11
Milkshape 3D és a PS1 importok
-
#11 Nos én még régebben leszedtem ezt a programot Leviathan v0.41 no meg ami szintén azon az oldalon letölthető modellező/konvertáló program.
Alapjába a MilkShape-t használom de, az Oni nevű játékból akartam kiszedni a fő hős modellt, hogy kicsit felturbózzam a polygon számát a MilkShape-el.
A lényeg hogy valoban képesek ezek a modellező programok, mint a Biturn,
Bizonyos, modelleket importálni és exportálni de ebben az esetben egyáltalán nem hozott pozitív sikert.
Kicsomagoltam az Oni játékból a modelleket, képeket, pályákat gykorlatilag mindent mait csak tudtam és azt is megtudtam hogy ezek a karakter modellek több egységből állnak így mindent egy helyre csomagoltam ki majd elindítom a Biturn progit amivel ELVILEG kompatibilis az Oni modellkiterjesztés az, az kezeli a modellt
Hát csak hogy az a gáz hogy ugyan a programban valóban fel van tüntetve, hogy megnyitja a modelleket de, ebben az esetben a nagy semmit nyitotta meg vagy a pályák modell-eit
Csak a vertex pontokat hajlandó megnyitni
Persze tényleg vannak modellek, amiket meg tud nyitni mint a milkshape modellek 3Dsmax és az ismertebb kiterjesztések, de nagy többségébe semmit.
Semmi baj megnézem a többi verziót is...
De ugyan az az eredmény:-(
A szomorú hogy az oldalukon valóban ott mutogatják, hogy az FF7 és baráti köre (köztük) az Oni modellek is ott szobroznak 1 csoportképen ezzel dicsekedve, hogy nekik márpedig jól működik ez a program
Hát nekem valahogy nem ment :-(
De ha vaklaki tud erre valami megoldást vagy esetleg plugint a MilkShape-hez ami tud *.ONCC és *.M3GM kiterjesztést importálni azt nagyon megköszönöm!
-
InterFoxSOFT #10 Sehol senki, tessék utánna nézni!:) -
#9 ez tetszik. :) nem játszok ilyenekkel de kiprobálnám ezt az áttervezőset :D -
InterFoxSOFT #8 Átszabni a karaktereket és vissza exportálni a játékba.
-
szurop #7 Osztálytársam csinált benne egy fasza fegyver, és be akarta tenni COD-ba, csak nem futott a gépén a COD, ezért felhagyott a dologgal
Pedig jól nézett ki a fegyver. -
ktomi22 #6 mire akarod ezt az egészet használni? -
InterFoxSOFT #5 Innend szedhető.:
http://chumbalum.swissquake.ch/ms3d/download.html -
InterFoxSOFT #4 Igen, arra vagyok kíváncsi, hogy lehet ps1 játékokból beimportálni a dolgokat!? -
#3 Ez eddig jó és szép, de egy kicsit több konkrétumot? -
InterFoxSOFT #2 -
InterFoxSOFT #1
Sephirot!!!:)
Imádom ezt a programot, szinte bármilyen Playstation filot meg lehet nyitni vele, csak nem tudom hogyan!:)