40
War2k, mit tudtok róla?
 • takysoft
  #40
  van. sőt.... több ezer...
 • kocsisgabor9999
  #39
  ez kérdés volt :D
 • kocsisgabor9999
  #38
  hali! van olyan stratégiai játék ami nagyon hasonló a warcraft 3-hoz mindenki tud varázsolni meg hasonlók...
 • viktor1995 2
  #37
  és dolgoznak rajta? Vagy mintha nem is let volna megállt a demo-nál
 • viktor1995 2
  #36
  Egyet találtam amikor kerestek war. 2000 után, csak utána a gép lefagyott és nem találtam meg sajna :( Kicsit rég voltam fent,de mindig amikor fel akartam jönni elfelejtettem.
 • takysoft
  #35
  én kutatom, de mást nem nagyon találok.

  Asszem a teljes verzió meg sajnos nem jelent meg, ezt egy orosz haverom mondta, akit megkértem nézzen utána ennek az orosz neten.
 • viktor1995 2
  #34
  élmég itt valaki?
 • viktor1995 2
  #33
  ha valaki ismer még ilyeneket mint ezek vagy olyan warcraft készítményeket mint ez warcraft 2000, akkor szoljatok létszi. előre is köszi
 • viktor1995 2
  #32
  különben ha ez a demó akor vajon milyen király lehet az igazi.(persze akkor ha nincs gyorsmód bugja)
 • viktor1995 2
  #31
  bocsánat most látam,hogy a dawn of chaost már valaki betette.
 • viktor1995 2
  #30
  az adventuresnek milyen let volna a grafikája? találtam néhány képet,de az olyan volt mintegy mesefilm. Az előzetese is ezt erősítette meg amit a youtubon látam.
 • viktor1995 2
  #29
  ismerek 2 modot akit érdekel. az első neve hearth of storms. a linkje:http://hos.samods.org/faq.html
  és másik neve dawn of chaos mely a warcraft egy elkészítése wc.3 motorjával: a link ahol írnak róla(innen egy kat és a hivatalos oldalán van az ember):http://www.blizzplanet.com/content/566/
  ha valemelyiket nem lehet megnyitni szóljatok.
 • viktor1995 2
  #28
  különben ha kiszeded az x eket akkor csak te leszel a pályán. A nucleáris épületeket egy űrhajó fejezi be ezért nem lehet használni a csak építő módban(ot nincs ilyen űrhajó). így,hogy ezt felfedeztem még jobban tetszik.
 • viktor1995 2
  #27
  óóóóó de kár
 • takysoft
  #26
  leszedhető nincs.
  állítólag már egész működőképes volt, mikor abbafejezték:D
  vagyis mentek a pályák, volt story, legtöbb grafika, sőt egyes részek játszhatóak is voltak.(1-2- rész ment egymás után).
  de olyan szintre nem jutott a dolog, hogy konkrétan össefüggően lehessen valamit kezdeni vele, mert egy bughalmaz volt az egész... meg félkész.

  Starcraft esetén persze érdekes lehet egy techdemo, amíg ki nem fagy, de itt nem nagyn lehetne hazsnát venni... első pályrészt se tudnád megcsinálni.
 • viktor1995 2
  #25
  lenne egy kérdésem.
  a warcraft adventuresnek van valami demója, vagy béta verziója ami leszedhető?
  mert ha igen nagyon kellene
 • viktor1995 2
  #24
  Érdekes, letöltöttem és a bug nálam is jelentkezet Így gyorsan megöltek :( DE van egy nem harcos csak építős fejlesztős stb. rész, de azt csak orkokkal lehet használni. Az új épületek semmit se csinálnak, bár lehet, hogy csak nálam van így
 • Jokes
  #23
  Igy van.
 • takysoft
  #22
  emule régen de jó volt...
  Volt egy 2 milliós Razorback 2 server... de bezárták...(volt róla cikk az sg-n is,hogy a hivatalos klienst az eDonkey-t megszűntette a riaa cikk itt)

  Aztán egy ideig még azért használható volt a Donkeyserver 1.. aztán a donkey 2...

  aztán ezek mind átmenetileg el-el-tűntek userek meg másfele kacsintgattak(más server, más p2p lehetőség).

  most talán a usenext meg a razorback 3.0 a legnormálisabb serverek, de már kevesebb a cucc, mint régen, és a felhasználószám sem milliós nagyságrend:D max félmilliós:D

  sajnos emule-on se találni semmit erről a játékról.
 • Axon
  #21
  Kipróbáltam én is. WinXP alatt hibaüzenetet kapok és kilép, de kipróbáltam win98 alól és ott simán elindult. Az orosz menüben nem igazán tudok eligazodni. Egy munkással kezdtem építgetni, eddig ennyi.

  Egyébként az orosz szoftver piac igen rejtélyes dolog. Rengeteg olyan játék jelenik meg ott, amit sehol máshol a világon nem lehet megvenni. Olyan játékok, amikről az sem tudjuk, hogy léteznek, így nem is kerestük eddig. Érdemes 1-2 orosz játékokat árusító cég weboldalát végigböngészni. Elsősorban a ciril betűs neveket, mivel ezek nem jelennek meg máshol. Az európában megjelent játékok nevei általában ott is angolul szerepelnek. Én például itt szoktam nézelődni.
  Én eddig az emule rendszeréről tudtam letölteni ilyen orosz ritkaságokat.
 • Zóanagyvarázsló
  #20
  Hát nem tudom, majd elválik. Személy szerint nem nagyon szeretem a DOSBoxot, bár a rossz tapasztalataimért nem feltélenül a program a hibás, hanem például a játékból hiányzik egy fájl. (Mely korábban nem hiányzott neki, emlékeim még XP alatt is ment rendesen - a King's Quest VI-tal jártam így).
 • takysoft
  #19
  fura, mert vista alatt elindult. nem dos-os az exe.

  nem hivatalosnak nevezek mindent, amit nem a blizzard csinált.
  fél-hivatalos amit jóváhagyott.
  a Huncraft pl nem hivatalos, mert semmi köze a blizzardhoz... bár nem is fizetős:D így nem is tette el a blizzard "láb alól":D

  És ha ajánlhatom maradj inkább az "előbbinél". DosBox-ban fut a dos-os játékok 99%-a. És kevés olyan Win játék van amit ne lehetne elindítani Vista vagy XP alatt. (azért elő-előfordul, de ritka).
  meg azért mennyivel egszerűbb már egy dosbox, amint VmWare-ben VirtualPc-ben vagy VirtualBox-ban (ingyenes) vacakolni a dos-os driverekkel.
  CD, egér beállítás, hangkártya. annak ugye hardware-emulációja... pl nem is tudom, hogy van-e olyan virtuális gép, ami emulál GUS-t. (dosbox igen), meg videokártya-emu megfelelő rammal... ilyenek.
  persze van ami dosboxból is hiányzik(3dfx, lan, printer...stb.)
 • Zóanagyvarázsló
  #18
  Erről a Stellar Forcesról még csak nem is hallottam, nekem csak a Brood War van meg - de az kétszer:) Úgy értettem egyébként a nem hivatalost, hogy a sztorijuk "nem ér" a StarCraft világában, jóváhagyás nélkül nyílván nem kerülhetett volna a polcokra.

  A demót közben sikerült leszednem mindkét linkről, de XP alatt enm indul. Van valami trükkje? Lusta voltam DOSBoxszal vagy VirtualPC-vel próbálni, majd utóbbit üzemelem, amikor telepakolom retróval a gépet. Csak furcsállom, mert a Blizzard játékai a WC: Orcs&Humans óta mennek XP-n is.
 • takysoft
  #17
  érdekességként, nem csak 3 olyan Starcraft addon jelent meg boltban, amit a blizzard jóváhagyott(vagyis nem free).(Brood War, Incurrection, Retribution), hanem megjelent egy negyedik is.

  Hatalmas port kavart, mert a Blizzard betiltatta a játékot, és elpusztítatta az összes kópiát(hatalmas pénzbüntetés mellet ugye).
  De egy ideig(1-2 hétig, max 1 hónapig) kapható volt néhány boltban.
  Az volt a neve, hogy Stellar Forces. (nekem megvan:D)

  Nagyobb Starcraftos fan-oknak megvan, legeslegnagyobb fanok még eredeti CD-s is:D Alig pár ezer db kelt el.. igazi ritkaság:D
 • takysoft
  #16
  a Retribution meg az Insurrection félhivatalosak.
  Nem blizzard ugyan, de Blizzard által jóváhagyott. (míg a Huncraft pl nem hivatalos.)
 • takysoft
  #15
  mondtam, hogy nem Blizzard
 • takysoft
  #14
  igen, amit a weblapomon mirroroltam, az ugyanaz.
 • Zóanagyvarázsló
  #13
  A két nem hivatalos SC kiegészítő (Retribution és Insurrection) körül sem csináltak felhajtást, egy orosz fejelsztők által, orosz nyelven, orosz piacra készített, hivatalosan valószínűleg ki sem adott kiegészítő körül logikus, hogy nem volt hype.
 • tigeroo
  #12
  sohasem halottam róla. és tuti említették volna, mert sok ilyen "befuccsolt" játékról olvastam anno (pl. druuna, a warcraftos point'n'click, stb...)

  meg amugy tök logikátlan, mert a warcraft 2 után ráálltak a warcraft 3-ra, amit '98-ban kezdtek hegeszteni... (meg kiadták még 200körül a diablo 2-t + lord of destructiont..)
 • Zóanagyvarázsló
  #11
  Egyáltalán legálisan birtokolja a licenszet ez a játék? (Tudom, hogy kerültek bolti polcokra nem hivatalos WC2 és SC kampányok is, gondolom valami hasonló lehet ez, csak oroszban.) Egyébként alig találni róla információt emberi nyelven, egy interjúban (őszintén szólva nem szeretem a GS-t hivatkozási alapnak használni, de most más nem nagyon akadt) azonban a GSC, mint első, el nem készült játékukra hivatkozik, ezért csodálkozom, hogy létezik belőle teljes(?) verzió.

  Egyébként az ag.ru-n melyik a download "gomb"? Mindig megszenvedek, ha onnan akarok letölteni bármit is. vagy elég az a 7 MB is, amit a második linkről szedtem? (Egyébként még a Beyond to the Dark Portalt sem toltam végig, míg az alapjátékot háromszor is.)
 • takysoft
  #10
  a Warcraft Adventures mellesleg eredeti blizzadr, és bár nem adták ki, olyan marketingje volt, mint egy igazi blizzard játéknak... a visszamondásáig persze... (lásd a mai starcraft 2 marketinget)
 • takysoft
  #9
  VAN belőle demo, alul linkeltem. játszottam is vele.
 • tigeroo
  #8
  fake..
  nem a blizzard csinálta
  omg..

  ha lenne belőle demo stb. akkor tuti hogy lett volna marketingje is...és akkor tudnánk róla. még a warcraft kalandjátékról is mindenki tudott, bár ki sem adták soha, mert abbahagyták a készítését.
 • takysoft
  #7
  War2 motor elavult. de ez a játék is 98-as:D(nemsokára 10 éves:D)
  Elvileg ilyen War2 meg starcraft keverék-féle, úgy ovlasgattam(bár a webfordítók ..hát...). Mindenesetre a demoben nem sok starcraftos elemet találtam.(semennyit)

  elavult... igaz... de mint mondtam, ezt a topicot [b]nagyon[b] elvetemült rajongóknak nyitottam(mint én), akiket az se rettent vissza, hogy ha bugos, vagy orosz az adott játék:D
 • takysoft
  #6
  thx
 • gz8
  #5
  Cserébe van (apró).

  Figyelmedbe ajánlom még a MAKRÓK gombot ;)
 • Cat 02 #4
  Warcraft 2 motor elég elavult nemde ? :D
 • Brolly28
  #3
  még nem hallottam róla
 • takysoft
  #1
  Sziasztok.
  Találtam a neten egy olyan játékot, hogy Warcraft 2000 Nuclear Epidemic
  Elvileg a Warcraft Saga része lenne, de nem Blizzard készítmény. a Warcratf 2 motor felturbózásával készült, és talán meg is jelent a GSC Game World kiadásában. Beszerezni nem tudtam sajnos, de tudok azért adni némi infót.
  Az orosz nyelvű demót innét tudjátok letölteni, illetve mivel onnét elég lassan jön, várni kell letöltés előtt sokat innét is le lehet szedni, de csak átmeneti ideig tudom hostolni a tárhelyemen. Erről az utóbbiról próbálkozz először.

  Nem találtam infót, hogy angolul valaha is megjelent volna.
  A demo bugos picit(vista alatt próbáltam), mert valahogy túl gyors. Egyszer megnyomtma valamit, akkor beállt a sebesség normálisra, de nem tudom, hogy sikerült.. többé nem sikerült lelassítani.

  Azt kérem tőletek(kizárólan nagy Warcraft fanoktól(és ezalatt nem Wow-osokat értek), hogy tudjunk meg minél több infót a játékról.

  Amit sikerült megtudnom. 3 lemezen jelent meg, amik asszem kaphatóak:
  WarCraft 5 в 1
  Ez meg sztem ugyanaz, max ha mágis más, akkor csak a borító különbözik
  illetve:
  The Best of Blizzard 12 в 1

  Letölteni meg talán innét lehetne, de sajnos ez egy fizetős oldal, és nincs elég webkreditem.

  Sajnos ezek orosz oldalak, így akinek ez nem natív nyelv, annak ajánlom az Google Language Tools illetve az Altavista Babelfish webtranslator oldalakat (angolra persze...)

  Jó lenne beszerezni a játékot, de (mivel orosz), hazánkban nem hinném, hogy kapni, oroszból CD-t rendelni meg... meghaladja a lehetőségeim.

  Várok mindenféle 5letet, és hozzászólást.
  Jó beszélgetést!