11
-
Su0my #11 ezt már csak azért is megveszem, mert a világ legjobb zenekara, a MEGADETH írta a főcímzenét (reklám helye: www.megadeth.com , a szám címe meg meglepő módon: Gears of War)
-
#10 Hehe, szerintem csak szivatja a mikrofos a népet. Ad némi alamizsnát egy-egy fejlesztőnek/kiadónak, hogy a játékuk legyen Vista only(hadd szopjanak!), de amikor a saját cuccaikról van szó, akkor inkább kaszálnak XP-verzióval... :P -
#9 Még jó hogy engem nem érint. Már az is meglepett hogy a 4 éves gépem a videókártyát kivéve 3,5 feletti átlag osztályzatot kapott minden szempontra Vista Ultimate-ben. Örültem is hogy ezek szerint csak videókártyát kell cserélnem. Kíváncsi leszek a játékra! -
kricsi #8 Jah ez tényleg nagyon kevés:D -
gyuri12 #7 ööö az shader3-as,nem?:S -
jeti00 #6 csak ennyi a gépigény? meglep :S -
GrimReaper78 #5 Az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak a single rész XP-s, a co-op multi (amiről szerintem az egész szólna) Vista-, pontosabban Games Live vagy mi a rák-exklúzív. -
#4 És ennek sem lesz shadermodel 3-as igénye. Már ebből is olyan előérzetem van, hogy optimalizálni is fogják. -
dep #3 Végre leesett a microfosnak, hogy vista only game = tized annyi eladott pc-s jatek. -
#2 #1 -
opeca #1 Helyes vártam is, de azért úgy tenni, mintha most jaj de kiváltságosak a PC-sek, megkönyörült rajtuk a Microsoft, hát, mindig mondom, PC nélkül konzolpiar sem lenne.