Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Parasite Eve 2, best game EVER!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Ez még jót is jelenthet, ha olyan lesz mint az Insurgencyben. Pl.: kézben a m249 vagy az RPK-7 szinte csak az elsõ golyó a pontos. Ebben az esetben nem lehet majd látni sikeres nehézfegyvereseket látni. Inkább beülnek majd valahova. Csipáknak remek célpontok lesznek.
NANA.. a régie "ez mindig is volt" dolgokat nem szabad tutira venni manapság. khhmm battlerecorder mod tools khhmm khhmm
Parasite Eve 2, best game EVER!
Vegre lesz nuke! <#falbav>#falbav>
"Update1: Dedikált szerverek"
Ez eddig is mindig volt, nem?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ez mi?dobhatok a játékban egy pisit és közben letámaszthatom a stukkert?😄DDD
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Frostbite 2 motor
Megjelenés : 2011 õsz
64 fõs multiplayer PC-n
24 fõs multiplayer konzolon*
Teljes egyjátékos kampány
Kooperatív kampány
Földi, légi és tengeri jármûvek, köztük vadászgépek
Update1: USMC - US Marine Corps (Will feature in both SP & MP*)
Update1: PLR* - People's Liberation Resistance (Will feature in SP, no word about MP*)
Hasalás
Nem kompatibilis a DX9-el (ergo nem fog futni ilyen kártyán, grafikán)
Harcolj az USA-ban, a Közel-Keleten, Európában*
Amerikai tengerészgyalogság megjelenése mind egyjátékos, mint többjátékos módban
Gyûjtõi Kiadás is lesz*
Tömegpusztítás (lényegében hatalmas robbantások)
Támaszd meg fegyvered bármilyen tereptárgyon (?)*
Update2: Back to Karkand kiegészítõ (fegyverek, jármûvek, 4 pálya a bf2-bõl: Wake Island, Strike at Karkand, Gulf of Oman & Sharqi Peninsula)
Medal of Honor megjelenése után 12 hónappal már béta (október 12 elõtt még)
Fejlesztett fegyver és FOV (látószög) rendszer
Elesett társak fedezékbe húzása*
64 bites rendszerekre jobban optimalizált (fõleg operációs rendszert jelent ez)
Több elérhetõ/kioldható felszerelés mint BC2-ben
4 Kaszt
Battle Recorder (beépített kamera?) lehetséges
Karakter testreszabás
Kill Cam
Megjelenéskor nincs még mod szerkesztõ ( valszeg nem is lesz )
M-osztályú besorolás (18+)
Update1: Dedikált szerverek
Benéztem ide hátha valamit olvashatok BF3-al kapcs-ban.....De ez Faszbook<#levele>#levele>
ebbe a topikba jár mondjuk 100 emberke ebbõl 50 láthatatlan ember akinek a "hangját" soha az életbe nem fogod hallani-látni .. a maradék 50bõl kb 30 beírja hogy "imádja(??!😄) Ráningot" a további 17 aki ugyan szokott ide véleményt írni nem szól semmit és végül van 3 akik rohadtul nem értik mi történt a "fejük felett" .. nem tudom jól látom-e a szitut
a további véleményem lásd Jag "Komolyabban" résznél 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ahány ember, annyi féle word fog visszajönni, ráadásul kézzel kell majd elemezned.
Van egy csomó online kérdõíves stuff, ahol egy gombnyomásra megvan a végeredmény.
Ha más nem, írnod kéne rá valami egyszerû php-t, vagy legalább excelbe raknád védett tartalommal.
Amit meg lehet, elõre definiálva, választhatóan kell megjeleníteni.
De te tudod. :-)
Sajnálom, hogy sértettnek érzed magad, lehetett volna plusz köröket futni feleslegesen ezzel - az általad is nem túl jelentõsnek titulált - történettel, de nem láttam értelmét.
A bf3 vélhetõen fasza kis játék lesz, tessék élvezni a témát. Ha egy házigazda jól csinálja a dolgát, észre sem veszed, hogy ki az.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Te, mint a BF szakszervezet önjelölt vezetõje nyújtsál be óvást. :-)
Egyébként nem akarsz véletlen vferi-vel összehaverkodni? :-)
Komolyabban:
Biztos sokszor elmondták/tuk már, hogy túl komolyan veszed ezt az egészet. Hidd el, az itt lévõk túlnyomó többsége felnõtt ember, aki a mindnenapjaikban melózik, családozik, teszi a dolgát. Aztán ha van pár szabad perce, felnéz ide kicsit ökörködni, ennyi. Ott a gond, amikor összetalálkozik azokkal, akik itt élik az életüket és azt tapasztalja, hogy beleszart a palacsintájukba.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ami a szívemen, az a számon…nem tehetek róla,egy párszor már meg is ütöttem a bokám miatta ,de ez van.
Az,hogy egy pár ember jól érzi magát,mert elökörködik oldalakon keresztül egymással,még nem jelenti azt, hogy ezt egy közösségi fórumon kellene tennie, esetleg más józan, jó érzésû ember rovására.Van számtalan más lehetõség, hál Istennek adott, használjátok ki.Köcsög kör,ilyen baráti kör meg olyan…felõlem, de nem itt!
Ha ti ebben lelitek örömötök,azt gondoljátok,ettõl lesztek valakik,ám legyen.
Ott van az oldalatok, magatoknak építitek, azt csináltok rajta, amit és ahogyan akartok.
De még egyszer hangsúlyozom,mindez,-szerény meglátásom szerint- nem ide való,ahol több száz ember olvasni valóját,kis információját keresi,esetleg normál hangnemben el akar fórumozgatni más hasonló gondolkodású embertársaival.
Én mind ez idáig azt gondoltam, hogy az SG egy komoly website,komoly vezetõkkel, lelkiismeretes, egyáltalán nem részrehajló moderálási elvekkel a fórumán.
Oda figyelnek szinte mindenre és nem hagyják az oldalt lealacsonyítani olyan emberekkel,akik (kis)királynak képzelik magukat,szinte minden helyen,s felépítik sajátos igaznak vélt szabályaik szerint mûködõ, kicsiny kis világukat maguknak,egy közösségi oldal árnyékában.Saját szabályaik szerint,saját szájízük szerint,magukra szabva.
Be kell azonban látnom,-s tényleg sajnálnám ha így lenne,-hogy óriásit tévedtem.Sajnos.
Mert a világon senkit sem érdekel,mi történik itt,az emberek most már egyre jobban „elvannak” saját gondjaikkal, belefásultak,szinte beletörõdtek az élet nehézségeibe,a minden napi harcba…
Kisebb gondjuk is nagyobb annál sokuknak,hogy ilyen apróságokkal foglalkozzanak,mint ez a dolog,hogy ki „bitorolja” azt a bizonyos topikot…
Be kell vallanom õszintén,engem sem érdekel…
Amiért és amin felháborodtam,az az intézés módja.
A való életre emlékeztet,hasonlít.
A nagyok legyõzik a kicsiket,ha másképpen nem megy pénzzel,ha úgy sem,akkor besározzák,eltiporják, eltiportatják, megalázzák ha kell koholt vádakkal…ha kell erõszakkal,a lényeg az eredmény,nem az ahogyan elérted.
Nem állítom,hogy itt ez történt,történik,csak példának szántam,remélem érthetõ,mire céloztam vele.
Megcsináljuk,mert úgy sem érdekel senkit,meg akit esetleg igen,azt majd „leugatjuk”,mi vagyunk többen,meg különben is,hogy jönnek õk ahhoz,hogy hozzám érhetnek,méghacsak szóban is…ugye, jól látom?
Maradjunk kicsit még a valós élet rejtelmeinél…Amit elvettetek ezzel az „intézkedéssel tõlünk egyszerû fórumozóktól,-a választás szabadsága.
Ugye különbözõ idõközönként van az embernek lehetõsége,az elébe tárt lehetõsége közül választani,aztán késõbb kiderül,jól gondolta-e,megfontoltan döntött-e más embertársaival egyetemben,vagy sem.Aztán majd ki fog derülni…de nem mondhatja azt,nem hivatkozhat arra,engem senki sem kérdezett.Vagy jól döntött,vagy rosszul,de volt hozzá némi köze.
Mér’ ,ki más lett volna?Sõt,Fater tovább lépett,mér te akarsz tán’ lenni?
Ezek csak olyanok,mint mikor a már jól láthatóan gömbölyded hasú anyuci megkérdi az öt éves kisfiát,hogy akarod-e,hogy kistestvéred szülessen?-Mondhatom jókor kérdezed b+.
Na ez történt velünk is,csak kicsit durvábban…sõt,ha nem érzek személyes ellenszenvet az új „gazdi” iránt,s nem írom azt amit írtam,simán át is ment volna,csont nélkül.
Nincsenek illúzióim,így is át fog menni,semmit sem számít, mi mit írkálunk,vagy mi a véleményünk, nincs döntési jogunk.Elvették.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[IRAM] leader
Én.
Rohamosan fel fog pörögni a topik, rendben tartáshoz és a folyamatos aktualizáláshoz sok idõ és nem kevés tapasztalat kell. Running tudja milyen egy kemény bf topik SG-n és kellõ idõt és energiát tud belefektetni, nekem ez utóbbi egyedül nem menne.
Sokminden egyébként nem változik, ha nem egy "ide se jövök többet b+"-el nyitsz, akkor még flém sincs a dologból 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.