Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Am Luspy te feltetted valahova a mercidet?
The Truck Is My Life
Az agyfelfogásod annyi mint a neted, 64kbit/sec.
I met God. She's black
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
#96839: Én a Jézuskától a GTS-tg kértem de aztán azt mondta õ is azt keresei.... xD
The Truck Is My Life
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
#96836: xDxD
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
még egy újrekk.
a beállitásokban pedig a fáradság szimulációt lõdd ki. Angolul valami fatiouge :D vagy valami ilyesmi!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
segítene vlaki berakni(Blumon kivûl, Blum köszönöm az eddigi segítségeket!)?
Elõre is THX!
I met God. She's black
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
#96813 Szép!<#eljen>#eljen>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A kerék miért ien??Segítségeteket köszönöm!!!
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
#96809: Nekem tetszik,hogy alapból ég a ködlámpa..:P Marad így. Amúgy köszi neked is és másnak is a dicsérõ szavakat! <#vigyor0>#vigyor0>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
bár én az alsó ködlámpát úgy állítanám be, hogy csak a refi-vel kapcsolja fel...dehát a te dolgod:)
egyébként gyönyörû:Y
#96794:a tied is fasza...bár a pótnak inkább egy kicsit sötétebb árnyalat állna jól...de ígyis fasza;)
www.szobi.picturepush.com
Feltettem a játékot, egész megtetszett! =)
Most épp Brüsszelbõl megyek Bordeaux-ba, a francia-belga határon kaptam le a benzinkútnál! Sorry, ha nem lett volna szabad skint változtatni!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
#96802 Ha a fülkére gondolsz akkor "color.dds"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Am csá srácok! <#integet2>#integet2>