Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
..:: van der HOUT ::..
..:: http://ifadriver.uw.hu - ETS Screenshots ::..
..:: van der HOUT ::..
..:: http://ifadriver.uw.hu - ETS Screenshots ::..
| #96186 Akkor,adide a TGX-ed spoilerát,jó az,ha rajtavan az enyémen<#idiota>#idiota>
A Volvoval amit adtam,mi a terved?:|

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
dikkmá ilyen nekem is kõõõ! xD
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
#96176: elvileg igen, én még nem találtam olyat ami nem béta... :S
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
★ G E R Y ★
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Egyébként a Trul féle õsz mod van bent még, meg az alábbi map, plusz még egyéb nyalánkságok. 😄
The Truck Is My Life
Ez az EU Map by Stivi V.2
Régóta használom, nekem nagyon bejött, és kompatibilis az 1.3-as patch-el is.<#wink>#wink>
★ G E R Y ★
★ G E R Y ★
van,akinél szakad az esõ?? itt zuhog,dörög,villámlik...4.jére mentel az áram,a netem most jött vissza:S...pince agyigvan vízzel:|
Gémes Trans,Hunland Trade 4 ever! Intel DualCoreE5200 2.5ghz,Geforce 9500GT 512mb 2GB ddr2 Kingmax
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
Valakinek van egy MAN TGX belsõ /interiorja?
Gémes Trans,Hunland Trade 4 ever! Intel DualCoreE5200 2.5ghz,Geforce 9500GT 512mb 2GB ddr2 Kingmax

"Fighting for peace is like fucking for virginity"
BE TUDNÁ NEKEM LINKELI A TZ EXPRESS -es fülke csomagot VALAKI PLS 😊 ?!??
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"