Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
к.ιηтнуα.
Hivatás az Életért!
Szép gépe van mindenkinek<#eljen>#eljen>

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
Kicsi Golyó: Szép😉 tesógép😉)
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
Változott egy kicsit a gépem😉
Kiki, Fagyi, Kicsi Golyó, Imihaver, Czuki: Király gépek 😉
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
к.ιηтнуα.
ház elöt az ivecoval mert a man kint van olaszban
manal valahol olaszban a lerakón melet
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Másodszor ne akarj rögtön modellezni és saját kamionokat csinálni. Mindent szépen sorjában elõször skinezni tanultam meg utána jött a többi magától egymás után mert ha ezt megakarod csinálni, ahoz kell egy másik dolog akkor már azt is tudod és igy sorban megfogod tudni /tanulni és rájössz. Nem fogsz 2 nap alatt olyanokat tudni mint itt pár ember.
És szerintem kijár itt a tisztelet jónéhány embernek akinek sokat köszönhet a topik, és sokkal nagyobb tudásúak, mint itt sokan mások.
Elnézést a szónoklásért, csak összefoglaltam "röviden", hogy mi is itt a rend 😄 És ne vedd magadra ez nem csak neked szól, hanem minden kezdõnek aki arra készül, hogy itt követelõdzik 😄
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Kezdõknek még pár gondolat: Senki sem úgy született, hogy tud mindent! UTÁNANÉZTÜNK, informálódtunk! Ha Zmodellerezni akartok, javaslom a youtube-t(rengeteg dolgot tanultam meg onnan Én is!), ott mindent meglehet találni! Remélem most már minden megy a normális kerékvágásba!
Hivatás az Életért!
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Szép gépek Skacok!😄
Lord68: Én azért regisztráltam a Sg-re mert azt szerettem volna,hogy majd húdejó lessz meg stb.. Erre ti meg szétbasszátok a topikot,aztán még mi vagyunk a hibásak? Hogyis van ez????
#135899: +50000😄
(nem cikizésnek szántam!)
Én Thomson autóját hoztam, kapott új névtáblát és rendszámot 😊

Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Én is teljesen kezdõként jöttem ide, de nem azt csináltam, hogy ezt meg ezt csináld meg, mert én még "kezdõ vagyok". Ott a Google, Youtube és ...
Különös módon én sose kerültem olyan szóváltásba, hogy nem kapok segítséget, mert mindig annyit segítettek itt, hogy eltudjak indulni és ez teljesen rendjén is van ! (Ti meg elvárjátok, hogy csináljuk meg mert mi már tudjuk, hát a ...!)
Nekem senki se mondja, hogy nem segít itt senki ! Jómagam rengeteg p.ü.-et kapok, hogy segítsek nekik, de nem úgy hogy itt elakadtam és esetleg tudnál segíteni (?), hanem itt egy kép és nekem megtudnád ezt csinálni (!)(?) és ezektõl nekem is elment a kedvem és már csak nagyritkán csinálok meg dolgokat.
Én 1-2 éve vagyok aktív résztvevõje a topic-nak, így nem tudom milyen volt a fénykora, de ami itt megy az már siralmas !
Kedves "kezdõ" játékosok legyetek annyira kreatívak, hogy feltaláljátok magatokat és nem adni itt a kemény gyereket !
Thomson002
http://indafoto.hu/Thomson
Üdv.: Pinguin
Bocsi Hungaro!
Ezért ment el nekem is a játéktól a kedvem..Mert felnézek ide és ez megy..<#rinya>#rinya>
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Vissza néztem 60 oldalt és semmi különöset nem láttam.
Legtöbb helyen csak ez megy valaki dob 1 linket? pls.Valaki segítene?Valaki tudja ezt? valaki tudja azt?Válasz meg alig van a kérésre.Meg innen indulok ide onnan oda megálltam 1 kávéra.Na ez ment régen.
De nézd már meg,hogy a többiek milyen képeket raknak és milyet Te!..okeoke,hogy kezdõ vagy meg minden..de az nem azt jelenti,hogy igénytelen is legyél.
к.ιηтнуα.