55
  • Benedicht
    Nintendo's Wii video-game console outsold Sony's PlayStation 3 by more than four to one in Japan in April-September, game magazine publisher Enterbrain said on Monday. Nintendo sold about 1.6 million units of the Wii over 26 weeks through September 23 in its home market, compared with 385,492 units of the PS3 sold, Enterbrain said.

http://news.zdnet.com/2110-9584_22-6211121.html

En mindenkeppen xbox 360-at vennek.
  • Oldern the 1st
    Látom, bekapcsolt GC-t sem láttál még ;)
    GC-re voltak az előző generáció egyik legszebb játékai.
  • NEXUS6
    Miért írsz hülyeségeket? A PSP tudtommal kézikonzol, nem ugyan az a kategória. A Wii viszont tényleg nem éri el egy XBOX képességeit sem, legalább is GPU tekíntetében.
    Az más hogy milyen marketingduma van mögötte.
  • Oldern the 1st
    A Sony Defense force-on kívül kevés idióta képes összeadva számolni a Ps2+ps3 eladásokat.

Csapd hozzá a PSP-t is egyből. Az meg más kérdés, hogy az eladott gépek száma azért fontos, hogy mennyi játékot lehet majd kb. értékesíteni a gépekre ;)
  • NEXUS6
    Nem én szoktam általában mint nextgen gépről beszélni a Wii-ről. Szal ha más keveri akkor had keverjem már én is.
  • ldavid
    azért annyira ne szállj el

NEXUS6: ha a Wii előző gen. akkor a PS3 mit keres a mondatban?
  • NEXUS6
    Gyermekded lélek!
  • who am I 7
    "PS2+PS3 eladások már meghaladják a Wii eladásokat. És tekíntve, hogy a Wii egy előző generációs konzol inkább, ez elég jó eredmény a PS-től"

Húha, akkor ma este kivered igaz? 1 hét múlva meg a wii eladások 53252352 milliószorosa lesz a ps3
  • NEXUS6
    Fiúk van egy alig használt PenyóII-es gépem, rengeteg játékkal, nem kell valakinek?
  • gyuri12
    de leginkább ps2
  • Sanyix
    Ps3? Akkor inkább xbox. Bár jelenleg egyik sem, a játékkínálatuk miatt...
  • NEXUS6
    Azért a Wii annyira nem húzott el, kb annyit adtak el belőle mint a Boxból és csökkenek az eladások. Szal azt is inkább a hardkór gámerek veszik, bármit is mondjanak a cégnél.
    Ráadásul Japánban a PS2+PS3 eladások már meghaladják a Wii eladásokat. És tekíntve, hogy a Wii egy előző generációs konzol inkább, ez elég jó eredmény a PS-től.

Az új PS3 doboza valszeg jelentős változásokat rejt, erre utalnak nem csak az eltűnt aljzatok, hanem hogy a szellőző nyílások is hiányoznak az elejéről!
    Úgy tűnik tehát, hogy a Sony egy olyan hardvert hozott össze, amivel jelentős árversenybe bocsájtkozhat a M$-tal. Szerintem ez az ár csak a kezdet.;)
  • NEXUS6
    Na azért van néhány!;)
  • gyuri12
    arra meg nincs jó játék
  • Requiem88
    xbox? akkor inkább már ps3...