Hitachi - kompatibilis 100 GB-os Blu-ray
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csupáncsak egyvalamit tudok hozzáfûzni ehhez, amit egyik öreg kollégám szokott mondogatni: Az információ gáz halmazállapotú, mivel kitölti a rendelkezésére álló helyet.
Tekintve, hogy a hírben szvsz nem írható, hanem nyomtatott (gyári mûsoros) lemezekrõl van szó, ezért a warez nem igazán játszik szerepet.
És hogy mire kell a nagy kapacitás?
Egy filmnél vagy játéknál tényleg nincs értelme, de esetleg sorozatoknál (akár TV sorozat, akár többrészes mozifilm) jól jöhet.
És hogy mire kell a nagy kapacitás?
Egy filmnél vagy játéknál tényleg nincs értelme, de esetleg sorozatoknál (akár TV sorozat, akár többrészes mozifilm) jól jöhet.
Ott a pont.
Kíváncsi lennék egy olyan adatra,ami azt mutatja mekkora forgalma lenne a cd-dvd iparnak,warez nélkül.
Szerintem töredéke a mainak!
Kíváncsi lennék egy olyan adatra,ami azt mutatja mekkora forgalma lenne a cd-dvd iparnak,warez nélkül.
Szerintem töredéke a mainak!
Na igen kit erdekel a film ipar,ugyis mindenki a terabyte szamra letoltott,warezt fogja tarolni rajta.Ez egy akkora kepmutato hazugsag,hogy persze azert fejlesztik a lemezeket mert a film ipar igy meg ugy.Amikor tudjak hogy az eladott dvd lemezek 99.9 %-an is,illegalis anyagok vannak.Es az egesz adatarolo ipar nem letezne,ha az emberek nem vasarolnak milliard szamra az irhato lemezeket,az illegalis masolas miatt.
Ha az emberek csak legalis celra hasznalnak a lemezeket,akkor atlagban ugy kb 2-3 lemeze lenne egy embernek,nem pedig tobb szaz,tobb ezer.
Ha az emberek csak legalis celra hasznalnak a lemezeket,akkor atlagban ugy kb 2-3 lemeze lenne egy embernek,nem pedig tobb szaz,tobb ezer.
én semmilyen biztonsági mentést nem bíznék optikai meghajtóra.. szerverekhez is akkor már mégegy raid-tömb, de inkább a szalagos meghajtók..
\"The voices are back... Excellent.\"
szerintem is hanyagolni kéne a filmipart, szerintem inkább az informatikai szférára kéne koncentrálni, pl. szerverek biztonsági mentéséhez bizony jók lennének, ott persze fontos a tartósság is
AMD Athlon X2 AM2
A gyártóknak nem lesz szükségük a kötsög filmkészítõkre, mert darabonként is drágábban és nagyobb profittal adják el a lemezeket, mintha lenne rajta film... 1 film nem ér meg 100GB-ot, inkább 50 filmet rátesz magának a felhasználó...
Jöhet <#eljen>#eljen>
Jöhet <#eljen>#eljen>