Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na jó, az is lehet, hogy munkahelyén egy utolsó senki, s a játékban próbál kompenzálni.
Akárhogy is, ha vhol számomra nagyon gyanús játékossal találkozom, gond nélkül átmegyek egy másik, remélhetõleg ellenõrzöttebb serverre. Akad bõven.
BF3: Atomiccore
Egy része képes még videót is felrakni magáról és csak ha nagyon figyel az ember akkor veszi észre hogy túl jól játszik az ürge.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Viszont ez a srác meg levette ezt az érzékenységet annyira, hogy ha a célkeresztje ellenség testének közelébe ér akkor áll rá a program. Neki meg kattintania kell egyet-kettõt.
Nagyon feltûnõ ez a norecoil, ennyire szerintem nem lehet visszafogni még az m16-ot sem. 03:06-tól szerintem egyértelmûen látszik a szaggatott célzás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nulla tenaci invia est via"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[IRAM] leader
😄
[IRAM] leader
Hogy ti miket tudtok,ezekrúl fogalmam nics azt sem tudom mit jelent!
<#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras>
* Scomcomputers the future of computing!*
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Acc=99%
Te gyerek te mit használsz,norecoil makró...ejnye-ejnye!!!
<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
Blizzard Entertainment [email protected]
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Tehat elvileg nem olhetsz 3 lovessel meg kozelre sem, max persze ha fejest is tolsz vagy alapbol mar le van sebezve az ellenfeled.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Parasite Eve 2, best game EVER!
video leírásában linkelte a battlelogját. perpill nem vagyok oda belogolva, de 45%ot ír ki m16 accuracynál 4.5k kill mellett.
Ket dolgot sajnalok a videon.
Nem latjuk a pingjet es hogy nem halljuk a loveshangokat sem.
Par tipp (ha nem csiter):
1. Brutal jo a pingje, a szerver mellett nyomja.
2. Brutal szar a pingje, emiatt alig reagalnak a tobbiek ra.
3. Atom lamak ellen tolja pubon. Mondjuk ez valoszinu ugye ilyen videoknal, de az meg nem magyarazza a HC szeru kb instant gyilkolasokat. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"Nulla tenaci invia est via"
<#fejvakaras>#fejvakaras>
The Matrix has you...
1. A videó elejét teljes mértékben én vágtam össze a zenére.
2. Nem, sajnos nem vagyok "valami örült jet-es player" csak egyszerûen szeretem a jeteket a játékban és úgy általában is.
3. Ha jól megfigyeled a videót és már játszol egy ideje a BF3-al akkor tudhatod mikor vagyok én a videón és mikor nem. Ugyanis a kép jobb alsó sarkában kiírja a player nevét.
4. Egyszer már kifejtettem,hogy miért nem csak és kizárólag saját anyagot használtam fel, méghozzá tegnap a 60145-ös hsz.-ben, ezt most idézném:
"Annyira jó a zene, hogy itt az én kis összekuporgatott jetes anyagaim kevés intenzitást adtak volna a videónak. Így vágás közben úgy döntöttem más forrás után kell néznem. Vagy várnom kellett volna még egy-két hónapot mire összejön kellõ mennyiségû anyag.
Ja igen a credits 😊 Az egy átirat, és sokmindent nem töröltem hanem csak átírtam 😊 Akkor már nagyon ki voltam 😊 Reggel 9 körül kezdtem neki és a credits kb. este 10 körül készülhetett 😊 "
5. Ez az elsõ videóm amin nem csak én kizárólag szerepelek, ha megnézed a (csatornámat) láthatod, hogy van ott még 3 videó is a BF3-ról, amin viszont csak én szerepelek. 😊
Battlefield 3 Jet montage
Battlefield 3 Close Quarters Gameplay
Battlefield 3: The medic
Ennek a 3 videónak a nézettsége összesen 390 <#hehe>#hehe> Szóval eddig sem értem el túl nagy nézettségeket, de megmondom õszintén, hogy nem is érdekel 😊 Sosem ezért készítettem a videókat, sõt! Inkább készítem a barátaimnak a környezetemben, és itt. Valamint mint ahogy azt már szintén kifejtettem a videónál lévõ hsz.-ben is, idézném:
"Nem lett tökéletes, de én mindig csak a saját magam elégedettsége miatt készítem ezeket a videókat."
De természetesen mint ahogy mondtam is, köszönöm a kritikát és úgy látszik nem tudom elégszer hangsúlyozni: Kérlek ne úgy nézz a videóimra mintha "HazardCinema" babérjaira törnék 😊 Egyszerûen se annyi anyagom se annyi tudásom se egy egész 64-es szerverem és 64 playerem nincs rá, hogy megrendezett jeleneteket készítsek 😊 És ráadásul nem is vagyok egy különlegesen jó BF3-as játékos, csak egyszerûen szeretek munka után játszogatni és abból esetleg szabad napjaimon egy nekem tetszõ videót csinálni. Ennyi...
Még egyszer köszönöm a kritikát, ígérem ez volt az utolsó ilyen "lopott" anyagos videóm! Nem tervezek többet csinálni, maximum saját anyagból. De az meg még odébb lesz! 😉
További szép napot és jó játékot kívánok neked!
Ozimák István
NAgyrészt kibasszák mint macskát szarni 😄D
itt van a példavideó amirõl loptam az ötletet:
The Matrix has you...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
<#wilting>#wilting>
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
---- Volt ugyebár a Sanghai-os kép, meg az anyahajós.
Katt!
Én remélem nem csak a single kampányban fog szerepet játszani ez a Kínás dolog, jók lennének a kis sárgák egy harmadik (negyedik, ötödik.... stb) népnek a multiba. Adott egy valag fegyver is.
Hajós dolog szerintem lesz a multiban mindenképp, valamit muszáj hozzáadniuk a játékhoz, és ez elég kézenfekvõ, a legelsõ BF-nél is bevált.
---- Itt van aztán két kép egy-egy jármûrõl.
Katt!
Lehet találgatni, hogy mit láthatunk. A heli mintha egy Havoc lenne, a tankban meg biztos vagyok, hogy egy Type 98 vagy annak valami variánsa. Még egy csájníz utalás. Tetszetõs.
---- Végül pedig két katonás kép.
Katt!
Egy néni meg egy néger bácsi. Utóbbival találkozhattunk már (amcsi assault, ez viszont inkább supportnak néz ki azzal a nagy mordállyal a kezében.), elõbbi viszont újdonság. Felvet néhány erkölcsi kérdést, hogy most akkor milyen lesz nénikre lövöldözni (lehet, hogy aztán nem is fogják a multiba berakni, anno a Medal of Honor-ban is meg változtatták multiban a tálib oldalt valami másra, mert sírtak a jó népek), de ha a hús-vér életben is így megy, akkor miért ne.
Kíváncsi leszek, hogy mivel rukkolnak (még) elõ, de a legjobb lenne egy normális netkód meg valami csalás elleni védelem. <#violent>#violent>
[IRAM] leader
"Game disconnected: something went wrong" 😄
Amúgy lehet tényleg az volt az oka hogy nem 100ig javitottam fel, majd legközelebb megfigyelem jobban melyik volt az oka, a tûz vagy a kis r2d2 a tank alatt 😊
És ha nincs annyi? Szerintem pont lesz..ja magasról. 😊
HC is ugyan annyi a tank health mint normalon 😄
The Matrix has you...
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"