Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roland10
Dog..megcsinálodakkor?😊

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Köszönjük! <#eljen>
94mike
Baszott szép<#eljen>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

atylaRO
meg egy kis ajandek😊 merci..
Letoltes😊

Driver: atyla

bazsa06
Nagyon Szép!.....<#eljen>

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

atylaRO
Man by Ioncu Merry Christmas!! szep jo estet mindenkinek

tuzfal3
köszi szépen!

Opel Movano 2.8DTi

kazai21
Jöhet😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

R420
Szép!
Nyitott?Ha igen ide jöhet!

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

atylaRO
sziasztok fiuk

kell ez valakinek ?😊

Bocs most veszem csak észre hogy ez Topline...:S

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

attila49
Bocsánat "ha kell kép holnap adok!!"

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

tuzfal3
Hello
Valaki tudna linkelni egy szép alap highline scania-t?
elõre is köszönöm!!

Opel Movano 2.8DTi

igen,átneveztem.

Holnap az lesz,hogy elõröl kezdem az egészet a pi**ába,aztán lesz ami lesz. Merthogy megnéztem és az alap kamion PMG-jében pedig van PaintJob. Szerintem én azt valamikor szerkesztés közben véletlenül töröltem.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

attila49
és a paintjob nál átnevezted a truck ot?ha kell kép adok!!

hát ezaz,de ha most fegyvert fognának fejemhez,akkor sem látnám a hibát. Sajnos az a baj,hogy valami teljesen jelentéktelennek tûnõ,apró hiba van benne,ami nem igazán feltûnõ. És az sokkal rosszabb. Annyit találtam,hogy amikor rákattintok jobb gombbal a kamion gyökér könyvtárára Zmodelerben,akkor ott átkell írni a paintjob-ot 0-ról 1-re. Volvonál ez meg is volt,de DAF-nál nincs is ilyen paintjob....nem tudom gond-e...

csipa94
kicsit felcsavarta a fûtést...: D

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

attila49
Nah holnap csak és kizárólag a te megnyugtatásodért megpróbálom be konvertálni a játékba a scania-m még fejesztek rajta és holnap megnézzük ha nem megy akkor 2 en vagyunk ha megy akkor megpróbálok segíteni oksa???Nah Jóéjszakát mindenkinek!!(elnézést a helyesírási hibákért)
<#wave><#fogmosas><#oooo>

Hát valami mégsincs úgy mint a Volvonál, mert akkor jónak kéne lennie.

Nem. Amikor betölt végig a csík,akkor egyszerûen megáll a játék. Task Managert kell nyitnom,és onnan leállítani a játékot.

Nem tudom. Minden úgy van,mint a Volvonál. Azt próbaképpen megpróbáltam ugyanígy megint berakni és elsõre sikerült. Ha tudnám hol rontom el,akkor dolgoznék a hibán...azt hiszem majd holnap folytatom a hiba keresését.

Ja, csak 1.3-mal, de má leírták.

elázott :L

nbi1513
add már meg a jézuskád címét privátba 😄 (ez msot komoly) 😄

#96161: ez csak az 1.3-as patchel megy?

Atikah
izzad a sofõr?!

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

attila49
Nem ki dob Alkalmazás hibával??Nekem olyan volt !!!

jungelharcos
Szép ez a TGA.. Na ilyen komoly és profi skines gépekbõl lehetne egy sikeres céget készíteni..
Pontosan nem tudom de valaki csinált mostanában egy gyönyörü volvot s adott neki wabis kabátot.. s aztán fehér is lett ..😊 na az is gyönyörü szép.. még kéne egy daf, merci s egy szép TGX.. s kész a flotta.. <#idiota>
Az tuti h csomó sofõr jelentkezõ lenne..
Hm.. szép álom..
Amúgy Boldog karit mindenkinek!

...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!

Pedig valami nem stimmel, lehet hogy csak 1 betû hibázik, ilyen is lehet.

Def-be, matoknál, ez lemaradt.
Bocs...

5 órája sorvadok a gép elõtt,mindent..egyszerûen mindent átnéztem betûrõl betûre. De sehol nem találom a hibát 😞

Nem lehet hogy valamit elgépeltél, tök véletlenül?

Na jó...5 óra folyamatos próbálkozás után én feladom. Egyszerûen mindent próbáltam. Mindent átnéztem,videókat megnéztem,mindent ugyanúgy csinálok mint a Volvonál,de egyszerûen NEM MÛKÖDIK! Játék betöltésénél lefagy a játék.
Valaki segítene berakni?

csipa94
<#worship><#worship><#smile>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

csipa94
#96204 : Köszi!
#96202 : Köszi!
#96211 : Köszi!

<#worship>

Szép, igényes munka!<#eljen>
Te jézuskádnak jól megy...<#idiota>

94mike
Szép,és faszán van be rendezzve<#eljen>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

csipa94
Hozzám még ma is betért a jézuska!<#vigyor>
.:Man Tga XLX.: By: Széltoló! Köszönet érte!

bela96
http://nofatrans.forumx.hu/ itt az oldala scania R500

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

94mike
Meg köszönném,persze..mikor ráérsz,köszönöm!

janika1344
Mien céged van?

SCANIA R500 V8 Kamion szív,kamion lélek,kamionosnak születtem!!

bela96
ez a cégem.[/url][/img]

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

leho94
hát holnap nemigazán leszek itthon , de megpróbálhatom

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

<#eljen><#eljen>

luspaydavid
[( bocsi az off-ért de csinálgatok egy céget ha akar jönni valaki jöjjön! na csak ennyi ja meg elég kezdetleges úgy hogy ne számítsatok valami nagy eresztésre... na de itt a link is további szép estét! )]

The Truck Is My Life

94mike
szééép<#eljen>

VERESS 96

új gépem köszönöm Lory és CB:FÖNÕK hogy megkérdezted és gondoltál rám :-) Nekem is megjött így a Jézuska

Ezzel búcsúzok Jó éjt mindenkinek!

csipa94

<#eljen><#taps>

94mike
Nincs kedved csinállni,egy Wabis hütõ skint??😄 lécci apuuxDD