270
Magány
-
#30 :D:D:D:D -
#29 ez bizony legalább olyan hatalmas probléma, mint a kifakoló ruhák... -
Zenszkij #28 LOOL 17 évesen ezek hatalmas problémák...haha lesz még annyi nőd, hogy még a napot is bánod amikor kapcsolatra, házasságra vágytál!! LOOL -
#27 "Többnyire másoknak nyitottam a topicot, nem magam miatt."
akinek egy picivel is több esze van, mint egy marák döglöttlepkének, az nem itt az sg-n, s nem más nyilt fórumon fogja kibeszélni a lelki problémáit...max egy hivatalos pszichomókus fórumán.. -
szurop #26 Ahogy egy régi-régi, ahogy egy régi-régi székely közmondást tartja, amit ma reggel találtam ki és eredetileg anyósviccnek indult, tisztel hölgyeim és urami. A magaány, a magány, a magány tisztelt hölgyeim és uraim, egész elviselhető ha van veled valaki. -
moralosan #25 nyálas zenét kapcsold ki ha kommentelsz -
#24 Beszéltél már Csernus doktorral? :) -
Tele vagy ellentmondással -
#22 Olyan sokat tudsz a 14-18 évesekről mind a 13 év élettapasztalatoddal;)
De tény, hogy a számítógép egyfajta drog, amibe sokan valóséletbeli problémájuk elől menekülnek.Nem kell nagy dologra gondolni, pl mondok egy egyszerűt.Meg kellene csinálnom pár egyszerű feladatot órára.Én ülök a gép előtt, olvasgatok pár cikket itt neten, nézem hogyan mennek le és fel a kilobájtok a torrenten.Mondván mjad lemásolom óra előtt.Tehát van valami, ami leköti az agyamat és nem rágódok a problémákon.Ellenben ha csak úgy ülök az íróasztalnál, mert pl áramszünet van, vagy neadjisten meguntam a gépezést és nem tudok mit csinálni, rászánom magam és megírom a házit.
Ilyen egyszerű... -
#21 ha igen, ha nem, aki e forum létét jogosnak érzi, az menjen el vagy bulizni, vagy az emberek közé, vagy irány az agytúrkász. No, vele lehet ezekről beszélni, itt csak leoltást kap. -
#20 nem biztos de lehetséges, nem? :)) -
#19 #1: "Talán arra születtem hogy öröké egyedül legyek, vagy csak más akarok lenni.."
ez legalább 3 pontoddal ellentmond. -
#18 1. Attol még hogy nyitok egy topicot és forumozok nem biztos hogy a gép elött ülök egésznap.
2. Attol még hogy nyitok egy topicot nem biztos hogy nekem van problémám a megnevezett topic tárgyával..hiszen nem csak én fogok irni a topicba hanem mások is. Többnyire másoknak nyitottam a topicot, nem magam miatt.
3. Attol még hogy nyitok egy topicot nem biztos hogy emo vagyok.
4. Attol még hogy nyitok egy topicot nem biztos hogy nem gyúrok.
5. Attol még hogy nyitok egy ILYEN topicot nem biztos hogy nincs élet tapasztalatom.
6. Attol még hogy nyitok egy ilyen topicot TUDOK barátkozni lányokkal.
Ennyi... :P
-
#17 szerncsétlen Xreactor-t nyitott egy témát és már szarrá lett oltva nem fogok csodálkozni ha 1-2 napon belül zárja a topicját -
#16 HAHAHA OH WOW -
#15 lol..mikor elkezdtem írni kommentem, még nem láttam a postod :P -
#14 ne hallgass annyi emós vackot..
"Nem tudom mi vagyok....tudom ki vagyok.." < eldönthetnéd végre, hogy most melyik az igaz..
esetleg írj verseket...kommented olvasva úgy éreztem, mintha JA gyerekkori firkálgatását olvasnám... -
#13 És ne Tokio Hotelt meg No Thanx-et hallgass :) -
gyuri12 #12 egyetértek. -
#11 kezdj el gyúrni... vagy barátkozni lányokkal. hidd el egy csapásra megoldódik mind a két problémád. -
#10 azért mert nincs élettapasztalatod és a gép előtt ülve nem is lesz... -
#9 Félre értesz. mind1.. -
chokeerigo #8 Megnyitott témák:
2007. 10. 07. - Magány
2007. 09. 04. - Önbizalomhiány
14-18 között ez tényleg biztos nagy probléma lehet. Talán állj fel a gép elől. -
#7 Azt nem montam hogy most konkrétan ilyen problémám van, csak leírtam monumentális gondolataimat erröl a dologrol. -
#6 miért számít hány éves vagyok? -
#5 Ez nekifutásból hülye felfogás.
Elhiszem, hogy el vagy keseredve, de ez nem megoldás semmire, hogy itt ülsz a gép elött, és az sg.hu-tól várom a megoldást.
Miért lennél örökre magányos?
Ez egy kicsit olyan mártír szagú.
Akkor fog megtalálni amikor nem is gondolnád!
De biztos, hogy nem a gép elött ;)
Tehát én azt mondom, ne add fel. soha. -
#4 Akkor bocsi, rákerestem keresőben de nem talált :-S -
#3 14-18 év között elég vicces probléma. -
#2 van ilyen topic -
#1 Magány...gondolom mindenkiben megfogalmazodott már ez a dolog.
Igen én magányos vagyok, nem azért mert csunya vagyok, de szép se vagyok. Nem tudom mi vagyok. Nem tudom kinek számítok. Lehet már azt se tudom mi az a szeretet/szerelem. Ugy érzem, hogy az emberek lenéznek, de nem érdekel, én tudom ki vagyok, ez a lényeg. Minden nap egy új nap.
Lehet holnap más lesz, lehet változik valami? Lehet nem.. Egyedül járom az utam, szinte már úgy érzem, hogy átnéznek rajtam, átfúj a szél rajtam. Keresem a szerelmet hátha rátalálok, ha pedig belebotlok elfutok vagy tovább lépek..miért? Miért nem tudok részese lenni ennek a csodálatos dolognak amiröl már annyit hallottam? Nem tudom.. Talán arra születtem hogy öröké egyedül legyek, vagy csak más akarok lenni..
Magány..talán megöl, talán megerősít.. Ki tudja..