Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És már megint felakad a tû, és mondod, mondod, mondod...
Idörõl idõre mindenképp szeretnél flémet generálni?
"inkább kussolok."
Egy iylen panaszokkal teli regény végén ezt komolyan is gondoltad?
Mercedes-Benz®
Azért azt szerintem bárki elismerheti,hogy ha már a pach szó elhangzott,a játékosok java része azon "rettegett",mit csesznek már megint el...12 hiba javítva,ami generált 5 olyant,ami addig nagyjából renden volt.
Az ember reménykedik...emlékszel milyen volt a hitbox a béta idején??Egy mezei játékosnak,mint én volt némi sikerélménye,mert tényleg nem kellett egy tár egy emberbe...aztán ez is elbaszódott a pach-ek sorával.Tanulj meg lõni....nem kell b+,ha 3 méterre áll az ellen,egy félt tár és nem döglik,akkor az már nem CSAK a játékos hibája.
Menjek mással játszani.Kösz,nem akarok.Én ezzel akarok játszani,-nekem az összes elõzõ (bf2,bc2,stb) már a gépemen sincs-normális szinten...nem lelõhetetlen,driftelõ,sarkonforduló repülõsökkel,nem a pálya másik végébõl egy pisztolylövéssel leszedõ másik emberkével,hanem egy normál,csodás kinézetû háborús fps-el.
Jah,hogy milyen fasza DLC-ket kaptunk,szinte semmi pénzért??
Ezt a bf2-ben megoldották a modderek,nem pénzért...ingyen.Némelyik mód játszhatóbb,szebb volt mint az alapjáték.Persze,hogy nem kell az az EA-nak a konkurencia,értem én...de akkor már az alapjáték miért nem nézett ki így??
Fele pályával,amin minden mód játszható lenne,oszt csókolom.
Hosszasan sorolhatnám még,de úgy is majd kiemeltek belõle néhány mondatot,aztán lehurrogtok.Engem speciel hidegen hagy,de megint engem fog szidni ITEM,úgy hogy inkább kussolok.
[IRAM] leader
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
(az elõzõ szarkasztikus hsz-ekért remélem nem haragszik senki, akiket behúztam esetleg a csõbe, külön megkövetem!)
egyesek el vannak tévedve itt, hogy milyennek kéne lennie a játéknak. Persze megse fordul a fejükbe, hogy ami van azzal kell boldogulni és megpróbálni a legjobbnak lenni. Ja hogy nem tudsz? akkor nem a játékkal van a baj.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha ennyire bugos/sz@r/béta szintû játék akkor minek vetted meg hozzá a premiumot?
Ezeket nem kötekedés miatt kérdezem, csak egyszerûen nem értem, hogy mi vezérel abban, hogy a szabadidõben számodra élvezhetetlen/szenvedést okozó játékkal eltölts 600 órát. Volt aki azt mondta hogy vidéken nem tud mit csinálni, de neked Budapesten számtalan lehetõséged van szórakozásra, akkor miért nem azokból válogatsz? Vagy miért nem játszol a számodra jobban bejövõs játékokkal? Szerintem 50 óra alatt bõven kiderül hogy bejön vagy nem. 1 kávé árából játszottál 5-8 órát, de ha szenvedés volt akkor tényleg nem érte meg (de akkor a premium minek?).
Az a kijelentésed, hogy aki szerint jó, az hülye/bérfórumozó/csaló az elég balga volt tõled, mivel csak feszültséget szítasz, és még igazad sincs(na ez az igazi trollkodás).
A legtöbbet killt elért fegyvered M249 melyhez 6% accuracyd társul, ne is csodálkozz hogy nem halnak meg az ellenfelek. Legalább 4 találat kell vele hogy legyilkolj valakit, ehhez neked átlagban 60-70 golyót kell kilõnöd.
Lehet át kellene térned olyan fegyverre ami jobban a kezedre áll. Bár ha szenvedés az egész, akkor hagyd a fenébe.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De tudsz jobb masikat ebben a stilusban?
Ha igen akkor azonnal uninstallalom ezt a fostalicskat es megyek azzal tolni. :p
En nem tudok jobbat. <#bee1>#bee1>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
háborús szimulátor my ass... mindenhol csalók, idióta bugok, szar az egész... béta-szinten lévõ játék, egyedül a grafika jó, de ha szép képeket akarok, elmegyek az imax moziba vagy a Szépmûvészetibe, ez a játék legyen JÓ, de nem az...
aki szerint ez egy jó játék, az vagy csaló, mert csak úgy lehet megölni másokat, vagy Dice-közeli bérfórumozó, alighanem igazi Battlelog-profil nélkül. vagy egyszerûen hülye és trollkodik, mert erre a fosra senki se mondja már, hogy jó...!
[IRAM] leader
annyira kiábrándító, persze a sok noob megveszi és mivel a Dice csak nekik készíti a játékot, hát olyan is lesz, hogy csak nekik legyen jó... gratulálok...
újabb cím a temetõben!
"no more Battlefield 4 Me!"
[IRAM] leader
The Matrix has you...
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Report sent!
<#boxer>#boxer>
* Scomcomputers the future of computing!*
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Girls of Battlefield
Aftermath Rush only
German pitbullz
<DJ>rush
Darkworld damavand only hc rush
jó csemegézést!😊
az érzés megfizethetetlen😄
mi rendszeresen játszunk olyat a srácokkal az ilyen nagy pályákon, hogy hárman négyen elindulunk a fõbázról gyalog.. és hátbatámadjuk az ellent.
vagy mivel a nõk egyszerre két dologra is tudnak figyelni, lehet ott a sniper lövés majd váltás pisztolyra teljesen automata lesz ha a sniper lövés nem öl elsõre😄
[IRAM] leader
lehet, hogy csak 10-10 ember küzd ott épp egymással, de az a bagázs kifejezetten arra a célra koncentrál.. az egyik véd a másik támad.
aminek tényleg nincs értelme az a CQ 64 pl. de már a 48 is "doorblocker gama".