom már hol, hogy vissza tudod nézni a windowsos hibaüzeneteket... Mikor lefagy a gép meg kék halálozik meg ilyesmiket csinál, látszólag nincs hibaüzenet, de valójában majdnem mindig van. Az a baj már nem emlékszem hol vannak ezek a naplófájlok, pedig azokban mindig van valami hibakód, amire rá tudsz keresni neten, és abból kiderül, hogy esetleg a memóriával van-e gond, vagy túlmelegszik-e, stb stb.

Szevasztok!

Biztos korábban már volt róla szó, sõt a neten is találtam pár dolgot ezzel kapcsolatban, de megoldást még nem.
Szitu a következõ:

tegnap megvettem a játékot. gyenge voltam mert a tescoban történt..
telepítés megvan, orogin is
premium edition, kiegészítõk fenn

indításnál a chrome bugot már túlléptem
tegyük fel el is indul a program a hosszi inicializálás után

solo elsõ küldetés semper fidelis, be a vonat ablakon éééés lefagy. ennyi
sokszor egymás után, midig ugyanitt. néha sikerül egyet lõni is. na most több helyen is írták ugyanezt, és ha valaki tudja mi a fenét kell csinálni hogy ez ne legyen (vagyis mûködjön) azt megköszönném. átírás beállítás akármi.. mert láthatóan másoknak megy

multiban egyszer berakott egy szerverre de ott a drop elõtt lefagyott.

ja igen és a rendszer
win7 ultimate 64 bit
intel core2 Quad q8300 2,50ghz
ram 2 giga (tudom ez a min)
ATI RADEON HD4890 1gb ddr5 (tudom hogy ez is régebbi)

szóval a lényeg, hogy a konfig alapján nem csúcsra járatva, de szépen kellene mennie
video beállítások automatikusak voltak
más beállításhoz nem nyúltam

na ennyi
jó lenne ha nem fölös pénz lett volna
köszi
na most káromkodtam egy széept 😄 ez az, igen. köszi.

The Matrix has you...

kemotox
Multiplayer menüpont lenyílójában vannak a leaderboards-ok, ha arra gondolsz.

Sziasztok.

Tegnap böngésztem a battlelogot és valahogy sikerült megnéznem, hogy a barátaimhoz képest hol vagyok, pontszám, ölés, K/D meg miegymás terén. Ott megtaláltam az elsõ helyezettet is egyébként, eszméletlen sokat játszott már 😊

Ma viszont nem sikerül elérnem ezt az oldalt, egyszerûen nem bukkanok rá sehol, pedig már mindenhol néztem. Valaki tud segíteni?

The Matrix has you...

otisz111
Emlékszem régen mondta itt valaki, hogy hülyék azok akik egymást élesztgetve játszanak. :/ 😄 Hát, szerintem nem.
LocalPatriot
Ezer hálám!<#worship>