Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali. Csináltam egy képet a játékról. 😊

blog
Más: Régebben volt téma arról, milyen programmal érdemes videókat felvenni. Valaki tudna ajánlani egyet-kettõt? Köszönöm. 😊 (Fraps-on kívül)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

otisz111
Eddig nem sok pozitív véleményem van az End Game-mel kapcsolatban. 😄
scomcomputers
<#wave><#law>

* Scomcomputers the future of computing!*

V43 1105
DIGITAL SCREAAAM 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

scomcomputers
B+..most esett le...
<#fejvakaras><#hehe>

Üdv,

Bf3-as origin accountot vennék...
kemotox
Az hogy colonel80 szerintem relatív dolog, én pl ha nem lenne reset akkor nem venném meg...

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

scomcomputers
Egy BF3 Premiumot mennyiért lehetne eladni colonel80-al?
<#fejvakaras>

Szerintem a motor is annak számít és abból van bõven.
De csak akkor számolja ha ellenség rajta van vagy volt.

Próbálom megcsinálni ezt a fakin mobile mayhem assigmentet, hogy meglegyen végre az S-TAC, de nem megy!Mi számít "transport vehicle"-nek?????
A CTF amúgy mókás, a pályák olyanok amilyenek, egyik sem lett a szivem csücske eddig.Az Air Superiority-t meg hagyjuk inkább.gyenge mint a harmat...
van valami Team ahova lehet csatlakozni?
ja akkor azért nem sikerült lerakni.. kösz!
Nem kell nyomni semmit, csak át kell futni a zászlón.
De persze csak akkor lehet, ha a saját csapatod zászlója a helyén van.

hi! elég buta kérdés, de hogy rakom le az ellenség zászlóját ha visszamentem a bázishoz? nyomtam már mindent... <#idiota>
Hát Én sem, az is biztos. Megnéztem, nem birtam kilõni senkit, inkább nem játszok vele 😄

The Matrix has you...

SpeedXHUN
Konzolon biztos fasza,de ott max 24 asszem.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Szegénykém...<#nemtudom><#csodalk>hát ki a csuda kényszerített rá,hogy ott játszál??<#ticking><#vigyor5>
Látod,én már eldöntöttem,hogy ki sem próbálom.Ilyen modellezéssel,ami itt van,nem igen ülök repcsibe.

[IRAM] leader

Egyszer volt 16 killem is egy ilyen air superiority körben. Egyet sem élveztem. Ennél szarabb mód nincs is BF3-ban, állati unalmas, és idegtépõ.
Szabi
jó ez a Air Superiority, a sok szerencsétlen nyomogatja megállás nélkül a heatseekert, senki nem figyel hátra.. 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

nem hiszem, én sokat önjáró légvédelmeztem, és ott aztán megy mellé skuló rendesen. Mégsem zuhant az acc-om, de majd nullázok egyet és megnézem

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

ozimak
Egyszerû: Minden fegyver(jármûvön lévõ is)/kilõtt lõszer/találat(%-ban)
Minden fegyver számít! Smaw,RPG,tanklöveg,rakéták,stb., minden...
scomcomputers
Az "Accuracy"-val kapcsolatban,ez most mit számol,tudom a pontosságot, de ha visszanézem a régebbi meccseimet,van ahol 18-63% ig elõfordul minden,de az adatlapomon a 17.5 nem igen akar felfelé menni sõt inkább lefelé megy mert 18%-on volt....most hogy van ez?
<#fejvakaras>

Nem használtan vettem. És hova kéne beírnom az online pass-t?
sajnos elég sokszor kiírja, h túl elfoglalt a rendszer, s nem bírja megmutatni, milyen az állás.
Ez engem személy szerint piszkosul zavart, mert röhej, h 2013-ban egy ilyen egyszerû dolgot nem bírnak megoldani! <#zavart2>

BF3: Atomiccore

kemotox
Ja meg különben sem idõre megy a dolog szóval dupla fail.. érted? DUPLA. FAIL.

kemotox
Ha ilyen 10-500 a ticket állás akkor abból nem tudod leszûrni, hogy mindjárt vége?

általában összerendezõdünk. ritkán van, hogy szétszórja a bagázst külön oldalakra. egy oldalon csinálunk egy squadot és lezárjuk ha nem vagyunk meg négyen.

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Jó lenne, mert most egyáltalán nem megy a CTF-ben a zászlólopás, visszarakni már sikerült, elhozni még nem 😊

Az viszont jogos kérdés, hogy ha egymásra csatizunk vagy behivjuk a másikat akár, akkor egy csapatba rak vajon vagy szétdobál a balance miatt?

The Matrix has you...

bármikor. beugrunk egy 16 fõs ctf-re és bealázzuk az embereket😊

SötétBarom
Tegnap iram szerveren brutális volt nekem is.... Akkorákat teleportáltam, csak lestem..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

fú, azt majd akkor Én is csekkolom, oda benézek majd Én is szivesen 😊 4-6 normális ember már majdnem két squad 😊

The Matrix has you...

nekem nagyon bejöttek. épület, tereptárgyak mindefelé, "szûk terület" így gyorsabb a forgás, könnyen át lehet vágni keresztbe...egyszóval igazi pörgõs tdm lett, nem úgy mint mondjuk egy karkand, vagy egy wake island vagy noshar canals.

szerintem ahogy az idõ telik a szerver adminok majd szépen beállítgatják a játékosok és számukra optimális szerókat. lesz majd infantry is biztos.

igen.. ismerõs az érzésed. az elsõ néhány CTF mapon én sem tudtam, hogy melyik fegyverhez nyúljak vagy milyen szereplõt válasszak. De ahogy az ember jobban megismeri majd a mapot, megtalálja az ideálist. addig is support vagy engi.

sajnálom, hogy gun master mapokat tegnap nem sikerült találnom.
illetve egyet hiányolok én még az abszolut death match-et.. amikor bárkit lelõhetsz.

vegyél fel battlelogban majd. mi hétvégente 4-5-en toljuk általában. és csak hardcore😊

Nekem is ilyen érzéseim vannak 😊

HC-n szoktam jármûvek ellen - viszonylag - sikeresebb lenni, mert ott nem látnak meg olyan könnyen, ha nincs proxi persze. Jópár tankot küldtem már levegõbe, de még mndig Én állok vesztésre, ha K/D-t nézem, de azt már egy jó ideje nem nézem. Eléggé felemelõ érzés mikor rádobok a nagyvasra 3 C4-et, elfutok és lenyomom a gombot 😊

The Matrix has you...

Smithwarden
TDM-ben jok az uj mapok?
Ez jol hangzik csak abban nincs semmi celpont, taktikazas. :p

Tetszenek az uj palyak, de megsincs kedvem jatszani veluk. 😞
Egyre jobban utalom a jarmuves mapokat. 😞
Infantry-t szeretem ahol lehet taktikazni, van cel, celpont!
De jo lenne, ha a CTF-et es a regebbi jarmuves mapokat is megoldottak volna infantry verzioban is.
Nagyon utalom, hogy megyek engineerrel es jon egy heli/repulo es szinte semmit nem tudok vele csinalni RPG-vel. Akkor valtok legvedelmi raketara, de akkor meg a tankokkal szemben vagyok egy nulla.
Persze ez az "igazi Battlefield", csapatjatek, menjek baratokkal squadba es ott legyen minden kasztbol egy.
De ez sokszor nem megoldhato, neha van egy fel-1 oram es nincs fent eppen ismeros. Meg amugy sem akarok szarakodni a jarmuvekkel, inkabb a katona-katona elleni ugymond "fairebb" harcokat szeretem, az instant jarmuves halalok helyett.

Persze a BF legyen jarmuves, bazi nagy mapokkal, ez teljesen alap, de minden mapnak es jatekmodnak megoldhattak volna egy levagott, infantry verziojat is.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

tegnap CTF-en: ülök AA Jeep - hõkövetõs bizbasz jól a helinek, mindkettõ talál: csak disabled.... viszont a négy rakéta simán tönkrevág egy tankot... valamit itt csúnyán felcseréltek a százalékoknál😄

Ez most miért preview? És mit akar demonstrálni benne?

The Matrix has you...

És itt a második End Game map bemutató/gameplay videója!
mornin'
az új pályák TDM-ben valami zseniálisak! mondjon bárki bármit nekem burtálmódonbejön!

Ez jó 😄

Fpocok: amúgy tényleg mutatja a ticketeket, szóval csak figyelni kell. engem is beszopatott párszor, de most már nézem a jobb oldalát is a Lognak 😊 ennyi, vége 😊

The Matrix has you...

Ó hát a kezdetek óta már sok minden változott!volt pár remek patch....<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>
nekem kb. 2hete majdnem játtszatatlanul laggol a cucc...
otisz111
Direkt 32-es szerverekre mentem, hogy ne legyen nagy a ping. Ahogy mondod, néha felugrik a ping 2-300-ra és teleportálok egy jó nagyot. Mostanában szopat a UPC, napközben folyton elmegy a net.
Ne haragudj,de errõl EZ jutott eszembe...vége

[IRAM] leader

Nekem nem lagolt.
Attól hogy 100/10 még lehet sz@r a játékok (ping) szempontjából. Régebben nekem az UPC játszotta el azt, hogy napközben kitûnõ, este viszont használhatatlan volt. 1-2 ms ping felugrott 100-300-ra. Persze ez letöltésnél netezésnél nem veszed észre csak online fps-nél.
De lehet hogy sz@r szerveren voltál fent.

otisz111
Nektek nem laggol orbitálisakat a játék? 100/10-es netem van ennek ellenére métereket ugrálok össze vissza néha.
dr Kotász
Hát a ticketek számát kiírja... tehát látod, ha már közeleg a vége.
Fpocok
Mondjuk ha belépek és félpercen belül vége lesz, ne adjon losst.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jelezhetné a battlelog hogy mennyi idõ van hátra a körbõl.
Benne is van a nevében...battlelog...BATTLE, LOG.
Újjonan vettem még a kezdetekkor nem játszottam vele egy darabig most frissítettem mindent és tök szar mindig kidob disconenkt hiba üzenettel.
kemotox
Már nem ezért de ezen mi a balfaszság? Szerinted hogy lehetne máshogy megcsinálni? Megy egy menet már 30 perce, de ha te belépsz kezdõdjön elölrõl vagy mi? Különben a meccs állását is látod a szerverkeresõben...