Vin Diesel lesz a Terminator?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS N50Vn series 15.4C Intel Core2Duo 2.4GHz FSB 1066MHz 2x2048MB DDRII 800MHz HDD 5000GB nVidia 9650M GT 1024MB...
Azért egy T-800 nõi modellként min. úgy néne ki, mint a régi német sportolónõk...szakáll nélkül...
Terminátornak meg tényleg nem lenne jo ,ezt a kigyúrt svarzi karaktert szerintem nem kéne tovább erõltetni.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
<#banplz>#banplz>
http://tibor.szasz.hu - Webfüggõség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
amúgy ennyi erõvel lehettett volna anno terminator clinteastwood is mert kiköpött svarci csak soványan <#vigyor5>#vigyor5>

Aztán késõbb pártolt át Schwarzi-ra Cameron....de Lance bácsi késõbb bepótolta a robotikusságot az Aliens-ben szintén Cameronnál ;)
HAHA
Anélkül, hogy terminátor expert lennék, gondolom azért kellett nagydarab ember a Schwarzenegger modellre mert ott egy elég nagy fémváz volt a terminátor alapja, persze ez nem feltétlen kell, hogy izom legyen, lehetett volna kövér, sörhasú néger buszsofõr is a t800as alapja. A t1000es meg teljesen más, annak nem volt semmilyen váza, hanem sokmilliárd kis microprocessorból meg nano sejtbõl épül fel vagy valami hasonló.
Amúgy Vin Diesel nálam úgy szar minden szerepre ahogy van. Se karizmája se tehetsége nincs semmihez, max. az ilyen XXX szintû "alkotásokhoz".
Más: szerintem meg felesleges újra elõvenni ezt az alfa-szériás terminátor cuccot (beszivárgó), mert az elsõ 3 film is errõl szólt.
Miért nem lehet csak egyszerûen egy háborúban játszódót csinálni, ahol a t-800-asok és egyéb ketyerék mászkálnak le-föl vígan lövöldözve a gerillákra...
Bár lehet, hogy Diesel egy emberi karaktert fog játszani.