Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Akkor had pontosítsak. Grafika alatt az engine grafikáját értem. Bár eddig is érthette, aki akarta.

Szerintem... igazából senki nem mondta, hogy nem lesz szép. Én legalább is nem. Nekem fõleg a többivel van gondom 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

tonyr
igy van... nekem bejön a bc2, egyedül a fegyverekkel van problémám... a sebzés az valami iszonyat kaksi, mintha airsoft-tal lövöldöznék fel alá futkosva 😄
am ami a legidegesitöbb h a pisztoly 3-5x halálosabb mint egy gépfegyver ami fossa a löszert, a pisztollyal meg 2-3 lövés azt fexik az enemy.. ok én azt mondom legyen igy ! valo életben is ha nem hedsát, akkor legyen pisztollyal 2-3 lövés, de a géppuskával is legyen igy ! ne legyen nálam 10 tár minden fegyverhez hanem max 2 a gépuskán kivül, de akkor ha egymás mellett futnak 2-3-an akkor egy tárral lehessen irtani...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Running
A Bc2 konkrétan 4 hónapot bírt, azt is kínszenvedve. Most is csomóan csak azért játszanak vele, mert rohadtul nincs mást, mert a többi mégtrágyább.

TDC Geronimo
Na nesztek naysayerek. Elsõ videó PCs és büntet

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tonyr
elöre kár találgatni csak reménykedhetünk h nem kurrantyák el a bf3-t 😄
tuti megveszem de... remélem nem 1-2 évig fog tartani mint a bc2... gondolom legtöbben velem együtt leteszik amint kijött a bf3 😊

Lamellus
Értettem, hogy mire gondoltál, de az UI is bizony grafika és mindenki eldönti, neki tetszik-e, szerinte használható-e, mint ahogy te is tetted.

-tRs-Raymond

koschwarz
na ezzel maximálisan egyetértek.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
Hát én akkor hagytam abba a jármûves részét a BF2-nek.

tonyr
igazad van, én bf2-t szeretnék kapni a bf3-al csak jobb graf + rombolhatoság... persze nem az agyonpeccselt pisztollyal jobban lelölek mint a bh getlingjével game-t..

Running
Én egy nyílt terepes, harckocsis, repülõs bombázós multi videót is szeretnék látni, nem azért mert arra hokizok, hanem csak azért, hogy meggyõzõdjem arról, nem csak ilyen városi térképekre helyezik a hangsúlyt.

tonyr
sajnos bc2-ben is ez volt... single-be 1-2 löszer 1 ember, multiba meg 1 tár... cod-ba is hasonlo, csak harcore-ba van az ami single 😄
ha kijön meglátjuk, de a sok 10 éves amcsi miatt tuti h gáz lesz :S
de kivárom a végét 😊

Fpocok
Máshogy kell linkelni ide.

Fpocok
Ez a kampányból volt. Single.

uHs Gerzson
Nekem is üres 😄DDD

De már biztos hogy nem cod gameplayt láttam mert 2 embert szedett le 1 tárral xDDDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Fpocok
Az UI nem számit bele a grafikába. Ráadásul az UI egész végig ott van, szóval ha szarul néz ki, akkor nagyon zavaró. Szerintem a Crysis2 UIja is szar, fõleg a célkereszt.

tonyr
ha a video nem jo:
gameplay

Daell Drow
Ha sok multis fps-t toltal, akkor a videoboll is lehet valamit kovetkeztetni hogy mire szamitsak. Nekem igy most video alapaj elsore tetszik.
Lamellus
"a grafika és a hangok teljesen hidegen hagynak" vs "a legszarabbul kinézõ UI" <#fejvakaras>

-tRs-Raymond

Running

Fpocok
Örülök, hogy 5 másodperc single alatt meg tudtad mondani, milyen lesz neten a hitbox!<#eljen>

Running
Kitettem a videót a hírbe, meg írtam pár sort is...

Daell Drow
ÁÁÁÁ talan valamit megis nagyon jol csinal most a DICE <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Grafika,Animaciok,hangok,mozgas,fegyverek,hitbox,rombolhatosag. tetszik tetszik. Föleg most ezt elkepzelem 64 fõs multiban áááá, elo lesz rendelve. 😊
Fpocok
Látom dice nak sikerült megtartania a MoHos kijelzést, ami szerintem a legszarabbul kinézõ UI, amit valaha láttam.

Na, a végén csak összehoznak egy Battlefieldet a srácok.

szabii98
nemrossz

I met God. She's black

HTS s3rg1nh00
még jó h.még pizsamában vagyok,legalább csak azt kell mosni<#zavart1><#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

uHs Gerzson
Fincsi! <#taps>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Jo, bar van egy kis COD-os mellekize. De ez lenyegtelen. Multi ficsoroket, multi videokat!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Smithwarden
Ahogy a homefront topikban is leirtam, sztem nem lett nagy szam a jatek az alfa alapjan (nem hiszem hogy azota sokat valtozott, mert elegge jatszhato volt mar az is kb 2 honapja).
Hiaba latszik hogy dolgoztak eleg sokat vele, kb egy jobbfajta Frontline/regebbi BF mod lenne, de nem tobb sci-fi cuccokkal, kis robotokkal, ilyesmi.
Nem annyira rossz, de nem is tul jo sajnos.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

lolSL
most jön a homefront, ahol nem port lesz a PC-s verzió, hanem egy külön csapat foglalkozott vele.
2 blog bejegyzésben tárgyalják: 1 / 2
igaz hogy maga a game csak egy cod/bf keveréknek tûnik, de emiatt még érdekes is lehet, ha nem csõdöl be a fejlesztõ cég kiadás után egy héttel ahogy sok helyen emlegetik..

reméljük a BF3 is legalább ennyivel elõrébb lesz nálunk mint konzolon

tutituti
PRE-ORDER BATTLEFIELD 3 TO GET “BACK TO KARKAND” EXPANSION PACK

Pre-order Battlefield 3 to receive the digital expansion pack Battlefield 3: Back to Karkand at no extra charge! This themed multiplayer expansion pack includes four legendary maps from Battlefield 2 boldly re-imagined with Frostbite™ 2 physics, destruction and visuals. Completing the package are classic Battlefield 2 weapons and vehicles, unique rewards, new achievements/trophies, and more. Players anxious to start the fight can pre-order the Battlefield 3 Limited Edition now. Pre-order while supplies last.

*Conditions and restrictions apply. See EA Store for details.

Battlefield 3 leaps ahead of its time with the power of Frostbite™ 2, the next instalment of DICE's cutting-edge game engine. This state-of-the-art technology is the foundation on which Battlefield 3 is built, delivering enhanced visual quality, a grand sense of scale, massive destruction, dynamic audio and incredibly lifelike character animations. As bullets whiz by, walls crumble, and explosions throw you to the ground, the battlefield feels more alive and interactive than ever before. In Battlefield 3, players step into the role of the elite U.S. Marines where they will experience heart-pounding missions across diverse locations including Paris, Tehran and New York.

Frostbite 2 – Battlefield 3 introduces Frostbite 2, the incredible technology that takes animation, destruction, lighting, scale and audio to new heights. Built upon this powerful game engine, Battlefield 3 immerses players physically and emotionally to the world around them like never before.

Feel the Battle — Feel the impact of bullets and explosions, drag your fallen comrades into safety, and mount your weapon on almost any part of the terrain. Battlefield 3's cutting edge animation, spectacular visuals and real as hell battle gameplay attack your senses and make you feel the visceral warrior's experience like no other FPS.

Unparalleled Vehicle Warfare — The best online vehicle warfare experience gets even better with a fitting sonic boom as fighter jets headline an impressive lineup of land, air and sea vehicles. Other returning fan favourite features include 64 players for PC and prone.

Urban Combat — Take the fight to iconic and unexpected places in the USA, Middle East, and Europe including claustrophobic streets, metropolitan downtowns, and open, vehicle-friendly landscapes as you fight your way through the war of tomorrow.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Nem tudtam, mi ez a vihar elotti csend egesz nap. Sz'al miattad volt te fomaki?! BSZN!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

tutituti
A legjobb az lenne, ha egy a helirõl ereszkednénk le az elsõ spawnpointra,kommandós feature-ösen.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fpocok
A lifttel? Miért nem inkább trambulinnal? Úgy még gyorsabb. <#eplus2>

uHs Gerzson
<#eljen>

Lamellus
A lépcsõn? Miért nem inkább lifttel? Úgy gyorsabb. <#vigyor3>

-tRs-Raymond

TDC Geronimo
Azt azért ne várd, hogy minden szobába be lehessen menni.

BSZN<#pias><#bohoc>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

HTS s3rg1nh00
ezzel akar versenyezni a crysis 2?😄DDDD
remélem olyanra csinálják,hogy ha akarok berobbantok magamnak egy ajtót,aztán szépen felfutok a lépcsõn és meglepek mindenkit az erkélyrõl-tudom milyen nagyravágyó vagyok,de már a bf2bõl is hiányoltam kicsit,persze tudom a technika...

TDC Geronimo
ViktorALundberg Viktor Lundberg
Tommorow is going to be sweet! #BF3 Just saw the list of stuff.

TDC Geronimo

Running
Köszönöm Mindenkinek!! Innen felfelé már nem is érdemes számolni. 😞

uHs Gerzson
The technology behind Battlefield 3

ChristinaCoffin: Nvidia meeting all day, then #bf3 event this evening.

havercsotány
bódogat leveskocka ,meg a makimajomnak is😄

énis csatlakozom elõttem szólókhoz 😊 még 100évig futkossál 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Beers
hbd

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

HTS s3rg1nh00
Bódogat te földönfutó

TDC Geronimo
Na holnap jönnek az infók -.-

Fpocok
BC2ben is volt hajó.