Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves Ozimák István ! A trailer eleje nagyon jó és a szerkesztéseid ha már persze te csináltad ! Az elején kezdtem el hinni h valami örült jet-es player leszel , de sajna nem te vagy a jelenetekben , ez mind összevágott részek , más videókból kivágott cumok , sajnos nekem nem jön át , max az eleje ! De egy jó tipp, ha saját felvett repülésed és skill-jeidet csináltál volna akkor már sok száz és ezer vagy talán több nézõd lenne , ez az én meglátásom.
mornin'
igazi magyar szerverrel találkoztam a hétvégén... bemegyek.. CTF EG..beülök egy vodnik-ba a fõbázon mert ott az ellen helije.. mérném, lõném szaggatnám.. erre rámrespawnol a squad leader.. a sofõrülésbe.. elindul.. elviszi a vodnik-ot de csak annyira, hogy egy másik irányból be tudjon menni gyalogosan a fõbázisunkra.. persze murphy törvénye alapján a vodnik így "véletlenül" a fõútra került keresztbe, ahol az érkezõ ellen tank azonnal kikapta..
okok.. lehet kicsit erõszakosan de "gratuláltam" a játékstílushoz... majd permanent ban a szerverrõl megjegyzésként: "neveletlen, hulye gyerek"

nem vagyok egy aggresszív tipus, de ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben... fogalmazzunk finoman úgy, hogy két választási lehetõséget adnék az ilyen adminnak: csomagol és megy, vagy én csomagolom de akkor marad.. 6 feet deep-en 😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

kemotox
A vinnyogás oka végtelenül egyszerû:
Lángol a tank... 😄 Ha nincs maintenance akkor folyamatosan sérül amíg nem javítod fel 100%-ig

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

valószínüleg egy ellenséges EOD-BOT hegesztgeti a tankodat!Egy bug miatt be tud menni a tank alá, gyakorlatilag észrevehetetlen ha mindíg alatta marad...
Tikal
aha, nem javítottam fel 100%ig mert siettem 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
és olyankor nem lehet megjavitani már? mindig le fog robbani?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ozimak
Azt olyankor tapasztalni amikor mondjuk meglõnek, lemegy a tank HP-ja 50% körülre, kiszállsz megjavítani de nem sikerül 100%-ig. Legalábbis nekem ilyenkor néha elkezd újra sérülni amikor el akarok vele indulni. Csak ha újra kiszállok és feljavítom teljesen 100%-ra akkor javul meg.
dr Kotász
A repair tool-lal széthegesztették a tankodat.
Tikal
Ok, csak mert éppen kilõttek eggyel. <#rolleyes>

egyébként van valami Tank virus amirõl nem tudok? Folyamatosan vinyog hogy találatot kapok, nézek körül sehol semmi, kiszállok, nem csattognak a lövedékek, megjavitom, beszállok, megint vinnyog, közben megy le az ereje, kiszállok megjavitom, senki nem lõ, csend.. beszállok újra.... mi ez???

"100 kills with each primary weapon class?

so if that is still too hard to understand:
100 kills with any Assault Rifle
100 kills with any Carbine
100 kills with any Light Machine Gun
100 kills with any Sniper Rifle
100 kills with any Personal Defense Weapon
100 kills with any Shotgun

and you can spread those 100 kills across other weapons too,
eg. 30 Kills with AUG A3, 40 Kills with AK-74M, 30 Kills with M16A3"
?????
nem tudja valaki hogyan lehet megszerezni a "dedicated" dog tag-et??
na ezért sem játtszom normálon!!Ennyi találat kell egy nyomorult tanknak???HC-n 3c4, vagy 3-4 rpg, azt szeva!
Ziba tower 24 vagy 16 játékossal és persze HC, ott is hamar belefutsz az ellenségbe. Majdnem minden fegyót ott maxoltam ki..vagyis még van pár, de már meguntam a pályát 😊

The Matrix has you...

a valóságban a lánctalp és a motor a legsérülékenyeb, és pont a torony a legmasszívabb.fõleg, hogy olyan szögekben állnak a torony oldallapjai, hogy a sima rpg lövedék "lepattan" róla.Még régen az öböl háborúban nagy szenzáció volt, hogy egyetlen abramsot sem tudtak kilõni az arabok!!Persze a játék más...

ennyibõl

The Matrix has you...

otisz111
Vettem. 😊 Múltkor én is fentrõl lõttem a tankra és tényleg hamar felrobbant.
felülrõl egy találat a motorra, és disabled.elég sok pályán van rá mód(damavand,op.firestorm,after mappok..)
én canalson csináltam meg, de normal modban, és mp443-al, mert így a legsanszosabb a fejes(gyakorlatilag majdnem egy egész tárat bele kell lõni az ellenbe, ebbõl matematikailag is nagyobb az esélye egy fejlövésnek...)
otisz111
Hátulról merõlegesen eltalálva talán kettõ, de megkockáztatom ezt is, inkább három. Szerintem a legjobb esetben is három találat kell. Azt meg úgy kivitelezni rpg-vel, hogy közben ne vegyen észre se a sofõr, se a gunner nem egyszerû feladat. 😊
kemotox
Toronyra egy találat disable elvileg, nekem még nem sikerült bejátszanom, gondolom nem mindegy, hogy találod el. Segge még elég gyengén páncélozott, talán 3-4 rpg kiszedi.

kemotox
Relatív. 2-be nem biztos, hogy belehal, de 100-ba tuti

Tikal
hány RPG találattal tudok kinyirni egy tankot?

otisz111
Én is Noshar Canals Only pistol TDM-en csináltam meg az stac-ot. Ez a scavenger csak egy ötlet volt.
HTS s3rg1nh00
nekem a motoros elsõ körben bejött
kár,hogy még nem számolta 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

kemotox
Akkor már pistol only. Amúgy ez a Nosharos HC-s TDM tényleg nem rossz megoldás, gondoltam én is rá, csak azt hittem nem fog menni, mert nem célzok túl jól. De tettem egy próbát és lett egy csomó fejes anélkül, hogy direkt fejre mentem volna. Max holnap meglesz az S-TAC 😛
(Road warriorral mennyit szoptam te jó ég, 2 napig csak motoroztam mire sikerült valakit elütnöm 😄)

otisz111
Scavenger esetleg? 😊
Smithwarden
Barmilyen fegyvernel Noshahr Canals TDM HC. :p
Rohansz. Olsz. Kesz. 😊
Gyorsabb megoldast nem igazan talalsz kb, maximum ha 1-2 haverral "lebeszeled" a dolgot es az ellenseg oldalan direkt beallnak neked. :p 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

kemotox
Pisztollyal fejlövéseket szerintetek hogy a legkönnyebb szerezni? Odáig jutottam, hogy HC, hogy tutira belehaljon, meg ugye ott sok a kemper, akihez ha oda tudok lopakodni, akkor könnyen fejbe tudom durrogtatni... Tapasztalatok, hogy mely mapokon hol kempelnek sokat? Vagy valami más módszer?

kemotox
Ez valami bajnokságos közvetítõs dolog, lehet nézni a közvetítést neten, közbe kis térképen is mutatja az embereket, itt egy videó.

most nézegetem a videókat youtube-on, hasznos tippek, miegymás és lehet,hogy ez egy klán és többen is tolják ezt a karaktert, mert újnak minõsül, alig 6 vagy 7 hetes, 23-as lvl. gondolom ultra profik 😊 mindenesetre a serverük custom, elképzelhetõ az is, hogy csak õk játszanak rajta és próbálgatják a dolgokat, így meg könnyû elérni ilyen pontértékeket. A statisztika megint elbukott 😊

The Matrix has you...

kemotox
Szerintem megint valami vérszemet kapott lelkes õrülttel van dolgunk, mint a múltkori only-aa csávó... Rá kéne jönni a zsidótrükkre amit tol 😄

Peet81
föleg ugy hogy nem is ölt semmilyen fegyverrel

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

ha nem jó a link, akkor a global leaderboards-on belül a skill-re kattintsatok. LevelTV a neve.

The Matrix has you...

ozimak
Mostanában én se játszom... hál'istennek én is melózok ezerrel!
1st in skill

ez a csávó tud valamit. 581 kill és csak 2 death mellé...szerintetek? 😊

The Matrix has you...

SpeedXHUN
<#worship>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

mivan? mindenki játszik, csak Én melózom??

The Matrix has you...

shaddam
Csak ha digitálisat

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

SpeedXHUN
Vki tolja a játékot ps3 mon?
Megy lemez nélkül a játék? vagy csak ha digitáls verzióban veszi az ember?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Ha azon nincs reactive és hátulról adja neki, akkor simán.
Ha van a közelben némi akna, akkor még eggyel is. 😊

Le se sz@rd,sok idióta van ebben a játékban.
<#csodalk>

Blizzard Entertainment [email protected]

ozimak
Annyira jó a zene, hogy itt az én kis összekuporgatott jetes anyagaim kevés intenzitást adtak volna a videónak. Így vágás közben úgy döntöttem más forrás után kell néznem. Vagy várnom kellett volna még egy-két hónapot mire összejön kellõ mennyiségû anyag.
Ja igen a credits 😊 Az egy átirat, és sokmindent nem töröltem hanem csak átírtam 😊 Akkor már nagyon ki voltam 😊 Reggel 9 körül kezdtem neki és a credits kb. este 10 körül készülhetett 😊
Köszönöm mindenkinek!<#worship><#wave>
Mint ha olyan sokat számítana a szint... 😄
scomcomputers
i love this game....

* Scomcomputers the future of computing!*

Tikal
Egy SMAW 3 lövéssel nyir ki egy LAV-ot? ....

Omlás
<#eljen><#worship><#taps> Korrekt !

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

giornalista
a videó kifejezetten színvonalas, de nagyon kár, hogy alig van benne saját anyag. ettõl függetlenül jó kis re-editje néhány korábban látott, remek jetes gameplaynek.

és természetesen jár a tisztelet, hogy nem a sajátodként tünteted fel ezeket a képsorokat, hanem megjelölöd a forrást ész az elkövetõt!

a végén megmosolyogtam, hogy hány helyre odaírtad a saját nevedet, pl. Visual effects supervisor 😊
Ez nem spoilerbe való, hanem simán nem ide!
Ha spoilerbe teszek, hogy egy elefánt trombitál, az ok? 😄

Fatboyz4ever!

giornalista
szerinted ez ide kapcsolódik?

kurvára nem, és erre senki sem kíváncsi... aki meg igen, nem itt fogja keresni!