Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
bocsi a dupla hsz-ért,nincs kedvem átt írni az elözõt/
#96993 1 hete kb...
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Rég jártam erre,gondoltam most benézek!
Mike:Javaslom a wabis felirat újra rajzolását!<#vigyor5>#vigyor5>
CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Szerintetek a trailer-en a kamion helyett mit tegyek?!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
#96991: pff itt már mindenki wabival megy?😄😛
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
nha,el jöttem be pakollni a gépbe<#vigyor>#vigyor>
pótkocsi:tomikaaah.köffenet
skin:leho94<#puszis>#puszis>
nemsokára indulok..
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
a tompított/refi flare-jáért köszönet: MANos viktor-nak
superspace-ból alakítottam át ilyenre...
www.szobi.picturepush.com
Bocs Kazai de úútálom gyurikát
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
am honnan van ilyened?😮O
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
#96977: Csak majd ne sírj amikor nem írhatsz ide ^^
Mi equipo favorito: Real Madrid
Senki se hiszi el!! Amúgy nem pixeles ha 1-2-vel megnagyobbítod csak te nem értesz a cs4-hez mert kicsi vagy...
De én nem káromkodtam most,vigyázz magadra..
★ G E R Y ★
Nincs mit!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
★ G E R Y ★