16
-
#16 Mentésről hallottad már? (igen, multiban is lehet) -
archelf #15 Amúgy még egy borzasztó hülyeség:
"A fejlesztő összesen hat emberre tervezte a többjátékos módot (egy szerveren hat ember)... sztorimódot kizárólag az internetes részlegben találunk majd"
Lehet "sztori módot" hat ember ellen játszani? Mennyi lesz a "sztori mód" játékideje? Két óra? Három??? Inkább nevetséges...
AE -
archelf #14 ahh, 2004 óta (de mindegy)... a képeknek egyáltalán nincs ingame érzetük (függetlenül attól, hogy nem rajzoltak, hanem rendereltek).
AE -
archelf #13 Soseleszkész játék... sajna.
2003 óta készül és "már" alfa változatban van? Mire egymaga elkészíti a motort, már két generáció lefutott.
AE -
Loverman #12 Da Vinci sem értett semmihez?:D -
szvini #11 szerintem nicsn teljes mértékben igazad. Mért ne érthetne valaki sok mindenhez, és mindezt még jol is, láttam én már olyan embert :), tudod van akinek könnyen megy a dolgok tanulása. Meg amugy is, aki programozni jol tud, az akármelyik mésik nyelven képes programozni, meg egy kis modellezés a mai programokkal nem egy nagy ördöngősség, persze nem árt egy kis modellezés tehetség :D, ami nekem nincs XD.
Bár azt nem tudom hogy szegény ember mit csinál a fejlesztés mellet :D, tanul, vagy dolgozik :D, vagy fejlesztia játik középkori változatát is :D:D:D -
eto demerzel #10 en szurkolok neki. csodalom otet, tudom mivel jar ez az egesz herce-hurca. nm hiszem hogy sokan kozulunk meg tudnak csinalni vagy esetlek valakoznanak erre a sziszifuszi melora. persze konyebb valakinek a munkajat lenezni mint dicserni. nm azt kell szerintem nezni hogy milyen a textura, oszhatas hanem hogy maga csinalta az egeszet. szerintem csak gratulalni lehet neki. -
#9 csak a mafia az nem Rts (szerencsére) -
ProClub #8 Valamiért ez kisértetiesen emlékeztet a Mafia nevü játékra, csak az korábban játszódik. -
Praetor #7 Uff, ennek is eléggé elszúrták a textúrák színvilágának összhangját. Eléggé színtelen, és megjelenik a képen rikító színben egy autó. -
neoG #6 "Egyelőre belegondolni is nehéz, hogy ez a funkció milyen mélységet ad a játéknak." Hát aki nem játszott a Dungeon Keeperekkel annak biztos nehéz belegondolni -
kricsi #5 Jól hangzik. Egy próbát(többet) biztosan megér majd. -
Blas109 #4 Szurkoljunk neki:)))) -
Yfel #3 Nem néz ki rosszul. Szerintem próbáljuk ki melőtt elkezdjük letolni :o)
Y -
gyuri12 #2 egyetértek:(
pedig ez jó is lenne,sok jó ötlet, és viszonylag egyedi dolgok= siker.
de nem akkor,ha 1 ember fejleszti. kéne szereznie programozó haverokat -
#1 Ötlet jó , de kétlem, hogy szegény fejlesztő egymaga ezt véghez tudná vinni :( Már az is jó , hogy ennyi mindenhez ért. De azt szokták mondani aki sok mindenhez ért igazából nem ért semmihez. Lehet, tud egy kicsit modellezni egy kicsit programozni, kicsit texturázni. De az igazi az lenne ha mindenhez pengén értene, az meg szinte lehetetlen, ezért is kell csapatban fejleszteni. Szóval szerintem anygon jó ötlet de ebben a formában, ugy hogy élvezhető is legyen kivitelezhetetlen.