Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
blog
Más: Régebben volt téma arról, milyen programmal érdemes videókat felvenni. Valaki tudna ajánlani egyet-kettõt? Köszönöm. 😊 (Fraps-on kívül)
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
<#fejvakaras>#fejvakaras><#hehe>#hehe>
* Scomcomputers the future of computing!*
Bf3-as origin accountot vennék...
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
<#fejvakaras>#fejvakaras>
De csak akkor számolja ha ellenség rajta van vagy volt.
A CTF amúgy mókás, a pályák olyanok amilyenek, egyik sem lett a szivem csücske eddig.Az Air Superiority-t meg hagyjuk inkább.gyenge mint a harmat...
De persze csak akkor lehet, ha a saját csapatod zászlója a helyén van.
The Matrix has you...
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Látod,én már eldöntöttem,hogy ki sem próbálom.Ilyen modellezéssel,ami itt van,nem igen ülök repcsibe.
[IRAM] leader

"Nulla tenaci invia est via"
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Minden fegyver számít! Smaw,RPG,tanklöveg,rakéták,stb., minden...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ez engem személy szerint piszkosul zavart, mert röhej, h 2013-ban egy ilyen egyszerû dolgot nem bírnak megoldani! <#zavart2>#zavart2>
BF3: Atomiccore
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Az viszont jogos kérdés, hogy ha egymásra csatizunk vagy behivjuk a másikat akár, akkor egy csapatba rak vajon vagy szétdobál a balance miatt?
The Matrix has you...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
The Matrix has you...
szerintem ahogy az idõ telik a szerver adminok majd szépen beállítgatják a játékosok és számukra optimális szerókat. lesz majd infantry is biztos.
igen.. ismerõs az érzésed. az elsõ néhány CTF mapon én sem tudtam, hogy melyik fegyverhez nyúljak vagy milyen szereplõt válasszak. De ahogy az ember jobban megismeri majd a mapot, megtalálja az ideálist. addig is support vagy engi.
sajnálom, hogy gun master mapokat tegnap nem sikerült találnom.
illetve egyet hiányolok én még az abszolut death match-et.. amikor bárkit lelõhetsz.
vegyél fel battlelogban majd. mi hétvégente 4-5-en toljuk általában. és csak hardcore😊
HC-n szoktam jármûvek ellen - viszonylag - sikeresebb lenni, mert ott nem látnak meg olyan könnyen, ha nincs proxi persze. Jópár tankot küldtem már levegõbe, de még mndig Én állok vesztésre, ha K/D-t nézem, de azt már egy jó ideje nem nézem. Eléggé felemelõ érzés mikor rádobok a nagyvasra 3 C4-et, elfutok és lenyomom a gombot 😊
The Matrix has you...
Ez jol hangzik csak abban nincs semmi celpont, taktikazas. :p
Tetszenek az uj palyak, de megsincs kedvem jatszani veluk. 😞
Egyre jobban utalom a jarmuves mapokat. 😞
Infantry-t szeretem ahol lehet taktikazni, van cel, celpont!
De jo lenne, ha a CTF-et es a regebbi jarmuves mapokat is megoldottak volna infantry verzioban is.
Nagyon utalom, hogy megyek engineerrel es jon egy heli/repulo es szinte semmit nem tudok vele csinalni RPG-vel. Akkor valtok legvedelmi raketara, de akkor meg a tankokkal szemben vagyok egy nulla.
Persze ez az "igazi Battlefield", csapatjatek, menjek baratokkal squadba es ott legyen minden kasztbol egy.
De ez sokszor nem megoldhato, neha van egy fel-1 oram es nincs fent eppen ismeros. Meg amugy sem akarok szarakodni a jarmuvekkel, inkabb a katona-katona elleni ugymond "fairebb" harcokat szeretem, az instant jarmuves halalok helyett.
Persze a BF legyen jarmuves, bazi nagy mapokkal, ez teljesen alap, de minden mapnak es jatekmodnak megoldhattak volna egy levagott, infantry verziojat is.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
The Matrix has you...
az új pályák TDM-ben valami zseniálisak! mondjon bárki bármit nekem burtálmódonbejön!
Fpocok: amúgy tényleg mutatja a ticketeket, szóval csak figyelni kell. engem is beszopatott párszor, de most már nézem a jobb oldalát is a Lognak 😊 ennyi, vége 😊
The Matrix has you...
Attól hogy 100/10 még lehet sz@r a játékok (ping) szempontjából. Régebben nekem az UPC játszotta el azt, hogy napközben kitûnõ, este viszont használhatatlan volt. 1-2 ms ping felugrott 100-300-ra. Persze ez letöltésnél netezésnél nem veszed észre csak online fps-nél.
De lehet hogy sz@r szerveren voltál fent.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Benne is van a nevében...battlelog...BATTLE, LOG.