Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hocsika
Én azért nem akarok beleszólni ilyen HC-Normal mode-hoz, mert amíg egy beta-t ki nem próbáltam, addig nincs összehasonlítási alapom...
Szóval én hiszem, ha látom! 😊

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

Hogyhogy msn vagy steam? Nekem van mindkettõ.
A HC kérdésrõl meg annyit, hogy ahogy most láttuk a pre alfa verzióban, 4-5 lövés bõven elég egy delikvensben, ebbõl a szempontból kíváló.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Hocsika
Jogos, de ezt mindenki tudja, csak unatkoznak, és vitázni akarnak 😊
OFF / Msn vagy Steam? / ON

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

[UNQL]Echo
Nem vagyok ideg csak nem ertem mire jo a szemelyeskedes.Egyszeruen ket kulonbozo jatekbeallitas kulonbozo jatekstilust kivan.Ennyi.Kinek melyik fexik azt tolja.Ez nem noob vs pro kerdese.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Hocsika
Látom megint felidegesítetted magad ezen a Normal mode vs HC mode sztorin. 😊 Nem kell vele foglalkozni, mind ugyanazon az oldalon állunk, csak más ember máshogy játssza ezt 😉

[UNQL]Echo
Nem kell a szantofold kozepen rohangalni HC szerveren normal modos eloelettel 😊
Volt hogy betevedtem normal szerverre aztan probaltam fedezektok fedezekig haladva mennei a zaszlokhoz aztan rajottem hogy tokfelesleges hisz szitava lohetnek a nyilt utcan ugysem halok meg max feltapolom magam a sarok mogott.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

[UNQL]Echo
Egyreszt pisztolyfejest map masik vegebol meg nemnagyon lattam (elofordulhat de ketlem hogy tudatosan) de az valoszinu, hogy inkabb elhalaloznal egy ilyentol minthogy visszahuzodj egy kocsironcs moge es korbetekerd a fejed Hansaplast sebtapasszal aztan kiugorva es golyozaporban lefutva 100 meter lekeselned.
Ismetlem ne minositsuk az egyik vagy masik modot valaszto jatekosokat.Mindenki szerencsejere van valasztasi lehetoseg es remeljuk ez igy is marad.

antgecc
Jah, nagyon nagy élvezet, ahogy az utolsó noob, minden célzás nélkül áthúzza rajtad a célkeresztet és már halsz is. Normálon legalább tartani kell a célkeresztet az ellenfelen, legalább egy minimális ideig.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Nem azt mondom, hogy a BC2 normál mód a jó, mert szar, de a HC egy vicc.
Minden játékkal meg kell tanulni lõni. Mindegyiknek van egy sajátossága.
Akinek ez nem megy, az megy HC-re.
A regen egy fasság, az FF is egy fasság. A célkereszt engem nem zavar, nem is ujjongok érte. Ha nem lenne, az csak játékosok minõségét javítaná.
De ez a pisztollyal a pálya végébõl egy golyóval fejlövés b+ csak a nyomingereknek élvezet.

melyikbe szivi? megyek utánad

TDC Geronimo
😄 Én is lépek mindjárt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Végig nem nézem. 10 mp-ig bírtam, mentem kocsmába viszlát.
Kurvanagy játék, hogy szpón-reszpón, mert a sok balfasz csíra csak arra képes, hogy guggoljon egy bokorba és a spawn helyeket pislogja, meg kempel.
Egy igazi közelharc nincs...

TDC Geronimo

[UNQL]Echo
bocsi ha csalodast okoztunk 😊

Running
Még egy rendeset flémelni sem lehet veletek, komolyan borzasztó, el is megyek fodrászhoz inkább. Csõsztök.<#vigyor>

Running
Öcsisajt/iqharcos meg a bal heréd, amelybõl épp egy sajtoskroászán készül.

[UNQL]Echo
Igenam csak a konnyebb olessel egyuttjar a konnyebb halal is.
Tovabbra sem minositenem a sima szervereket.Ha te arra vagysz hogy lekeselhesd aki egy tarat beledlo hajra,ha gyogyulni szeretnel a fal mogott bujva aldasom ra, ha nem akarsz foglalkozni a kereszttuzbe kerult csapattarsaiddal mivel ff off am legyen.Vagy ha latni akarod a minimapon vagy a kepernyon falakon at is hol az ellen, esetleg meg a celkereszt is szukseges hogy jol tudj loni akkor a normal mod a te valasztasod.
Nekunk nyomiknak akik az egyszeruseget keresik meg marad a HC nelkuletek.Ennyi 😊

peace

Beers
<#eplus2> okoska <#idiota>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
Ezt el is felejtettem, így már minden világos!<#hehe>

te nem vagy képben öcsisajt...arra nem gondolsz, hogy könyebben le is lõnek...IQ harcos barátom...ill. no kill cam...csak pislogsz, hogy honnét jött a headshot okoska...
azért ez annyira nem igaz, mert te is könnyebben halsz. 😊 FH2-ben pl 1 lövéstõl meghalsz, és egész más játékstílust igényel. sokkal sunnyogósabb és kempelõsebb. van akinek ez jön be.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Running
Még soha senkitõl nem hallottam azt, hogy azért ment volna csak HC szerverre, mert ott nem látja mennyi töltény van nála, meg nincs térkép.

Running
Nem minõsítettem, tényt állapítottam meg. A HC-zó játékosok túlnyomó többsége azért játszik HC-n, mert normal játékban nem tudta lelõni az ellenfelét, és a könnyebb megoldást választotta.

[UNQL]Echo
Sztem ezt a hc vs normal modot most ne vegyuk elo ujra.En sem minositem azokat akik normalon jatszanak...
Sztem az hogy nincs regen pont a csapatjatekot segiti mert megno a medic szerepe.

fap
és
fap
és
fap
.
FSpofon
steamet kéne integrálni a játékba és akinek az accountján cod is van azt automatikusan kitiltani a multiplayerbõl :>

Arab money

TDC Geronimo

Az az õ baja :-(
TDC Geronimo
Twitteren megy már az adok kapok emiatt 😄 Állítólag zh1nt0-t se engedték be tavaly a black opsos gamescomos rendezvényre.

Running
Jean claude gépe volt. <#eplus2>

Újra belinkelem, mert annyira szarrá röhögtem magam ezen tegnap este!

Running

Ma lesz még valami E3 live bf3ról egy idõpontban vagy folyamatos információkat kapunk mint most is?
TDC Geronimo
Teljes is

bakkerman
kint van a demo

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Smithwarden
Erre persze gondoltam en is, de nem hiszem, mert a legjobb pingu (nemet/osztrak) szervereken is nagyon sok keses van.
Mas jatekban sokkal tavolabbi szervereken sincs semmilyen lagg es keses.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Sajnos ez már nem jövõ, ha kiadnák ugye a szerverfájlokat, mindenki csinálhatna saját modos, privát szervert, ezt a megoldást el kell felejteni.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

tutituti
Na végre.Ez a levegõvisszatartás már illendõ volt.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Running
Publikon lekéselni jó õket, waron meg úgysem használható kaszt...

FSpofon
ha bc2-t is lehetne lanon vagy saját servereken játszani nem ezeken az agyonterhelt bérelt szarokon akkor abban is jó lenne.

Arab money

Na ez két? új infó - hol hívott eddig uav-ot a csipa? Másik, hogy átvették a Cod-os lélegzetvisszatartást, ami szerintem jó ötlet.

Running
Azé volt nem? Sl-re lehetett csk születni. 😄

Gondolom nem akarták összezavarni a konzolhoz szokott egyszerû világú huszárokat (tisztelet a kivételnek), vagy épp nincs kész 😄

Gamespot info a csipákról:
"The scout class can still call UAV drones and still carries a long-range sniper rifle, though this time around, the weapon will have suboptimal accuracy when fired from the hip, and will be at its absolute best when used by a player who is lying prone and holding his breath (performed in the PC version by pressing and holding the space bar) to reduce the drifting of your sights as your character breathes."
TDC Geronimo
Mondjuk szerintem még a squad rendszer sincs kész a játékban. Azt írta mindenki, hogy az alphaba amivel játszott semmi különösebb szerepe nem volt a leadernek. Akkor meg minek legyen leader? Szerintem lesz itt még változás bõven megjelenésig. Értem itt a gamepalyre és a HUDra is.

Fpocok
Pedig van benne értelem. Legalább látod, mennyit kaphatsz még be... BC2ben meg fogalmad sem volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nincs gond a HP reggel mert jó a damage gyorsan elhullik mindenki.

Running
Az jár HC-ra aki nem tud lõni.

Fpocok
Nekem is. Ha esetleg alkalmas lenne warozásra, én lennék az elsõ, aki megveszi!

Parasite Eve 2, best game EVER!