Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez többnyire megnyugtató elképzelés, de sajnos pont az ilyen nyomorékok sokszor sikeresek az életben. Mert minden gusztustalan dolgot bevetnek az elõrejutásuk érdekében.
Na jó, az is lehet, hogy munkahelyén egy utolsó senki, s a játékban próbál kompenzálni.

Akárhogy is, ha vhol számomra nagyon gyanús játékossal találkozom, gond nélkül átmegyek egy másik, remélhetõleg ellenõrzöttebb serverre. Akad bõven.

BF3: Atomiccore

Sajnos a mostanában megjelent pro csalások hihetetlen beállítási lehetõséggel rendelkeznek.
Egy része képes még videót is felrakni magáról és csak ha nagyon figyel az ember akkor veszi észre hogy túl jól játszik az ürge.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

nagy élvezet lehet így játszani...ezeknek az embereknek biztos erõs kompenzálásra van szükségük, gondolom a való életben szart sem érnek...
otisz111
Én is hasonlóra gondoltam mint Gyuszopapa. Gondolom az aimot be lehet állítani olyan érzékenységre, hogy ha bárhol megjelenik egy ellenfél egybõl odafordul és fejre céloz.

Viszont ez a srác meg levette ezt az érzékenységet annyira, hogy ha a célkeresztje ellenség testének közelébe ér akkor áll rá a program. Neki meg kattintania kell egyet-kettõt.

Nagyon feltûnõ ez a norecoil, ennyire szerintem nem lehet visszafogni még az m16-ot sem. 03:06-tól szerintem egyértelmûen látszik a szaggatott célzás.
gondolom a következõ 3 robbantást már nem élte túl...
Szabi
na ez a a brutálnagy szerencse o.0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

SötétBarom
Minden ötödik killem headshot. Ha mellbe kezdek lõni a második/harmadik már fejes. Recoil simán kezelhetõ.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

attiGT
utánad linkelt video készítõje nemrég csinált egy videót pont errõl a dmg modifierrõl, de amúgy google..

Csak mert nem kapcsolgatja,azért...állandóan fut.<#heureka>

[IRAM] leader

giornalista
én végignéztem, de szerintem ez nem a teljes videó, mert az elején nem mutatja, ahogy bekapcsolja a csalást!!

😄
*nincs <#hehe>

[IRAM] leader

ozimak
<#worship>
dr Kotász
Rendkívül tanulságos videó azoknak, akik gyakran szentségelnek, hogy az ellenfél tankja szétlõhetetlen, bezzeg õket két lövéssel kiszedik stb. stb.

scomcomputers
*ezekrõl
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

scomcomputers
"dmg modifier hack","alacsony érzékenységû aim"
Hogy ti miket tudtok,ezekrúl fogalmam nics azt sem tudom mit jelent!
<#wilting><#fejvakaras>

Tikal
Szerintem semmit nem hasznal

stat

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A kisfiú alacsony érzékenységû aim-ot használ felsõtestlõvésre beállítva.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Na akkor most elemezzünk ki téged!!
Acc=99%
Te gyerek te mit használsz,norecoil makró...ejnye-ejnye!!!
<#ejnye1><#ejnye1>

Blizzard Entertainment [email protected]

JethroHUN
Aki aktívan játszik és jönne párba, helizni, tankozni az vegyen már fel originen. H3XHUN

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Smithwarden
M16A3 sebzesei 25-18 (kozel/tavol), G3-nak 33-22, viszont ugye lassabb, recoil nagyobb es csak 21-es a tar. :p
Tehat elvileg nem olhetsz 3 lovessel meg kozelre sem, max persze ha fejest is tolsz vagy alapbol mar le van sebezve az ellenfeled.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

SötétBarom
Nekem a G3 ugyan így adja, 3 golyóból középtávon simán ölök vele. Ami itt kurva gyanús, hogy meg sem rezzen a reddot helyenként.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Fpocok
NO RECOIL makrót csak a faxnoobok használnak. <#levele>

Parasite Eve 2, best game EVER!

attiGT
dmg modifier hacket használ, valszeg makrózik is, ezek a Revo noname csicskák már csak ilyenek. van pár serverük, 64 fõs cqba a saját csapatukba rakosgatják az elõzõ körben jó score-t, magas k/d-t elérõ játékosokat.
video leírásában linkelte a battlelogját. perpill nem vagyok oda belogolva, de 45%ot ír ki m16 accuracynál 4.5k kill mellett.

Smithwarden
En is szivesen csinalnek ilyen videokat, csak ennyi talalattol normal szerveren (azon tolja o is ha jol latom) kb 10-30% elete megy le az ellenfelnek, nem pedig 100%. <#bee1>
Ket dolgot sajnalok a videon.
Nem latjuk a pingjet es hogy nem halljuk a loveshangokat sem.

Par tipp (ha nem csiter):
1. Brutal jo a pingje, a szerver mellett nyomja.
2. Brutal szar a pingje, emiatt alig reagalnak a tobbiek ra.
3. Atom lamak ellen tolja pubon. Mondjuk ez valoszinu ugye ilyen videoknal, de az meg nem magyarazza a HC szeru kb instant gyilkolasokat. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Szabi
imádom ezeket a videókat, csak tudnám hogy nekem miért kell legalább 4-5 találat közvetlen közelrõl is.. de õ bezzeg egy találattal azonnal öl hármat.. 😞

"Nulla tenaci invia est via"

Seangaijin
Tuti cheater mert annak a fegyónak semmi recoilja nincs és 4 golyót lõ ki nagy átlagban vagy a másik, hogy egér makrót használ vagy mit, vmelyik egérnél valahogy lehet trükközni és akkor eltûnik a recoil...

AZ Igazán jó player nem isteníti magát ilyen videókkal... (szerintem)
scomcomputers
Én is néztem, ezért is linkeltem és kértem véleményt tõletek,a multkor futottam vele össze, és 93/2 kd-t csinált az m16a3-al még szerencse velem volt...
<#fejvakaras>

megnéztem a csatornáját. még van pofája olyan videót felrakni,a miben erõsen gyanús dolgokat mûvel, de cáfoljatok meg, hogy az m16-al így is lehet menni...

The Matrix has you...

ozimak
Megpróbálok mindenre válaszolni:
1. A videó elejét teljes mértékben én vágtam össze a zenére.
2. Nem, sajnos nem vagyok "valami örült jet-es player" csak egyszerûen szeretem a jeteket a játékban és úgy általában is.
3. Ha jól megfigyeled a videót és már játszol egy ideje a BF3-al akkor tudhatod mikor vagyok én a videón és mikor nem. Ugyanis a kép jobb alsó sarkában kiírja a player nevét.
4. Egyszer már kifejtettem,hogy miért nem csak és kizárólag saját anyagot használtam fel, méghozzá tegnap a 60145-ös hsz.-ben, ezt most idézném:
"Annyira jó a zene, hogy itt az én kis összekuporgatott jetes anyagaim kevés intenzitást adtak volna a videónak. Így vágás közben úgy döntöttem más forrás után kell néznem. Vagy várnom kellett volna még egy-két hónapot mire összejön kellõ mennyiségû anyag.
Ja igen a credits 😊 Az egy átirat, és sokmindent nem töröltem hanem csak átírtam 😊 Akkor már nagyon ki voltam 😊 Reggel 9 körül kezdtem neki és a credits kb. este 10 körül készülhetett 😊 "
5. Ez az elsõ videóm amin nem csak én kizárólag szerepelek, ha megnézed a (csatornámat) láthatod, hogy van ott még 3 videó is a BF3-ról, amin viszont csak én szerepelek. 😊
Battlefield 3 Jet montage
Battlefield 3 Close Quarters Gameplay
Battlefield 3: The medic
Ennek a 3 videónak a nézettsége összesen 390 <#hehe> Szóval eddig sem értem el túl nagy nézettségeket, de megmondom õszintén, hogy nem is érdekel 😊 Sosem ezért készítettem a videókat, sõt! Inkább készítem a barátaimnak a környezetemben, és itt. Valamint mint ahogy azt már szintén kifejtettem a videónál lévõ hsz.-ben is, idézném:
"Nem lett tökéletes, de én mindig csak a saját magam elégedettsége miatt készítem ezeket a videókat."
De természetesen mint ahogy mondtam is, köszönöm a kritikát és úgy látszik nem tudom elégszer hangsúlyozni: Kérlek ne úgy nézz a videóimra mintha "HazardCinema" babérjaira törnék 😊 Egyszerûen se annyi anyagom se annyi tudásom se egy egész 64-es szerverem és 64 playerem nincs rá, hogy megrendezett jeleneteket készítsek 😊 És ráadásul nem is vagyok egy különlegesen jó BF3-as játékos, csak egyszerûen szeretek munka után játszogatni és abból esetleg szabad napjaimon egy nekem tetszõ videót csinálni. Ennyi...
Még egyszer köszönöm a kritikát, ígérem ez volt az utolsó ilyen "lopott" anyagos videóm! Nem tervezek többet csinálni, maximum saját anyagból. De az meg még odébb lesz! 😉
További szép napot és jó játékot kívánok neked!
Ozimák István
Ki nem találtam volna,hogy m16a3-al megy....

SötétBarom
Quits 73%

NAgyrészt kibasszák mint macskát szarni 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

csak egy pillanatot, elég, hogy elvegye és már mehet is megint.
itt van a példavideó amirõl loptam az ötletet:

The Matrix has you...

Tikal
Nem rossz a talalati aranya 😊) gondolom nem ma kezdte, 45 ora jatek... Szerintem csak resetelte a statjat hogy lassa milyen az uj cheat 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

scomcomputers
Szerintetek??
<#wilting>

kemotox
Lehet😄 Szerdán kiderül.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Tikal
sárga

Tikal
Es most a sára lesz az uj kék?

kemotox
Szerdán végre megtudjuk milyen lesz nagyjából az új BF, addig nézzük milyen kis képecskékkel borzolgatják a kedélyeket a hivatalos BF4 oldalon

---- Volt ugyebár a Sanghai-os kép, meg az anyahajós.
Katt!
Én remélem nem csak a single kampányban fog szerepet játszani ez a Kínás dolog, jók lennének a kis sárgák egy harmadik (negyedik, ötödik.... stb) népnek a multiba. Adott egy valag fegyver is.
Hajós dolog szerintem lesz a multiban mindenképp, valamit muszáj hozzáadniuk a játékhoz, és ez elég kézenfekvõ, a legelsõ BF-nél is bevált.

---- Itt van aztán két kép egy-egy jármûrõl.
Katt!
Lehet találgatni, hogy mit láthatunk. A heli mintha egy Havoc lenne, a tankban meg biztos vagyok, hogy egy Type 98 vagy annak valami variánsa. Még egy csájníz utalás. Tetszetõs.

---- Végül pedig két katonás kép.
Katt!
Egy néni meg egy néger bácsi. Utóbbival találkozhattunk már (amcsi assault, ez viszont inkább supportnak néz ki azzal a nagy mordállyal a kezében.), elõbbi viszont újdonság. Felvet néhány erkölcsi kérdést, hogy most akkor milyen lesz nénikre lövöldözni (lehet, hogy aztán nem is fogják a multiba berakni, anno a Medal of Honor-ban is meg változtatták multiban a tálib oldalt valami másra, mert sírtak a jó népek), de ha a hús-vér életben is így megy, akkor miért ne.

Kíváncsi leszek, hogy mivel rukkolnak (még) elõ, de a legjobb lenne egy normális netkód meg valami csalás elleni védelem. <#violent>

kemotox
Vegülis ez is egy megoldás😄

Igen,de ez azért van,mert így sokkal könnyebb beazonosítani a hibát....azt fogsz rá,amit éppen akarsz...<#hehe><#nezze>

[IRAM] leader

kemotox
Eddig legjobb, leginformatívabb hibaüzenet:
"Game disconnected: something went wrong" 😄

dr Kotász
Mekkora szünetet tartasz?
Tikal
ok megnézem, de elõtte még elvégzek egy OKJ-s tanfolyamot is rá, úgy hallottam németbe keresnek jó hegesztõt 😄

Amúgy lehet tényleg az volt az oka hogy nem 100ig javitottam fel, majd legközelebb megfigyelem jobban melyik volt az oka, a tûz vagy a kis r2d2 a tank alatt 😊

"....akkor már sok száz és ezer vagy talán több nézõd lenne"

És ha nincs annyi? Szerintem pont lesz..ja magasról. 😊

SötétBarom
Ebbõl látszik mennyire kurvára képben vagy 😄DDD
HC is ugyan annyi a tank health mint normalon 😄

ha már javítás, 5-6 másodpercig nyomd a fúvókát, aztán elengeded, aztán mehet megint, így nem fog túlmelegedni a páka és "egyhuzamban" lehet feljavítani 100%-ig. videóban láttam, kipróbáltam és tényleg mûködik.

The Matrix has you...

õ volt a squad leader.. HC szerveren csak õ tud respawnolni... szóval mindegy merre lettem volna..

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

dr Kotász
Igen ez rengetegszer megtörtént már velem is. Érdemes 100-200 métert odébbgurulni a bázisról, hogy ne vigye el alólad a hardvert egy „taxisofõr” <#hehe>
azt leginkább a páncél szerkezetének köszönhették

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"