Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Belep az ember egy Noshahr Canals HC tdm-re, bekempel a palya szelen vagy a kontenerek kozott egy sarokba shotgunnal es dol a pont es a kill. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
| #59164 Mihez képest??
[IRAM] leader
BF3: Atomiccore
BF3: Atomiccore
Az elo Stream (altalam) itt erheto el.
LiveStream
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Elviszi a jetet de egy tankot sem lõne ki, és az ellen vadászgépei is lövöldöznek a seggünkbe. Ilyenkor szoktam felkiáltani a szobában:"Hol a picsában vannak a mi repülõink???" Helikopter dettó... felmegy vele 1000m-re és onnan osztogatja a kis heliknek meg esetleg a jeteknek, nem hogy lejönne besegíteni a földön. Én ha jetbe ülök, elsõdleges, hogy szárazföldi célokat keresek vagy esetleg helit. Másik jetet csak akkor támadok ha muszáj. A tankok és a helik tudják elsõ sorban megnehezíteni a zászlófoglalást/védést. És hát ugye ez lenne a Conquest célja... ha jól tévedek...
Annyira látszik, hogy a BF-ben is süllyed az átlagéletkor... szerintem tele van tizenegykét-évesekkel. Tisztelet a kivételnek, de õk még biztos, hogy csak a "fun-factor" miatt játsszák, sajnos tényleg csak játsszák.(amikor sniper vagyok és a (full)vesztes csapatból odajön hozzám egy 21-es szintû kezdõ a hegy tetejére C4-el csak azért, hogy fel tudjon robbantani mert ezt látta az idióta troll videókban. Ahelyett, hogy megpróbálna tisztességesen veszíteni vagy megpróbálná visszafordítani az állást... na akkor lehet legjobban észrevenni a színvonal romlását...)
The Matrix has you...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szerk.:
Bár a Landor név ismerõs valahonnan.
YouTube: 23Drazse
[IRAM] leader
Nekem csak a rush meg a cq adja. Többi zöldség. Régen, amíg a cod még nem volt elkurvulva nagyon és nyomtam (MW volt az uccsó), ott meg a SD-t szerettem. Azelõtt meg az elsõ amit sokat toltam, a SOF2 volt, ott szintén a bombapakolás volt a liebling. Aztán késõbb a CTF, amit azóta se játszottam, így baromira várom az új dlct 😊))
[IRAM] leader
The Matrix has you...
[IRAM] leader
Parasite Eve 2, best game EVER!
The Matrix has you...
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Fatboyz4ever!
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
The Matrix has you...
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Most itt rá kell dobni vagy engem dobnak le az IFV-ben és úgy öljek?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Fatboyz4ever!

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
nafelejtsdelgyorsan!<#duma>#duma>
naeztkendahajadra!😊
Amúgy Én is megcsinálom az elsõ helyet - vacsora ide vagy oda -, ez már sokszor inkább azon múlik hogy osztódik el a csapat, legalábbis Én meg ezt tapasztaltam.
The Matrix has you...
<#ticking>#ticking>
Blizzard Entertainment [email protected]