270
Magány
  • SuZso
    ne tudd meg mekkora élmény:D:D:D
  • vegicsek
    Élmény lehet 1 év reakcióidővel beszélgetni :D
  • campy
    azóta már másik eset van:D
  • Zillo
    most nekem is alakul vm:) igaz mi nem interneten ismerkedtünk meg.Majd irj,h mi van! remélem összejön neked:)
  • csgery
    Nem halt ki, csak már senki sem magányos...:D
  • campy
    ez is kihalt!:D
  • Nohab
    Akkor nevem senki.
  • campy
    senki nem fogja elhinni amit mondok de alakul egy csaj és köztem valami! eléggé szimpi vagyok neki Interneten keresztül!:D majd meglátom lehet h lesz valami!
  • Ben C
    helyes, csak igy tovább.
  • Ben C
    ne sajnáltasd már magad. menj ki és kész.
  • csgery
    Koccantak a golyók?:D
  • campy
    marha jót billiárdoztam ma! nesze nektek kimozdultam jee:D:D
  • Truck Driver001
    Tisztelet:)
  • hunbasser
    Bödőcs :)
  • Truck Driver001
    Szerintem nem rossz dolog a magány,ha van veled vlki
  • campy
    sztem nem fan topik hanem azt a címet kellene ennek sok idióta beszélgetésnek adni h "hogyan nevetnek campy hülyeségein?" amit magamnak köszönhetek!
  • Jana6
    úgyvan, teljesen meg lehet szokni a magányt, de ki is lehet "törni"...viszont ha aztán visszaesel, nah az nemjó érzés :D
  • campy
    miről beszélsz? azt nem hinném!
  • Ben C
    campy erősen fan topik gyanús.
  • MoSFeT
    Oha, akkor ezek az emberek halhatatlan emberek, mert meddig nem tudják megszokni a halált, addig nem tudnak meghalni (lásd. Önbizalomhiány topik #542)

Csak egyetlen egy dologt kell megszokni: a megszokásnélküliséget, és ezzel minden rendbe jön

És én is mondok egy mondást:
    "Ha nem ébredsz fel, az életeddel felépíted saját veszteségedet. Így veszíted el, hatvan, vagy kilencven éves korodra az egész életedet."
  • campy
    ahogy mondod! aki megszokta az megszokta! egyes emberek sosem fognak kitörni! ez van mondásom itt jön érvénybe:D
  • Wescone
    Aki azt mondja, hogy szereti a magányt azért mondja mert azt szokta meg, nem igazán tudja milyen másként.
  • Zillo
    bizony ;D

de most tenyleg sracok nem jo maganyosnak lenni huzamosabb ideig csak ti hiszitek azt h jo pedig nem
  • Nohab
    Kő' a hely mi? :D
  • Zillo
    majd en kirugdosok mindnekit a maganybol :-)
  • MoSFeT
    De látod, hogy nem veszem észre, s szavaim hozzád kiáltanak, hogy elmondjad konkrétan mi is a probléma, mert különben nem tudok rajta változtatni, márpedig nagyon szeretnék, úgyhogy kérlek beszélj, s ne térj ki.
  • campy
    a-ra nincs kedvem válaszolni azt észre kéne venned, b nél az van h nem tudom pontosan én miről is tehetek? talán 1-2 dologról talán az h elnézést 1-2 csúnya beszólásomért! ennyi másról én nem tudok amiről én tehetnék! a döntéseim sosem az én kezemben voltak!
  • MoSFeT
    Én nem kötözködök.

Feltettem pár értelmes kérdést, amikre szeretnék pár értelmes választ kapni. Ennyi. De sajna mindig félrebeszélsz, illetve nem válaszolsz semmit.

Ennyire kényes ponthoz értünk?

Szóval továbbra is:

a, Konkrétan miért is vagyok én oly szemét, mível vívtam ki ezt a "kitüntetést"?

b, Mikor hagyod már abba az állandó bűnbak keresést, az én "erről-arról nem tehetek" illetve az "ez-meg-az tehet róla én semmiképp" szlogen mögé való bújkálást?
  • campy
    "Járj olyan helyekre ahova a magadfajta emberek járnak."

az az igazság h lehet h még szoknak se vágyom a társaságára! leszarom az embereket! ha ilyen érzésem nem tudok mit tenni! és akkor most fog jönni szokásos segítő dumátok:D:D:D MosFet most fog kötözködni már alig várom:D:D:P!!!!!!
  • campy
    én már abbahagynám de MOsfet mindig oda szól valamit végezetül!
  • campy
    elég már!
  • Nohab
    Azt a rohadás, mi folyik itt?

Az egyik megsértődött és itt dúl-fúl, mint egy kis ovis.
    A másik...
    Nyugodjatok már le!

Campy: Figyelj! Féltem, félek az emberektől, nehezen ismerkedem usw. DE ha úgy fogod tölteni az egész életed, hogy neked ez így jó, akkor rohadtúl be fogod szívni! Legyél nyitottabb! Kevés barátom van, de nagyon szeretem őket. Hidd el könnyű a "szárnyatlan anygyalokat" megtalálni. Járj olyan helyekre ahova a magadfajta emberek járnak. Törjé má ki ebből a hülye gondolkodásból! Így csak elcseszed az életed! Wescone is megmondta már.

Rundstedt 17: Szerintem meg te képzeled, hogy te egy bölcs vagy akinek csak igaza lehet. Egy harmadik személy szemszögéből próbáld meg elolvasni az üzeneteidet.
  • MoSFeT
    Holnap ki lesz a bűnbak?
  • campy
    kamasz kori baromság sajnos amiről nem tehetek, néha össze visszaságokat beszélek látom ill. érzem magamon!
  • Wescone
    Zavarodott, de nagyon.
  • bens
    ne kritizálj másokat, mert téged minősít.
  • MoSFeT
    "te egy nagyon szemét ember vagy"

Ezt lécci' bővebben fejtsd ki!
    Konkrétan miért is vagyok én oly szemét, mível vívtam ki ezt a "kitüntetést"?

Mert ennek a végére kell járni.
  • campy
    nem szeretnék erről beszélni! de igazság szerint én az alkoholra fogom a halálát, mert télleg ott ment tönkre az élete h elköltöztünk:(:(, aztán egyik nap nem ébredt fel., ennyi csakhogy megértsed! az Iszákosság nem alkoholizmus! Iszákos ember még az alkoholista előtt van egy fokkal! na ennyire okosak vagytok! jézusom (n)(n)
  • campy
    nem minden hazugság, felfedhető nem tudhatod! de a családi életemről miért hazudnék? te egy nagyon szemét ember vagy én csak zavarodott!
  • vegicsek
    Majd rájössz, hogy tényleg neki volt igaza.