Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S.O.S!!......-S egítség,O h,S egítség! 😄D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Kis fuvarom!
(Odessza-Kijev)
Indulok
Itt már fordulok a reptérre
Késõbb indulok Odesszába
GTS
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
94287:nekem teccik.
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Most veszem észre,hogy Zmodban az alkatrészek neveit én nem törölgettem ki a pipa mellõl. Az baj? Okozhatja az a problémát?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Lory truck convert vidijét vettem alapul. Érzésem szerint valamit Hex Editorban vagy a definitionnál kúrok el.
Valaki segítene berakni játékba?...Mert én már mindjárt kitépem a hajam..😄 :|
Doneckbõl át üresen Kijevbe rakodni:
Odesszába billentés elõtt:
Leálltam(Nem volt kedvem tolatgatni<#idiota>#idiota>):
Valaki tudna segíteni hogy a pót miért ilyen fos színû? Virít állandóan:S
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
[/img]
pihi
megáltunk kajálni a kollégával
nagyon szép lesz mike.
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
http://kismenyus.picturepush.com
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Nem kell hozni semmi árut fõnök? ponyvás póttal..
Szolj ha van fuvar.. <#idiota>#idiota>
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
The Truck Is My Life