Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EZ a játék ennyire élethû? Élõben is ilyenek ezek a fegyverek?

The Matrix has you...

Azt hogy?

The Matrix has you...

Seangaijin
Szvsz kár volt kijavítani mert nyugodtan megmaradhattak volna mint az aknák. Inkább a hülye cheatereket kéne már kiírtani mert borzalmas...

kemotox
Azt már "javították". (Azért írtam így, mert nem feltétlenül hiba, sok idõbe telik mire feléled az ellen, addig simán le tudod szedni a C4-est)

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Elõbb láttam olyan videót, ahol a csóka telepítette a c4-et, de lelõtték, és újraéledés után simán felrobbantotta. Ez hogy a csudában lehet??? (tavaly februári video)
otisz111
Én, ha tankkal játszom akkor ki szoktam használni a környezetet. Ha találkozom egy ellenséges harckocsival bebújok egy épület mögé és oda-vissza járok a géppel. Kikukucskálok, lövök, vissza a töltés idejére majd újra kinézek lövök egyet. Ezt a taktikát legjobban Seine pályán tudtam kihasználni, de az új Aftermath pályákon is kitûnõen alkalmazható.

Valamint nem árt egy ismerõs akivel együtt toljátok, mert egy engivel, aki folyamatosan javítja a jármûvet sokat segít. Meg a C4-es supportokat is könnyebb kiszedni velük, aknákat is több szem figyeli. Ez a kör nagyon jó volt. Itt szereztem 47-es kill streaket Abrams-szel.

Szóval szerintem, ha tankoztok mindenképpen kell egy jó gunner is Ha nincs légi jármû akkor nincs sok esély felrobbantani.

Sajna megkerülni nem tudod, d nem kell hozzá sok. Ha gondolod, segítek benne, mert nekem is hiányzik 1 mission. Tudod, én vagyok a hikomatos, aki képes 2 körön keresztül szerelni 😄

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

.-) t-90-et már nekem is sikerült felöklelnem. kiugrottak és szétjavították az én tankomat😄
ritkán tankozom.. ha igen, akkor szeretek kellõ távolságban maradni az ellenséges vonalaktól és kifinomult technikával célozni. ha pedig menni kell, akkor próbálok mindig egy csapat részévé válni... csak azzal általában az a baj, hogy kijövünk a fõbázról és utána mint a rózsa annyi irányba mennek szerteszanaszéjjel😊

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

dr Kotász
Hátha nem ismered, egy jópofa tank trükk. Csak közvetlen közelharcban alkalmazható, amikor mondjuk 20-30 méterre vannak egymástól (pl. Azadi Palace rush, vagy Seine Crossing rush). Az ABRAMS, ha nekimegy az orosz T90-nek, bemegy alá az orra, a T90 felugrat rá. Mivel ilyenkor a T90 ágyúja az égnek néz, nem tud rád lõni. Te meg 1 méterrõl miszlikbe aprítod. Akkor szoktam alkalmazni ezt a taktikát, amikor látom, hogy õ eggyel kevesebb lövéssel tud engem leszedni, mint én õt (én nincs aki javítson). Rásprintelek, felugrat rám, a levegõbe lõ, én meg elintézem.

Mondanom sem kell, egy jó ellenfél ilyenkor kiugrik, a bazookával szétszed. De ritka az ilyen rutinos player, a legtöbb esetben csak magatehetetlenül pislognak.

Egyszer ezzel a taktikával úgy éltem túl a találkozót (az én tankom 60% health körül volt), hogy amikor a sarkon bekanyarodva szemben találtam magamat a T90-nel, egyszerûen beletoltam a Szajnába (tehát Seine Crossing pályán). Vicces volt.
... mindegy.. vágod még a csíziót ettõl😛
mi az a wow?😄

Metalmilitiakid
Kössz a tippeket.
Bár én tankolni wow ban szoktam, itt tankozom 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

azt vettem észre mostanság, hogy - ahogy több "megmondom az igazat" oldalon is írják - ha folyamatosan mozgásban maradsz a tankkal és te jobban célzol, akkor jóval nagyobbak lesznek az esélyeid:-)

illetve amit még én szoktam tank vs. tank szituban, hogy rárontok és mellé szaladok... fordítja a csövét és akkor jöhet a rüki meg a bumm.. a tank nyakába, majd ismét elõre és ismét hátra.

ha van nagy terület, akkor meg túl haladok rajta és ráfordulok a hátsójára és õgy a bumm.. és akkor úgy rüki.. merõlegesen vagy neki így csak nagyon jó idõzítéssel tud meglõni mert nagy a szög.

sok gyakorlás és utána élevezetessé válik a tankolás is. fõleg ha kapsz egy lelkes engit aki javít és segít baszókával is. vagy épp mér a hármas toronyban.

A csudi-mudiba! <#rinya>

BF3: Atomiccore

Ez nem az a játék...mint ahogyan Hello Kitty-s cammo sincs a fegyverekre....
Röviden sehogy.

[IRAM] leader

Sziasztok!

Vhogy át lehet állítania célkereszt színét? Mert bizonyos esetekben egyáltalán nem látom, h eltaláltam-e az égen suhanó ellenséges gépet, vagy csak a felhõket lyuggattam ki.

BF3: Atomiccore

azt sejtettem, hogy gyorsan megtanultad 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

A 3-ik lövésnél már engem sem bántott,ne érts félre,de aki elõször veszi a kezébe,az igen csak meglepõdhet,ha nem szorítja megfelelõen..<#smile>
Hogy a géppuskáról már ne is beszéljünk...a 30 db lõszer csak annyi volt ,hogy param...aztán huss,már üres is..

[IRAM] leader

Jah,3 ellen 5 méterre...aztán egyiket sem sikerül lelõni...ismerõs.<#gonosz2><#vigyor1>

[IRAM] leader

hát nemtom, én lõttem eleget(100 skulót felett) AK 63 F-el, AMMSZ-el, PKM-el, valamint lõttem dragunovval is, egyikkel sem volt ilyen nagyot rugós bajom. jó tüzelõpozícióban tökmind1 mivel lõsz 😊 és ne keverjük a puskalõszert a karabélylõszerrel, értelemszerûen nagyobbat fog rúgni egy puska, mint egy karabély.

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Metalmilitiakid
THX MAN!

Így már értem miért tûnnek el ilyen madjnem 70% ok rólam.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hát ja...mivel bal kézzel nem tudsz akkorát szorítani rajta,asélyed sincs sorozatnál a pontos lövésekre.Ha szerencséd volt és jó fegyvert fogtál ki,akkor nagyon jól lehetett adagolni két-három lövéses rövid sorozatokkal,akkor még viszonylag pontos is volt...egy határõrségen belüli versenyen volt lehetõségem Dragunov mesterlövész puskával is lõnöm.
Na ha az AK-47 ránt,akkor errõl ne is beszéljünk...akkorát rúg mint egy disznó,ha nem figyelsz a válltámaszra.

[IRAM] leader

A hosszú sorozat tényleg csak arra való, ha kb 5 méterre van tõled több célpont. 😊

Aki lõtt már élesben kalasnyikovval, az tudja mirõl beszélek...Az is 7.62 es.Nekem annó volt hozzá szerencsém(ak47).Hát barátom, akkorát rúg mint az állat!Még egyes lövés és rövidsorozat "üzemmódban" hagyján, de hosszú sorozatot felejtsd el...
meddig lesz "update in progress"???nem tudja valaki?
Azért ne feledjük,hogy a G3 7.62-es lõszerrel tüzel!Még jó, hogy nagy a recoilja...
dr Kotász
Hát egyes LMG-knél igen. Ennek persze az az oka, hogy ott tehetsz a fegyverre flash suppressort, ami csökkenti a visszarúgást, a G3A3-ra viszont szinte kötelezõ heavy barrelt pakolni, ami meg tovább növeli az eleve rohadt nagy rángatást. Így jutunk el support szintre.
valszínû ezekért a tulajdonságaiért leszek bokorban bújkáló valamelyik AK pályán és a legnagyobb zoommal osztom majd az egyes lövéseket😊
pedig érdekes, mert a régi BF-ben kifejezettem szerettem.
meg merem kockáztatni, hogy az a vertikális dolog amit írsz nagyobb ennél a fegyvernél mint egy "anyabaxo" heavy support fegyvernél😄

dr Kotász
Az óriási vertikális recoil miatt. Megoldás: max. 2 lövésbõl álló sorozatokban tüzelj. Pak-pak-pak. Ez hat golyó, ha 1 fejlövés van közte, akkor 68+34 már fekszik is az illetõ. Mivel a fegyver a legpontosabb assault rifle, minden esélyed meg is van a fejlövésre. Azonban a single fire módot nem ajánlanám. Ha meglepnek közelharcban, kell a full auto. Szoktasd magad a 2 round burst fire módhoz manuálisan.
dr Kotász
Ezt javították több, mint fél éve. A suppressor jól mûködik.
nem tudom. csak a tank miatt linkeltem. mikor anno én kerestem ez volt a legérthetõbb és leghasználhatóbb info a tankok elleni harchoz.

a silencert ritkán használom - teljesen mindegy, hogy látnak-e a mapon vagy sem.. ha használom, akkor általában a klasszikus rambozáshoz nagy pályán, és persze akkor is csak hardcore-on 😊

Beleolvastam az oldalba és ez a rész tetszett eddig legjobban 😊

There is a silencer bug that makes some weapons show up on the minimap even when using a suppressor.
These weapons are bugged:
M16A3, M16A4, A-91, M4A1, M4, SCAR-H, SG553, G36c, M27 IAR, RPK-74M, M240B, M60E4, TYPE 88, PP2000, UMP-45, MP7, PDW-R, AS VAL
Rest are not.

Gyakorlatilag majdnem az összes fegyó amihez nekem már megvan a silencer. Nem mintha akarnám használni, de ez mekkora szar már, hogy ilyen bug még mindig benne van...vagy mégsem?

The Matrix has you...

REX-et én is nagyon komázom.
fura de nekem pl. a g3a3 nem igazán jött be. mondjuk az elkövetkezendõ idõkben muszáj vele megbarátkoznom ha az 500 kill-t meg akarom vele csinálni a dog tagért😊

dr Kotász
Sajnos a G3A3 nagyon jó fegyver, ezért meg kell szerezni. Egyébként a többi COOP módban kinyitható (=unlock 😊 fegyver (pl. REX, 93r, SG553) is szerethetõ. Az utolsó coop küldetés végén irgalmatlan szívás, ha a társaddal nem értitek, hogyan kell kiszabadítani egymást... Újra kell kezdeni az egészet, mi asszem harmadikra tudtuk végre megcsinálni, mert kb. fél másodperccel elrontottuk az ütemezést. Volt vagy egy óra szenvedés. Rá kell szánni egy estét egy ráérõ emberkével, és mind a hatot végigcsinálni. A REX pl. sokak szerint a legjobb pisztoly.
kemotox
Azt tudtam, hogy a malac mindenevõ, de hogy ennyire... 😄

jah.. trabi az isten.. láttál már filmet ahol a disznó ferrarit eszik!??😊))

kemotox
Hagyd már ezt a béna szöveget. Már megbeszéltük. Attól még igen is lehet imba fegyver (te maga mondtad, hogy minden helyzetben jó, tehát a többi fegyver felett áll), hogy valaki nem tud még azzal se játszani.
Vagy szerinted ha fogunk egy embert, aki nem tud vezetni, és beültetjük egy ferrariba, akkor már egybõl menni fog neki faszán a vezetés? Nem, pedig igen is jobb autó mint pl egy trabant.. (jó persze ez nem igaz, a trabi mindenek felett áll 😄)

üdv,
itt találsz egy normális leírást a tankok sebzésérõl és szögekrõl meg képletekrõl.

az én tapasztalatom az, hogyha olyan helyen találkozom a tankkal ahol fedezékben tudok lenni, akkor nekem 4 lövés baszókával.
viszont ha párba érkezünk a tankra, akkor a két lövés után esélye nincs ha nem javítják.

és ugye kivételek mindig vannak:-)
mornin'

[UNQL]Echo
Az m16a3 pontos hasznalatahoz.A grafikan es felbontason ugye nem kell butitani mert akkor felejtos a dolog.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

SötétBarom
Ezeket a köcsög coop assignmenteket nem lehet valahogy megkerülni? Kéne a G3, de faszomnak sincs kedve ezeket az ostoba missionöket nyomni.....

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Én pl azért nem lövök 20% fölött, mert leszarom mennyi az accuracym. Lövöldözök néha vaktába, néha supressálok, stb-stb.

Például a nyílpuskával 276 killem van 43%-al, mivel azzal csak emberre lövök.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

giornalista
http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654791101724831/

kiegészítõk mellé most olcsóbban lehet Premiumot venni, ha jól értem.
A szexhez....<#hehe><#nemtudom><#banplz>

[IRAM] leader

hnz
mihez kellene jotanacs?

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

[UNQL]Echo
Ok thx!Akkor az en keszulekemben van a hiba,dolgozom meg rajta.
Vmi jotanacs?

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

hnz
Mivel klantarsam ezert, valaszolok. RedDot/Foregrip/Heavy Barrel ... es van annak a kurv@ fegyvernek recoilja csak megtanultuk kezelni.

Amugy tok vicc mikor a nepek, jonnek, hogy M16A3 mekkora vicc mar, noob fegyver, nincs is recoilja! Tenyleg? Akkor miert nem tudsz 20%-t se megloni vele? (Ez nem neked szolt byw =])

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

[UNQL]Echo
Hi!

Milyen setuppal hasznalod az m16a3-at mert sorozatlovesnel olyan mintha a recoil is letezne nalad 😊 Hatha tanulok vmit.
no offense...
thx

hnz
van itt olyan aki infantry-t nyomatja ezerrel (szokott versusozni) es akar 5v5 csapatban jatszani, aktivan? ragerek ne irjanak

Na az ilyen kihasználható többi bugot is leírhatnád, ha már itt tartunk.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Én kontrollere szavazok, legalábbis jetnél mindenképp, amikor bedöntesz és húzod az orrát, hogy gyorsabban forduljon, hát azt egérrel baromi nehéz. persze gondolom lehet ezt is billre rakni, de nekem gamepad jobban kézre esik.
bár az igaz, hogy jól kell megválasztani a gombokat, mert volt olyan, hogy blokkolták egymást a jelek, pl. ha lõttem nem tudtam irányítani a gépet 😊

The Matrix has you...

ez komoly?? a turretre lõve disable lesz egybõl??

The Matrix has you...