Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Originally Posted by FlambeauS7yl3
Was there nasty recoil when using the LMG? from the video we saw it looked as though the gun had a mind of its own.
SAW felt like in BC2. It "barks" loudly as always and looks very dramatic. When you go prone and mount it on the bi pod, it felt deadlier than any LMG in BC2.

At one point, in the subway, I went prone and covered the entrance with SAW on bi pod. It literally made entrance impossible for the other team. I took out an entire squad (4 kills) in seconds.

Csomó gameplay videó itt a streamból!

Gyorsan mielõtt a jutúb leveszi.
Smithwarden
Itt nem tudott a csoka tovabbmenni a felso reszen a "lathatatlan fal"-tol. 😄

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

ez a jármû lepusztul de mégsem az egy kicsit érdekes majd meglássuk hogy mûködik játék közben

endzsinek (vagy egyébb kasztnak) hangtompító? nagyon bejött a bc2-ben hogy csöndben lehet osztani az észt

meg talán elég lenne egy gránát

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

a késelést leszámítva elfogadható 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Egy randa akadast is lattam. A linkelt videon 6:08-nal.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Forrás: Összefoglaló tegnapról!
Rifleman kaszt, gyógycsomaggal és defibrillátorral, egy M16-os puskával, és rászerelhetõ ACOG-gal
Engineer maradt, szokásos fúrójával, illetve egy SMAW Anti-tank rakétavetõvel, fõ fegyvere az M4-es karabély, amire lámpát szerelhet
Assault helyett Support kaszt, lõszercsomaggal, és fedezõtüzet nyújtó M249-es könnyû géppuskával, amire M145-ös optikát rakhat. Támasztékot is kap, amely növeli a pontosságot
A Reconnak maradt a C4, mortarról egyelõre semmi hír, illetve egy 6x-os nagyításra képes MK11 mesterlövész puska
Minden kasztnak elérhetõ az M9-es Beretta pisztoly, gránát és kés alapból, ezeket teljesen testre lehet szabni, ahogy fejlõdsz multiban
Kaszt lehetõségekrõl pár szót – a Support xp-t kap fedezõtûzért, illetve akik belefutnak az általa keltett kereszttûzbe, azoknak a kamerája rázkódni fog és egyéb zavaró effektusok fognak náluk megjelenni
Az Engineer képes lesz a puskán lévõ lámpát felkapcsolni, amivel igaz megmutatja magát az ellenségnek, ugyanakkor a sötét helyeket, mint a Metró pálya alagútjait képes felderíteni. Ha valaki belenéz, az ahogy a Support kereszttüzénél, bizonyos vizuális effekteket fog kiváltani
Egy fontos újítás, hogy elutasíthatjuk, hogy felélesszen egy medic/Soldier
A jármûsebzés is átment egy nagyobb fejlõdésen – amennyiben tankunk hátbakap egy rakétát, nem hal meg mindenki, csak aki a robbanás centrumában volt. Ilyenkor a tank mozgásképtelen lesz, de a lövész, vagy aki életben maradt, képes lesz kimászni és megjavítani a jármûvet
A játékosok képesek lesznek saját dögcédulájukat testreszabni, illetve ellopni másokét
Ha megtaláltál, akkor a képernyõn láthatód ki ölt meg, hányszor, és te hányszor ölted meg õt
Komolyabb mélységû unlockolási lehetõség és testreszabhatóság, mint az eddigi BF-ekben
Minden fegyver 3 kiegészítõ slottal rendelkezik
Kétféle késelés lesz, egy autókés (F gyorsbillentyûvel, amihez jár egy kivégzõs torokmeccõs anim is) és egy kézbevehetõ, amivel lehet hadonászni
A gránát kézbevehetõ és úgy dobható, 2 jár alapból
A leszületõ képernyõn láthatod, mennyi idõ mire rád tudnak születni a squad tagjai
3 féle tüzelési mód: egyes lövés, félautomata, és automata
Ha kinyírtak mutatja egy csík mennyi HP-ja maradt az ellenfélnek
Ha egy jármûben matyizol, ami éppen áll, akkor a jármû motorja rázza a kamerát
Ha szembevilágítasz valakit egy lámpával, elvakítja
100 pont a gyilokért, 50 a besegítésért, +10 a fejlövésért és 100 az élesztésért
Bal egérgomb folyamatos nyomásával tudsz újraéleszteni, egy kiütõs anim is jár a mûvelet mellé mire feléled az illetékes elvtárs
Csak akkor kapod meg a "quick knife" dögcédulát, ha az ellenfeled hátulról szúrod le
A Commo-Rózsi nem került még beépítésre és nem is adtak választ arra, lesz e egyáltalán vagy sem
Születés Squad Leaderre
A fov (látószög) klasszisokkal jobb, mint a BC2-ben

Running
Na itt vagyok. Tegnap sajna nem voltam, mert elhúztam meccset nézni. Gondoltam lesztek olyan jó arcok h kibányásszátok majd az új infókat. 😊

A tegnapi adas hasznos resze:

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Úristen. Pedig tényleg Alienware gépek vannak kint láttam képeken.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Beers
Úgy látom, nem maradtam le a nagy multis videóról....!<#falbav>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

SpeedXHUN
kékHAL

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
hátba lövi?D😄😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Smithwarden
Talalos kerdes: Melyik a kakukktojas? <#email>

Ooops. <#action>

aki lemaradt:

http://www.youtube.com/watch?v=4aneewZqJr8
És vége...el sem hiszem hogy eddig bírtam...😄
Squadleader command?
tutituti
#BF3 live stream is now over...

regenerative health in multiplayer CONFIRMED, but if you are in a firefight it does not regenerate (suppression effect)!

switching fire modes (semi/burst/auto) in multiplayer CONFIRMED!

Léptem aludni.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

zzeN
Hát igen nem árt a sötét map😄

Elõre félek a hasalós cod-os taknyoktól, akik km-rõl lõnek el.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tutituti
Na vége van.
Öröm volt 10x végig nézni a tankos videót😄

Smithwarden
Pont erre gondoltam, mikor meglattam a kiirast...12 minutes... <#levele>

Mind1, nem volt ez (olyan) rossz osszesegeben.
Nekem tetszett ez a map is, sztem a tobbi nagy mappal (plusz jo netkoddal) egyutt nagyon jo lesz vegul.

Éééésss zuhanosan csökken a nézettség kérem szépeeeeennnnnn.
😄D
Kár hogy csak egy classnak van.
TDC Geronimo
12 perces trailer najó lépek aludni -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jah értem, azt hittem olyan gránáttal...de pazar ötlet!
tutituti
legalább nem lesz tele sniperrel a fél map.

Elemlámpa dolog meg érdekes.Csak legyen elég sötét map,mert hát világos mapon érdekes lesz😄😄😄

zzeN
Reméljük lesz is!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Smithwarden
Hat ugy nez ki igy van. :p
Akkor majd legkozelebb a zart betaban, remelhetoleg nem tul sokara.

Na megint beindult...

Squad bónus pontok megerõsítve.
zzeN
Ha szembe világítod az enemyt, nem sokat fog látni.

szerk.: Igen elemlámpára gondoltam.

tutituti
Mármint?elemlámpával?vagy hogy érted?

?
TDC Geronimo
Hát itt erre nem fogsz választ kapni.

zzeN
Nem emlékszem h lett volna-e olyan játék, amiben meglehet vakítani az enemyt...

tutituti
hál istennek nincs búvárkundozás😄

Smithwarden
Akarhogy hunyorogtam a monitorokra, egy dolgot nem tudtam kinezni ami legjobban erdekel.
Hogy vajon a netkod javult-e, vagy ugyanolyan szarul szamitja ki a jatek mint BC2-nel...
(Mintha kesne az egesz jatek BC2-ben es 1-2 secenkent szamol ki mindent a szerver: pl fal mogott halok 1-2 meterrel meg vagy sokszor hal az ember meg egyszerre az ellenseggel, stb.)

zzeN
Lehet változtatni a firing módót!

tutituti
switch firemode van?

Amúgy mikor lesz vége?
zzeN
Nem erõsítette meg h multiban is benne lesz-e a társunk elvonszolása.

Smithwarden
Jajj. <#whatever>

Ilyenkor amúgy hol is van mikor ITT kellene lennie? 😄D
TDC Geronimo
majd holnap összefoglalom neki 😄

😄 De tök fasza hogy fent is lehet menni, elõször azt hittük hogy lent a metroban majdnem totál egyenesen, max egy felsõ szint még...😄

Ez jó!

Na megyek hunyni, mert úgy tûnik ez a ustream csak nálam nem megy.
Smithwarden
Nemtom lesz-e olyan mazohista valaki aki vegigolvassa ezt a sok spamet. :o)

tutituti
Hopp,ezt elfelejtettem.Akkor meg nem rossz az optimalizálás.Hiába hiperatomerõmûizzasztó gépeken fut.

TDC Geronimo
Nem-e? Most nem találom a képet a térképrõl, de totál csõ. Rush map mondjuk nem is vártam mást. Ha a CQt nem basszák el és lesz rendes map akkor fasza lesz. Kurva helit, tankot, repülõt azért megnéztem volna 😞 Na mind1 van még 4 hónap..

tutituti
dehogyis😄
leközöljük a fontos dolgokat.Ebbõl lesz holnap clanwar-on a cikk😄

TDC Geronimo
Játék nem támogatja a dx9et úgyhogy eleve nem lehet az :p

Nem egyértelmû, hogy egy dx11es gamet azon demóznak? 😄