Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
valaki tudna linkelni szép renault premium interiort,gyárit? az újab félét
elõre is kösz.
Opel Movano 2.8DTi
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nagyon szépen köszönöm a sok-sok kisebb-nagyobb segítséget,amit kaptam itt SG-n és MSN-en! 😊
hatalmas segítség volt Conti és Lory videója,állítom hogy 70%-át onnan meg lehet tanulni. Tehát aki még bajlódik a berakással annak mondanám,hogy tessék magunkat megerõltetni és nekiállni. Megnézed a videót,itt kérdezni vagy MSN-en pár jófej embert! +józan paraszti ész.
(és most rehabra megyek,mert az idegrendszerem K.O) 3 napig Zmodelert látni sem akarok...😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Sikerült betenni a játékba az autót, ezzel egy sarkalatos pont megoldva!
Szerintem kezd elölrõl a szerkesztést az alap Volvo-val, vigyázva, hogy mit- hova- mennyire mozgatsz el! ( Gondolok itt az ütközési-zónára és a teljes modell elmozgatására! )
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Na sikerült berakni a játékba a Volvot már csak pár "apróság" nem stimmel! 😄
A kamion eleje szépen lentmarad a földön,de a hátulja elúszik...😄
Meg az árnyék az ott van a földön de a hozzá tartozó nagy fekete kocka is. :S Mi a teendõ urak?
Nekem a a hétre ennyi voolt majd hétfõn tovább
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

majd holnap javítom...ahogy elnézem lesz mit! xD
Épp Svédbe tolom éjszaka.:
Már Franciába egy Kútnál a kolegával, 11 óra pihi aztán már a lerakóig meg sem állok.😊
#94526:Szép ez a volvo!😊
Ja és remélem nem zavart senkit a kis mesém a képeimhez!😛
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Vagy növeljem a collision méretét? Vagy a kamiont csökkentsem...
Bocs,hogy lámáskodom,csak hát...na... 😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nálam most így néz ki a cucc. Gondolom ezt baszom el...
Mit hova tegyek? mert már elvileg csak ez lehet szar,minden más elvileg JÓ! <#vigyor5>#vigyor5><#help>#help>
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...