12
-
#12 Sajnálatos, hogy ezt a sz*rt egész Magyarország nézi... -
winnie #11 LOL:) családi cenzúra. éljen. -
#10 Ez a sorozat egy agymosás. Be is tiltottam mindenkinek a családban. Undorítóan szar, szánalmas, nulla szinészek. -
winnie #9 max hozott nézőszám és eladott példány alapján:)
a "nagyok" (az a 2-3), a régiek nyilván a hétszámjegyhez közelebb, de gondolom a "kicsik" is számláznak 3-400ezer forintot. minimum. bár, ha valaki elárulja, hogy mire adnak pénzt (percre, szövegre, epizódra vagy havi fix), akkor megköszönöm. -
m4G1c #8 mennyit kapnak amúgy? és azt respect/színészi teljesítmény alapján?:P -
#7 szerintem is jóval többet keresnek 100.000 forintnál havonta. -
winnie #6 mármint 100e? havi? már nem azért, de ha csak annyit keresnek, akkor az nagyon durva lenne. számlára az tisztán minimálbér sincs. -
Csaba42 #5 Szervezz gyűjtést a megsegítésére! :D -
#4 "Klasszikus szappanoperás húzás, ha egy színésznek elege lesz a napi robotból és távozni kíván"
Képzelem milyen nehéz lehet ez a napi robot, mikor még nem is nagykorú, és már 1kk-t keres havonta :) úgy sajnálom má :D -
Wittgen #3 ...pedig aranyos, csak a frizurája van elqrva... -
ldavid #2 szerintem ennek már sosem lesz vége..
ettől amúgy csajtól én is rosszul vagyok, szerencsére nem sokat látom -
C4ine #1 Remélem sikerül egy kevésbé rondát találni. Erdélyi Timi például elég komoly eyecandy volt, nem mintha Szabó Erika csúnya lenne(sőt), de valami hiányzik. A Noémi karaktert alakító szinésztől viszont kiráz a hideg. Itt a lehetőség betenni egy jó kis execandy-t és szereznek +1 nézőt :D