Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Valamint nem árt egy ismerõs akivel együtt toljátok, mert egy engivel, aki folyamatosan javítja a jármûvet sokat segít. Meg a C4-es supportokat is könnyebb kiszedni velük, aknákat is több szem figyeli. Ez a kör nagyon jó volt. Itt szereztem 47-es kill streaket Abrams-szel.
Szóval szerintem, ha tankoztok mindenképpen kell egy jó gunner is Ha nincs légi jármû akkor nincs sok esély felrobbantani.
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
ritkán tankozom.. ha igen, akkor szeretek kellõ távolságban maradni az ellenséges vonalaktól és kifinomult technikával célozni. ha pedig menni kell, akkor próbálok mindig egy csapat részévé válni... csak azzal általában az a baj, hogy kijövünk a fõbázról és utána mint a rózsa annyi irányba mennek szerteszanaszéjjel😊
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Mondanom sem kell, egy jó ellenfél ilyenkor kiugrik, a bazookával szétszed. De ritka az ilyen rutinos player, a legtöbb esetben csak magatehetetlenül pislognak.
Egyszer ezzel a taktikával úgy éltem túl a találkozót (az én tankom 60% health körül volt), hogy amikor a sarkon bekanyarodva szemben találtam magamat a T90-nel, egyszerûen beletoltam a Szajnába (tehát Seine Crossing pályán). Vicces volt.
mi az a wow?😄
Bár én tankolni wow ban szoktam, itt tankozom 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
illetve amit még én szoktam tank vs. tank szituban, hogy rárontok és mellé szaladok... fordítja a csövét és akkor jöhet a rüki meg a bumm.. a tank nyakába, majd ismét elõre és ismét hátra.
ha van nagy terület, akkor meg túl haladok rajta és ráfordulok a hátsójára és õgy a bumm.. és akkor úgy rüki.. merõlegesen vagy neki így csak nagyon jó idõzítéssel tud meglõni mert nagy a szög.
sok gyakorlás és utána élevezetessé válik a tankolás is. fõleg ha kapsz egy lelkes engit aki javít és segít baszókával is. vagy épp mér a hármas toronyban.
BF3: Atomiccore
Röviden sehogy.
[IRAM] leader
Vhogy át lehet állítania célkereszt színét? Mert bizonyos esetekben egyáltalán nem látom, h eltaláltam-e az égen suhanó ellenséges gépet, vagy csak a felhõket lyuggattam ki.
BF3: Atomiccore
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Hogy a géppuskáról már ne is beszéljünk...a 30 db lõszer csak annyi volt ,hogy param...aztán huss,már üres is..
[IRAM] leader
[IRAM] leader
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Így már értem miért tûnnek el ilyen madjnem 70% ok rólam.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Na ha az AK-47 ránt,akkor errõl ne is beszéljünk...akkorát rúg mint egy disznó,ha nem figyelsz a válltámaszra.
[IRAM] leader
pedig érdekes, mert a régi BF-ben kifejezettem szerettem.
meg merem kockáztatni, hogy az a vertikális dolog amit írsz nagyobb ennél a fegyvernél mint egy "anyabaxo" heavy support fegyvernél😄
a silencert ritkán használom - teljesen mindegy, hogy látnak-e a mapon vagy sem.. ha használom, akkor általában a klasszikus rambozáshoz nagy pályán, és persze akkor is csak hardcore-on 😊
There is a silencer bug that makes some weapons show up on the minimap even when using a suppressor.
These weapons are bugged:
M16A3, M16A4, A-91, M4A1, M4, SCAR-H, SG553, G36c, M27 IAR, RPK-74M, M240B, M60E4, TYPE 88, PP2000, UMP-45, MP7, PDW-R, AS VAL
Rest are not.
Gyakorlatilag majdnem az összes fegyó amihez nekem már megvan a silencer. Nem mintha akarnám használni, de ez mekkora szar már, hogy ilyen bug még mindig benne van...vagy mégsem?
The Matrix has you...
fura de nekem pl. a g3a3 nem igazán jött be. mondjuk az elkövetkezendõ idõkben muszáj vele megbarátkoznom ha az 500 kill-t meg akarom vele csinálni a dog tagért😊
Vagy szerinted ha fogunk egy embert, aki nem tud vezetni, és beültetjük egy ferrariba, akkor már egybõl menni fog neki faszán a vezetés? Nem, pedig igen is jobb autó mint pl egy trabant.. (jó persze ez nem igaz, a trabi mindenek felett áll 😄)
itt találsz egy normális leírást a tankok sebzésérõl és szögekrõl meg képletekrõl.
az én tapasztalatom az, hogyha olyan helyen találkozom a tankkal ahol fedezékben tudok lenni, akkor nekem 4 lövés baszókával.
viszont ha párba érkezünk a tankra, akkor a két lövés után esélye nincs ha nem javítják.
és ugye kivételek mindig vannak:-)
mornin'
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Például a nyílpuskával 276 killem van 43%-al, mivel azzal csak emberre lövök.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
kiegészítõk mellé most olcsóbban lehet Premiumot venni, ha jól értem.
[IRAM] leader
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Vmi jotanacs?
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Amugy tok vicc mikor a nepek, jonnek, hogy M16A3 mekkora vicc mar, noob fegyver, nincs is recoilja! Tenyleg? Akkor miert nem tudsz 20%-t se megloni vele? (Ez nem neked szolt byw =])
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Milyen setuppal hasznalod az m16a3-at mert sorozatlovesnel olyan mintha a recoil is letezne nalad 😊 Hatha tanulok vmit.
no offense...
thx
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
bár az igaz, hogy jól kell megválasztani a gombokat, mert volt olyan, hogy blokkolták egymást a jelek, pl. ha lõttem nem tudtam irányítani a gépet 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...