Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hnz

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

hnz
lehet, hogy tevedek, de en mintha ugy hallottam volna, hogy valamelyik alpha verzioban jobb volt?! lehet valamelyik masik jateknal hallottam nem emlekszem pontosan

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Pett3rson minden tisztelettem a tied mert hasonló játékos vagy mint én.Amióta elexys barátom elmondott pár dolgott a játékkal kapcsolatban mint itt hnz azóta sokat változott a játékstilusom.Ebbe bele értem a lövést,fedezék használat stb.Tegnap este találkoztunk egy szerón és szerintem jól játszottál,braincruiserrel együtt.Jó volt veletek játszani.Ne húzd fel magad és menni fog.Sokat számit.Tudom idegesitö de nem tudsz mit csinàlni ha szereted a játékot az összes hibáival együtt.További jó játékot.

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Nekem van egy sanda gyanúm,hogy az EA központi szerverei a ludasok ebben a dologban...a másik meg a csodás netkód,amit még két hónappal a játék megjelenése után sem tudtak belõni pontosra,s szerintem azóta sem tökéletes,csak már nem mernek/akarnak hozzányúlni.

[IRAM] leader

Szabi
nálam meg csak az x-eket jelzi hogy eltaláltam de vigyorogva mennek tovább... ezt a multkor egy pár órán át hallhattad is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Smithwarden
Regebben azt hittem ez a Frostbite 2 engine alap hibaja.
Azutan kiprobaltam az ugyanezzel a motorral futo MoH:W-t es ott ledobbentem, hogy minden szuperul mukodik.
Nem haltam fal mogott es nem kellett dupla annyi loszer sok emberbe.

Ja es hatulrol sem tudtak lekeselni vagy leloni hangosan trappolo full noobok (csak legfeljebb akik tenyleg ugyesen es halkan lopakodtak).
Nem "tuntek" el a lepeshangok mint BF3ban rengetegszer, hiaba van teljes csend a kornyeken.

Nagyon remelem BF4ben ezt a ket dolgot javitjak, mert ezek miatt tudok agyverzest kapni a BF3tol. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

ozimak
Az egeret én is átállítottam, nekem is bejött. Nem hatalmas a változás de ha százalékban akarom kifejezni akkor kb.: 5-10%-al lettem jobb, az is valami. De nekem is meg van ez a "több golyó kell neki" szindróma. Pedig a netemre nem lehet panasz!(90/30-as, Magyar szerverre 1-es, Németre átlag 20-as pinggel) Mégis van olyan, hogy észrevehetõen nem akar halni az ellen. Nehéz elmagyarázni. Játék közben viszont rögtön észreveszem.
hnz
orulok h segithettem

otisz111
Bírom ezt a "szövegértelmezéses" válaszokat. 😄

Szerintem meg igenis a beállításokkal. Én megcsináltam a Hanzo-féle egérbeállítást és érezhetõen jobb lett a célzásom. Lagg az mindig is lesz, azon nem tudsz változtatni. De ilyen apróság tud ám segíteni.

Mindegy, te tudod.
köszi, de nem fogok ezért videókat bütykölni, mondom, hogy másnál is látom ezt és nekem se adja mindig ilyen szarul, csak most betelt a pohár, tegnap kiürült, szóval megint minden happy 😊

The Matrix has you...

hnz
En tovabbra is azt vallom, hogy eloszor menjen a jatek/gyilok normalon elfogadhatoan utana feludules lesz, hogy meg annyit sem kell beleloni a masikba

Nekem többször nem ez van, de szerintem lagg lesz csak annyira vak vagyok, hogy már nem látom, mert szerencsére nem minden szerón csinálja, de még a "jobb" szerókon is elõfordul, szóval igazából nem vágom mi, de szar érzés 😊
A HC jobb volt, ez természetes, de ott is voltak már érdekes tapasztalataim. Egyébként lényegtelen, csak tegnap kicsit kiakadtam, az már nagyon sok szar volt 😊

The Matrix has you...

hnz
kilosz egy emberre 10 golyot tegyuk fel M16A3 ami 650rpm ha jol emlekszem, hiaba latod vegig az X-t mert nagyon gyorsan ropul, de attol meg a spread miatt megy felre vagy 3-4, igaz attol mar reg halottnak kellene lennie.

esetleg csinalj egy videot 1-2 perceset.

szövegértelmezés, de nem érdekes. nem a géppel vagy a beállításokkal van a baj, teccik érteni?

The Matrix has you...

SötétBarom
Nekem tényleg fogalmam sincs mirõl beszéltek. Vagy a gépetek fos, vagy a netetek, vagy nem tudom. Nálam rövid sorozatoktól szinte bármilyen fegyverbõl teljesen úgy fekszik az ellen, ahogy azt elvárom.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

mivan??? az X az nem a találatot jelzi, hanem lehet, hogy talált, de lehet csak elsuhant a feje mellett?? mit akarsz ezzel mondani? Hogy a DICE még ezt sem tudja tisztességesen megcsinálni? ezen már tényleg csak röhögni lehet 😊

The Matrix has you...

giornalista
szerintem ez nem igaz.

inkább arról lehet szó, hogy mire lekommunikálja a két játékos gépe, a kliens, a szerver, az atyaúristen, hogy becsapódik a 4 lövedék, és visszajut hozzád, hogy õ ezért meghalt, tõled már 8-10 lõszer fogy el.

(nem fogom átírni ezt a mondatot, hiába nincs magyarul, elnézést)
hnz
ha kilosz 10 golyot es azt mondod folyamatosan latod az X-t attol az meg nem mind golyo talalt a spread miatt

otisz111
Egérbeállítás.
Mirõl beszélsz ? a smoothing-ról? azt már rég belõttem és látszólag van különbség.

Nem, nekem azzal van gondom amit eugabesz is mondott, hogy 3-4 lövéssel többe kerül a legtöbb ember! Nem kell jönni a pötyögtetéssel, mert minden lövésem talál, ott van az X és természetesen nem agyalágyult módon lövök, hanem az említett és azóta sokat gyakorolt módszerrel, de ez azon nem segít, hogy szar a netkód vagy a hitbox vagy bármi más ami nem a gépembõl adódik, mert az jó...még packetlossom sincs sajnos...

de amint tanult kollégám már mondta, majd idõvel megtanulok együtt élni ezzel, csak néha kiborul a bili. legfeljebb nem játszom vele 2 napig, nem nehéz betartani, van elég más dolgom is, csak ez így nem szórakozás..Én meg azért vettem.

The Matrix has you...

hnz
nincs mit

Kösz.Meglesem.Egy próbát megér.

[IRAM] leader

giornalista
a tankok és úgy általában a jármûvek vezethetõsége szar. ezt aláírom.

sok idegesítõ jelenséget okoz.
hnz
akinel gond van a hitreggel ez meger egy probat. valami netkommunikaciot javit elmeletileg, van akinel mukodik van akinel nem erzekelheto kulonbseg.

nekem nem valt be de lattam es hallottam, hogy masoknal mar jobb a hitreg.

ha esetleg rosszabb lenne a dolog, a "STOP" paranccsal visszallithato az egesz.

link

platoon ahol sokan kiprobaltak

Pont a tankot említed??...ja az normális,hogy egy 70 tonnás tank csúszkál mint Pistike a mûjégpályán,vagy hogy fejlövés kell hogy embert megöljön??Ilyennek kell lennie a játékban...értem.Akkor ez a normális.
Azt pedig nem is említeném a komoly hibák közt,hogy ballagsz az út közepén és egyszer csak Bud Lock...és hozzáadja a death-hoz??Ez csak egy apró hiba.Hogy az ernyõzésrõl már ne is beszéljünk...de tényleg nem sorolom,mert már kérték,de nem volt kedvem összeszedni az ilyen apró hibákat...minek??Úgy sem történik vele semmi.De akkor ne jelentsük már ki ilyen magabiztosan,hogy nincs nagyobb hibája a játéknak.
Van,elismerem,de nekem így megfelel.Én ezt akartam kapni a pénzemért.Kész.Elfogadom.

[IRAM] leader

Érdekes,mert már próbáltam akár 15 perc ping-tesztet,játék közben,szervert pingelve,nincs,vagy csak elvétve akar egy-egy elveszett csomag...hidd el már kipróbáltam,mivel elég idegesítõ...amúgy HC-ra akkor sem mennék.Lehet kevesebb kell az emberbe,de az fordítva is igaz.Annyira mahzoista meg nem vagyok...

[IRAM] leader

antgecc
Nincs 😊 Jah, lehet 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

otisz111
Javaslom azt a pár tippet, amit Hanzo egyszer leírt ide. Nekem sokat javult a játékom miután megszoktam a beállításokat. TDM, TDM2, TDM3
A K/D-m sokat javult azóta. Tudom, nem sok embernek számít, eugabesz is az elõbb írta. De miért szenvedjen az ember, ha pár apró beállítással javítható a játékélmény.
giornalista
nincs beállítva, hogy csak a premium szervereket keresse? nekem az elsõ találatra 3 szervert adott most ki, a másodikra valóban csak egyet... hm... érdekes. lehet szombat délután inkább meccsen vannak a németek 😊
antgecc
Én ezt nem értem, csak nekem van rendszeresen ilyen problémám? Olyan szûrõket állítok be, amivel tonnaszám kéne servert találni, de nem talál egyet sem. Példa: AM, norm, CQL, 32p, free: 1-10, és nincs 1 se. Átrakom rush-ra, 1, azaz 1 db server. És sorolhatnám a slágereket (max 32 fõig) és nincs semmi.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

giornalista
szerintem a peccsekkel egyre jobb lett a játék, és jelenleg komoly hibája nincs.

nem tudok mit kezdeni azzal, ha valakinek egy egész tár kell egy emberbe... nekem például nem, 12-15 lõszer azért általában elég, persze nem minden esetben. hibátlan lenne a BF3? nem, de több, mint játszható, és még egyszer mondom: a patchek sora, bár generált megdöbbentõ hibákat (M26 darts??), azért hozzátett a játékélményhez.

emlékszem, hogy sírt mindenki, amikor gyengítettek a tankok páncélzatán. meg amikor elvették a canister shelles duplalövés lehetõségét. hogy fuhh, innentõl nem ülök tankba, senki se fog, elbaszták, papírtankok, stb.! aztán valahogy csak összeszedte magát a community és beültek a tankokba...
SötétBarom
Fura. Mondom, hogy lehet valami oka, hogy valaki csak a HC-t élvezi. Ha 10 golyó kell valakibe nem csodálom, hogy inkább hc-n tolja. Összehasonlítási alapként, én a g3 21-es tárával öltem már négy embert..

Packet loss?

Igen,úgy néztük,s nem csak egy szerveren,hogy legyen összehasonlítási alap.Ugyan az a fegyver,karakter,az esetek 99%-ban nekem 3-5 lövéssel több kell...pedig más netet is cseréltem,nem mintha az 5Mbit-es nem lett volna jó,most 15/2 Mbites van,a jelenség maradt...mind1,ezzel már együtt kell élnem,majd el leszek valahogy...még szerencse,hogy sosem érdekelt annyira a statom...

[IRAM] leader

hnz
az a faktor leginkabb, a fal mogott nem halason tud segiteni egy picit...
ha az ures szerverre felmentek megalltok egymassal szemben akkor nezzetek meg, ha ott is ilyen van, akkor nagy a gaz. csak potyogtetve nezzetek meg hogyan meg le a masiknak

Ez egy érdekes dolog,már a fiúkkal ki is próbáltuk...nekem speciel 3-4 tölténnyel többet kell lõnöm az emberkébe,mindegy hogyan állítgatom a smootingot pl....csak még arra nem jöttem rá,miért???

[IRAM] leader

hnz
mire gondolsz pontosan?

hat franciak ellen nagyon nehez tolni, nekik valamilyen oknal fogva nincs gond a hitreggel

normalon megy persze, ahogy minden egyes kupa is.

Ez így igaz.

[IRAM] leader

kemotox
Micsoda, egy kis vicc? És amiket õ írogat az meg rendben van? Hát érdekes fazon vagy 😄D

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Ez normalon ment? látok egy-két dolgot ami miatt már nem kéne idegesítenem magam, mert Ti is úgy csináljátok és Nektek sem adja be, mint ahogy nekem sem szokta, de ez bazdmeg akkor is vérlázító...
amúgy jó kis videó, tetszik.

The Matrix has you...

ez szánalmas volt 😊

The Matrix has you...

kemotox
Õ mindenhez ért, nem tudtad?😄

antgecc
Azt írta volna, hogy õ ért hozzá?!

kemotox

hnz
Hello,

Tegnap este toltunk egy 2v2-t ket francia srac ellen. Csinaltam egy rovid osszeallitast, fragekrol, halalokrol, szep akciokrol.

Errol a 2v2-rol azt kell tudni, hogy ugy jatszuk, hogy mindket fel lehuzza a bazispontot, es a B zaszloert megy a harc. Miutan a bazis pont le van huzva felallunk a boltivekben valamelyik fel visszaszamol es mehet a menet. Bananba nem lehet kimenni.

Remelem tetszik majd nektek. Koszonettel: puLz_Hanzo

A dice eddig nem bizonyította, hogy értene ahhoz, amit csinál, sõt eddig az jön le hogy kurva szarok a programozásban/hoz.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

antgecc
A "mindenféle amatõrök" sokszor jóval nagyobb tudással bírnak, mint a rendes állással rendelkezõ fejlesztõk. Vagy épp úgy is mondhatnánk, hogy csak egy "Ön felvételt nyert cégünkhöz" levél választja el a kettõt.

SötétBarom
Azt ideje lenne amúgy elfogadni, hogy ez már nem az a szint, ahol csak úgy modolgatnak kurva jól mindenféle amatõrök.

kemotox
Nem azzal van a baj, hogy véleményed van. Igazad is van, persze, csak az a baj, hogy hiába írod le hetente 50 szer, akkor sem fog megváltozni semmi. Ha annyira megmondhatnékod van, akkor írj a DICE nak, hisz õk a fejlesztõk.

SötétBarom
Borzasztó a mapdesign. Ráadásul az összes olyan, hogy simán be lehet szorulni, és majdnem mindenhol van olyan pont, ahonnan közvetlenül lehet lõni a spawnt.

Én bírtam nagyon a BC2-t csak egy bajom volt vele: azok a zsebkendõnyi pályák! Talán összesen két normális CQ volt köztük. (Harvest Day, Heavy Metal)