26
-
#26 No meg Ali Larter :) -
#25 Imádom ezt a nőt! Meg a filmeket is! És már láttam :D -
szombi #24 MIÉRT NINCS AZ ELŐZETESBEN HANG????????????????????? -
#23 Ez a trilógia még mindig köröket és karikákat ver az uwe kisbetűveldirekt boll lámaságokra... -
Skyline #22 Részemről a resident evil film ott el lett baxva,hogy jovovicsos szuperhősös baromságot csináltak belőle..Az első részek leggenygébb jelenetei voltak a kutyalepörgőrúgásos hülyeségek...A második részben már rendesen röhögtem főleg a nemesis elleni harcban....Jó tudom Milla tesztalany vóóót vmikor...De így az egész film nem horror hanem egy vicc...
A baromarcú rendező/író nyugodt szívvel példát vehetne a SILENT HILL filmről amit történetesen sikerült a játék hangulatát megközelítőre,és horrorfilmre alakítgatnija... -
#21 Első kettőt megvettem DVD-n eredetiben, ezt is megveszem, akármilyen rossz is lesz. Első két rész nálam a "nem volt rossz" kategóriába esik.
RE 1,2,3,4-et letoltam és tetszegettek. Soha nem tartottam a Resident Evilt lángoló fényoszlopnak, de ezzel az Umbrella témával, és Jovovich-al egész jól megfogtak.
/me Vállonveregetést kér a kiadóktól. -
winnie #20 "z amerikaiaknak több mint egy éve nem simerült már rendes akció alapú filmet csinálniuk mert az összes egy felületes agyatlan baromság."
vagy... csak neked sikerült jó érzékkel a felületeseket kiválasztani. ez van. -
#19 Most néztem meg. Nem rossz. -
#18 "Ha nem teccik nektek ne nézzétek meg!"
Nemnem - már van 3. megoldás - lehuzom és két alma között áttekerem a wmplayerrel -
#17 Ez a nő lotyó
Ez a film szar
Ezért ne csodálkozzanak, hogy - mindenki b*szik a mozira. -
#16 Első rész kellemes meglepetés volt, a második nekem nem igazán jött be. Túl gagyi volt szvsz. A 3. résztől nem is várok sokat. -
matt taylor #15 Bourn-rejtély/csapda?? -
#14 Die Hard 4.0? O_o -
#13 A cikk írója nyilván nem tudta miről beszél. Láttam Resident Evil 3 making of filmet, és nem akarok spoilerezni, de szándékosan vettek bele olyan jeleneteket illetve helyszíneket is ami a játékban előfordul. Ez viszont még nem változtat a tényen hogy az amerikaiaknak több mint egy éve nem simerült már rendes akció alapú filmet csinálniuk mert az összes egy felületes agyatlan baromság. -
Marko001 #12 Aki meg ilyet ír, az maga is egy igazi ratyi. :) -
opeca #11 Ez egy igazi ratyi film, és aki megnézi, maga is ratyivá válok:-) -
Marko001 #10 Nekem nagyon bejött az első két rész, ezt is meg fogom nézni. -
rolika #9 huh, én megnéztem véletlenül az elsőt, és borzalmasan rossz filmnek tartom. a másodikra már nem is voltam kiváncsi, és erre se nagyon.
igazából nem értek egyet a cikkíróval, jobb lett volna, ha maradnak a játék megfilmesítésénél. a játékok iszonyú jól sikerültek, durva horrorok, ha átviszik vászonra, 18 év alattiak csak hegesztőszemüveggel nézhetnék meg :) -
tunyo902 #8 Ha nem teccik nektek ne nézzétek meg! -
Real13 #7 1-et meg a 3-at láttam,mindkettő élvezetes kis film,jónak nem mondanám,de nem annak készült:) -
winnie #6 az nem kommersz film, ilyesmit nem vesznek filmszámba:) nyilván a kollega a bábut sem látta. pedig az épkézláb volt. a csapda mélyén pedig netes siker, ha már itt nem mutatták be. -
Kobaljov #5 A Millió dolláros hotelt nem az 5. elem után csinálta? -
wanek #4 Elég gyengus a harmadik rész. -
gyuri12 #3 egyetértek -
#2 Az első rész még el is ment, de a 2. már hulladék volt, ettől se várok túl sokat... -
echo #1 Milla Jovovich-nak nem tom minek ilyen baromságokban játszik. Az ötödik elem óta nem volt egy épkézláb filmje. Valahogy akkor többet vártam tőle..