Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Subaru Impreza & Hummer
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Blum:Nagyon szép!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
skinezés még vár rá.....
Blum:szép a szerelvényed.<#eljen>#eljen>
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
de elõször próbáld em,g úgy ahogy elõször leírtam...ha úgy indul egyesével pakold visza a modokat és ameiknél kifagy az nem kompatibilis vele.
eghyébként ha van benne pót akkor valószínûleg az nem lesz kompatibilis az 1.3as játékkal...
www.szobi.picturepush.com
És linkem nincs mert már nem tom honnan szedtem
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
ha meg tedd fel és jó lesz!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
www.szobi.picturepush.com
(Csak most vettem észre, hogy már választ kaptál, de nem baj, mert az ismétlés a tudás anyja...<#idiota>#idiota> )
Ja és ,ha az elõzõ mod-ban csináltál valamit,akkor,azt töröld,mert ugyan ez a probléma lesz vele.Kezdj egy új fuvarozást teljesen és fincsi is lesz <#eljen>#eljen><#crazya>#crazya>
Am csá kolegák! <#integet2>#integet2>
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.