18
-
Calidor #18 EZ a torzitás tényleg röhej , mekkora munka lehetett viszacsinalni lolllllllll
kb 2 sec viszacsinalni azt a torzitast:)))))) -
#17 Végülis lehet, az emberek fél százaléka pedofil, ami kb 50000 pedofilt jelent csak egy ilyen kis országban mint magyarország. Most világméretű üldözést rendeznek egy miatt. -
duke #16 "Nem lehet, hogy csak egy terroristára akarnak ráhúzni lepedőt?"
De az is lehet,hogy felfedezett valamit,peldaul egy olcso kornyezetbarat fuzios eromuvet.Es igy akarjak eltavolitani.Nem az olaj ipar oleti meg,hanem bedobnak egy fenykepet,es rabizak az emberekre,hogy oljek meg.Volt mar ilyen,legalabb is filmen :) -
tar86 #15 A parlamentben kell keresni az ilyeneket -
#14 Ez a csiga annyira gyenge megoldás, hogy el sem hiszem...
Nem lehet, hogy csak egy terroristára akarnak ráhúzni lepedőt? -
duke #13 Inkabb a Gyurcsanyra hasonlit csak szemuveg nelkul.Meg annak mar amugy is volt valamilyen,ugye valamilyen kislannyal. -
#12 Jáksó?:O -
#11 lelőni az összes ilyet! -
Csaba42 #10 Hát jah, nem tom, hova gondolt az ürge, LOL. Aki ennyire hülye (és hozzáteszem, gusztustalan), az meg is érdemli a sorsát. Sosme értettem, miért jó az, ha egy fiatalnak tönkretesszük az életét az erőszakos (közösüléses) tevékenységekkel. Bár sztem a gyilkosokat is ki kéne nyírni, hogy ne öljön meg több ártatlan lelket. -
Myron #9 ja vagy minimum pixelesítést, mert ez így elég gyengus. szerintem nyalókának akart kinézni :D -
Cat #8 hülye volt a csávó, nem spirált kellett volna rakni oda, hanem egy nagy fekete kockát. Azt nem tudnák visszaállítani. -
Neofita666 #7 érdekes már, hogy ide jutott a technika, hogy vissza lehet fejteni az eltorzitott képeket. Azt hittem azokkal nem lehet semmit sem csinálni. -
#6 De milyen durva hogy ha valaki pedofilia miatt kerül börtönbe, azt ott kicsinálják, ha valaki gyilkosságért azt nem (nem merik XD). A legjobb megoldás a pedofiloknak életfogytiglani börtön egy külön csak erre a célra kialakított börtönben, de csak akkor ha a gyilkosságért visszaállítják a halálbüntetést. -
#5 Jó, de a háborús bűnösöket, tömeggyilkosokat nem üldözik ennyire. -
kadar1 #4 Az összes pedofilnak a képet felraknám egy mindenki számára elérhető honlapra.Bünhödjön a cselekményért mit csinált,a homlokát tűzes vassal kellene megégetni,h mindenki megismerhesse. -
humaninsect #3 hát nemtom, ez alapján a fotó alapján biztos felismered ha látod (nem)... -
kernerster #2 Én csak rménykedek hogy nem találkozom egy ilyennel -
szombi #1 Tisztára, mint T-BAG a Prison Break (SZÖKÉS) - ben!!!!!!!!