Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazi magyar szerverrel találkoztam a hétvégén... bemegyek.. CTF EG..beülök egy vodnik-ba a fõbázon mert ott az ellen helije.. mérném, lõném szaggatnám.. erre rámrespawnol a squad leader.. a sofõrülésbe.. elindul.. elviszi a vodnik-ot de csak annyira, hogy egy másik irányból be tudjon menni gyalogosan a fõbázisunkra.. persze murphy törvénye alapján a vodnik így "véletlenül" a fõútra került keresztbe, ahol az érkezõ ellen tank azonnal kikapta..
okok.. lehet kicsit erõszakosan de "gratuláltam" a játékstílushoz... majd permanent ban a szerverrõl megjegyzésként: "neveletlen, hulye gyerek"
nem vagyok egy aggresszív tipus, de ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben... fogalmazzunk finoman úgy, hogy két választási lehetõséget adnék az ilyen adminnak: csomagol és megy, vagy én csomagolom de akkor marad.. 6 feet deep-en 😄
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Lángol a tank... 😄 Ha nincs maintenance akkor folyamatosan sérül amíg nem javítod fel 100%-ig
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egyébként van valami Tank virus amirõl nem tudok? Folyamatosan vinyog hogy találatot kapok, nézek körül sehol semmi, kiszállok, nem csattognak a lövedékek, megjavitom, beszállok, megint vinnyog, közben megy le az ereje, kiszállok megjavitom, senki nem lõ, csend.. beszállok újra.... mi ez???
so if that is still too hard to understand:
100 kills with any Assault Rifle
100 kills with any Carbine
100 kills with any Light Machine Gun
100 kills with any Sniper Rifle
100 kills with any Personal Defense Weapon
100 kills with any Shotgun
and you can spread those 100 kills across other weapons too,
eg. 30 Kills with AUG A3, 40 Kills with AK-74M, 30 Kills with M16A3"
?????
The Matrix has you...
ennyibõl
The Matrix has you...
(Road warriorral mennyit szoptam te jó ég, 2 napig csak motoroztam mire sikerült valakit elütnöm 😄)
Rohansz. Olsz. Kesz. 😊
Gyorsabb megoldast nem igazan talalsz kb, maximum ha 1-2 haverral "lebeszeled" a dolgot es az ellenseg oldalan direkt beallnak neked. :p 😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
The Matrix has you...
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Megy lemez nélkül a játék? vagy csak ha digitáls verzióban veszi az ember?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Ha van a közelben némi akna, akkor még eggyel is. 😊
<#csodalk>#csodalk>
Blizzard Entertainment [email protected]
Ja igen a credits 😊 Az egy átirat, és sokmindent nem töröltem hanem csak átírtam 😊 Akkor már nagyon ki voltam 😊 Reggel 9 körül kezdtem neki és a credits kb. este 10 körül készülhetett 😊
Köszönöm mindenkinek!<#worship>#worship><#wave>#wave>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
és természetesen jár a tisztelet, hogy nem a sajátodként tünteted fel ezeket a képsorokat, hanem megjelölöd a forrást ész az elkövetõt!
a végén megmosolyogtam, hogy hány helyre odaírtad a saját nevedet, pl. Visual effects supervisor 😊
Ha spoilerbe teszek, hogy egy elefánt trombitál, az ok? 😄
Fatboyz4ever!