49
  • Hurkabogár
    #49
    Én a Moziünnepen láttam mind a két filmet. Már a közönség miatt is megérte. Habár nekem kifejezetten tetszett mindkettő, azért annak is örülök, hogy én is kaphattam egy szeletet az amerikai szubkultúra ezen részéből, amiből én a korom és az otthonom földrajzi elhelyezkedése okán eddig kimaradtam. Ez egy jó hosszú mondat volt így reggel f6-kor :D
  • angol
    #48
    azéme moziba úgy általában egyre kevesebbet jár szájbergyerek miért bukna valami, kedves cikkíró tudja hányan látták otthoni kis pécéjükön, ill. kiírva dvd-re nappali házimozikában ... ja
  • Atisz #47
    Tényleg megéri egy film miatt ennyire mocskolódni? Ízlések és pofonok. van akinek ez jön be, van akinek más. Részemről Stuntman Mike... ez a film nem jött be a korábban már említett dolgok miatt.
  • KoS
    #46
    En szabotaltam a moziban valo megtekintest, mert itt nem voltak kepesek egyben leadni a kettot. Ha egyben adta'k volna le, akkor megneztem volna.
    Egyebkent nekem nagyon tetszett mindket film (a Planet Terror jobban tetszett), DVD-n valszeg beszerzem.
  • Tecnamo
    #45
    Ezen nem kell felháborodni, örülj neki h nem vagyunk 1formák, mindenki más. Meg gondolom tégedis felbosszantana az hha egy sokak által dicsért művészi alkotást (aminek lehet h van mondanivalója és azt te nem veszed észre) elkezded fikázni. A fórum azért van h egymás gondolatait megosszuk, tanuljunk (pl én megtudtam h a Tarantino/Rodriguez filmek mind ilyen stílusúak), nem azért h jellemváltoztatásokat érjünk el, és egymást szidjuk.
  • kow83
    #44
    Azért mert így reagálsz egyes emberek véleményére ahogy... lehet empatikusan, nem más lelkivilágába gázolva is elmonani amit akarunk, vagy más tudtára adni, hogy "nem értek veled egyet". De nem így fröcsögve, gyűlöletkeltően ahogy teszed.
  • Kemuri
    #43
    Miért is? Mert én felfogom a kis agyammal, hogy egy filmnek mi a koncepciója és hogy miért olyannak készült amilyen? És nem úgy ülök le egy grindhosue film elé, hogy egy klasszkust várok, és utána fikázom, hogy ez mennyire nem az? Szerintem inkább téged kéne ketrecbe mutogatni.
  • kow83
    #42
    Bazze Kemuri, téged vasraverve kellene mutogatni, hogy ilyen is van...
  • warman88
    #41
    A Tarantino/Rodriguez filmek már csak ilyenek. Van aki imádja őket, van aki utálja őket. De senkire se hatnak közömbösen. Bár számomra első helyen még mindig a Ponyvaregény, Reservoir dogs és a Sin City áll, azért a Grindhouse is felkerült a toplistámra. Főként a Deathproof. A Machete-t meg igazán megcsinálhatnák.:)
  • Kemuri
    #40
    Igen ennek a műfajnak ezek a stíluselemei amire te nem igazán jöttél rá, hiszen számon kéred egy grindhouse filmen miért vannak benne tipikus műfajhoz tartozó elemek, gratulálok. Nem a "gagyi, már-már ocsmány effektekkel, amatőr színészekkel, erőltetett jelenetek" a zseniálisak hanem, ahogy Rodriguez ezt DIREKTben újraalkotta. Az meg, hogy a Casablancát tizedszer leírod nem fogsz kultúráltabbnak látszani. Egyébként a Casablanca tipikusan az a film amire ha megkérdeznek 100 amerikait mit tart a legnagyobb klasszikusnak 90 ezt válaszolja. Ez mutatja mennyi klasszikust ismersz.

    "Valszeg többek közt azért mert nem értettem meg az eszmei mondanivalóját, vagy csak mert a gyomrom nem vette be az öncélú gusztustalanságokat és az öt perc alatt összecsapott, ötlettelen forgatókönyvet"

    Ebből látszik, arra sem jöttél rá, hogy ennek a filmnek távolról sem az volt a célja, hogy az ember utána napokig a sötét szobában elmélkedjen, magányosan a világ dolgain, vagy, hogy eszmei mondanivalót keressen. Mondom, csak a leglényegesebb dolgot nem vágtad le a Planet Terrorral kapcsolatban, vicces vagy ahogy ezzel együtt itt Casablancázol. :D
  • cptkilljoy
    #39
    Csak két idézet a hozzászólásaidból, minden különösebb magyarázat nélkül:

    "Tele van gagyi, már-már ocsmány effektekkel, amatőr színészekkel, erőltetett jelenetekkel (állnak a zombik, és várják a golyót, abból a géppuskából aminek a ravaszát a jóég tudja ki(vagy mi)húzza meg)"

    ennek a műfajnak ezek a stíluselemei.

    "Zseniális az egész."

    Hát ha neked ez a zseniális, akkor lelked rajta... Én inkább maradok a már emlegetett Casablancánál :) És hogy megint megerőszakoljak egy klasszikus idézetet:
    "Kemuri, this is not the beginning of a beautiful friendship." ;)

    A lányomnak pedig biztosan nem fogom megmutatni, mert bár 600 darab felett van a DVD gyűjteményem, ezt a filmet biztosan nem fogom megvenni. Valszeg többek közt azért mert nem értettem meg az eszmei mondanivalóját, vagy csak mert a gyomrom nem vette be az öncélú gusztustalanságokat és az öt perc alatt összecsapott, ötlettelen forgatókönyvet, de nálam ez lett a verdikt. A lányommal meg inkább megnézetem mégegyszer a Híd Terabithia földjérét.
  • Kemuri
    #38
    "akkor azt minden nézőnek meg kell kajálnia? "

    Ki mondta ezt te szerencsétlen? Engem nem érdekel, hogy neked tetszik e vagy sem. Csak az a BAJ, hogy láthatóan az értelemnek arra a szintjére sem sikerült felküzdened magad, hogy megértsd milyen koncepció alapján készült a film.
    íme a példa:

    "Trash movie a f...omat. Direkt elb...ott kép, olyan lapos, béna párbeszédek, hogy sírni tudtam volna. Azzal dobjuk fel a filmet, hogy rázoomolunk a kamerával a csaj seggére, majd a mellére..."

    Ezzel az egy mondatoddal elárulod mennyire fogalmatlan vagy a műfajt illetően, a többi meg már csak ráadás. Innentől kezdve értelmes vitát veled folytatni lehetetlen.
    Az meg, hogy te a mozis jegybevételekkel akarod itt alátámasztani már sokadjára, hogy egy film mennyire jó vagy sem, azt hiszem mindent elmond rólad. Na minden jót és a kislányodnak azért ne mutasd meg a Planet Terrort, peace
  • cateran
    #37
    Kemuri for president:D A sötét oldal hatalma:D
  • cptkilljoy
    #36
    A huszonhat évedhez képest alulmúlod a 9 éves lányomat...

    Tudom én, hogy nagy géniuszokat csak pontosan illik idézni, de most mégis picit alakítok egy lángelme mondatain:
    mit erőlködsz már te jó ég. miért várod el, hogy ha ők olyan filmek/stílusok előtt tisztelegnek amit ők jónak találnak, akkor azt minden nézőnek meg kell kajálnia? ki nem sz*rja le, hogy te mit gondolsz már bocs? ezek után idejössz, hogy irgum burgum valaki nem ért egyet a véleményeddel? ULTRASZÁNALMAS. folytasd csak kérlek szivesen olvasom a nevetséges visszavágásaidat.

    Egyébként meg a mozis jegyeladások azért valszeg halványan jelzik, hogy mekkora tömeget képviselsz a véleményeddel ;)
  • Tecnamo
    #35
    Teljesen neked van igazad. Az én hiányos ismereteim miatt nem szabad egy filmet szidni.
    (a még 1 percet a jövőre vonatkozólag értettem)
  • Kemuri
    #34
    "rossz benyomást keltett bennem az a 3 perc. És erre a filmre nem szánnék az életemből még 1 percet se..."

    akkor ezt már elb*sztad
  • Kemuri
    #33
    "Tele van gagyi, már-már ocsmány effektekkel, amatőr színészekkel, erőltetett jelenetekkel (állnak a zombik, és várják a golyót, abból a géppuskából aminek a ravaszát a jóég tudja ki(vagy mi)húzza meg)"

    te is ritka nagy lángelme lehetsz ha nem jöttél rá, hogy ennek a műfajnak ezek a stíluselemei. mégis mit tettek volna egy grindhouse filmbe? fél órás bírosági tárgyalást vagy sznob arisztokraták beszélgetését politikáról egy szivarszobában? te is hatalmas ismeretekkel rendelkezhetsz.
  • Kemuri
    #32
    mit erőlködsz már te jó ég. miért várod el, hogy ők olyan filmek/stílusok előtt tisztelegjenek amit te jónak találsz? ki nem sz*rja le, hogy te mit szeretnél már bocs? majd ha tarantino vagy rodriguez úgy ítéli meg, hogy ő a noirt veszik elő akkor azt fogják tenni. mellesleg megjegyzem a Sin Cityben bőven volt noir csak nyilván nem vetted észre, lol. viszont ha nagyon tisztelegni akarsz akkor vágj bele és kezdj filmeket rendezni, nekik meg hagyd meg, hogy olyan stílusokban ficánkoljanak amikhez a kedvük tartja. volt eddíg spagettiwestern, ázsia harcművészfilmek most meg a grindhouse. ezek után idejössz, hogy irgum burgum ez a két kis majom még a mélyen tisztelt noir-t meg a mafiafilmeket sem vették elő? ULTRASZÁNALMAS. folytasd csak kérlek szivesen olvasom a nevetséges eszmefuttatásaidat.
  • Tecnamo
    #31
    Hm, lehet h grindhouse folytatás, lehet h művészet, lehet h jó rendezők, lehet h én voltam a hülye és 3 perc tapasztalat után nem kéne szidnom a filmet, de még ezeknek a tényezők figyelembe vételével is rettentően rossz benyomást keltett bennem az a 3 perc. És erre a filmre nem szánnék az életemből még 1 percet se...
  • Tecnamo
    #30
    Én havernál láttam 2-3 percet, de a hányinger kerülgetett, és csak azt kérdeztem magamba h nem szégyelnek 2007ben ilyen fos filmért pénzt kérni??? Tele van gagyi, már-már ocsmány effektekkel, amatőr színészekkel, erőltetett jelenetekkel (állnak a zombik, és várják a golyót, abból a géppuskából aminek a ravaszát a jóég tudja ki(vagy mi)húzza meg). Fújj. Ilyen fos, gagyi filmet ritkán lehet látni(10évente 1x) szal nehogy kihagyja valaki.
  • cptkilljoy
    #29
    Bocsi! Most visszanézve: a parasztozás az nem Kemuri volt, ő csak "sötét és tudatlan"-nak titulált. Ezuton kérek elnézést a tévedésemért!
  • cptkilljoy
    #28
    Tetézem a BAJ-t? Na mesélj már kicsi Kemuri, milyen bajt tetézek? Idejössz és az arcomba nyomsz egy gennyes pattanást a nyelvedről? Vagy hívod a géppuska lábú barátnődet? :D
    Egyébként meg ha az IMDB-t (a maga totálisan "objektív" módján) vagy a Casablanca-t a primitív dolgok közé sorolod, akkor beszélgethetnénk arról, hogy kinek nincs agya a filmekhez. A Casablancával én csak azt akartam jelezni (és ezek szerint ez az üzenet nem jutott el a te filmhez oly annyira értő agyadhoz), hogy rengeteg olyan filmtípus és konkrét film is van, ami messze érdemesebb lenne egy TISZTELGÉSRE, csak ez a két rendezőzseni, akik néha tényleg le tudnak tenni egy-két igazi újítást az asztalra nem véletlenül nem a grandiózus maffia filmek vagy a komoly témák felé fordulnak. Én pl. szívesen látnék egy olyan tisztelgést, ami a 40-es, 50-es évek film noirjai és kémfilmjei előtt tiszteleg. Lenne is erre megfelelő rendező a mai piacon is, de szerintem sem QT, sem RR nem felelne meg egy ilyen stílusú filmhez. Márpedig egy jó rendező mindent meg tud rendezni, nemcsak egy stílust. (Jó példa erre William Wyler, akinek a neve gondolom szintén semmit sem mond neked, aki utolsó filjei közt olyan homlokegyenest különböző filmeket dirigált tökéletesen, mint a Ben Hur és a Funny Girl.)

    Az utolsó bekezdésemet egyáltalán nem irónikusnak szántam, ezt mint tényt állapítottam meg. Ugyanúgy kult lesz a Terrorbolygó is, mint ahogy kult lett rengeteg más film is. Nézd csak pl. Kusturica - már ha mond valamit ez a név a Macskajajon kívül - jópár filmjét, amitől az emberek egy jó része hupililát bír hányni. Ott van pl. az Arizónai álmodozók, ami pl. Johnny Depp pályafutásának legkevésbé sikeres darabja volt a maga 106.000$-os össz amerikai bevételével és mégis 7.2-re értékelték az IMDB-n.
    Az irónikus része talán csak az volt, hogy egy ilyen kifinomult és filmekben ennyire jártas és hozzáértő ember, mint te (gondolom épp a filmesztéta szak utolsó évét végzed a Filmművészetin), hogy a p...ába kezdi azzal a mondandóját, hogy egy vele egyet nem értő embert leparasztoz?

    Winnie!
    A Faculty tényleg nem egy rossz film, az még a lejtő teteje volt :) Viszont a Kémkölykök technikai megvalósításai, még akkor is ha gyerekfilmek... (Egyébként meg van egy 9 éves lányom, így nem maradhatnak ki az ilyenek sem.)
  • winnie
    #27
    "Invázium (Faculty), Kém kölykök 1-3 (pfffff...), Volt egyszer egy Mexikó (még Johnny Depp sem dobta fel eléggé), a Cápasrác és Lávalányon pedig napokig rókáztam."

    faculty istenfilm, kémkölykök+cápasrác: mindkettőt imdáták a gyerekek, szerintem elnézted a célcsoportot, riszpekt, hogy mindet megnézted.
  • Kemuri
    #26
    Minek tetézed a bajt? Ennyi primitív dolgot leírni amit te itt összebogarásztál IMDB pontozástól kezdve tisztelgés Casablancának-on át a Sin City egy iparosmunkáig.
    Szerintem csak ismerd el hogy nincs agyad a filmekhez és kész, nem probláma ez, csak nem kéne ennyit okoskodni.
    Az utosó bekezdésed amúgy nagyjából igaz is, kár, hogy te irónikusan értetted. Ahogy látom te PONT az a "paraszt" vagy akit a szalagon gyártott, amerikai iparosmunkákkal el lehet kábítani.
  • cptkilljoy
    #25
    De még milyen réteg. Ugyanis az a 8,1 kevesebb, mint 6000 szavazatból jött össze. És ami érdekes, hogy pont azoknál kapta a leggyengébb értékelést, akik ott voltak a Gringhouse korszakban, ugyanis a 45 év felettieknél jóval gyengébb az osztályzat! Meg azért az is durva, hogy a 8,1 úgy jön ki, hogy közel 2000-en 10-est adtak erre a filmre. Csak csendesen kérdezem meg, hogy akik erre a filmre 10-est adtak, azoknak mi lehet a véleménye az IMDB Top 100-ról? Lehet ezen vitatkozni, lehet azt mondani, hogy mennyire "sötét és tudatlan" vagyok, ahogy azt Kemuri oly szépen megfogalmazta, de a lényeg, hogy ezeket a filmeket azért hívják (többek közt) trash movienak, mert... Hmmm... Lehet, hogy az amerikaiaknál ez az Oscar-jelölt szinonímája? :) És pont most nincs kéznél egy szleng szótár... :D

    Én is szeretem Rodriguez egy-két munkáját, mint pl. az Alkonyadtól pirkadatigot vagy a Desperadot, de a Terrorbolygó azért messze van ennek a kettőnek a szintjétől. És az is nagyon szép, meg jó, hogy Tarantino és Rodriguez tisztelgésnek szánta ezt a két filmet. Hát, azért arra kiváncsi lennék, hogy miért nem próbál meg ez a két IGAZI rendező a Keresztapa, a Casablanca vagy a Rózsa Sándor (na jó, ez csak poén volt!) előtt tisztelegni. Tarantino nagyszerű scripteket tud írni, de a rendezéseiben (ha függetlenítem a forgatókönyvtől őket) akkor csak egy középszerű epigon, aki másolja az általa tisztelt Sam Peckinpah-t és a japán elődöket. Mer látványosan polgárpukkasztó lenni? Ez a Kutyaszorítóban még ütött, a Ponyvaregényben nagyon jó volt, de onnan jött a lejtmenet, rendezői kreativitás terén. Bár az igaz, hogy írt és rendezett egy olyan CSI részt, hogy a sorozat rajongói csak kapkodták a fejüket. Rodriguezre szerintem ugyanez igaz. Csinált egy Desperadot és egy Alkonyadtól pirkadatigot, és azóta? Invázium (Faculty), Kém kölykök 1-3 (pfffff...), Volt egyszer egy Mexikó (még Johnny Depp sem dobta fel eléggé), a Cápasrác és Lávalányon pedig napokig rókáztam.

    Tudom, most mindenki azzal fog jönni, hogy na de ott volt a Sin City! De ha valaki látta már az eredeti képregényeket, akkor az pontosan tudja, hogy Rodriguez és Tarantino egy száraz fűszálat nem tett hozzá Miller mester művéhez. Tisztes iparosmunkával megcsinálták azt, amit Frank Miller kitalált és megrajzolt, de ennyi. Ja, hogy ezt meg tudták csinálni? Nagy dolog. Ilyen szintű storyboarddal a kezében szerintem még Kiszely Tünde is megrendezte volna, főleg, hogy Frank Miller végig ott bábáskodott az egész fölött.

    De a lényeg a lényeg: Tarantino és Rodriguez tisztelegtek a Grindhouse életérzésnek, és az a sok paraszt (akiket mindenféle beszélő verekedő transzformátorokkal le lehet venni az igénytelen lábukról) nemet mondott rá. A tisztelt vájtszemű hozzáértők meg majd kultstátuszba emelik egy évtized múlva, és akkor is majd rengetegen lesznek, akik nem értik, hogy ebben mi volt anno 2007-ben a jó, de lesz egy "kemény mag", akik összekacsintanak, ha egy kiharapott tarkós kép villan be, vagy ha valakinek majd megjelenik egy gennyes kelés a nyelvén. Csak egyetlen dolog nem fog változni: ezek a vájtszemű parasztok akkor is le fogják parasztozni azokat a sötét és tudatlan parasztokat, akik nem értenek egyet velük.
  • Nyiri
    #24
    Nem csodalom ugyanis egy nagy rakas szar
  • kow83
    #23
    Rétegfilm, de egy IMDB szerinti 8.1-es értékelést nem neveznék bukásnak.
    Eladásban lehet...
  • Dambrush
    #22
    Szerintem hihetetlenül jó film. Kb. ugyanaz a kategória, mint az Alkonyattól Pirkadatig volt, csak sokkal direktebb poénokkal. Ehhez hasonlóak a japán "horrorfilmek" is, azokat is imádom. :D Az ilyen filmeket lehetetlen komolyan venni, és nem is kell.
    Más: azt írtátok, hogy sokan azért nem nézik meg a moziban mert a neten már fél évvel ezelőtt fent volt. Tudtommal normális minőségű dvdrip csak most jelent meg (az amerikai DVD kiadással egyidőben), tehét moziban itthon már hamarabb lehetett látni (a Moziünnepnek köszönhetően), mint netről leszedve normális(abb) minőségben. Akkor hogy is van ez?
  • Kemuri
    #21
    Hogyne lettek volna a Planet Terrorban emlékezetes jeleneket?
    Kapásból, korházas jelenet mikor a két doki a fertőzött csókát vizsgálja, közbe meg undorító képeket nézegetnek a számítógépben, az egész párbeszédestöl, meg az undorító nyelvhólyag kifröccsenős jelenettel együtt ÜT. Mikor Wray előveszi a kismotort és azzal tépet, majd az azt követő országuti hentelés, vagy mikor a csaj a gépfegyveren lévő rakétavetővel átlövi magát a falon stb. Zseniális az egész.
  • duke
    #20
    Ehhez a ket filmhez szukseges egy kis hatter ismeret.Persze a legjobb az ha valaki a hetvenes evek amerikajaban sokat jart moziba.Mert az pontosan tudja mirol van szo,es miert olyan ez a ket film amilyen.
    "Robert Rodriguez Quentin Tarantinóval közösen tisztelgett a hetvenes évek erotikával, erőszakkal és véres agyvelődarabkákkal csurig töltött B-filmjei előtt, amiket kettesével csomagolva kínáltak péntek esténként "

    http://index.hu/kultur/cinematrix/kritika/terror2961/
  • Szolnokboy1
    #19
    "Ja és mégvmi, amiről eddig mindenki megfeledkezett: a film előtt, a "kamubemutató" (Machete). Hát az vmi frenetikus volt! Na abból kellett volna filmet csinálni :D"

    Készül a film :)
  • Atisz #18
    Pattogatott kukoricáról + kóláról szerintem meg le kéne szokni. Tudom hozzátartozik a hangulathoz, de ha az ember belegondol hogy a mocsok kóla a boltban is drágább mint egy üveg ásványvíz, a moziban pedig 3-4x áron adják, illetve a kis adag popcornért egy fél zsák kukoricát tudna venni a piacon... nos szerintem úgy könyebben megy az önmegtartóztatás :P
  • Atisz #17
    A Halálbiztos elég jó volt kategóriájában (sok humor, korrekt autós akciók - a frontális ütközéses jelenet az egyik legbrutálisabb volt, amit valaha is láttam).
    A Terrorbolygóban is volt 1-2 humorbonbon, de annyira blőd és bárgyú volt (az "annyira szar, hogy már jó" kategóriát viszont nem érte el), hogy nekem nagyon nem jött be. (Mielőtt vmi okos elkezdené, tudom hogy ilyennek készült, de hiányzott belőle sokminden, ami a Halálbiztosban megvolt. Karakterek, emlékezetes jelenetek...)

    Ja és mégvmi, amiről eddig mindenki megfeledkezett: a film előtt, a "kamubemutató" (Machete). Hát az vmi frenetikus volt! Na abból kellett volna filmet csinálni :D
  • kanduhr
    #16
    Egy rétegfilmről beszélünk most te, nem egy blockbusterről vagy hasonlóról. Speciel én is megnéztem volna moziban, ha nem adják ilyen sokára.
  • Szolnokboy1
    #15
    mióta? mióta léteznek a "párkapcsolat" és a "család fogalmak". lehet, hogy neked olcsóbb elmenni, mint megvenni dvd-n, mert egyedül jársz moziba.

    Kár, hogy megbukott a film, a magyarok sajnos nem értik.
  • winnie
    #14
    a divat ragadós, a warez az isten:) mintha olyan nagy hatása lenne. a film btw. warez sem érdekelt "szinte senkit" és a többi film, ami x hónapja fent van, meg tud sikeres lenni, szóval a logika bukik.
  • kanduhr
    #13
    A gond nem a filmmel van, hanem azzal, hogy már áprilisban fenn voltak a neten a feliratos verziók. Így, akit érdekelt, az megnézhette, ha jól számolom, fél éve.
  • Kemuri
    #12
    "Trash movie a f...omat. Direkt elb...ott kép, olyan lapos, béna párbeszédek, hogy sírni tudtam volna. Azzal dobjuk fel a filmet, hogy rázoomolunk a kamerával a csaj seggére, majd a mellére... Pffff... "

    Mindíg megdöbbent mikor valaki ennyire sötét és tudatlan és nem érti meg, hogy a Planat Terror a grindhouse filmek koncepcióját követi és direkt csinálták olyanra amilyen. Persze azt sem tudod nyilván, hogy milyenek azok a filmek. De hát nem baj az ilyen embereknek csinálják a transformerst meg a nemzet aranyát.
  • cptkilljoy
    #11
    Én tegnap előtt néztem meg, és brutálisakat ásítottam rajta. Trash movie a f...omat. Direkt elb...ott kép, olyan lapos, béna párbeszédek, hogy sírni tudtam volna. Azzal dobjuk fel a filmet, hogy rázoomolunk a kamerával a csaj seggére, majd a mellére... Pffff... Egyébként a "mozi drágább" két embernél már maximálisan igaz. És egyetlen ismerősöm sem magányos mozibajáró. Így az 1290-es mozijegy (plusz popcorn+üdítő) mellett egy 1990-es DVD... Egyébként ha ezek az IGAZI filmek, akkor javaslom kötelező olvasmánynak a Batman 542-es számát, vagy a Garfield képregényeket (Mert bár én imádom a képregényeket, de akkor is, ekkora túlzást...) Az meg hogy Tarantino minden filmben színészkedni próbál és soha nem jön össze neki (a Terrorbolygóból az amúgy sem nagy durranás szereposztás mellett is úgy kilógott, hogy az már fájt), már kezd unalmas lenni.
  • duke
    #10
    "A Terrorbolygó is nagyot bukott itthon"
    Pedig szerintem nagyon jo volt mind a ketto.Ezek igazi filmek IGAZI filmrendezoktol.Persze a verekedo aramatalakitok az tutira bejott a sok parasztnak.