Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyobb
Fagyi: Szép, cserélj kereket a húzón úgy szerintem realisztikusabb :D
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
FTW Transkona Logistik GmbH
http://www.filecrop.com/mega-mix-map-5.html
Itt a link itt letöltheted egyben, vagy több részben is. <#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
FTW Transkona Logistik GmbH
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
к.ιηтнуα.
Czuki,Gerypapa,Janó: <#eljen>#eljen>
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
http://kismenyus.picturepush.com
Csak a latin kinézetû haverod nemteccik ott a gépbe, de azon kívül pörfik :D
Djano, Thomson, Harcos: jó képek.
Czuki, Töki: szép tanker.
megáltam 1 kicsit:

King Of The Road SCANIA 124L420
Valaki játszik G27-el?
Most kezdtem el a játékot, de sehogy se tudom igazán beállítani.. Mindig visszahúzza középre a kormányt, vagy ha leveszem a driverbe a FFB-t, akkor meg túl gyenge..
Valaki tudna küldeni egy jó beállítást?! Köszi!
Kamion Alap: Ámokfutó
Skin: Djano
Modify:Djano

♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
Zmodeler verziótól függ a neve annak a bizonyos "alkatrésznek" amelyet a lerakható modell köré kell húzni ahhoz, hogy ne lehessen áthajtani rajta autóval, vagyis hogy a modellnek is legyen ütközõzónája! Ez épületeknél lényegében egy alj- és tetõ nélküli doboz.
A v2.2.5-ben ha importálok egy gyári modellt, ezt a nevet írja ki: coll
( majdnem collision )
Ezt minden olyan modell köré meg kéne csinálni, ( legyen az valamilyen épület, útjelzõ-, helységjelzõ tábla, útszélen felejtett raklap, mélyen alvó kutya ) amelyeknél esélyes a dolog, hogy neki-, illetve ráhajthatunk.
Ha ez a "doboz" megvan épületek körül, értelemszerûen már nem tudunk rajta keresztülmenni, ergo nekiütközünk.
Az útszéli raklap vagy a mázsa ( a kutyát inkább hagyjuk ) esete annyiban különbözik, hogy ezeknél a "doboz" tetejét is meg kell szerkeszteni, hogy valóban rá tudjunk hajtani az autóval, vagyis döccenjen a szekér.
Írnám még egyszer, hogy Zmodeler verzió függõ ezen modell neve!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Próbálkoztam egy kicsit a map szerkesztéssel, már tudok berakni modelleket, de akadt egy kis probléma. Minden modellen át tudok menni kamonnal és a mázsára sem tudok ráállni amit csináltam.
Köszi a segítséget elõre is.
Czuki: Fasza lett !<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://indafoto.hu/Thomson
szép gépek mindenkitöl.
Rég raktam képet.
Hajnali Rakodás:

King Of The Road SCANIA 124L420
Letöltés (data.hu)
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Köszönöm szépen! <#puszis>#puszis>

Thomson, Imi, Fagyi, szép gépek!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>