Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w126
Nem bírtad sokáig.....
És már megint felakad a tû, és mondod, mondod, mondod...
Idörõl idõre mindenképp szeretnél flémet generálni?

"inkább kussolok."

Egy iylen panaszokkal teli regény végén ezt komolyan is gondoltad?

Mercedes-Benz®

Az ember úgy gondolná,hogy mint a BC2,egész jó játékra javítgatják,addig dobnak hozzá ki pach-et,amíg az összes hibát megpróbálják kijavítani....Azért van benne több száz órám,-nekem speciel,-mert áll a háttérben egy nagyon jó baráti társaság,s így a játék javarészt szórakoztató tud lenni.
Azért azt szerintem bárki elismerheti,hogy ha már a pach szó elhangzott,a játékosok java része azon "rettegett",mit csesznek már megint el...12 hiba javítva,ami generált 5 olyant,ami addig nagyjából renden volt.
Az ember reménykedik...emlékszel milyen volt a hitbox a béta idején??Egy mezei játékosnak,mint én volt némi sikerélménye,mert tényleg nem kellett egy tár egy emberbe...aztán ez is elbaszódott a pach-ek sorával.Tanulj meg lõni....nem kell b+,ha 3 méterre áll az ellen,egy félt tár és nem döglik,akkor az már nem CSAK a játékos hibája.
Menjek mással játszani.Kösz,nem akarok.Én ezzel akarok játszani,-nekem az összes elõzõ (bf2,bc2,stb) már a gépemen sincs-normális szinten...nem lelõhetetlen,driftelõ,sarkonforduló repülõsökkel,nem a pálya másik végébõl egy pisztolylövéssel leszedõ másik emberkével,hanem egy normál,csodás kinézetû háborús fps-el.
Jah,hogy milyen fasza DLC-ket kaptunk,szinte semmi pénzért??
Ezt a bf2-ben megoldották a modderek,nem pénzért...ingyen.Némelyik mód játszhatóbb,szebb volt mint az alapjáték.Persze,hogy nem kell az az EA-nak a konkurencia,értem én...de akkor már az alapjáték miért nem nézett ki így??
Fele pályával,amin minden mód játszható lenne,oszt csókolom.
Hosszasan sorolhatnám még,de úgy is majd kiemeltek belõle néhány mondatot,aztán lehurrogtok.Engem speciel hidegen hagy,de megint engem fog szidni ITEM,úgy hogy inkább kussolok.

[IRAM] leader

kemotox
Múltkor még az volt, hogy te valójában nem is a játékot szidod meg ilyesmi magyarázkodások. Most meg megint kezded.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

+1

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

giornalista
nah egy próbát megér majd holnap, reggelre szépen lejön 😊
giornalista
BF3 alapverzió Originen 10 euróért azért nem rossz vétel!

(az elõzõ szarkasztikus hsz-ekért remélem nem haragszik senki, akiket behúztam esetleg a csõbe, külön megkövetem!)
mmovar
Én nem tudom mit sírnak itt egyesek... Nem tudnak játszani és máris a játék szar. Jah, hogy mindenki csíter? ja nem mindenki csak a fele tényleg. én kb 550 óra alatt 2-vel találkoztam.
egyesek el vannak tévedve itt, hogy milyennek kéne lennie a játéknak. Persze megse fordul a fejükbe, hogy ami van azzal kell boldogulni és megpróbálni a legjobbnak lenni. Ja hogy nem tudsz? akkor nem a játékkal van a baj.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

SötétBarom
Komoly hibának érzem, hogy egy alapvetõen ironikus hozzászóláshoz egy ilyen tipikus tl;dr választ hegesztettél 😄DDASD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ha ennyire nem jön be játék, akkor hogy tudtál vele 600 órát játszani?
Ha ennyire bugos/sz@r/béta szintû játék akkor minek vetted meg hozzá a premiumot?
Ezeket nem kötekedés miatt kérdezem, csak egyszerûen nem értem, hogy mi vezérel abban, hogy a szabadidõben számodra élvezhetetlen/szenvedést okozó játékkal eltölts 600 órát. Volt aki azt mondta hogy vidéken nem tud mit csinálni, de neked Budapesten számtalan lehetõséged van szórakozásra, akkor miért nem azokból válogatsz? Vagy miért nem játszol a számodra jobban bejövõs játékokkal? Szerintem 50 óra alatt bõven kiderül hogy bejön vagy nem. 1 kávé árából játszottál 5-8 órát, de ha szenvedés volt akkor tényleg nem érte meg (de akkor a premium minek?).

Az a kijelentésed, hogy aki szerint jó, az hülye/bérfórumozó/csaló az elég balga volt tõled, mivel csak feszültséget szítasz, és még igazad sincs(na ez az igazi trollkodás).
A legtöbbet killt elért fegyvered M249 melyhez 6% accuracyd társul, ne is csodálkozz hogy nem halnak meg az ellenfelek. Legalább 4 találat kell vele hogy legyilkolj valakit, ehhez neked átlagban 60-70 golyót kell kilõnöd.
Lehet át kellene térned olyan fegyverre ami jobban a kezedre áll. Bár ha szenvedés az egész, akkor hagyd a fenébe.

szomferi
aki sír amiatt, hogy szarfosgané a játék, ingyen hétvége van Steamen Black Ops 2-bõl... mazohisták elõnyben 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SötétBarom
Nice 😄DDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Smithwarden
Igazad van. Szerintem is "szar". <#eljen>

De tudsz jobb masikat ebben a stilusban?
Ha igen akkor azonnal uninstallalom ezt a fostalicskat es megyek azzal tolni. :p
En nem tudok jobbat. <#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

giornalista
<#alien2>
hnz
koszonjuk emese =]

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

giornalista
van aki még ezzel játszik?? szerintem a fele profi csaló, a maradék meg Dice alkalmazott... érted, lövök, lövök, eltaláom, ott van, erre én halok meg?? persze... gratulálok... köszönöm... de a legjobb... beülök a tankba, pro szinten védem Caspianon a hegyoldalról az E pontot, erre egy idióta REVOLVERREL megöl!? szerinted?

háborús szimulátor my ass... mindenhol csalók, idióta bugok, szar az egész... béta-szinten lévõ játék, egyedül a grafika jó, de ha szép képeket akarok, elmegyek az imax moziba vagy a Szépmûvészetibe, ez a játék legyen JÓ, de nem az...

aki szerint ez egy jó játék, az vagy csaló, mert csak úgy lehet megölni másokat, vagy Dice-közeli bérfórumozó, alighanem igazi Battlelog-profil nélkül. vagy egyszerûen hülye és trollkodik, mert erre a fosra senki se mondja már, hogy jó...!
Mi ez a lázadás??!!Itt kérlek nem szabad szidni a játékot,mert kapsz lesz...a legjobb fps a piacon,mit te gondolsz..??!!<#vigyor1><#gonosz1>

[IRAM] leader

giornalista
picsába már! ma én akartam elõször ezt mondani! legrosszabb FPS, amit valaha kiadtak... lehúzás! skandallum! back in time, 1999-ben még tudtak játékokat készíteni... azóta csak a visszalépés... a játékélmény egyre kevesebb, de legalább van sun glare és felesleges 64-es pályák...

annyira kiábrándító, persze a sok noob megveszi és mivel a Dice csak nekik készíti a játékot, hát olyan is lesz, hogy csak nekik legyen jó... gratulálok...

újabb cím a temetõben!

"no more Battlefield 4 Me!"
Annyire nem...de egy foscsit megér....<#hehe>

[IRAM] leader

ez a játék egy játszhatatlan szar...

The Matrix has you...

Nemrégen volt két ilyen köcsög ea hu mapson.Le is léptem és küldtem is a reportot ami annyit érint halottnak a csók.😞

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

scomcomputers
A r.k.anyját az ilyennek.....
Report sent!
<#boxer>

* Scomcomputers the future of computing!*

218/0??????<#wilting><#wilting><#wilting>
szép k/d arány a köcsögnek,afganisztánba vele😄

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Peet81
hát jah :S

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

kifli
nem túl erõsek, egyrészt nincs külsõ nézet, nem látják, pl tankból ha odasunnyogsz mögéjük c4-el. Helikopterbõl sem vesznek észre, még akkor sem ha be vagy spotolva.
hungary27
kiegyensúlyozott fps-lelked van 😛

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

mmovar
kinek mi a cheat. Nekem már az is cheater aki ellenem van 😛

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Ez az ami tökéletesen szubjektív.

antgecc
Jaha, így már más. Rendben, rájuk nézek ma. Köszi akkor még egyszer 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Smithwarden
Vannak. :p
Csak kevesebben mint PCn.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

SpeedXHUN
és nincsenek cheaterek.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

ezek olyan szerverek ahol normális harcok mennek, álltalában visszajáró emberekkel.mindegyiket teszteltem.de szivesen..
antgecc
Köszi, a szûrõket én is be tudom állítani 😊, a gondom az, hogy az ilyen serverek leginkább üresen állnak 😞 priv ment

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ezért szerethetõ xbox max 24 játékos. Conques mód nagyon élvezetes.
mi a bf neved?felvennélek ismerõsnek, én is hasonlóan gondolom,nyomhatnánk együtt!én oOBALAOo néven futok.köszi!
antgecc
Egy idõben én is 48-64 playeres servereket tartottam elõnyben, azok közül is conquest mód, hogy mindig legyen kit lõni. Idõvel rájöttem, hogy katonás élmény így egyenlõ a nullával. Értelmetlen bármiféle kommandózás, rejtõzködés, mert minden sarkon hátba-oldalba lõ valaki, annyian rohangálnak a pályán, és annyi hang van, hogy még az alapján se lehet kihallani, honnan jön az ellenfél. Ma már úgy gondolom, hogy az ilyen serverek játék élménye, számomra legalábbis, nulla. Conquestben is csalódtam: valós csatáktól legtávolabb álló játékmód. Kövezzetek meg, de nekem mostanában a rush jön be legjobban. Nekem valahogy ez hajaz leginkább egy valós ütközetre. És legyen a server max 24 playeres, de jobb a 16 (2 x 2 squad ugye). Fast vehicle respawn nélkül, hogy legyen valós értékük a jármûveknek. A gond az, hogy nagyon-nagyon kevés ilyen server van.

.. én simán jól szórakozom, mikor úgy helizek a Jacky haverommal, hogy õ vezet én gunnerezek.. de alapból õ igazából nem helis😄 múltkor kb. 30 percig akartuk legyakni az ellenséges légvédelmet operation firestorm-on... már kimentünk a pályáról, hogy majd hátulról támadjuk be, sõt! letesszük mögé a helinket kiszállukn és széjjel repair-toolozzuk.. a map végén könnyesre röhögött szemekkel nézem a statom: 3:28 😄
az érzés megfizethetetlen😄

<#mf2><#mf2><#mf2>
gay-ek, és tudathasadásosak hajrá!!!
egyébként már látom lelki szemeim elõtt ha ez a hír valóban igaz lesz, hogy ezeknek a nõi karaktereknek a battlelogja majd teli lesz "keringõre való felkéréssel" 😄

néha van egy olyan érzésem, hogy léteznek olyan játékosok, akik csak akkor érzik jól magukat egy játékban ha minden úgy történik ahogy azt õk akarják ha már küzdeni kell kicsit az eredményért akkor az egész rosszul kitalált, hibás és rossz 😉

mi rendszeresen játszunk olyat a srácokkal az ilyen nagy pályákon, hogy hárman négyen elindulunk a fõbázról gyalog.. és hátbatámadjuk az ellent.

dr Kotász
Nos, vannak nõi játékosok is. Õk miért válasszanak férfi karaktert?
ki tudja.. lehet az a karakter majd 0,00002 sec-el gyorsabban fog tudni futni.. és a sok PRO majd azt választja, mert õk így hamrabb érnek a zászlóhoz!😊))

vagy mivel a nõk egyszerre két dologra is tudnak figyelni, lehet ott a sniper lövés majd váltás pisztolyra teljesen automata lesz ha a sniper lövés nem öl elsõre😄

Az alapvetõen jármûves pálya.Ki a fene közlekedik ott gyalogosan,mindenféle csipák támadásainak kitéve??<#nemtudom><#ejnye1><#fejvakaras>

[IRAM] leader

igen, a barlangnál tényleg jó kis harcok alakulnak ki!😊 gyakorlatilag minden pont körül, de közte meg semmi.max pár sniper lõ hátba, míg mászod a hegyeket...
én spec szeretem az ilyen nagy mapokat sok lélekszámmal. pont azért élvezetes mert több fronton folyik a háborúzás. pl. alborz mountain-en kifejezetten szeretjük elfoglalni majd megvédeni a "barlang pontot". miközben a pálya más pontjain megy a harc te megvívod a te harcodat a pálya egy másik szegletében.
lehet, hogy csak 10-10 ember küzd ott épp egymással, de az a bagázs kifejezetten arra a célra koncentrál.. az egyik véd a másik támad.

aminek tényleg nincs értelme az a CQ 64 pl. de már a 48 is "doorblocker gama".

azt már fel se vetem, hogy ki az az elvetemült f*sz játékos, aki férfi létére nõi karaktert választ???