18
  • opeca
    Dwayne the Rock is kb. Vin Diesel-el egy szinten van. Tehetség nulla. A Chronicles of Riddick jó film volt, de egy karakteresebb színésszel, még jobb lehetett volna.
  • atix2
    mondjuk én nem tudnék mást elképzelni terminátornak :P az csak 1 van...de hát vlki csak lessz.
  • Wittgen
    Mindenképpen erőltetni kell, mert csak a hülye amik hiszik el, hogy egy brutális fémváz elbújtatható egy tini testében... (pl Sara Connor Chronickles).

Azért egy T-800 női modellként min. úgy néne ki, mint a régi német sportolónők...szakáll nélkül...
  • Shodan
    Riddicként qrva jó volt, meg az emlitett halálos iramban is szerintem.
    Terminátornak meg tényleg nem lenne jo ,ezt a kigyúrt svarzi karaktert szerintem nem kéne tovább erőltetni.
  • schrank
    a folyékony fém az angolul nem ájronméden
  • Danecay
    A T1000-e alkotóeleme a mimetikus polialoid (folyékony fém) :)
  • Kmarha
    szokásos SG pletyka lap rovat.. ha nincs hir, hát kreáljunk.
  • Hardzsi
    Épp ezt akartam én is kérdezni, ki a f... az a Claire Danes és Nick Stahl? Olyan szar volt a T3 történetileg, hogy inkább nem jegyeztem meg a stáblistát... Vajna jól szétcseszte a Terminátor 'frencsájzt'...
  • marcee
    A harmadik résznek volt két sztárja???? Nekem ez új!
  • kow83
    Kiszel Tündét a magyar terminátornőnek :D
  • wanek
    Az a baj ezekkel az usákos filmesekkel, hogy nem ismerik a megfelelő magyar embereket. Kiváló terminátor lehetne pl. Paudics Béla, vagy Sebeők János
  • schrank

amúgy ennyi erővel lehettett volna anno terminator clinteastwood is mert kiköpött svarci csak soványan
  • Lordboxi
    Énmondjuk csipázom eselt, sztem a cronikles of riddick marhajó volt. És az sem igaz, hogy rossz szinész, nem csak akciófilmjei voltak, de tény, hogy nem egy terminátoros az arca :D
  • nipponia
    De jó lenne szerintem a szerepre Rock is. Neki eléggé karizmatikus arca van azért. Diesel meg maradjon az autóknál:).
  • Magoo
    A fura az hogy a T-800-as szerepe eredetileg Lance Henriksen-re volt osztva :D
    Aztán később pártolt át Schwarzi-ra Cameron....de Lance bácsi később bepótolta a robotikusságot az Aliens-ben szintén Cameronnál ;)
  • Kemuri
    "nagydarab de fejberugott kövér kisgyerek arca van"

HAHA

Anélkül, hogy terminátor expert lennék, gondolom azért kellett nagydarab ember a Schwarzenegger modellre mert ott egy elég nagy fémváz volt a terminátor alapja, persze ez nem feltétlen kell, hogy izom legyen, lehetett volna kövér, sörhasú néger buszsofőr is a t800as alapja. A t1000es meg teljesen más, annak nem volt semmilyen váza, hanem sokmilliárd kis microprocessorból meg nano sejtből épül fel vagy valami hasonló.

Amúgy Vin Diesel nálam úgy szar minden szerepre ahogy van. Se karizmája se tehetsége nincs semmihez, max. az ilyen XXX szintű "alkotásokhoz".
  • schrank
    má mé kéne nagydarab ? svarcinak az arca volt megfelelő a szerephez az izmok nem látszódtak soha a t2-es patrikkal ugyan ez a helyzet ő se volt nagydarab még is tökéletes terminátor volt a dízel nagydarab de fejberugott kövér kisgyerek arca van úgy hogy felejtős akkor má isnkább legyen a dzsészön sztethem vagy a viljem düfó
  • Wittgen
    Mondjuk mindenképpen egy nagyobb darab ember kellene, mert különben nem hihető, h. egy terminátor lapul a bőr alatt.

Más: szerintem meg felesleges újra elővenni ezt az alfa-szériás terminátor cuccot (beszivárgó), mert az első 3 film is erről szólt.
    Miért nem lehet csak egyszerűen egy háborúban játszódót csinálni, ahol a t-800-asok és egyéb ketyerék mászkálnak le-föl vígan lövöldözve a gerillákra...
    Bár lehet, hogy Diesel egy emberi karaktert fog játszani.