Resident Evil 3 - Elérkezett a teljes pusztulás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A baromarcú rendezõ/író nyugodt szívvel példát vehetne a SILENT HILL filmrõl amit történetesen sikerült a játék hangulatát megközelítõre,és horrorfilmre alakítgatnija...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
RE 1,2,3,4-et letoltam és tetszegettek. Soha nem tartottam a Resident Evilt lángoló fényoszlopnak, de ezzel az Umbrella témával, és Jovovich-al egész jól megfogtak.
/me Vállonveregetést kér a kiadóktól.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
vagy... csak neked sikerült jó érzékkel a felületeseket kiválasztani. ez van.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Nemnem - már van 3. megoldás - lehuzom és két alma között áttekerem a wmplayerrel
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Ez a film szar
Ezért ne csodálkozzanak, hogy - mindenki b*szik a mozira.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
igazából nem értek egyet a cikkíróval, jobb lett volna, ha maradnak a játék megfilmesítésénél. a játékok iszonyú jól sikerültek, durva horrorok, ha átviszik vászonra, 18 év alattiak csak hegesztõszemüveggel nézhetnék meg 😊
http://videodrome.freeblog.hu/
Si Vis Pacem, Para Bellum