Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom mitõl sérültél be ennyire, és mi adott okot arra, hogy a csapatomat (coRDHA) ide citáld és tûntesd fel nem túl jó színben. Ha informálódsz akkor láthatod, hogy a coRDHA-ban 4 ember tölt be posztot, az egyik Drang (akinek "tisztelet a kivételnek" típusú megemlítésedben azért benyalsz, a másik én vagyok, aki sem személyesen nem ismerlek sõt soha egy szót nem váltottunk, a harmadik Mano, aki szintén hasonló cipõben jár velem veled kapcsolatban, e három ember a coRDHA vezetõsége, valamint war-admin posztot tölt be nandor90, akit megemlítettél a hsz-ed elején. Szal kérdem én, melyik coRDHA-s posztot betöltõ ember trolkodásától kell annyira tartanod, hogy már elõre maszatolnod kellett a hsz-edben? Milyen burkolt üzenetekrõl van szó, meg ellentétes helyzetekrõl, mirõl beszélsz egyáltalán? Pont azt sikerült tenned ezzel a hsz-szel, mint amire panaszkodsz benne, hogy téged és a csapatodat pls ne sározza senki, és teszed ezt úgy, hogy közben ha nem is sározol, de mindenképp piszkítasz. Azt sugallod, hogy a scene más képviselõi valamiféle boszorkányhadjáratot folytatnak ellened meg a csapatod ellen... Ha ez megnyugtat, én nem fogok többet itt megjelenni, mert a folyamatos ratyizás meg offolás ami itt megy arra nem nagyon vagyok kíváncsi, a csapatom más tagja sem fog itt megnyilvánulni, vagy ha igen akkor azt a csapattól függetlenül teszi...
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
Aki ismer, ismeri a közösséget, az tudja, hogy ki vagy te és mi az, amit letettél az asztalra. Aki ezt, illetve a szinte automatikusan kijáró házigizdaságot kérdõre vonja, az elmehet a picsába.
Nem szeretnék más nevében beszélni, de az itt trollkodó aktív fórumozók nagy részét veled ellentétben személyesen is ismerem és pontosan tudom, semmi gondjuk nem lesz azzal, ha ezen a fórumon Joebácsival együtt házigazdáskodunk.
Sokak szemében biztos egy bunkó paraszt vagyok, és nem is tagadom ezt, de a béefes közösség jó része értékeli a munkámat, és nincs ellenére, ha extra feladatokat is ellátok.
Nagyon sajnálom, hogy neked megint csak az jött le, hogy senki nem kérdezett meg senkit, ennek ellenére valahol még is csak igazad van. Ezért!!!
Megkérném a kedves fórumozókat, hogy döntsenek arról, megfelel e nekik az, hogy Joebácsival együtt házigazdáskodunk ezen a részlegen.
Megkérném egyúttal a következõ embereket: NANDOR, EUGABESZ, HOREC (de biztos lesznek még páran) akik jelenleg a battlefield.hu, illetve coRDHA klán valamilyen posztját töltik be, hogy személyes ellentéteiket ne mindenféle burkolt üzenetben tegyék közzé, mivel egy közösség létrehozása a céljuk, és nem az, hogy engem illetve a csapatomat (Horda) úton útfélen kioktassanak és ellentétes helyzeteket generáljanak.
Sose mondtam, h egyet kell velem érteni, vagy szeretni kell, de amit már hetek óta mûveltek, az egy vicc kategória, és jelezném, csak Drang, a közösségbe fektetett munkája miatt érzett tiszteletem és megbecsülésem miatt nem reagálom le kedvem szerint a megnyilvánulásaitokat. DE! Fogytán a türelmem, és nagyon jó lenne, ha építõ jelleggel lépnétek fel a továbbiakban, mert a közösség, amit úgymond szeretnétek létrehozni ti is, nem arra kíváncsi, hogy engem miként kurogattok hátulról. Világos?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Életkor: 50-55 között
<#vigyor5>#vigyor5>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
[IRAM] leader

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
<#taps>#taps><#puszi>#puszi><#law>#law>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
szart se értek belõle.
Ám az itthoniak is meg lettek híva a DiCEhoz nem?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
ajánlatos elolvasni
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
[IRAM] leader
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Parasite Eve 2, best game EVER!
Biztos nem poenbol irtam, hanem komolyan.
Nyugodj le, szedd be a mai adag nyugtatodat.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Komolyan ennyire korlátolt vagy?
Elsõ körben szavaznunk kéne arról, hogy hogyan nézzen ki a banner. Maradjon a jelenlegi videó, pár extra menüponttal, kicsinosítva, vagy a Bad Company 2 típust erõltessük. Ehune!!!
Vagy most akkor ez nem tul nyero taktika, ha nem nyalok be tovig az uj hazigazdanak? <#bdead>#bdead> <#miaz>#miaz>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
amúgy nem is<#hehe>#hehe>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat.✡ Benjamin H. Freedman✡ ✡
Mon Feb 28 1:45 am DX11 Rendering in Battlefield 3
Johan Andersson
Wed Mar 02 10:30 am SPU-based Deferred Shading in Battlefield 3 for PlayStation 3
Christina Coffin
Wed Mar 02 3:00 pm Culling the Battlefield: Data Oriented Design in Practice
Daniel Collin
Thu Mar 03 1:30 pm Lighting You Up in Battlefield 3
Kenny Magnusson
Fri Mar 04 4:05 pm Approximating Translucency for a Fast, Cheap & Convincing Subsurface Scattering Look
Colin Barré-Brisebois