Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
én meg már azt unom,hogy bemegyek egy tdm-be,és emberek 50-60/5 körüli k/dvel tolják.ofc mind m16-al...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fpocok
Kurva életbe már, hogy bemegyek egy játékba és 10 pont és kikapunk. És kapom a losst. Miért nem lehet normálisan megcsinálni? Balfasz banda.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SötétBarom
Most olvasom az új peccs mit változtatott, és minõ megdöbbentõ:

Fixed a bug where suppressive fire had reduced effect on the M16 and M5K when compared with other weapons.

Ha valaki nem értette volna, hogy 1v1-ben miért fekszik sokkal hamarabb az m16-tól. -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

attiGT
alig várjuk! a címében firestorm van de nem baj

Itt egy kis bemutató/gameplay az Operation Riverside mapról, nemsokára
jön a többi új map bemutatója is!
SpeedXHUN
használtan vetted?
új játékhoz kapsz online pass-t,amivel tudod neten tolni,ha valaki ezt már felhasználta akkor nem tudsz multizni,csak úgy ha veszel ps storeból online pass-t.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Sajna tévedtem másnál is kidob pl cq-nál csak ott tudtam játszani kb 1-2 percet.
Elkezdek játszani az EG (end game) map-okon játszom vele kb fél-egy percet majd kidob ezzel a hibaüzenettel GAME MANAGER
ERROR!
You were disconnected from EA Online (1)
ezt nekem is csinálja, tengerentúli servereknél.nemtudom mitõl van,régebben nem volt.de már fel sem akadom az ilen apró anomáliákon...<#duma><#duma><#duma>
shaddam
Mi az hogy nem mûködik?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Próbáld másik böngészõvel...más nem jut eszembe...

[IRAM] leader

HTS s3rg1nh00
faszmák...nekem tegnap sikerült lõni egy crossbow nyíllal 2 fejest...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

üdv megint csak én vok
nem tudom találkozott-e valaki mér ilyen hibával de ha régebbi map-on játszom megy a játék rendesen de ha új map-ba lépek be akkor pár másodperc után kidob és ezt írja ki:You were disconnected from EA Online (1) az elõzõleg leírtakat pb frissítés vagy böngészõ törlés ill játék javítás már próbáltam, gépet újra indítottam és ugyanúgy szar.
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? PS3-ra van meg a játék és nem mûködik a multiplayer.Mi lehet a gond? (eredeti a játék)Köszi!
Most jött a DLC .. 1 milló percet kell nyomni hogy valakinek ilyen tökeletes lövése legyen?? Hamar bejött a telitalálat.

Fpocok
Nekem tetszenek az új pályák.
A havas pályán nektek is rikitózöldek a messzi a fák?

No ennek örömére nyertél egy névrokont BF3-ban is. 😉
shaddam
Egymillió közül egy ilyen van 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

beírod gugliba, hogy punkbuster :-)
de egyébként:
http://www.punkbuster.com/index.php?page=support-bf3.php

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

köszönöm a válaszokat és kérhetnék még olyat hogy egy pb frissítési linket betennétek
Nekem nem volt elérhetõ ez az opció. Ott van, látom,d e szürke színû, nem lehet rákattintani. Gondolom ez jót jelent, mert nincs gond a játékkal.

The Matrix has you...

Némá, névrokon 😊 üdv harcostárs 😄

The Matrix has you...

Sok bannra.
Eddig nem volt gondom punk busterrel, de mostani frissítés behülyítette. Kibaszott engem is 4 szerverrõl, mire beláttam, hogy itt manuális újra kell telepíteni pb-t. Neten keresve láttam, h sokan jártak így.

Szóval nem cheat hullám, csak pb elbaszódás.
legutóbb nekem is probléma volt ez, kaptam egy olyan választ, hogy töröljem a böngészõ elõzményeit, megtettem és mûködött remekül utána a gama

egyébként origin-en belül még van egy olyan lehetõség, hogy a játék ikonjára jobb gomb és telepítés javítása (az is segíthet sztem).

sziasztok

Olyan kérdésem lenne hogy próbálok belépni a játékba de ahogy elindul a csata pár másodperc múlva kidob olyan üzenettel hogy You were disconnected from EA Online (1. Mi ilyenkor a teendõ? Természetesen eredeti a játékom.

Elõre is köszönöm az esetleges választ.
mmovar
Mivel nincs szerkesztés ezért újra írom sokszor átfogalmaztam és itt-ott nem deleteltem 😊 Szóval ha valakit bannolnak azt látom battlelog-on a profilján? pl: 3 magyar is van az elmúlt 2 napban. pbbans adatbázisa szerint.POC klán tagok. Egy kis szégyen nem árt nekik. 😊 Az egyik játszik mégis. Ez hogy lehetséges? Mondjuk pb off szerveren de fent van.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

mmovar
dehogy baj. csak valami írtam rá.

más: Amúgy, ha valakit bannolnak azt látom én battlelog-on a profilján? pls 3 magyar is van a pbbans adatbázisán és van POC klán tagok 😊 És az egyik játszik mégis. Ez hogy? mondjuk pb off szerveren de fent van.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

vagy éppen csak 5 éves és egy hónapos😄
végre találunk egy nem csitert és akkor meg az a baj!?😄
nézegessétek az én statom és fényezzetek!😄

mmovar
Nézd már valószínû hány éves lehet 1951-es. Lehet egyik szemére vak, hiányzik 2 úja, tolószékbe ül, odavannak az ízületei és erõs nyugtatót szed amitõl aztán lassúak a reflexei. Ez magyarázza, hogy miért is ilyen kitartó 😊

dr Kotász
A különleges szûrõknél van lehetõség a ticket count százalékos megadására (asszem intervallumban is, én nem használom).
Archie2048
Most akkor BF3 = BF4 Beta? 😄

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

scomcomputers
Öö egy kérdés, be lehet állítani valahogy szerverkeresöt,hogy ne mutassa(illetve ne keresse)az 1000-1500 ticketes szerókat?
<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

Ez már legyen az õ baja...<#nemtudom>

[IRAM] leader

hnz
ertem en, csak o a nagykepu jelzovel n rajuk celzott hanem tudjuk kikre.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

scomcomputers
Nem hiszem el,mutasd...
<#vigyor>

otisz111
Kijött az új dlc és mindenki feljött játszani, persze hogy a csalók is. Idõvel megint visszaáll minden.
Az enyém is ilyen szintû. Problem?
scomcomputers
Bánja a lópecer,de legalább nem csal...
<#wave>

irodai böngészõt nem nagyon frissíti az IT-section, így nem tudtam megnézni, de lehet csak 5 éves a gamer pl :-)

scomcomputers
Igen, én is figyelgettem tegnap játék közben a chatablakot valami iszonyatos sok csaló van,néha 2-3 percenként írta a pb-bant....mi f@sz van most jön a tavasz oszt visszatértek a költözõ cheaterek...
<#fejvakaras>

Van némi alapja...tegnap,hogy próbálgattam a módot,állítgattam a szervert is,meg minden,volt alkalmam tovább bent lenni a szokásosnál...hát...30-ig számoltam a pb ban-t,,aztán feladtam.Ez még valamikor délután volt.

Más.
Az új pályákkal kapcsolatban az az érzés fogott el,"nesze semmi,fogd meg jól."...itt egy öszvér.Szerintem rábízták valami kezdõre a pályakészítést....

[IRAM] leader

hnz
na Mr. Cheaterdetector ... szerintem valami ilyesmire valts nicknevet.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Lehet gyenge a célzása,de legalább nem használ segítséget mint egynémely nagyképû.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

scomcomputers
Én még nem is láttam ilyet,ez elég nyenge gamer...
<#fejvakaras>

jól látom, hogy a videoban átül a hátsó ülésre és úgy lõ? lazán néz ki. mák ide vagy oda. ha belekerül egy killhalmazba akkor simán "állleesik"..😊
mornin'

Fpocok
Így lõni? Ez csak egy sima makker lövés. Bárki tud ilyet.

kemotox
Off:
Errõl az átok dologról eddig nem is hallottam, most utánanéztem. Hát beszarás😄 Még erre a rosszmájúságra is kitaláltak valami indokot 😄 Találékony ez a magyar nép 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Most miért kell egybõl nekiugrani, merõ rosszindulatból?
Csak nem vagy magyar? 😊
(turáni átok)

Bocs hogy nem vagyok hardcore gamer.na de mindegy is... nyert ma a BARCA,szóval bekaphatod!

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3