19
  • nagylzs
    Na jó, nálunk az egész cég Linux-ot meg FreeBSD-t használ. Akkor most, ha nem használok Lotus Notes-t akkor nálunk valami nem kerek? :-)
  • TommyGun
    A BATot nem ismerem de biztos jó, az tuti hogy az ingyenes email programok egyik legjobbja a TB...kár lenne ha elcsesznék...melóban Lotus Notes van...aki vállalatnál mást használ ott tuti vmi nem kerek :) a Dominót nehéz übereleni vállalati környezetben :)
  • Griphons
    Thunderbird rulez! Minden más csak szerencsétlen kisérlet az elektronikus levelezés bonyolítására (legfőképpen az M$ vackok, de a TheBat nevű nyomiság is, és még lehet sorolni...)
  • An-Dee
    Kedves falu! a search folder és a filter azér elég messze állnak egymástól, és pont azt irtam le, hogy a The Bat mindkettőt tudja, a Thunderbird viszont filtert csak bejövő levelekre tud csinálni. Amit Te irsz azt nem tagadtam :)
  • arty
    megjegyzem a szutyok sg forumot kivéve majd mindenhol szerkeszthetoek az uzenetek ... INGYEN. pár percig....
  • atomkrumpli
    legyél szives bővebben kifejteni miért "alapvető probléma az ingyenesség" ?
  • gz8
    off
    megjegyzem sehol nem tudod szerkeszteni az üzeneteidet, hacsak nem vagy vip vagy nincs több ezer hozzászólásod
    on
  • falu
    Kedves An-Dee!

A Thubderbird igen is tud szűrni akár a kimenő leveleket is. Lásd keresési mappák.
    pl itt: http://linuxbox.hu/node/299

• Ravkin
    bah, de cool hogy az sg-n nem lehet szerkeszteni az üzeneteket, na mind1
  • Ravkin
    Éppen erre akartam célozni. Valahol hasznosnak tartom, hogy nem kell állandóan bejelentkeznem a mail fiókomba, de arra már nem hiszem h szükségem van, hogy a mail programom kávét is tudjon főzni. Valahol itt vannak szerintem az ms ellenzők elveszve, lehet jó egy program vagy lehet szar, de attól még semmi köze az mshez, persze mivel ők már sokkal előbb megcsinálták, és a többi program csak annak csűrése csavarása, előszerettetel szeretik hozzá mérni magukat. Ez csak az én véleményem, nyilván aki napi 1000 levelet fogad naponta, az szereti rendezni, nyugodtan fikázzatok miatta .
  • axaard
    "én személy szerint mindig is ms cuccokat használtam"

Tehat nem TB-t hasznal, ne ess tevedesbe... :-D
  • An-Dee
    Kedves Ravkin!
    Én The Bat-et használok. Szerintem próbáld ki, és utána nem fogsz olyat irni, hogy 'ugyan arra a feladatra'. Nagyon sok olyan dolgot tud, amit a Thunderbird nem. Pl, nem feltétlenül kell szürni, tud virtuális mappát kezelni, ez kb azt jelenti, hogy van egy mappád amiben kb 10 embertől jön mailed, és csak nézet szerint szűr, valójában nem válogatja ki a leveleket.

Másik jó dolog hogy a kimenő levelket is tudja szúrni, sajnos Thunderbird nem tudja.

Emelett hozzáteszem, hogy az usbpen-emen portableapps van, és ott Thunderbirdot használok.

üdv
    An-Dee
  • nagylzs
    Használtam én is a The Bat! nevű programot, és végül visszatértem Thunderbird-re, mert nem tudta kezelni a HTML alapú leveleket. Lehet hogy azóta már tudja?

Nálunk a fél vállalat az e-mailekre épül, azon belül a thunderbird-re. Ráadásul UNIX alatt dolgozik mindenki, tudtommal a Bat nem működik csak Win alatt. Szóval remélem nem szűnik meg a TB, mert az számomra nagy problémát jelentene. :-(

De nem csak számomra. Szerintem sok olyan intézmény, sőt közintézmény van ahol a TB egyfajta szabvánnyá vált.
  • Ravkin
    Őszintén szólva nem ismere a The Bat nevű programot, biztosan kiváló, én személy szerint csak azt nem tudom megérteni, miért kell ugyan arra a feladatra több programot is fejleszteni. Biztosan vannak hátrányai meg előnyei is ha ezt vagy azt használom, de én személy szerint mindig is ms cuccokat használtam, mint levelézsre, mint pl böngészésre. De ebbe inkább ne is menyjünk bele, szerintem itt az alapvető probléma az ingyenesség.
  • echo
    Ne már... Szerintem iszonyat király progi a TB. Nagyon nem örülnék, ha ennyire pitiáner bénázás miatt lassulna be a fejlesztése...
  • beef
    Igen, a Bat a csúcs jelenleg. Igaz ahol ingyenes levelezőt telepítek, oda a Thunderbird kerül. Semmi kedvem az MS "biztonságos" levelezői után gépeket helyreállítanom.
  • Zedas
    Szerény véleményem szerint is a The Bat! a király. Javaslom mindenkinek. Bár nem ingyenes.
  • ProClub
    Az a szomorú a dologban, hogy el fogják cseszni az egészet. Nem kellene két külön cég csak két külön fejlesztőcsapat.

Annak ellenére, hogy elég sokan használnak Thunderbirdet, én nem szívlelem. Vannak nála sokkal jobb programok (pl The Bat!, de fizetős) de azok sajnos Linuxon nem mennek.
  • TommyGun
    nemtom mennyire népszerű a thunderbirt de szerintem az MS verziók után valszeg ez következik népszerüségben. Hülyék lennének ha hirtelen megszünne.