11
  • Su0my
    ezt már csak azért is megveszem, mert a világ legjobb zenekara, a MEGADETH írta a főcímzenét (reklám helye: www.megadeth.com , a szám címe meg meglepő módon: Gears of War)

• dronkZero
    Hehe, szerintem csak szivatja a mikrofos a népet. Ad némi alamizsnát egy-egy fejlesztőnek/kiadónak, hogy a játékuk legyen Vista only(hadd szopjanak!), de amikor a saját cuccaikról van szó, akkor inkább kaszálnak XP-verzióval... :P
  • hdo
    Még jó hogy engem nem érint. Már az is meglepett hogy a 4 éves gépem a videókártyát kivéve 3,5 feletti átlag osztályzatot kapott minden szempontra Vista Ultimate-ben. Örültem is hogy ezek szerint csak videókártyát kell cserélnem. Kíváncsi leszek a játékra!
  • kricsi
    Jah ez tényleg nagyon kevés:D
  • gyuri12
    ööö az shader3-as,nem?:S
  • jeti00
    csak ennyi a gépigény? meglep :S
  • GrimReaper78
    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak a single rész XP-s, a co-op multi (amiről szerintem az egész szólna) Vista-, pontosabban Games Live vagy mi a rák-exklúzív.
  • Balumann
    És ennek sem lesz shadermodel 3-as igénye. Már ebből is olyan előérzetem van, hogy optimalizálni is fogják.
  • dep
    Végre leesett a microfosnak, hogy vista only game = tized annyi eladott pc-s jatek.
  • bertino
  • opeca
    Helyes vártam is, de azért úgy tenni, mintha most jaj de kiváltságosak a PC-sek, megkönyörült rajtuk a Microsoft, hát, mindig mondom, PC nélkül konzolpiar sem lenne.