24
-
chriskardos #24 egyet értek hogy eredeti nyelven kéne adni! felirattal mint a Beavis & Butthead-et. Persze más, de akkor is. Nem tudja egyébként valaki hogy hogyan lehet jelentkezni az új magyar 'MTV'-be bemondónak mert a mostaniak angol kiejtése sérti a füleimet...
South Park egyébként meg szerintem a 9. és 10. évad az egyik legjobb. a 10-ben elég mély témákat is érintenek és elgondolkoztatnak a részek, na ez az amit szerintem igazán lehet értékelni!
A régi is jó volt, de felnőttek a készítők, a régi poénok sem tűnnek el, de egyre több résznek van komoly mondanivalója. -
tunyo902 #23 Magyar televízió -
winnie #22 pedig már nekem ég a pofám a legépelése közben - káábé százhuszonegyedjére írom pedig le, visszakeresheted a hisztorimat. (szerintem keversz) -
Loverman #21 de érdekes, máskor pont ezt szoktad elfelejteni hmm
-
irkab1rka #20 Speciel a szinkron jó, de nyilván az ember fia ember azért angolul is hallgatja, mikor mihez van kedve.
ki fogja grabbelniű, höhöhöhö? -
#19 Csak egy idióta nevez idiótának valakit a filmnézési szokásai miatt. Én például rühellem a feliratot, csak azt nézem feliratosban amit nagyon nem bírok kivárni hogy ideérjen (pl most a Prison Break 3. évad ilyen) de a SP-ből ígyis van annyi mint a nyű, és szerintem jól megcsinálták a szinkront.
Magyar égre magyar csillagot, magyar hifire magyar hangot :)
-
GodBadka #18 Az MTV-n most nem az első éved megy, vagy csak a műsorújság szar? -
Loverman #17 amúgy nektek sem megy az sp hoff hu? -
#16 hát talán mer mikor elkezdtem nézni anno régen akkor a szinkronosan ment körben cd-n,és nagyon megszerettem a szinkront,nagyon jó -
winnie #15 vagy látta, csak nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése. -
warrior28 #14 Hát akkor te meg nem láttad a 11 évadot... -
kadar1 #13 Legyek egy idióta ,de akkor is megnézzem szinronosan is.Nem csak egy nagyszájú csicska................ -
knightbali #12 Hát neked mindegy, mert te nem vagy "idióta". Bezzeg nekünk "idiótáknak" nem mindegy... -
djukel #11 Csak egy idióta nezi ezt szinkronosan. Szoval teljesen mindegy melyik magyar adón adják. -
#10 Ahogyan az edző mondaná Kylenak: "Mert a zsidók nem tudnak kosarazni!" -
HUmanEmber41st #9 Nekem aztán mindegy, melyik adón van, én reklámmentesen PC-TV adón nézem:D
Majd' minden nap. Egyszerűen megunhatatlan.. -
kadar1 #8 Qurva jó ez a sorozat.Eddig minden egyes részét láttam ( megvan minden egyes része), és nem tudom megunni.A legújabb része a 11 évad 8-as része is igen nagy. -
BIZ0906 #7 Nagyon "Állat"!!! -
Petys #6 hát nálunk sem SG időszámítás van, mert én már elseje óta nézem a South Parkot az EMTÍVÍN!
Egyébként továbbra is azt hangoztatom hogy az HBO-s magyar szonkron volt a legjobb az utóbbi idők Cool-os szinkronján már csak sírni tudok (Józsa Imrét kihagyni egyenesen bűn, Mr. Mackey jólmegszokott "éééértem?!" jét "unalmas "okés"-ra úgyszintén szintén! És akkor nem is beszélek arról hogy az új 9. évadban Stan hangja már olyan mint akit kasztráltak...)
Egyébként az egyik kedvenc sorozatom és nekem télleg minden része megvan.
Az lenne a legjobb hogyha a csatorna a legeslegújabb részeket is (10-11. évad) eredeti szinkronnal + felirattal nyomná, mert angolul is nagyon jó és érthető szerintem. (tom hogy ez soha sem következik be de reménykedni azért még lehet )
Nah lényeg h SP 4 EVA'! mind1 melyik csatornán megy! -
googlekereso #5 Ez tök jó hogy okt.6-tól lehet az MTV-n nézni mert akkor én most mit néztem szerdán,csütörtökön és tegnap?(mert már akkor is volt)
Sztem a színvonal nem esett csak más témákba nyúl bele.
bigfoot: gondolom magyar szinkronos részekre gondolsz, mert ugyebár már van 11. széria is (persze angolul) -
1Obi1 #4 Hát akkor nincs meg az összes rész, és nem tudod megmondani a minőséget.:) -
szombi #3 Indulna már olyan adón, ami fogható mezei antennával!!! pl. m1, RTL-K.fos... -
1Obi1 #2 Hát igen, nagyon sokat esett a színvonal az első 4 évad óta.Ez főleg az utolsó 2-3 évadra értendő.. -
#1 imádom ezt a sorozatot!!!!44
mindegyik része megvan ,sztem egyformán jó mindegyik évad!!!
9ik évad ig láttam eddig és már várom a 10.et