Resident Evil 3 - Elérkezett a teljes pusztulás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
No meg Ali Larter 😊

Fákjúal!

Tekken5
Imádom ezt a nõt! Meg a filmeket is! És már láttam 😄

MIÉRT NINCS AZ ELÕZETESBEN HANG?????????????????????
Tinman
Ez a trilógia még mindig köröket és karikákat ver az uwe kisbetûveldirekt boll lámaságokra...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Részemrõl a resident evil film ott el lett baxva,hogy jovovicsos szuperhõsös baromságot csináltak belõle..Az elsõ részek leggenygébb jelenetei voltak a kutyalepörgõrúgásos hülyeségek...A második részben már rendesen röhögtem fõleg a nemesis elleni harcban....Jó tudom Milla tesztalany vóóót vmikor...De így az egész film nem horror hanem egy vicc...
A baromarcú rendezõ/író nyugodt szívvel példát vehetne a SILENT HILL filmrõl amit történetesen sikerült a játék hangulatát megközelítõre,és horrorfilmre alakítgatnija...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Tinman
Elsõ kettõt megvettem DVD-n eredetiben, ezt is megveszem, akármilyen rossz is lesz. Elsõ két rész nálam a "nem volt rossz" kategóriába esik.

RE 1,2,3,4-et letoltam és tetszegettek. Soha nem tartottam a Resident Evilt lángoló fényoszlopnak, de ezzel az Umbrella témával, és Jovovich-al egész jól megfogtak.
/me Vállonveregetést kér a kiadóktól.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"z amerikaiaknak több mint egy éve nem simerült már rendes akció alapú filmet csinálniuk mert az összes egy felületes agyatlan baromság."

vagy... csak neked sikerült jó érzékkel a felületeseket kiválasztani. ez van.
hdo
Most néztem meg. Nem rossz.

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Vorpal
"Ha nem teccik nektek ne nézzétek meg!"

Nemnem - már van 3. megoldás - lehuzom és két alma között áttekerem a wmplayerrel

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Vorpal
Ez a nõ lotyó
Ez a film szar
Ezért ne csodálkozzanak, hogy - mindenki b*szik a mozira.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

zaki
Elsõ rész kellemes meglepetés volt, a második nekem nem igazán jött be. Túl gagyi volt szvsz. A 3. résztõl nem is várok sokat.

Bourn-rejtély/csapda??
Atisz
Die Hard 4.0? O_o

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

hdo
A cikk írója nyilván nem tudta mirõl beszél. Láttam Resident Evil 3 making of filmet, és nem akarok spoilerezni, de szándékosan vettek bele olyan jeleneteket illetve helyszíneket is ami a játékban elõfordul. Ez viszont még nem változtat a tényen hogy az amerikaiaknak több mint egy éve nem simerült már rendes akció alapú filmet csinálniuk mert az összes egy felületes agyatlan baromság.

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Aki meg ilyet ír, az maga is egy igazi ratyi. 😊

Ez egy igazi ratyi film, és aki megnézi, maga is ratyivá válok:-)
Nekem nagyon bejött az elsõ két rész, ezt is meg fogom nézni.

huh, én megnéztem véletlenül az elsõt, és borzalmasan rossz filmnek tartom. a másodikra már nem is voltam kiváncsi, és erre se nagyon.
igazából nem értek egyet a cikkíróval, jobb lett volna, ha maradnak a játék megfilmesítésénél. a játékok iszonyú jól sikerültek, durva horrorok, ha átviszik vászonra, 18 év alattiak csak hegesztõszemüveggel nézhetnék meg 😊

Ha nem teccik nektek ne nézzétek meg!
1-et meg a 3-at láttam,mindkettõ élvezetes kis film,jónak nem mondanám,de nem annak készült😊

http://videodrome.freeblog.hu/

az nem kommersz film, ilyesmit nem vesznek filmszámba😊 nyilván a kollega a bábut sem látta. pedig az épkézláb volt. a csapda mélyén pedig netes siker, ha már itt nem mutatták be.
A Millió dolláros hotelt nem az 5. elem után csinálta?
Elég gyengus a harmadik rész.
egyetértek

Herds
Az elsõ rész még el is ment, de a 2. már hulladék volt, ettõl se várok túl sokat...

Si Vis Pacem, Para Bellum

Milla Jovovich-nak nem tom minek ilyen baromságokban játszik. Az ötödik elem óta nem volt egy épkézláb filmje. Valahogy akkor többet vártam tõle..